fick gåshud


mamma

Fick fara hem med 5 över 1 idag,perfekt,så nu hinner jag verkligen fixa mig i lugn och ro.

Såg även att mamma lämnat ett lapp på bordet,hon har vart jättesjuk väldigt länge nu,så det stod att hon åkt in till Skellefteå,hoppas det går och blir bra!


I like you

Har nu vart ute på en löprunda så sitter här med min smoothie som idag fick bestå av banan,inte lika gott som med jordgubbar men det det funkar helt klart,men börjar bli lite less faktiskt.

Ska snart ta fram mascaran och fixa till mig lite innan jag drar vidare till stan som varje morgon.


det är bara att bita i det sura äpplet

Imorgon blir det tufft,ska ut och springa kl kvart i 6 på morgonen,förhoppningsvis med Bobby.Är verkligen inte taggad för 5 öre,men det måste göras,sen blir det praktik som vanligt och dom nämnde att jag skulle få sluta tidigare också så att man i alla fall hinner byta om innan man ska fara bort,jag har faktiskt aldrig förr vart med om att man går skola osv på valborgs?

Ska också nämna att jag som har så svårt för att köpa en bikini faktiskt har köpt en överdel idag,300 kr,men det är den förhoppningsvis värd,nu är det bara trosjakten kvar,det svåraste!


Kommer att ha göra ett uppehåll med nyttigheterna,men bara för imorgon

Sitter i soffan och gör ingenting,har längtat.Kom hem vid 5 idag efter att ha tonat,gjort lite slingor,torkat och tvättat hår.Direkt jag kom hem for jag Sanna Och Ida och handlade massa mat till imorgon,det blir tacogratäng,marränswiss,pollykaka och kanske också en kladdis och när allt var inhandlat for jag på gymmet.


Vad ska du göra på valborgs?


slurp!

Har just druckit upp en supergod smoothie som jag ska dricka mycket framöver,mumma! Och före den blev uppslukad cyklade jag runt sundet som sällskap till Oliver och Jonthe och sen blev det en prommenad med Sanna och Ida.


skönt och oskönt

Skönt att få åka in med kvart i 9:an idag,skönt att få börja 10.

Har vart ute på min morgonprommenad som varade i 40 min,skönt nu efteråt,men väldigt oskönt när man skulle upp.Mina fötter är osköna idag med.

Ha en skön dag!

klagan

Jag skulle behöva en lång skön fotmassage,fötterna värker av allt stående på praktiken och all gång,inte nog med det,2 blåsor bryder nu också min vänsterfot.Hjälp,någon? Skulle göra mycket för det just nu.


äntligen kan man andas

Har inte kunnat skriva idag,har verkligen vart stressigt vilket har vart lite jobbigt.Kom hem som vanligt vid 5 och har hunnit klippa mamma,vart ute och sprungit,vart på spelarmöte och även gått runt sundet med ida och nu snart blir det sängen för att orka morgondagen!


hunnit med en hel del

Dagen har vart mer än lång.Steg upp 20 över 5 för att gå ut och gå och sedan var det bara att göra sig klar för den första praktikdagen som började halv 9 och slutade 4,vilket räckte,efter att ha stått en hel dag är fötterna nästan inte gåvänliga men ändå så tog jag en prommenad runt sundet med Sanna och Ida och före det gymmade jag med Jonthe,Alle och Oliver,trevligt!


ett starkt försök en kort stund

Mätt och belåten av glassen och peppad på att börja ett nytt liv imorgon,försöka i alla fall.Ska sluta med sötsaker och börja äta nyttigare och motionera varje dag fram tills den 28 maj då det bär av till Tunisien,nu gäller det bara att hålla motivationen upp,så hjälp mig!


muy bien?

Har just käkat:


Ikväll blir det :


Med:


Har även målat naglarna:

gilla


dom här människorna blev det

Kom hem vid halv 1 igårkväll och fram till dess spenderade jag tiden tillsammans med Sanna,Ida och Jonthe,det blev film,skratt,prat och onyttigheter,så som det ska vara!

