vänner,vänner,dans,dans,dans,hockey,hockey

Nu var det ett riktigt bra tag sedan jag skrev,men har verkligen haft hur fullt upp som helst och har haft så himla roligt.Hela helgen har vart grym på alla sett och vis! Jag har verkligen världens bästa människor omkring mig och med det menar jag dom jag har umgåtts med från i fredags till nu söndagkväll.Är riktigt lycklig just nu och jag älskar att dansa,är så glad över att vi nu gått kursen! Och med det avslutar jag för mig.Mer om dagarna imorgon.




lovar mer bilder imorgon!

fredagsmys

Då var det äntligen helg! Slutade halv 12 idag vilket gillades väldigt mycket.

Nu väntar jag på maten,det blir potatisgratäng och kött,sen så blir det att hoppa in i duschen och göra sig lite fräschare.



bilden säger mer än tusen ord

kan inte göra annat än lé

Kan inte vara mer lycklig än vad jag är just nu! Det blev vinst med 6-5 och den satt perfekt efter en riktigt hårt match.

Helgen ser också ut att bli perket och jag lär inte få en ledig stund.

Fredag- skola,umgås med vänner hela kvällen.
Lördag-danskurs,vänner hela kvällen och god middag.
Söndag-danskurs och dubbla hockeymatcher.


äntligen!

Ikväll är det hockey som gäller! som jag har längtat! det var ett tag sen nu!



saknar tiderna som var

OS

Oh så trött jag är...
Snart blir det till att bege sig till skolan för en 45 min mattelektion och sen slutar jag faktiskt för dagen eftersom att jag ska fara på reco och få hjälp med några bra övningar som kanske kan hjälpa mitt lilla knä.

Slovakien gjorde just 0-2 i hockeymatchen mellan dom och Sverige.... Men man får väl tröstas med Sveriges OS-guld i staffett igår!


vad händer?

Jag for alltså till skolan som vanligt imorse och var redo för en lång dag,en lång dag som inte alls blev så lång,vi fick fara hem efter 11 eftersom att läraren som vi skulle ha haft på eftermiddagen var sjuk.yes!

Har just ätit en middag bestående av lax och just nu har jag inget för mig så ska nog göra klart inför en redovisning och sen så ska jag om jag ryms fara iväg på core.

inte mycket till val

Ikväll har jag kört ett styrkepass,duschat och sett en massa OS med familjen.så har haft en riktigt mysig och skön kväll.Jag ska fortsätta se OS och även hinna plugga en del inför muntliga redovisningen imorgon,vi har verkligen muntliga saker hela tiden,men det är väl bara att bita ihop och köra!

inte rättvist

Varför ska människor dö? Det tycker jag är en riktigt bra fråga,som nog ingen har et svar på.Men varför ska det vara dom i min närhet.

Har vart och kollat upp knät idag,ska börja med rehab träning nu,så ska tillbaka till reco på Tordag och få övningarna,hoppas att det hjälper,annars blir det att fara in till Umeå.


är inne lite på kärlekstemat


la märke till låten på emmas blogg

Har haft det lite trögt med träningarna på sista tiden och det måste jag ju få säga är på grund av knät.Men springa och köra fys (mage,rygg,ruma,armar) kan jag ju göra så nu ska jag köra igång på riktigt.Men hoppas att jag snarast kan spela fotboll igen,ska kolla upp det imorgon,hoppas dom hittar felet.Ska i alla fall fara på core ikväll om jag ryms i den lilla lokalen med boysen.


älskar gänget

Hejsan alla!

Idag har jag haft en riktigt lugn dag,bara slappat,duschat,rakat benen,inpackning,målat naglarna osv.
Ska försöka göra lite skolarbete om ett tag men först One tree hill!


take me,I took you



Kärlekkärlekkärlekkärlek!

som fisken i vattnet

Har sett en hel del OS ikväll och nu blir det till att läsa bloggar.

Imorgon är jag ledig eller har hemstudier rättare sagt och det känns helt galet bra just nu,behöver det,behöver sova ut,har inte hunnit att göra det under helgen.

nothing to do,do you want to come?

