zzZZ

är så trött efter den här veckan,både i knopp och kropp efter mycket träning och prov! ett prov som vi hade idag och var så svårt,så svårt det handlade om 1:a och 2:a världskriget ,varför skulle det äns ha uppstått? de gick som vanligt inge vidare bra alls,men vad hade jag att förvänta mej,inget!

ikväll blir det en lugn kväll,ska bli skönt...
jag och sanna ska bara och handla inför imorgon då det blir att basta,se melodifestivalen osc hoppas emil kommer också!

föresten,vi hade utlottning för varje klass idag bland alla som åkt skidor och jag vann!! tro det eller ej ,en biobeljett! :)

rätt så bra

spring erica

ja nu är jag klar ,så himla bra men känner sig efter att man har löptränat,det är verkligen värt varenda steg så här i efterhand,det var verkligen jobbig löpning idag är helt färdig och man bli inte direkt piggare av att ha vanlig fotbollsträning efter,men det är ju kul så det spelar ingen roll.Nu har jag just ätit mackor och druckigt lite mjölk kännde att det behövdes lite bensin till den bil jag är. :)

snart helg och snart lov,kan inte tro att det är sant,så efterlängtat och behövligt!
ska ni göra något speiellt? :)

bara för att....

äntligen i mål

då är det gjort,ja skidåkningen alltså...
ibörjan var det riktigt härligt och vädret ska jag inte klaga på,eller nästan förvarmt,kan det vara det?
efter att jag åkt halvvägs i högt tempo var det hamburgare som fick mätta magarna och sen var det bara att ge sig av igen,och direkt kännde jag skavsååååår!! usch,så det gick lite långsammare sträckan som var kvar + att kondisen inte är den bästa,men jag klara det,ja tur var väl det annars hade jag ju inte suttit här ;)

DM vinnarna i staffet a long time ago

orkar inte mera

kvällen har mest bestått av pplugg,har so prov på fredag,har inge intresentare än så att säga eller jo ska åka skidor hela dagen imorgon,jätte kul!!!!! inte

plugg gör kvällarna förstörda,jag fattar inte man går skola hela dagar och när men äntligen kommer hem äre dags att sätta sig och läsa på allt man har läxa och prov i,det blir som skola hela dagen fast i olika miljöer,jag är så skolless,jag säger som jag läste nogonstans att om skola är livet,vem fruktar då döden? ;)


lov snart tack

jag har verkligen haft fullt upp idag så har inte haft tid till att skrive eftersom jag har haft dubbla pass ikväll och kom hem nyss,men träningarna gick bra och alltid skönt att få svettas lite,usch nu låter jag äcklig,

dagen har iaf vart riktigt tung,jag höll inte på orka dagen ut,men klara de,duktig tjej alltså :)


en söndag

idag steg jag och emil upp vid 10 och efter att ha käkat lite åkte vi till burträsk där han skulle på gudstjänt,konfa ni vet och jag på träning,tränade dubbla pass och var rätt så körd efter det!

jag och emil gick ett snabbt varv på marknaden eftersom jag ville ha sådan där god kola,men de fanns inte!!
så vi gick på kiosken istället.Sen åkte vi till mormor och har vart där och käkat osv och sen for han hem till sej och jag till mej,usch jag hatar att vara utan han!


marknaden är även den här gången över

han inte skriva något igår eftersom jag pluggade,var på marknaden,och sen tillbringade jag kvällen/natten hos familjen andersson mycket mysigt!

har ni hittat något på marknaden?
jag hittade ett armband och en sjal är riktigt nöjd över mej själv eftersom mina pengar alltid bruka fara på godis vid marknadstid,ni vet goda remmar,varma chips,mumsmums osv


toppen kväll igen

ida och sanna for just hem och vi har haft riktigt trevligt med mycket skratt som vanligt ,och magarna är minst sagt mätta!!och allt det góa slut!!


marknad

då har man alltså stått på bff:s café och sålt fika mm,men inte var det mycket folk inte,men kanske för att alla jobbar och inte hinner gå ner en sväng,blir säkert mer imorgon och på söndag.

som sagt så kommer brudarna hit ikväll och somvanligt blir det till att äta massor av gósaker!


