fotbollsdag

kl 2 idag så for jag ner på IP och såg BIK-A och snackade med massa trevligt folk och efter den matchen var det bara hem för att käka och sedan ner på IP igen för att spela match,spelade ute med U-laget och vi vann med hela 7-0,men måste ju nämna att nästan hela A-laget var med.


livet är ingen lek

Har suttit och sett High school musical,tycker det är riktigt bra! men man blir besviken på vad som händer i livet och vad som inte händer.Tänk om livet var som i film?





det blir en lång dag

Jag har sovit jätte dåligt i natt och vaknade tidigt gjorde jag också,var uppe där vid 8,men det kanske blir så när man stiger upp tidigt på vardagarna.

Jag har i alla fall hunnit med att baka,någon hallonkaka av något slag.Jag fyller ju år den 7:e,8 dagar kvar så nu blir det till att fylla frysen med godsaker.


känns rätt bra

Då har jag alltså vart på match i Umeå mot Röbäck och det blev vinst med 5-1,vi har alltså alltså bara förlorat 1 match under höst omgången vilket känns riktigt bra och nu är det bara 2 st kvar.

Jag kom hem för ungefär en timma sedan och har bara suttit framför datorn och tv med en skål chips.



Här skulle det igentligen vara en bild men.....

2 veckor gjorda

Skolan har ju börjat! Och jag går nu på gymnasieskolan John Bauer där jag går frisörprogrammet och just nu trivs jag väldigt bra,men efter de första dagarna lät det väldigt annorlunda.

Den första veckan hade vi nästan bara lära känna varandra lekar och fick information om allting.Sen började allting på riktigt och blev till det bättre.Det som är så speciellt med John Bauer är att man bara har 2 lektioner per dag,väldigt långa lektioner för att hinna klart det man jobbar med och på så sätt så slipper man läxa om man nu inte sover bort lektionerna.

Vi har fått börjat med att klippa t om,de andra klasserna hade tydligen inte fått börjat med det förns att det gått ett halft år eller något liknande,så det är ju en stor bonus! Dator och "klippsett" har vi också fått.

nu är jag tillbaka

Tänkte börja skriva nu igen,får se om mina läsare kommer tillbaka?

Jag vill i alla fall tacka er för allt stöd! Och nej,Emil är ingen idiot,han är världens bästa kille och jag hoppas att vi kommer kunna vara väldigt bra vänner.Men jag tycker inte att ni andra ska vara arga på Lova,för jag förstår att hon inte menade rikitigt så och det tror jag att ni också gör.Hoppas allt är frid och fröjd!

Kommer nog att bli ganska mycket skrivande under dagen/dagarna för att ta igen det jag missat.

försöker hålla smilet uppe!

;(

Skriver nog inte på ett tag.

jag som älskar dej

fredag kvar sen helg

Idag har vi fått våra dockor som vi ska börja träna att klippa på och det är ju alltid en början.Slutade 2 idag också,skönt.

Har just proppat i mig massor med mat och snart väntar träning!


jahapp

Har just stigit upp och är så jäkla trött!

Idag kommer 2/3:orna också vara på skolan så det blir lite skillnad på mängden folk.Hoppas den här dagen blir kul och inte som igår.Kommer hem vid 5 och 6 har jag träning så ni ser väl ifall jag hinner med att skriva ett inlägg!

konstigt att vara utan er

3:e

Idag har jag alltså vart på skolan för tredje dagen och jag är redan skol less!
Och lång dag har vi haft idag också från 9 till efter 3 så det har vart tufft.Men som tur är så fick vi vara i salongen och mixtra på lite så det var roligt.

Jag kom hem vid 5,så slängde direkt i mig mat och for sedan på match,jag har spelat med 94:orna nu ikväll och vi vann med 1-0,men för min del gick det inge vidare.

Hur har eran dag varit?


andra på g

Jag for ju som sagt till stan och såg fotboll och såklart ska det börja regna! och bli förlust!
På vägen hem körde vi förbi Bjurfors och såg fotboll även där BFF-u mot Ljusvattnet och vi vann!