Det här är vart den lugnaste kvällen på länge,nästan för lugn för jag har verkligen inget att göra.Sitter och väntar och väntar med jag vet inte på vad? kanske borde jag göra lite läxa ändå,eller bara sitta här.Vad gör ni?


nymeknymeknymeknymek

Blir så irrriterad,skrev igentligen ett väldigt långt inlägg igår som aldrig publicerades.Så jag berättar allt kortfattat.Var på nymek hela dagen igår och ljusvattnet fick gå hem som segrare och sen på kvällen kom Ida och Sanna hit och vi hade det himla mysigt,med film,godis och massa snack och drömmar.

idag har jag också vart på nymek hela dagen och den här gången fick Klutmark gå hem som segrare efter straffar mot Burträsk,och jag måste nog säga att dom vann tack vare domaren...

Men en jäkla bra helg ha det vart i alla fall!


saknas bild

Tänkte att jag snart skulle krypa ner under täcket för att sova.Ska ju börja med att göra frukort åt knallarna redan kl kvart över 7 så,det gäller att vara pigg och glad.Sen efter det far jag direkt ner på gympan och kommer nog att tillbringa ett antal timmar där,säkert hela dagen,det är ju så roligt och vilken stämning!

kalla tider,igen

Gick riktigt bra att klippa Alle.Var ner ett tag på marknaden också men det är för kallt för att vistas där,men så tycker jag att det är varje år,det kalla kommer med marknaden,det är så synd,snart har vi väl ingen marknad kvar för att folket inte vill gå ut.

Har städat också och nu ser jag oth.Middagen blir hos mormor och sen så ska vi skynda oss till ladan,hoppas på att på hinna se 2:a och 3:e perioden i alla fall.


om det skulle vara så

Har just stigit upp,men är trött ändå,Alle kommer på ett tag så då ska han klippas.Senare idag så ska jag nog ner på marknaden med Anton och även passa på att interljuva Marie,frisören.

Ska också berätta att mitt knä inte funkar som det ska,så det blir ingen Nymek-cup för mig i helgen,vilket jag vill dö för.. nämen jäkligt surt känns det i alla fall.


Godnatt!

Satans jävla knä!


imorgon är jag ledig

Det blev aldrig så att jag städade rummet igår så håller på att göra det nu,men orkar inte att ta tag i det sista.

Ska iväg och pröva träna om en timma,ber om att knät ska hålla.

Det var väl igentligen allt jag hade att säga,vad ska ni göra ikväll?

G?

Satt uppe och såg sprinten igår till kl 11,riktigt synd med en 4:e plats,alltid lika surt.Måste börja ta mer medaljer nu!

Snart börjar matten och då får vi veta vad vi fick för betyg på provet som vi hade förra veckan,sen kl halv 12 så slutar vi och då blir det som vamligt att ta 5 över 1 hem till kära Burträsk.

lev livet

Fasen att Anja ramlade och åkte ur,skulle nog ha blivit medalj annars...
Tänk att träna och lägga ner så mycket tid som dom gör för ett åk och sen åka ur,förstå hur arg man skulle vara,allt som man tränat för blir över på några sekunder.

Ikväll har jag varti hos farmor med familjen och bara umgåtts och kollat på en hel del kort vilket alltid är roligt men jag blir samtidigt lite dyster eftersom att jag som alltid ska börja tänka på allt man vart med om och att tiden går så snabbt och att vi snart ligger där i graven,jag vet,dom kallar mig tragisk,djup,men jag vill inte bli äldre.

Njut medans ni kan.


lika tid imorgon

Det är så skönt att ha kortdagar,jag njuter verkligen.Så nu sitter jag hemma och se på curling,riktigt skönt ska ni veta.

Idag hade jag faktiskt tänkt att fixa garderoben som ligger som soffan,eller rättare sagt kläderna ligger på soffan och utspritt över hela rummet.Baka ska jag också göra eftersom att vi som alltid ska sälja fika osv på marknaden,så kom forbi på Bff´s café.



Så mycket kläder och så stor garderob skulle inte vara helt fel

godnatt

Funderar på att göra en tidig kväll och lägga mig redan nu,är rätt sliten,men utan anledning faktikst.

Ikväll har huset vart fullt,Thomas,maggan,viktoria,ida och Andreas har vart på semlabesök.Bestämt är det att jag ska klippa Alle på Fredag också.


fetisdag

Nu är knät fixat,hoppas jag i alla fall,det knakade i alla fall och även foten.Nu blir det troligtvis nymek!

Nu sitter jag och väntar på semla,igentligen är jag inget större fan av det men det måste ju ätas en dag som denna.