kallt ute

idag har det vart skola som vanligt och sen träning,2 träningar igentligen är det tänkt att vi ska springa före fotbollspasset som är kl 9,men eftersom kylan inte vill ge sig blev det en promenad,faktiskt riktigt skönt.

imorgon blir det att stå på marknaden och sälja fika för fotbollen, och sen blir det myskväll med sanna och ida!


lilla lördag

onsdag,en dag som är bättre än dom flesta skolmessigt och vad skulle man göra om det inte fanns,de är så skönt man får en liten paus i veckan.Nu hade jag tänk berätta vilka lektioner vi har som gör det hela så bra.För det första så har vi kortdag och slutar kl 2 och sen bså börjar dagen perfekt med ett idrottspass och efter det svenska.Inte för att jag älskar svenska men just nu ska vi börja med ett eget arbete om en författare och det tycker jag låter mycket mer roligt än verb och adjektiv! sen blev det dags för lunch och när vi mättat magarna var det dags för spanska som då är näst sista lektionen.Sista lektionen har vi syslöjd vilket jag gillar mer än mycket annat och just nu så håller vi på med pyjamaser och är snart klart med jackan.

när jag kom hem från skolan började med att renskriva 2 bokrecensioner och sen for jag och tränade och det gick jättebra!och sedan att jag kommit hem har jag skrivit klart en engelskauppgift så känner mej rätt duktig just nu,vilket var länge sen jag gjorde.


lägger in lite bilder från konfrimstionen

värsta dagen över

tänkte skriva igår kväll men allt gick så segt så ides inte.
har som vanligt vart på skolan och tisdagar är verkligen den mest värsta dagen av alla pga lektionerna vi har dubbla matte och engelska lektioner,svenska,so de äna bra är hk,de tacka jag för!

ikväll har jag tänka att göra bort lite skolarbete,vill men får se ifall det blir,bruka vara bra på att förskjuta det!

just nu är jag så himla skol less,tur dessa männsikor finns ibland. :)


hopp och far

nu har jag just käkat det blev varmamackor,han inte äta någon "riktig" mat eftersom mamma kom hem så sent och pappa är på träning,ville ha ätit i hyffsat god tid före träningen som börjar kvart i 6,de är ju så jobbigt om man känner att maten hoppar runt,så jag får hoppas att jag slipper det nu.

ska iallafall iväg nu,ha en bra kväll!

klassen

sommar kom

dagen började bra med fotboll,2 pass faktiskt en riktigt pigg start på dagen,så skönt.Men sen har allt vart lungt och då menar jag LUNGT hare legat i soffan hela kvällen och sett hundra olika program och tur hade jag att de faktiskt för en gångs skull var bra på tv.

idag är det söndag föresten,de kan ju ingen ha missat eftersom att det betyder skola imorgon,känns så himla tungt!!! vill ha lov,vill vara ledig!! men får vänta 2 veckor till vilket inte hörs så mycket,men jag känner på mej att det kommer bli 2 TUNGA veckor!!! och att de kommer kännas som år!!
- lugn nu erica,tänk possitift... eeee vadå possitift,de ändå som är bra är att de alltid kommer en ny helg,så småning om iallafall..

En bra sak är ju sommaren,så jag tänker på det!


en melodi

gårdagen blev lugn som jag trodde,det blev till och med en tidig kväll eftersom emil skulle upp kl 8 för att han hade match.Det vi gjorde var inte alls mycket utan satt hos sanna i några timmar och såg på Melodifestivalen,just den här gången var faktiskt publiken mer intressant artisterna,man ville ju se om man kännde igen någon,men artisterna han jag ändå med att se lite och jag såg/hörde att H.E.A.T var absolut bäst!

när vi kom hem efter en promenad fick emil min lilla överaskning! TÅRTA!


jag hannnnnn

nu har jag stressat som en gris,ja trodde att emil redan skulle ha vart här så jag skyndade mej in i duschen och tänkte a jag hinner nog tvär raka benen,de ångrar jag att ja gjorde för nu sitter det plåster här och där och sen skulle jag skynda mej till att göra klart min lilla "överaskning" och jag pajjar hela skiten för att jag var stressad,så pappa fick fara ner på byn för att köpa nytt, stress,stress och stress.Jag trodde jag hade så god tid på mej men väntade vist till att göra allt i sista sekund,det gör jag inte om!