Nu är det bara att tagga inför den andra skoldagen,och imorgon blir det troligtvis en lång sådan,sedan är det match på kvällen,ska spela ute med 94:orna.

börja visa dej

nu är det igång

Vi slutade halv 12 idag så vi har inte hunnit med så jätte mycket,lite information,namn osv Det gick faktiskt bra,så jag hoppas det fortsätter så.

ikväll blir det nog fotboll

imorgon gäller det

Träningen gick inte jätte bra men det kan det ju inte göra jämt,så jag taggar till nästa träning istället.

Just nu väntar jag på att Prisonbreak ska börja,30 min kvar och efter det blir det sängen direkt,måste ju upp tidigt imorgon vilket man inte är van.Bussen går halv 8 och det är då jag brukar stiga upp om inte senare,så det kommer nog bli tungt.

Jag är så nervös!Men det ska gå bra,det måste det!

imorgon

Då är jag hemma från det man kallar återträff,och det var riktigt trevligt,trevligt också att träffa alla igen! Så nu har vi bestämt att vi ska hitta på något tillsammans här fram över.

Snart ska jag käka och sen drar jag på fotbollsträning,är riktigt peppad!

här har vi alla flickor

det pirrar i magen

Sista dagen på sommarlovet för det här året! De känns verkligen tragiskt,men man har ju ändå hunnit med väldigt mycket och haft det jättebra så man ska väl ingentligen inte klaga,ett kanon lov helt enkelt!
  
imorgon så börjar verkligheten fast den här gången är allt så nytt,det ska bli spännande! Men är inte redo för skola än.



Idag kl 2 ska jag till kommenisterparken tror jag,eller om det är församlingshemmet vet jag inte.Men vi alla som har jobbat på kommenisterparken i år ska samlas och prata igenom det som varit och fika lite.


helt rätt

Det blev förlust med 4-0 och dom var en helt klart bättre lag vilket dom ska vara! Efter matchen for vi på en pizzeria och käkade,jättemysigt! Sen när jag kom hem for jag till frida för att lämna pengar men eftersom att hon inte var hemma satt jag och pratade med fritte och sen så har jag även spelat lite fia.

Det var min dag och kväll,ha det bra så hörs vi imorgon!


tagga tjejer!!!!!

Tragiskt väder idag,men det gör inget hade lix inget annat för mig än att sitta inne och vänta på match.Anton spelar i Mjödvallen idag med och fick just veta att han vunnit en stor kexchoklad!

jag fick just höra att en par i 20-års åldern blivit påkörda inatt i åbyn,vet någon vilka det är?


gud åter igen så ber jag

Jag kom nyss hem och det har vart superkul verkligen!

Nu tänkte jag bara sitta här och vänta in morgondagen,vi har match då men innan dess hinner jag skriva så var lugna,men ni kan ju i alla fall börja hålla tummarna!


fullt schema

Tobias och Pappa kom hem igår kväll så nu är det fullt hus igen.

Idag har vi vart på Mjödvattscupen och antons lag förlorade finalen tyvär och efter det for vi till stan för att käka räkmackor och glass i bergsbyn,så det har vart trevligt! och ikväll blir det volleyboll!


något att göra

Nu har jag fixat till img lite,eller fixa kan jag inte kalla det för jag har ju bara tagit av mig mjukisbyxorna och kammat håret.Mamma ska ha lite främmande ikväll så jag sa till sanna att hon också kunde komma,så det blir nog bra!

Det blir nog en lugn kväll,vad kan man göra? finns det något på tv?


min snyggaste sida

Har vart på byn och handlat med mamma och där träffade jag även några grabbar bla min egen.
Jag har även städat mitt skåp och just nu ser jag ut så här!


4

Då var det fredag ännu en gång,och visst är fredagar härliga? I alla fall när men går skola för då vet man att det är dags för helg! och snart är det ju som sagt dags för skola,jag hatar det redan! Men ska bli spännande!

