sax och kam på platts

Lugn dag med sovmorgon och allt.Nu snart kommer kund nr 1 och kl 7 kommer nästa,toppen!


försöker kämpa på

Idag har vi haft egen hårvård på skolan och jag har fixat till utväxten och gjort en svart-blå effekt i underhåret och blev riktigt nöjd nu är det bara klippningen kvar som får göras i slutet av veckan,det är mycket som behövs tas bort,men kommer verkligen inte ta bort så mycket.

Har haft träning också,en lugn,så jag följde med sanna runt sundet,vilket känns underbart nu! Så nu sitter jag här med en kopp té,inte för att jag tycker det är gott,men bara för att,och ingen panik över att jag måste lägga mig har jag inte heller,börjar kvart i 1 imorgon,men måste tyvär åka in med 10 över 10 ändå.Kanske kolla på vad jag önskar mig ocv,det börjar inte vara så länge kvar!


Söndag

Det är Söndag och Idag har jag verkligen haft Söndag.Sov till halv 11 och tog en prommenad med sanna runt sundet just efter att stigit upp och sedan har jaga bara suttit här vid datorn och nere vid tv:en,kom alldeles just hem från Ip också,satt med mina vänner och såg herrarna som förlorade.

Lite senare funderade jag på att fortsätta ha Söndag och spola upp varmt vatten i badkaret,släcka lampan,tända massa ljus,äta frukt och lyssna på musik,ha på ansiktsmask osv det skulle inte vara helt fel! Måste ju ladda upp för en ny vecka!


tryck F5 om ni inte sett min nya header

www.freyd.blogg.se Tack!



kommer aldrig sluta tjata,fortsätter drömma varje dag






men popcorn är tillåtet

Har käkat jättegod middag,klyftpotatis,kött och min favoritsås!

På ett tag blir det sannas hur med Ida och Lisa,film och nyttigheter och det menar jag.Slutade med godis och kakor i Tisdags och vi ska klara en månad minst och försöka träna lite mer än vanligt,där av mitt gymmande igår.


Vi vann med 6-2 och för övrigt så älskar jag den här låten


den här gången då....

Skönt att ha fått svetta av sig och lugnat ner sig i bastun.Nu blir det en lugn kväll! Match imorgon,då jäklar!

don´t stop beliving

Slutade halv 12 idag och åt en god sallad till lunch.

Nu har jag just käkat igen och kl halv 6 blir det gymmet med oliver medans Sanna och Ida simmar,sen blir det bastu!


och mössan ska på

Har leget och slappat framför tv sedan jag kom hem men nu ska jag till Myckle och se fotboll!


dålig uppdatering igår

Men Världens bästa Kristin tillbringade kvällen och natten här.Synd bara att det var dåligt väder.Men vi såg film och åt blåbärspaj med Jonna och Sanna och tog en rundtur med moppen i regnet.


det är som tomt

Träningen gick bra i alla fall det är väl det ända jag har att säga för stunden,ska alldeles strax gå ner och se fångarna på fortet igen,sen blir det sängen så man orkar upp imorgon,hoppas på en roligare dag.


ta mig här ifrån

Första dagen avklarad.Jag är trött och mer less än någonsin!

Ikväll,träning och fångarna på fortet.

tomorrow it´s time


bästa sommaren,kan inte klaga,har haft det underbart.Alla minnen stannar kvar.

klassåterträff


Burträsk 100 år


Stadsfesten,trästocks,diggiloo


grillkvällar


tältning i järvtjärn


piteåsummergames


camping i Umeå


långnäset


kalas





Jag kan fortsätta hur länge som helst.Fotboll,mysiga kvällar med vänner,trippar hit och dit,bad osv men måste verkligen fara nu.




sista kvällen

Vi hade det jättemysigt igår,jag älskar sådana kvällar,en bra avslutning på sommaren!

Idag har jag plockat lite blåbär och det är som dom säger,väldigt lite av dom just nu och sen så har jag vart hos Sanna.Jag har precis lockat håret för ikväll ska farmor firas,60 år! så det blir kalas!

it feels like it´s harder than ever

förlust!