Ha en fortsatt trevlig dag!

en sönderstressan erica

alla-hjärtansdag

Det är alla-hjärtansdag idag om det är någon som missat det,men vadå det är ju igentligen bara en vanlig dag som något satt namn ett lita kärleksfullare namn på,klart jag vill ha lite extra mys och så där,men ja tycker inte man behöver överdriva det hela,eller gulligt är ju det med.

Dagens planer? Har inga speciella faktiskt,lite tråkigt men skönt.

Emil kommer iallafall hit vi ska väl inte göra något speciellt utan bara mysa och en liten överaskning har jag till han och de ska jag nog börja med snart före jag ska och se tobias match mot Björklöven.

Vad har ni andra för planer för dagen?zzzzzzzZZZZZ

jag är så trött att jag kommer hinna somna under tiden som jag skriver det här inlägget som jag inte äns vet varför jag skriver,varför hoppas jag bara inte i sängen under mitt varma och sköna täcke? svartet på den frågan kan ja inte svara på.


hej jag heter erica och jag gillar att fika

nu har främmandet farit,eller ja morfar är kvar än,sitter och ser hockey som vanligt! och ni skulle bara veta hur mätt jag är just nu,känner mej som en uppblåst balong.Har ätit så mycket fika,som tex negerbollar,bullar,semlor,hemgjord daimglass med hemgjord chokladsås,andra kakor och andra kakor,chips och godis ja ni hör ju själva,kanske inte så konstigt att jag känner mej som jag gör? och trött är jag också,ska bli så skönt att sova ut imorgon,om jag nu lyckas med det vill säga.


ganska så bra

Min lillebror är faktiskt ganska så bra ibland! han sparkade till kiosken i den här kylan för att jag ville fylla på mobilen,gratis sms nu!


TACK!

gó & glá kexchoklá

då har man gjort redovisningen, alla var tvungna till att läsa inför alla 9:or & inte viste någon att man skulle få betyg på det + att man skulle prata i mick!! ja trodde inte det var sant när jag kom till skolan & lärarna berättade de här,att det var så allvarligt!? men mot all förväntning gick det faktiskt bra,helt otroligt,det har nog aldrig hänt. så nu är min dag helt otroligt bra!!


reklam......

burträsk vann hockeymatchen mot clemäns med ett jubel.Han inte se riktigt hela pga att jag skulle på träning kl 9 o kom hem för en 20 min sedan:träningen gick jätte bra,ja blir så glad när man kommer hem från sådana träningar som denna,hoppas jag sover gott nu & att jag inte vaknar av halsont som jag gjorde natten som va,så nu ska ja ta en sådan där halstablett som jämt går på reklamen & hoppas att de hjälper! reklam brukar väl ändå inte ljuga? man vill verkligen tro på det folket i tv säger att den halstabletten lindrar på en gång & 24 h framåt o att det shampot gör ditt hår till det vakraste,nä reklam,skiiiiiiit på de

imorgon ska vi ha redovisning om vårt prodjekt "företag för en dag" & redovisningar är något jag hatar mest av allt så önska mej lycka till,om det nu blir så att jag måste öppna munnen o säga några ord,men ska be för att jag slipper!
äntligen öveeeeeeeer

idag har jag ju då stått utanför konsum o sålt Hällakaka i detta kalla väder,det var plågsamt ska ni veta! men nu är det som tur över o vi fick sålt allt o fick 720 kr var,vilket inte sitter fel!

idag fyller tobias år så nu är farmor här o vi ska fika,resten av släkten kommer imorgon vilket betyder ännu mer mums.
ska på match vid 7 o sen träning,ha en bra kväll!

allahjärtansdaglördag

upp,ner ner upp

dagen har vart lungn,på skolan har vi bara hört på olika arbetare från frisörer till skogsarbetare,det var en helt okeu dag för vem vill inte slippa matte,engelska osv nä tänkte väl det.Vi har även fått sålt lite hällakaka till lärarna redan,vi skulle ha bakat mer! ikväll är det springning äre tänkt men vet inte om det blir av pga kylan ja hoppas inte de blir eftersom min hals inte är den bästa just nu och vill inte missa något.