Kvällen blir lugn,ska försöka ta tag i skolarbeterna.


rap

Vilken dag! Har ätit ända fram tills nu.

Började med att våran NK lärare var sjuk så vi hade Engelska istället,de som vi igentligen skulle ha haft efter lunch.Hela Engelskan har vi redovisat och det var riktigt kul efterso att alla skulle göra något praktiskt om den sak som man redovisade,så nästan alla hade bakat eller gjort något annat matigt,mums!

Nu har vi slutat och vu slutar samma tid 2 dagar fram över och är ledig fredag och måndag,vilken vecka!

Men eftersom att jag ska kolla upp knät kvart i 3 så kan jag ju inte fara hem nu så får stanna på skolan och ta tag i några skolarbeten.

 
stina bjöd på sådana här godingar

tiden räcker inte

Blir ett snabbt inlägg.Har nyss vart ute med skotern en sväng och kört,riktigt kul,äntligen!

På en halv timme blir det Isladan med Sanna,det är a-laget som har match ,men för måste jag plugga lite,har två stycken muntliga redovisningar imorgon och jag har inte tränat på någon av dom.

snart kan du inte ta mig

Måndag idag då,hela 5 dagar kvar till helg...

Har föresten anmält mig till en skoterkurs nu också,på distans,så nu jäklar,snart är det bara att dra iväg utan att behöva oroa sig över att polisen ska komma förbi.Imorgon ska jag kolla upp mitt knä också,hoppas bara det inte är något allvarligt,men det tror jag inte eftrsom att det känns mindra och mindre.

så mycket,men ändå så litet

Sitter i soffan med ett packe vindruvor och har just sett det sista avsnittet av en annan del av köping.Borde plugga nu...

Hockeyn som jag snackade om slutade med vinst,härligt!

nej,jag har inte glömt

Att det är den 14 idag,14 Februari vilket betyder att det är Alla-hjärtansdag,en dag som förmodligen är jättemysig för alla där ute med en pojk eller flickvän.Jag tycker verkligen ni ska ta hand om varandra och kanske göra något extra idag.Själv så sitter man själv här hemma med geléhjärtan i massor,men det är faktiskt inte så illa det häller,kanska ska på hockey senare så.


live life

Som ni vet så begav vi oss till Norsjö i Fredags och hade en träning senare på kvällen sen blev det att bara umgås.Igår Lördag steg vi upp för att träna,sen äta,se volleyboll Norsjö-Malmö,träna,käka pizza som Gunnar bjöd alla på,nästan för snällt,hade olika frågetävlingar senare på kvällen och Lajja bjöd alla på glass,umgås,prat,skratt,sova.

Idag hade vi match mot Betsele och efter det blev de frasses.

Jag har inte alls tränat hårt,utan bara vart med på det jag kan,men tog faktiskt på mig löparskorna och for ut och sprang igår för att jag också ville svettas lite.

Har vart som jag sa en jätterolig helg för att gänget och inte minst tränarna är riktigt jäkla bra,utomlands nästa då. ;)

Bilder kommer nog sen.

you´re the best

Har bara för ett tag sen kommit hem från Norsjö och träningslägret med laget,en superhelg med super människor,gracias!

Som vanligt kommer mera info senare.

1 år äldre,inte 1 år klokare

Sitter på skolan nu och inväntar permanentningen som vi ska jobba med idag,ska bli kul att få göra något annat.Har just anmält mig själv,sanna,mimmi och emelie till en nybörjar kurs i foxtrot också,vad fasen har jag gett mig in på? men kul ska det bli.

Hinner nog inte skriva när jag kommer hem eftersom vi far halv 6 och jag har inte äns packat väskan halverts klar,men kommer hem på söndag igen,så då är det bara att kolla in.

I burträsk är det skolhockey idag också,blir så jäkla sugen och ledsen för att man inte kan vara med,men min tid är förbi,dags att inse att man blir äldre..Fan,jag vill tillbaka!

Ska även passa på att säga grattis till min käre bror som fyller 14 idag!


vandraren sitter också kvar

Har alltid gillat Nordman,så bra texter.Den här låten gillar jag starkt,melodin är som förr men texten en annan.



det var några år sedan

Känner mig rätt duktig,har börjat på recensionen faktiskt.