Ikväll ska jag och Sanna till Ida för övernattning och mys,sista kvällen att kunna göra sånt på det här sommarlovet,tänk att skolan faktiskt börjar på Tisdag.. Får helt enkelt göra det bästa av situationen,vänner,godis och film!


2 dagar kvar

Det var riktigt mysigt hos Lisa igår med massa folk,spel och hon bjöd på den gpdaste blåbärspaj jag någonsin ätit,så funderar på att fara ut och plocka på måndag så jag kan göra ett försök till en egen.

Det är tråkigt väder ute och jag sitter och taggar inför match mot Morön kl 16.00,samling kl 14.Hoppas på vinst!

mitt ben på bilden ser inte ut att höra dit

Har vart och övningskört och idag gick det riktigt bra,nu längtar jag efter middagen som blir någon sorts paj och kl 19.00 drar jag med flera till Lisa för film.


finner inte ord


.........

Den här helgen kommer att gå åt till att gruva sig inför skolan på Tisdag!

huvudsaken det inre är fint

Det är tydligen surströmmingpremiär i helgen,så farmor kommer hit ikväll och gör mamma sällskap eftersom att ingen annan i familjen tycker om det.Har bakat kladdkaka också,så det blir efterätten.


Riktigt jäkla bra!! men bara för att klaga lite skulle jag hällre gå från 9 till 12 än kvart i 1 till kvart i 4,men jag är helt klart nöjd

HVFR2

SCHEMAT FÖR I DENNA HÖSTTERMIN.

MÅNDAG: HEL DAG, ALLTSÅ FRÅN 9 TILL KVART I 4.
TISDAG: BÖRJAR EFTER LUNCH. ALLTSÅ KVART I 1 TILL KVART I 4.
ONSDAG: HELDAG.
TORSDAG: BÖRJAR EFTER LUNCH.
FREDAG: SLUTAR KLOCKAN 12.

www.ejoo.blogg.se

myskväll

Sanna,Ida,Lisa,William och Philip var här igårkväll och vi gjorde ett försök till att se film,men det gick dessvärre inge bra så vi bara snackade osv istället.Men när Lisa,William och Philip drog hem satte vi andra igång en film istället och snackade tills efter halv 3 då vi bestämde os för att sova,jag och sanna i sängen och Ida på madrass på golvet.

Idag har jag klippt Idas syrros Elin och Nora,sett tv och fixat med kort.Nu ska jag ta en dusch och städa lite innan OTH börjar.

om man kun´d vrid baks tid´n

Nu ska jag iväg på träning! ikväll blir det tjejerna!




Jag saknar tiden med er, 7-9 var vi klassen jag aldrig kommer att glömma och många av er har jag gått med sedan jag var 6 år,från 6 år till 16.Mycket har hänt under alla de åren,mycket har vi upplevt,mycket glädje,mycket ilska,mycket kärlek.Att jag fick vara med just er är jag tacksam över.Tycker om er en hel del.

någon som behöver fryspåsar?

Har vart ute och sålt,dessvärre så var det inte så många som var hemma!

det är svinigt kallt ute nu

Har vart hos Sanna ikväll och bara tagit de lungt,imorgon ser det ut att bli lungt med och vädret inte alls så bra,ser ut att bli molnigt så det hjälper nog inte om jag sitter ute för att försöka bli brun.Det blir nog att försöka ta tag i alla kort som jag vart och kapat i rätt storlek idag på mammas jobb,har föreseten redan börjar med fotoboken som jag ska ha alla kort från de båda Tunisienresorna i och man blir bara ännu mer peppad på en resa till!


it´s not just a game


Jag tycker om dig,dig,dig och dig,oh vad jag tycker om er tjejer!

Njuter för fulla muggar,skönaste vinsten på länge!


nu är det dags igen

kl 19.00 på IP

Burträsk vs Flurkmark.


text

Hade en jättemysig gårkväll och en skön,lugn och mysig dag ute i solen med Sanna och Ida,har klippt 2 stycken och vart på fotboll i skellefteå också.