bror

sockerkaka

nu har jag fått en början på musikarbetet vilket känns bra,så nu borde allt gå lättare eftersom,eller det hoppas jag på!som sagt så sa jag ju att jag skulle baka o det har jag gjort,men det blev bara en sockerkaka,kladdkakan får jag baka imorgon,kännde inte orken till de efter så mycket bakning som ja gjort idag.


heavy on my heart

just nu håller jag på med musikarbetet som ska lämnas in om två veckor,men tänkte att de är lika bra att få det bortgjort nu när jag inte har något för mej,eller det har jag ju vist jag måste baka kladdkaka o sockerkaka som vi också ska sälja på torsdag! jag vet att ni blir sugna,så kom!


baka baka kaka

idag har det vart en bakardag,har bakat hällakaka med lisa ,ida,sanna o lite andra medhjälpare eftersom att vi på torsdag ska stå utanför konsum o sälja pga ett skolprodjekt,så kom o köp góa mackor! jag kan iaf säga att ja känner mej rätt så slut i både huvud o kropp,man blir verkligen slut av värmen när man bakar o kavla hit o dit,men mest slut är jag nog på grund av att det var mycket fotboll i helgen o att ja hade dubbla träningar igår o boxercise passet var verkligen inte o leka med,men de är alltid bra med träning så ska inte klaga.

ge mej sommar

hit o dit sväng o far

nu har jag inte skrivit på någon dag eftersom de ha vart fullt upp,kom hem nyss o ska snart fara igen.

igår hade vi cup o vann hela allt,vilket inte sitter fel.Vi spelade mot Ljusvattnet i finalen o vann med 4-1,sen for jag hem eftersom mromor skulle bjuda oss på mat det blev lassange, mums! o sen for jag på ladan o såg hockey med mamma johanna & david och efter det bar det av till skråm o har vart där tills idag åkte hem med 10 i 3 bussen.Nu ska jag skynda mej iväg på träning,dubbla pass faktisk o sen när jag kommer hem väntar EMIIIIIIL!

negerbollskrig!

vad säger man

melodifestivalen är återigen en flopp, iallafall enligt min åsikt denna vecka-

skulle ha fått åka till globen

vad.....

mätt & belåten sitter jag är på min stol & undrar vad alla gjort idag? :)

ikväll blir det en lugn kväll med mamma o anton tv o smått o gott,inte fyskam det häller!O ska såklart tagga inför imorgon nymek.Första matchen kl 10 be there!

stirra på de 4 punkterna i mitten i ca 30 sek,vad ser du?

spännande

kom just innnan för dörren,har som sagt vart o kollat på fotboll,o har vart där sedan 11,men det är så trevligt så de hinner inte bli långtråkigt.Burträsk hamnade iaf i final mot örnvingen o det hela slutade med vinst till örnvingen på straffar,så spännande som de kan bli var va det va!

men nu ska jag fara o köpa lite saker till tacosen vi ska käka ikväll,tjingeling!

fattigare & fattigare

Dagen började med att göra göra sej klar inför färden till stan,men först var ja ju tvungen att ta mej till bussen till fots,vilket var en plågsam färd i många minus! sen blev det såklart shopping,god mat,fika & bio,vilket betyder att man är flera hundralappar fattigare.
jag hittde iaf ett par mörkblåa byxor,en super snygg t-shirt,en vit trekvartströja,hårband o trosor.

vi såg filmen valkyria som handlade om 2:a världskriget o var verkligen ingen hitt,pengarna åt fan!

imorgon börjar nymek för herrarna så det blir dit och kika ett tag,hejja!


en hel underbar vecka kvar!

så underbart härligt springningen är överstökad o det är så härligt, o de hela gick bättre än jag trodde.Vi hade intervaller på 1 km som skulle springas 4 gr..... jobbigt.Men nu äre iallafall en hel vecka kvar tills nästa gång!

imorgon äre ledigt från skolan o då passa jag på att fara in till stan för att shoppa me de vanliga o efter blire bio,vet inte vad det heter elr något men har typ med Hittler att göra,vilket kan låta skrämmande.