Ikväll blir det till att duscha,längtar,håret behövet det ska jag tala om.Packa ska jag också göra,en del ska ner i väskan.Vi far alltså imorgon och kommer hem vid 3 på Söndag,ska verkligen bli kul,hoppas jag håller bara.



Blir nog Hemavan för våran del med The Rudins på påsklovet,inga skidor för min del men är jäkligt taggad!

lite lätt irriterad

Hemma från provet och inne från kylan.Provet var riktigt svårt,gissade på en hel del men nu har jag gjort det i alla fall.När jag kom hem var dörren låst,att det alltid ska hända,så typiskt.Fick stå ute 25 min utan känsel i tårna..


mat


det förtjänar jag

Min hjärna känns helt tom med samtidigt skrövlig,jag vet,konstigt.Har pluggat matte hur länge som helst att det bara inte går in något mer.Har för mig att det är saknad kl 9 så det blir nog till att se det om de nu är och äta semla och dricka varm choklad och sen läsa ut det sista av boken som jag kanske har berättat om? den är i alla fall hur bra som helst och jag har bara 30 sidor kvar..


känns tungt

Kom hem just före kl 2 idag och att bygga snögrottor gick helt okej,vi blev i alla fall framröstade efter att ha byggt största och finaste grottan, och när vi var klara drog vi ner på Subway.

Har hunnit vara ner på vårdcentralen också,kollat knät igen,kanske är det en överstreckning?

Efter middagen,matte!,ett måste.

glädje

-17,att det alltid ska vara ju kallt just på Onsdagar när vi av någon konstig anledning ska gräva snögrottor på idrotten,så det är alltså min dag,sutar halv 12 så tar 5 över 1 hem vilket jag även gör imorgon,känns nästan för bra för att vara sant,behöver verkligen kortdagarna nu.


ta bort det onda

Att springa gick ganska bra faktiskt fast att inte kondisen är den bästa.Knät känndes också bra när vi bara joggade men att rycka och göra en massa andra klurigheter känndes tyvär,men nu har jag inte träning för än fredag då vi far på träningsläger till norsjö.

kanske dags att börja ta tag i det hela?

Sitter och läser blogg efter blogg.Alla i Burträsk har ju vart lediga idag och såg på en av bloggarna (fridas) att många av dom som går här ha vart i backen och åkt.Jag gillar ju inte att åka över huvud taget men på något sett så blev jag ändå sugen,fast kanske inte just på att åka vid att ha tänkt en gång till,utan mer sugen på sällskapet.


tought of love


dom är ju sköna

For hem tidigare idag,han med halv 3 hem,var klar med engelskan så jag for.

Tänkte faktiskt lägga ut en bild på vad jag har på mig för kläder idag faktiskt,det är helt vanliga kläder men jag kännde mig lite finare än vanligt idag faktiskt eftersom att jag alltid,alltid går i mjukiskläder.

Nu börjar One tree hill igen.


snyggt och enkelt


tung dag

Idag väntas Nk och Engelska,en jobbig dag helt enkelt med korvstroganof till lunch,piss.

Ska förbereda 2 st redovisningar på lektionerna som ska göras nästa vecka.
Ikväll blir det matte och ska försöka ta mig igenom ett löp pass också.

snygg

Det är så mycket som jag hoppas på nu,så mycket som jag ser fram emot,men ändå så mycket som jag saknar.

Nu är det dags för sängen,ny dag imorgon med nya tag.


försöker göra bort allt

Har inte blivit någon skrivning idag på grund av att jag kom hem klockan fem och sedan dess har jag skrivit och försöka göra klar Engelskan som för en vecka sedan redan var klar,men på något sett så hade jag råkat att radera hela arbetet.Har vart duktig och gjort lite Matte också vilket jag ska fortsätta med när mamma kommer hem.



Har klippt all day long på skolan.

skola imorgon

Till middag blev det riktigt god mat,kött i supergod sås med potatis till,låter kanske inte så speciellt med det var det. Har vart med resten av familjen och hälsat på farmor ikväll också och fikat såklart och nu sitter jag och ser blåsningen,skulle igentligen behöva plugga lite matte men det blir nog inte....idag heller.


ny kamera kanske

Efter att vi varit ute och gott gick vi in till Lisa och käkade lite pepperkakor och kollade på resor.I fredags så preliminärbokade vi ju faktiskt en resa till Grekland från stockholm med all inclusive för 7000:- men nu har vi hittat en annan som är till Turkiet från Umeå med all inclusive för 5550:-,så vi får se hur det blir.