Idag har jag inte alls överansträngt mig har bara legat ute i solen en stund och bakat,bakat har jag gjort till spelarträffen ikväll för dom som ska spela hockey,ibland är man rätt snäll faktiskt.


Lördag

Har vart på.. ja, åter igen en match i skellefteåhamn och det blev vinst med 9-0 och vi spelade otroligt bra,vilket passar bra till seriepremiären nästa helg.

Konstigt nog är jag väldigt trött idag,uten egentligen någon orsak,det var väl att för mig,på återseénde!

en härlig kväll i mitt kära Burträsk


fredag igår?

dagen har verkliget gått snabbt,för snabbt till och med tiden på skolan rullade på i full fart.Och nu blir det ingen skola på 2 v,det blir praktik istället,vilket bara känns nervöst och just nu inte roligt alls och det känns faktiskt riktigt konstigt att vara borta från klassen i 2 hela v,men det ska nog gå bra det ändå.

Har som sagt vart hos Sanna m fam hela kvällen vilket har bjudit på god mat,cykeltur,snack,skratt och tv!


imorgon,fredagsmys hos Sanna!

Det blev en kanonkväll till slut med fotboll,klippning som gick jättebra,en hundring rikare och träffa massa folk! Dessvärre så blev det 2 skador i matchen,Olivia och Emma,håller tummarna för att det blir bra!


även här vi från 07-09




bilder från högstadiet, 7 8 9:an

Så skönt mer kortdag,gick på stan och kollade en bikini eller några stycken faktiskt,fast han verkligen inte med det jag skulle,tiden rusade iväg.

Sitter och spelar lite musik och väntar egentligen bara på att kl ska bli halv 6 och då är det dags för en liten match,mellan mitt lag ocg några yngre killar och sen ska jag klippa,klippa,klippa!


förra årets jobb


glädje,sommar!

Ska också ta och berätta att jag fått sommarjobb på kommenisterparken i år igen,världens roligaste,bästa jobb med dom bästa personerna,det blir samma härliga gäng som förra året plus Frida,kan inte göra annat än att längta efter att göra allt vi gjorde förra sommaren och att umgås med just Emelie,Evelina och dubbel Frida.

 och Frida Eklund som det tyvär inte finns någon bild på

vad gör du?

Har haft det ganska fullt upp idag med eftersom att jag for på min brorsas km i pingis kl halv 6 och kom hem vid 9,och han vann singeln och även dubbeln med pappa,verkligen inte illa! Ska snart sätta igång med lite rehabövningar och sen blire väl mer dator innan det är dags för sängen!

taggad till tusen

Idag har det vart fullt upp,först skola,hade tänk fixa nytt pass men det fick man tydligen inte ytan förälder och har även betalat resan,så nu är vi verkligen snart på väg,är verkligen laddad! Har även vart och klippt idag och kollat på lite fotboll.


ordnat.fixat.klart

Får göra ett inlägg för stavningsfel.Har alltså stavat Åkullsjön - Åckulsjön och självklart ser men att det är fel,ser helt jäkla korkat ut faktiskt.

bilder imorgon

Det var riktigt roligt att hjälpa dom yngre lite på traven och så tacksamma dom är,kan inte göra annat än lé!
Har just tagit en dusch och väntar nu på att reklamen ska ta slut så att spårlöst får börja om,sen blir det sängen!

alla dagar

Tiden rinner iväg och jag har inte skrivit på evigheter för att vara jag.

Minns inte om jag skrev tidigare att jag var i Åckulsjön och såg match i Lördags? men det blir i alla fall vinst med 1-0 till oss och det var vi minst sagt värda efter att grymt spel.Sedan så var Roger och Ulla-britt här och åt middag.

Igår fick jag inte mycket gjort,men följde i alla fall med till stan för att se en ytterligare fotbollsmatch som även den blev en vinst!

Har just kommit hem från skolan och ska snart dra iväg på träning,men inte för att träna själv ska träna några yngre målvakter,vi hörs och lovar att det inte dröjer lika lång tid som det gjorde till det här in lägget!


those days



They know it
You Know it
I have said it, I miss you friend


lördag

Det blev en jättebra kväll igår,verkligen kul att umgås med lite nytt folk och babbla om allt från a-ö,det skulle jag absolut göra om!