älskar du

spring för livet

är just påväg till att fara på photografering o sen nästan direkt blire sprining ,idag ska vi köra intervaller vilket är det jag hatar mest av allt, o jag kan bara inte springa snabbt så det känns inte så peppande ska ni veta, o temat som vi kör på nu är typ blodsmak så det lär man vä få känna smaken på.Jag ska berätta för er alla som inte vet vad ja menar när ja snackar om teman osv.Vi springer nämligen med fotbollslaget 1 gång per vecka o för varje månad som går får vi ett nytt tema.Första var grundkondition,nu äre somsagt blodsmak o sen blire de mjölksyra.

adjöööööö! :)

han är grym

har sett mycket tv ikväll, semester svenskar där man får följa vanliga "svenssons" på semester och made in Sweden där man följer kim o janets väg från att ha en dröm som artist till att dom får uppleva det hela,gillar kims stuk på låtar grymp mycket.

har även hunnit med att tagit ett välbehövligt fotbad,filat o målat.

hejOhå

jag har vart på träning vilket var kul som vanligt,men har fått så jädra ont i benhinnorna,blir bara värre o värre så får se om det blir till att springa imorgon,ja ska iallafall försöka.

Imorgon har vi andra nationella provet,det är i svenska,vi ska skriva en uppsatts om något,vi har inte fått veta vad än men temat är nattliv & vi har 3 h på oss,vilket känns som en evighet,men när man sitter där i klassrummet o har hjärnsläpp kommer nog tiden bara att rinna iväg.

vad jag också ska hinna med är att photas,ja vi ska ta lagphoto osv i klubblokalen så som varje år o om en tid så har man en litet häfte hemma med alla spelare som ler. :)

ajajaja

jag fick så väldigt ont i magen just nu,riktig kramp! de måste vara blend det värsta som finns,men måste kura ihop sej som en liten boll för att man ska klara av smärtan om inte så döör man,okeu inte dör men....

vill gärna ha något att göra, så om nagon av er vet någon bra hemsida för kläder osv skriv gärna till mej!


skönt

igår hade vi somsagt match o vann vilket var en jädra tuuur! annars hade det ju blivit skämmit för resten av livet o det hade vart lite onödigt!

idag hade jag min första sånglektion för terminen så efterlängtat o så kul!

ett tag sen

lite skakis

ikväll blir det till att möta 94/95 i en fotbollsmatch, ändå lite nersvöst tänk om det skulle bli så att vi förlorar,men va säger jag det kommer vi ju inte..men tänk om

en blogg som jag läser varje dag är  Viktoria Sandströms den är så underhållende! :)
o tänkte ta hennes idé o ha en liten loppis eller så kallad bloppis på bloggarspråk,så håll koll kanske kommer de in kläder osv redan ikväll.

SOMMAR!

skratt förlänger livet

de har vart en sådan glá dag idag,bobby har nog aldrig skrattat så mycket på länge,o samtalsämnet var yoga mina vänner!

jag ska snart dra iväg på boxercise o efter det fotbollsträning eller det är en timmas mellanrum men kommer stanna kvar o förhoppningsvis kunna plugga på lite glosor,de har aldrig hänt tidigare men första gången ska ju vara någon gång,så varför inte denna?alla har vi väl vart små

kärlek

vann km:et inte för att det var så många med utan bara 3 st,de hela håller på dö ut.
men jag är överlycklig vann jätte mycket choklad, o ni som känner mej vet ju att de är nästan hela jaaaag!


en kul grej

igår var det fotboll hela kvällen o som alltid är lika roligt,de ha vart mycket fotboll i helgen o lika mycket blire nästa då äre ju nymek om det är någon som missat det!

idag har ja vart på träning som kunde ha gått bättre känhnde mej så orkeslös o före skulle vi ha lite kul med laget så vi gjorde snöskulpturer av olika slag o det var faktiskt riktigt skoj!

ikväll är det km i badminton,får se hur de går har ju inte hårdtränat det precis.


RSS 2.0