Det ser ut att bli sol imorgon också,så det blir nog att försöka få sig lite mer färg,men kallt ser det dessvärre ut att bli,14 grader som högst,det märks att hösten är här.. Hatar att sommaren är så kort,det är en stor nackdel med att bo här.

lycka

mer från klassfesten





Soving i båt och grillning





Grillning,paj,film och övernattning hos mig




Idag i solen hos mig





massa bilder kommer ikväll! sent ikväll!


våga säga vad du tycker,våga visa vad du tycker,våga misslyckas

Jag är trött,trött,men sova får jag göra en annan gång.kl 18.00 är det träning och sen blir det mys hemma hos mig!



Jag hatar när du kollar bort,viker blicken eftersom att du av rädsla inte vågar gör annat.

bilder kommer som vanligt senare

Vilken kväll! Satt och grillade och bara stirrade in i brasan,snackade om allt och inget och att Oliver och Jonte gjorde oss sällskap in på mörka natten var ett stort plus.Senare blev det att sova i båten och höra vågorna skvalpa utanför,mysig! Klev upp halv 10 och då blev det en massa spelande av ruter sju.

Nu ska jag göra iordning friggoboden för där blir det att sova ikväll och kl 14.00 drar jag vidare på församlingshemmet för utvärdering om sommarjobbet.

lite ovanligt

Nu ska jag packa det sista inför kvällen.Jag och Sanna ska till Ida för att grilla och mysa och sen sova i deras båt!

mera släkt


söndag

Hade en tuff morgon,halv 7är det inte varje dag som man stiger upp,men det funkade även det och dom vann hela cupen så får väk säga att det var värt de.Fick ju vara ute en hel dag i solen också även om det långt ifrån har vart lika varmt som igår.

Nu har jag just duschat och ska alldeles strax dra vidare till IP och se BIk!

i need something to belive in

Matchen idag slutade med förlust vilket aldrig är kul,men det här var en av de värre.

Har sett The last song ikväll och har ni inte sett den så tycker jag absolut att ni ska göra det och killar där ute, är ni som han i filmen kommer ni absolut inte få problem med att hitta en flickvän.

Har hängt med några grabbar också.Men nu är det dags för mig att slå igen ögonen,ska nämligen upp halv 7 för att fara och se fotboll i det förhoppningsvis underbara vädret,det ser lovande ut iaf!


"släktträff"


Alltid 9a! En grym kväll,jag tycker om er så jäkla mycket


hur perfekt dag!

www.stenlundlisa.blogg.se

Kanondag på stranden! Nu ska jag snart börja göra mig klar för kvällen,ska först på middag hos Inga-lill och ulf,dit rudins och farmor också ska,liten "släktmiddag",sen drar jag vidare till kvarnberget där vi ska ha klassåterträff,ska blir hur kul som helst att träffa alla igen,peppad!


långnäset

idag!

klockrent väder! Så brännan ska bättras på!

fick ett eget inlägg,inte dåligt

http://karlssonlouice.blogg.se/2010/august/tack-eh.html?_tmp=c26e2d886532777324c6022ec7bbb1e114c5ec7d

idag har jag

solat,klippt Louice,spelat volleyboll,spelat fotboll och sett fotboll,härlig kväll föresten!



gårkvällen

stan igår


underbar kväll-Jag,sanna,lisa,ida,ida,moa,melina,mimmi

Har vart i Idas stuga i Bygdeträsk ikväll,hur fint som helst! Tänk att själv ha en fin mysig liten stuga att kunna smita ut till på sommaren för att bara umgås,grilla,basta,bada osv,det är de vi har gjort ikväll och det uppskattas! Önskar sommaren var längre så man han med fler sådana här kvällar.