Idag vet jag inte vad som händer eftersom polarna är i stan men kanske ska baka lite till,städa mitt skåp,elr färga utväxten? något blir det i alla fall och ett måste är att jag måste färga utväxten innan tisdag även om jag inte gör det idag.


great

Har städat nästan hela dagen och vart duktig,som sagt så gick jag med en trasa runt hela huset,dammsög och jag skurade till och med! Har hunnit baka också!

kl 6 for jag på träning alltid lika kul med så härliga tjejer! och efter det såg jag lite fotboll på IP.


5 dagar

Det är soligt idag men ganska kallt i luften och det blåser en del,men sitter man i lä är det varmt och skönt så det ska jag nog snart göra! Under morgonen har jag hjälp mamma med att städa,har både damsugit och torkat överallt.

kl 2 ska vi tjejer fara på kiosken och ta oss en glass så det blir trevligt!

Vad gör ni idag?


12 av 12

Ja,idag tog vi hem 4 vinsten på raken av 4 möjliga,helt underbart! 12 poäng av 12!
Men vi var verkligen inte bra idag,men känns skönt att vi också kan få ha tur ibland.

Imorgon ska det tydligen vara bra väder,har inga pplaner med isåfall blir det ju till att vara ute.

kung

jag ber till dig igen!

tv,tv,tv,tv,tv och dator den är dem jag suttit vid idag,skönt men långtråkigt och slappat har jag verkligen gjort!

Snart kommer mamma hem,undra vad det blir för mat?
Sen blir det alltså match som jag sa,då är det gärnet som gäller,det blir tufft men vi ska ta det! Tagga brudar,ge gärnet och ha rätt inställning! Vi kan!


6 dagar kvar

U-lagets match blev 1-1 så den var jämn,men ganska långtråkig.

Igår kväll var jag och frida även med anki och jennifer och vi pratade bara en massa om allt möjligt och när kl slog 11 for jag och frida hem till henne och bara tog det lungt,tittade på lite kläder och smink osv,riktigt trevligt,länge sen!

Idag lär det bli en slappar dag dåligt väder och känner mig rätt sliten,och måste ju självklart komma ihåg att tagga för match! IP kl 7,kom dit!


All kärlek till er

Nu är det alltså så att det ändast är kvar en vecka av sommarlovet! Sen börjar allvaret!

Är riktigt nervös,men det är ju inget ovanligt med att jag är de.Men de känns verkligen riktigt konstigt att komma till en helt främmande skola med främmande människor.Som Burträskare är man ju så van att känna alla redan,för i den här byn vet ju alla vem alla är och vad jag än får för klass så vet jag att 9a är den bästa och jag kommer aldrig glömma er!







gör det bästa av tiden

Som jag sa så har jag ju vart hos emil och idag har vi badat faktiskt,inte värsta badvädret men.Vid 3 for jag hem och direkt till famor och åt en jättegod middag.

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik,äntligen har jag kommit på lösenordet till Spotify,eller emil kom på det!

För att tag sen så skrev jag ju att jag hade vart och klippt gräset hos rudins,och den här fick jag som tack,inte illa!


en vecka kvar

Träningen gick bra igår och vi var hela 4 st målvakter,ja!

Emil spelade match igår så efter träningen han jag med att se en halvlek,men bra gick det ju inte.

Jag kom till emil ganska sent igår så vi såg lite film och efter det blev det sängen.

Idag vet jag inte vad som händer,men ska i alla fall till farmor och käka middag och efter det blir det fotboll och sen till frida och sova,låter som en bra dag!


mulet

Imorse var det rätt bra väder men det har blivit sämre och sämre under dagen.

Jag har solat på bryggan med lisa ida och sanna och även spelat volleyboll med dem och många fler.

Ikväll har jag träning och sen far jag till emil,men kommer hem imorgon! Ska försöka skriva ett inlägg innan jag far.Vad ska ni göra ikväll?


kom igen

Man har alltid lika trevligt när man är med de bästa tjejerna,vi delar glädje och tårar!