Sovde faktiskt länge idag steg just upp,riktigt skönt,så nu ska jag försöka plugga lite och sen kl 3 drar jag till Robertsfors/Åckelsjön och ser match!


vad ska du göra?

Äntligen helg nu då!

Ikväll blir det troligtvis att vara med Sanna,Jonna,Lisa och Somaja,ska blir riktigt roligt,hoppas på ett samtal inom kort! Ha en bra kväll!


BURTRÄSK my hometown

Idasblogg: soderstromida.blogg.se

Hahaah Erica är typ den sötaste. Läste nyss hennes blogg och hittade denna lista → Erica

Nr 7
: Ska aldrig flytta från Burträsk
Där har vi en riktig kämpe! KEEP IT UP

Hoppas du och alla ni andra Burträskare stannar och håller mig sällskap.Om du nu som läsare inte är Burträskare är det inte försent till att bli det,alla dörrar är öppna och jag lovar dej,du blir inte besviken! Samhället ska leva vidare! I never let you down!


fredag imorgon

Har varit en skön och lugn kväll med lite småpysslande.Har bakat,städat och fixat med lite kort och tänkte faktiskt lägga mig i sängen alldeles strax för att kanske skriva lite med dig? och plugga lite engelska,men bara kanske.


trist dag

Torsdagar är alltid så tunga och ändå så slutar vi kvart över 11.Men vi har matte och Tanja,blir knäpp bara av att tänka på det.Sen så är jag offtast på reco på på torsdagar,så jag kan inte ens åka hem med 5 över 1 den ända dagen som vi inte slutar kvart i 4.Fick veta att jag fick veta att jag ska göra om ett litet matteprov,ska ut pch springa och jag kommer att måsta betala bussen hem eftersom att jag inte hinner stämpla inom 2 h och jag har inga pengar.

nu somnar jag

 Sanningar om mig.

1. Har 2 sidor.
- En galen,flamsig,skrattande och busig.
- En lugn,djup,tänkade,känslofreak.

2. Är en som aldrig bryter mot traditioner.Om, så tar det emot som bara den.

3. Är hemkär som ingen annan.

4. Vill inte bli äldre.

5. Oroar mig för allt,tänker för mycket helt enkelt.

6. Älskar allt onyttigt.

7. Ska aldrig flytta från Burträsk.

8. Älskar balader.

9. Tycker om att dansa.

10. Är väldigt blyg, men även väldigt oblyg ibland.

11. Tycker mindre bra om allt för självsäkra människor och dom som lever på att dumgöra andra för att dom själva är så osäkra.

12. Har en jäkla tjurskalle/vinnarskalle.

13. Kommer alltid att älska "mina" hockeygrabbar.

14. Tycker det är fel att alla storstadsklubbar ska ta över allt och förstöra de mindre.

15. Älskar live-musik,älskar musik.

16. Gillar att baka.

17. Älskar killparfym.

18. Bland det bästa jag vet är att prata och skratta.

19. Gillar killar som brinner för det dom håller på med.

20. Älskar min familj och mina vänner.

21. Njuter av livet.

22. skulle kunna komma på hundra till men måste sova.


hej,hejsan,hello,tja,tjena,tjabba,hola,hoj

Fick sluta kvart i 2 istället för kvart i 4,underbart!
Kvällen har jag spenderat på moppen,hos farmor och här hemma i soffan,och nu tror jag att det blir till att försöka plugga lite Engelska,eller så också fastnar jag här vid datorn.


dålig info

Det blev lite lugn stattsorgentering på idrotten och nu väntar en långt svenskapass med Rolf,inte det roligaste en onsdagseftermiddag.

Läkaren har ringt också,har en skada på främmre korsbandet,vet inte hur allvarligt det är men ska till en ortoped i alla fall och kolla upp det ännu mer.Hata!