Fler och fnare bilder kommer garanterat,var inte så aktiv med kameran denna kväll.Härliga badbilder kommer senare då de andra "fotograferna" lagt in allt.



we are moving

Dagen bleb bra i alla fall,volleyboll,glass och holmen med trevligt folk,vad mer kan man begära? Slumrade till i solstolen när jag kom hem också.Snart blir det Oth,sen dusch,middag och övningskörning,sen vid 7 drar jag med vänner till bygdeträsk och umgås!


bara det jag ville säga

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,inget Långnäset idag heller,men vi drar ihop ett gäng och spelar volleyboll istället kl halv 12,är du sugen så dyk bara upp!


ingen bild

Ingen övningskörning men jag Lisa och Elin for ut och gav förmodligen dig om du nu bor här i Burträsk en fin liten BFF-katalog och sen bar det av till William där det kollats på solsidan,ätit chips och snackat,kom nyss där ifrån så tänka lägga mig nu och hoppas på att det blir långnäset imorgon,det ser inte allt för omöjligt ut faktiskt!

nu drar jag igen

har haft en trevlig dag på stan idag med lagomt mycket pengar fattigare,hittade inte så mycket,men en skjorta och kofta ska hängas upp i garderoben och en ögonbrynspenna ska in i sminkväskan!

Nu ska jag dra på träning och efter det ska vi ha ett litet möte och sen blir det förhoppningsvis lite övningskörning!


10.10 går bussen

Byxorna ska på,plattången ska dras genom håret,pudret ska duttas på och även mascaran och kortet ska fram!

the city

Har tränat och det var riktigt kul trotts regnet och sen så har Sanna och Lisa vart här ikväll.Nu sitter jag och hoppas på att det blir stan imorgon,skulle passa riktigt bra,kul att göra något och garderoben skulle behöva fyllas på med något nytt,men inte allt för mycket,måste ju tänka på en framtida resa.


om jag vore socker vore jag död

Snart är det dags för träning i regnet som aldrig slutar! Sen kommer det några brudar hit hoppas jag!

ehhhhhhhhhhh

skulle lätt tömma plånboken för en resa till

Har kollat sista minuten,och varför vet jag inte? bara för att jävlas med mig själv antar jag.

Visserligen så är det utan hotell osv,men tänk er en flygresa båda vägarna för 498:- och resten fixar man ju när man kommit fram,imorgon går planet och det bär av till Portugal och där får man vara i 15 dagar! Synd bara att det inte blir jag som får uppleva det här.

Till Gran canaria går det också en hel del. 2699:- den 11 Augusti med ospecifierat hotell,även den 15 dagar.


fullt med kläder,

Oliver och Jonthe kom förbi igår och vi drog vidare,först ut,sen sanna och till sist till oliver så kom väl hem vid halv 2 så steg inte upp förns vid 11,skönt!

Det är lika trist väder idag så kanske måste ta tag i garderoben? Vad gör man då inte solen är framme?


det är söndag



Det regnar,det är grått,det är blött,det är slappt,det dunkar i högtalarna,det som spelas är ola-overdrive.

Burträsk FF - inget lag utan er


glädje


har blivit en årlig tradition

tack tjejer för en superbra match,vinst med 6-1,inte alls dåligt! Varmt är det också idag,härligt!

Lisa,William och Philip har vart här också under tiden som jag klippte Gustav.På ett tag ska jag och frida fara iväg på Diggiloo som alla andra år med våra farmödrar,är riktigt peppad!


tack till julia som skjuttsade

Det var inte våran grej så vi kom hem tidigt,men vi for i alla fall, ett steg fram.

Nu ska jag lägga mig och börja tagga upp för match imorgon kl 12 på IP,hoppas på att allt ska flyta på och kännas bra,håll tummarna!


har fastnat för den här låten

klockren dag på långnäset,livet leker när det är så här! Nu ska jag göra mig klar för en 18-års fest för Lovisa i skellefteå,hoppas på mycket kul! Vi hörs väl senare antar jag!




jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag vill utomlands jag

Ska njuta av sista sommardagarna,snart är det höst,snart börjar skolan ca 2 veckor kvar,man kan ju inte bli mer peppad eller hur? Ser inte fram emot skolan och det vardagliga livet för fem öre.Vill inte stiga upp tidigt för att åka in till stan och ta en ytterligare buss till skolan för att sedan försöka få in något vettigt i huvudet och sen åka buss hem åter igen.Men jag vet att det är just det här jag måste göra och jag måste inta bara göra det 1 gång i veckan utan hela 5 gr.