Jag ska snart sova och hoppas på solen imorgon så att man kan fara till långnäset,denna gång själv ur min familj eftersom som jag sa så är ju pappa och brorsorna borta och mamma jobbar.

Godnatt allihopa!

sattsar på volleyboll imorgon

livet leker,men snart blir det allvar

Det har vart en jätte härligt dag ,sol och varmt ända tills nu då regnet kom.Var på en liten udde med mamma,mormor,jahanna,andreas osv vi badade och solade och hade det jätte trevligt! Körde även en "strandbil",inte varje dag.

Av Johanna fick jag även 2 st tröjor,jättefina och de passade bra så tack igen!
När vi sedan kom till Burträsk bjöd mormor oss alla på glass.

Nu ska jag till ida och umgås med tjejerna!

så såg dom ut

Mmmmmm

Solen lyser och det är varmt! Får njuta extra idag eftersom jag hört att det ska regna måndag och tisdag,men man vet ju aldrig!

Vid halv 10 far vi till Granträsk,så ha en bra dag!


njuter

Har vart hos farmor och hälsat på med familjen och sedan en sväng på kiosken ikväll och sen bara tagit det allmänt lungt!

Imorgon hade jag och mamma tänk fara upp till granträsk med mormor och johanna för att bada och sola osv,har hört att det ska bli varmaste dagen imorgon så jag hoppas på det.Det är bara jag och mamma eftersom pappa och bägge bröderna ska till Arvidsjaor på hockeyskola i 6 dagar så hela veckan kommer det vara lungt i detta hus.


9 p av 9

Vi vann! Skönt,det var verkligen 3 viktiga poäng!

Första halvlek spelade vi kasst,men var som ett nytt lag i andra och fick då in alla 3 målen.

Vägen dit var en sata väg,krokig,guppig och allt vad en väg kan vara och inte nog med det vi hade inget ac i bussen så det var varmt och jäkligt.När vi hade kommit en bit kännde jag att jag började bli åksjuk så jag var tvungen ut och ta lite luft och i samma veva hände det,jag spydde,men efter det vart det lungt.


jobbar för vinst!

Tack Johanna!

Har just käkat lite och ska bara packa sen far jag på samling.
Vilket väder det är idag! Den här veckan har ju vart kanon,den räddade hela sommaren! Så jag deppar inte för att jag måste vara "inne" en dag. Vi ses!

underbara tider!

taggggga

Jag for och såg matchen men dom förlorade.Det var en härlig kväll i alla fall! Sen så har jag bara vart hemma och myst,känns skönt.

Imorgon far jag till umeå och spelar fotboll mot Sörfors så jag hoppas det går bra.Men ska erkänna att det känns lite tungt att sitta i en buss när man kan sitta på stranden,men de är som tur inte så tungt att livet går under,det känns helt okeu.Jag får ju spela foboll!



Bilder från williams stuga

härliga liv

Det har verkligen vart toppen väder idag och det är det än och blir nog så hela kvällen,hela den här veckan har vart super!

Har spelat massa volleyboll som vanligt,badat en massa och solat,kan inte bli bättre.Nu väntar jag på mat,ska bli gott,mormor är och hämtar pizzan nu.

Hur har eran dag varit?



Ikväll blir det kanske så att jag far upp på tjärnbacka och ser emils match,eller bara inget alls,vi får se.

sol och varmt?

kom hem just efter 10 efter en trevlig kväll! Och bara för att göra det ännu trevligare är emil här nu eftersom han med familj hade vart här och fikat så han stannade kvar,och det säger jag inte nej till.

Imorgon hoppas jag på kanonväder,snälla gud? Ja,läsare jag vet att jag är religiös ;).


supertrevligt verkligen!

Vilken superfin stuga Williams familj har alltså,exakt en sådan vill jag ha!