älskade pappa,vem tror du att du är?


kan tänkas


beutiful

I have so many things that I want to say and so many things that I want to do. But I can’t do anything. I don’t know this somebody, and I am afraid that I never will. I have waited so long for this somebody to come, so long that I have made him an unrealistic and fictional person. Boys like him don’t really exist. They are too good to be true. They are made up in messed up minds like mine, and the only time you will ever meet them, is when you fall asleep and drag them in to your dreams.


onsdag,imorgon

Snart är åter igen en dag över och har hunnit med en springtur med pappa efter att jag kom hem från skolan,blev 8 km,hade jag inte alls trott, trodde inte äns att jag skulle ta mig runt,men det gick det med,som allt annat.Imorgon väntar en till tur,har löpning på idrotten,inte alls taggande.

Imorgon får jag också besked om det är något som är fel med mitt knä eller inte,läkaren skulle höra av sig på förmiddagen så håll tummarna nu.


åter igen en av emmas


att inte våga tro på sig själv

Lika fint väder idag,synd bara att man inte kan vara ute och njuta.Dagen har rullat på,men väldigt långsamt.
Efter att jag tillslut kommit hem har jag vart ner och kollat lite på fotbollsträningen på grusplanen,imorgon ska jag träna,försöka i alla fall,grymt sugen.Det blev en joggingtur idag istället och det känndes för ovanlighetens skull bra!


kan inte släppa att bussen går till skolan om ca 9,5 h

.


skoladö

Har legat ut i solen nästan hela dagen,lyckades tom att somna,skönt att sommaren snart är här!
Nu ikväll har jag vart ute på en cykeltur med Sanna som istället blev en prommenad eftersom att däcket sprack rakt i ansiktet när jag skulle pumpa det på ok och tappade hörseln för ett tag,lite konstogt det där.Har vart ut på årets första moppesväng också,härlig dag helt enkelt! Det som gjort den mindre bra är skolan imorgon,gruvar mig så nantning,vill verkligen inte!


what are you going to do?

Vilket väder det är ute,klarblå himel och solen steker för fullt,jag har verkligen vårkänsla nu när hela infarten har tinat fram och vägarna är bara,nu fattas det bara att ta fram moppen och käka lite grillat kött!

Dagens minus är pluggandet,skol-less nantning!

Var föresten med my friends, Ida,Sanna och Lisa igårkväll,skönt att hinna träffa dom innan skolan börjar som tragiskt nog börjar imorgon..


helnöjd med veckan

Hemma från en underbar vecka med massor av skoter,fjäll,grillning,skratt,nära&kära,sol,snö,hockey,skoter som jävlas,plulka som går sönder,axel som far ur led,anton som åker in i ett träd och anton som fått löss,kört vilse har vi också gjort,vi har vart med om allt som bara kan hända,men bra har det vart även om jag hoppades på sol mer än 3 dagar,men det är sånt man får ta antar jag,men lite färg har man fått.


bilder du aldrig tidigare sett , gamla som nya,fula som fina


kan inte vara slutet,det får inte


Lite annorlunda


öppna fjäll

Är så mätt att jag vill kräkas,men man får väl skylla sig själv antar jag.Åt god mat hos mormor som vanligt och sedan blev det middag hos farmor,en riktigt bra dag!

Har nästan packat klart,imorgon bär det ju äntligen av,blir borta en vecka,så ska lägga in lite bilder nu så ni förhoppningsvis klarar er ett tag.

Ser fram emot den här veckan med familjen och Rudins,mycket skoter,njutning i det förhoppningsvis fina vädret,mat,madrassåkning nerför dom stora backarna och massor av mys! Hoppas ni ha det så bra här hemma nu och lovar en massa bilder då jag kommer hem! Höres och synes!

mina


glad påsk igen

Jag chockade mig själv och for ut och sprang igår ändå och har t om vart ute bara för ett tag sen,skönt,men benen hängde verkligen inte med idag.

Har egentligen inte tid att sitta här,måste duscha och sen bär det av till mormor för lunch!

Har vart snäll och köpt mina brorsor ett sånt här!


kyckling och kärring

Är helt trött efter en dag på kaplan och konsum,men det har vart kul också,har träffat en massa folk,funderar också på om jag ska ta löpningen ikväll eller imorgon,förmodligen imorgon.Ska önska er alla en glad påsk också!

RSS 2.0