Jag vill ha det som nu.Kunna vara uppe sent om kvällarna för jag har ju ändå ingen buss och passa morgonen efter,jag vill ligga på långnäset där hela familjen,vännerna och burträskare befinner sig,jag vill kunna göra vad jag vill,vill njuta av att bara vara,vill njuta av sista tiden för jag vet att det snart är över,men hur lätt är det egentligen det där med att njuta av sista tiden? nog skulle jag kunna göra det,men det som står i vägen för det är just skolan,man blir stressad över att se dagarna passera en i taget,vilket betyder att 1 dag mindre av lovet återstår och snart har det gått så många dagar att vi står där och väntar på bussen i ganska så god tid,för första dagen kan man ju inte missa? och kläderna som vi har på oss valde vi dagen före,vi stog och stirrade in i garderboben ett lång stund innan vi tillslut kunde bestämma oss.Vad spelar det för roll egentligen hur du ser ut första dagen? du kommer ändå inte se ut så dom andra dagarna.Den riktiga du kommer visa sig ändå och jag lovar att du duger,iallafall för dom närmsta och egentligen är det bara deras åsikt som spelar roll.



Jag förstår inte att jag skrev det där,för jag vet att jag kommer att spendera några extra minuter i spegeln när vi står där den 24 och jag vet att för mig spelar det roll vad de andra tycker.



Tänk att bara få släppa allt för 1 vecka eller 2 nu när det blir höst och mörkt.Åka iväg och njuta på riktigt i riktig värme och bara leva livet!

Så ni vet ju vad jag vill ha i födelsedagspresent!






träning,löpning med sanna,dusch.Föresten så älskar jag vädret!


klassåterträff fredag den 13

och jag är laddad!


lite fel inställningar på kameran

Såg ju som sagt bio och det blev Night and day,riktigt bra film och hade det jättetrevligt hela kvällen,natten och dagen,det här ska upprepas!


vi har det bara bra!


mera bilder från igår,nu ska jag käka och sen blir det stan och bio,vi hörs imorgon!


dåligt väder så det passar kanon

William kommer hit kl 11 och ska klippas och direkt efter cyklar jag iväg och klipper Ingrid.

Det är ända planerna jag har för dagen förutom lite senare.Vid 5 idag åker jag ,Lisa och William in till stan för att se bio och mysa i williams lägenhet!


och han ska vara min lillebror


hur underbar kväll som helst,det är sommar,idag iaf!


eld och lågor

Har gjort pinnbröd nu,snart blir det grillning!


det är sommar



Låg ute i friggeboden med anton i natt också,jag sover mycket bättre där.

Kanonväder blev det idag också,så jag har som vanligt fått en lite rödare färg i ansiktet vilket jag älskar efter en hel dag på långnäset med trevligt folk,volleyboll och fika!

Nu snart ska jag göra något mycket tråkigare,springa med sanna!


the feeling is love,even when it´s hard you all are there to support


dagen har spenderats med den här grymma grabben


no cards

Har haft det jättemys och trevligt hos Sanna ikväll med film,snack,paj,musik och imorgon börjar hon jobba,ska stiga upp kl 6 medans jag får ligga kvar hur länge jag vill,men jag skulle inte heller tacka nej till pengarna hon tjänar!

Nu ska jag spela kort och sedan lägga mig ute i friggeboden med anton!

lugn dag,slappardag,degardag kalla det vad ni vill

Sov länge,har legat vid tv:en tills nu,ska klippa mormor,ikväll blir det film med Sanna!

några fler


det blev vinst,kunnde inte kännas bättre!

När jag kom hem blev det grillat och sen kom massor av folk för att umgås med mamma och pappa,och det var några stycken om jag säger så!

Kvällen har jag spenderat med Sanna och Ida och det vi har vart på snidex och bastat och sedan så har vi vart här hos mig och sett film och käkat en massa gott som mamma lämnade efter sig.


RSS 2.0