Vi hade det jätte trevligt igår.Vi åt god mat,spelade spel,såg film,badade,bastade osv.Det vill jag verkligen göra om,och det är verkligen ett skönt folk att umgås med!

Idag kom jag hem just före att jag skulle fara och jobba så stoppade bara i mig lite mat före och ska snart iväg på jobb igen,men skriver när jag kommer hem!



Här hade jag tänkt ha bilderna fårn gårdagen,men dom får ni se sen!

JAAAAAAAAA!

En underbar dag igen! Njuter verkligen av livet! Har vart på långnäset tills halv 4 och halv 5 drar jag till Williams stuga för en trevlig kväll!

Vill också berätta att jag har kommit in på frisör nu! Otroligt skönt!

min finaste sida

hoppas på fint väder imorgon

Efter matchen så har jag njutit som bara den av den här känslan över vinsten och jag har även sett den nyaste filmen av wallander,helt okej men inte mer var den.

Så det är alltså så min kväll sett ut!

Imorgon ska jag med flera köra moppe till Storbrännan och tillbringa eftermiddagen i Williams stuga med godmat och andra trevligheter,kan inte bli annat än bra!

sne

tack gud!

Ja,vi vann matchen! Helt otroligt underbart! Jag älskar det!

3 p,oväntade måste jag faktiskt säga.Alla kämpade och slet,en laginsatts! Jag älskar dom här stunderna!


gud som haver...

Vad tiden går sakta! Om 45 min har vi samling så hade tänkt byta om på ett tag.
Hoppas på en lika bra fotbollskväll som det var förra veckan då vi hade match,vädret är i alla fall lika bra,så de ända som kan förstöra det här är hur det går,ja matchen alltså! men det ska nog gå bra!




håll tummarna!

Då har man vart på stranden idag,riktigt skönt och måste ju passa på när det är så här fint väder!

Nu taggar jag inför matchen som är ikväll kl 7 på IP så det är bara att komma och heja,de vi möter är Mariehem,serieledarna!

bjud på he

min dag

Har inte haft tid till att skriva tidigare idag,men nu så är den funnen!

Direkt vi vaknade körde vi moppe till långnäset,det har ju vart så bra väder idag.Men det blev inte så lång tid där för mig eftersom jag skulle som jag sagt tidigare jobba idag,började halv 1och jag har varit så arg på mig själv idag för att jag valde just idag,den här soliga dagen! men det har ändå gått bra!

Jag slutade halv 6 och nästan direkt efter att jag kom hem for jag till Lisa med sanna och ida,vi har sett film och bara umgåtts!


det var typ över en vecka sen vi träffades!!

Idag har vi spelat stresskubb,vart på loppis,lagat mat och bara tagit det lungt!

Nu väntar en god middag som består av grillad kyckling och hassalbackspotatis,mumma!
Sen lite senare ikväll har jag träning och efter den väntar emil här hemma på mig,äntligen är han här!

puss

mera

Johanna sovde över här och är kvar än så hela morgonen har vi suttit ute och pratat bara.

Igår kväll var jag och grillade tillsammans med familjen och några andra,ganska många andra faktiskt,så det var trevligt!  Jag älskar grillade marsmellows!



oh

Solen har äntligen tittat fram och nog är det varmt,jättekvaft!

Jag har klippt gräset åt Fam Rudins idag eftersom att dom är borta på semester och det gick bara bra.Vi har främmande nu så jag har fikat lite och ska strax ge mig ut på en promenad sanna har kommit hem nu så.

Sen ikväll kommer Johanna,det är inte allt för ofta så det blir trevligt!


1:a

Godmorgon allihopa!

I natt har jag sovit som en stock,så skönt!
Idag är det dåligt väder igen,det regnar.

Första Augusti är det idag också,så solen borde dyka upp snart för över allt står det VÄRMEN KOMMER I AUGUSTI,så jag hoppas verkligen på det.

Vad som händer idag är oklart,det kommer nog inte bli något för alla är ju borta.Jag får tänka ut något!


RSS 2.0