Var riktigt taggad på att fara ut med skotern pappa är och kör med de små just nu,får se om jag också far iväg.



Vet inte vad som är fel på kameran,alla bilder blir så mörka..


Lite fler bilder från tidigare idag.




Promenad


solen skiner och jag sitter här

Jag tror att den här dagen är ännu finare än igår,härligt! Men det man också känner då är att man måste gå ut,man få pressen på sig till att göra något,det blir kanske en prommenad? eller kanske en cykeltur,aja skotern ska i alla fall ut!


vi är nog inte helt friska

Sitter ensam i soffan men en ostkrokspåse och ser på melodifestivalen,eller det var vad jag gjorde när tobias,oskar,elin och alice kom och gjorde mig sällskap till en film.

Jag och Sanna,bussresan hem!




happy,happy so happpy

Hejsan alla!

Ska börja med att säga att jag har haft en jätterolig helg/dag,så tack tjejer!

Tänkt berätta lite kortfattat.

- Gjorde oss klara för kvällen.
- Käkade pizza.
- Fest hos Fanny.
- Badtunna.
- Taxi hem,sova.
- Red på en av deras 4 hästar.
- Bussresa hem.
- Krysset.

Verkligen jättekul att få fara hemifrån ett tag och göra något annat,det här gör jag gärna om!!


U-16 my team

Igår kom Andreas hit så det blev lite hockey och jag bakade även en kladdkaka och resten som jag gjorde nämnde jag ju tidigare.

Ska försöka göra ett väldigt kort inlägg eftersom att jag har brottom nu,men kunde inte fara uten att skriva.Jag kommer i alla fall hem närmare kvällen imorgon så då ska ni få veta lite mer,ska även försöka ta en hel del kort.Hoppas jag har packat allt nu.

Mitt bästa lag har match ikväll också,så ett stort lycka till,nu tar ni det här grabbar!!

full rulle

Ikväll blir det att packa inför Fredagen och Lördagen som kommer att kung,är taggad som bara den! Massa folk,pizza,badtunna,ridning.

Ska även plugga inför meterialkunskapen imorgon,duscha raka benen som ser ut som en skog och kanske fara ner och kolla på träningen.

time

Bara en dag kvar av skolveckan då känns toppen!
Han gå på stan ett tag före jag tog bussen hem vid 1 och köpte en klocka som jag tycker är grymt snygg,är mer än nöjd!



Den ser riktigt svart ut,vet inte varför men silver är vad den är.

nu ska dom bort

Läkaren sa inte allt för mycket men ska i alla fall vila hela veckan ut och sen får vi se,har inte svullnaden lagt sig då blir det att fara tillbaka.Passade på att gå in på apoteket också för att köpa ett medel mot alla dumma finnar som sätter sig i ansiktet.

Ikväll jar jag prövat kläder till Fredagen,bakat och målat naglarna,kl kvart i 8 blir det hockey!


kort dag

Fan! inlägget som jag just skrev försvann..

Imorse klädde jag på mig en hel del med kläder pg a att det var - 21 grader ute och vi skulle gräva snögrotter på idrotten konstigt nog,men eftersom att det då var för kallt så blebv det instället och vi körde hjärt och lung räddning istället i 1 h sen fick vi sluta och eftersom att närmaste bussen gick kl 1 så fick jag och några till följa Fanny hem ett tag och lite senare blev det stan,var i behov av en foundation,så en sådan fick följa med mig hem,men det är så svårt att veta vad man ska ha,men jag hoppas den jag köppte duger.

Kl 3 ska jag dra till Vårdcentralen och kolla upp knät,känner mig verkligen inte sugen med det måste göras.


inte min grej

Nu är korten tagna,känns bäst! Jag hatar verkligen att ta kort på det där sättet,då alla ser på,lampor som lyser i ögonen,jag får panik och då menar jag verkligen panik! Tur bara att det är en gång per år som jag måste stå ut med det.

Imorgon slutar jag klockan halv 12 och fram tills dess så ska vi vara ute i snön och göra något som våran idrottlärare inte ville säga vad det var,men blir roligt med något annorlunda.

Nu ska jag i alla fall fortsätta att se Paradise hotel finalen,godnatt säger jag också!


smile,klick

På ett tag är det dags för fotografering och sen ett litet möte.

Har gått igenom frågorna till materialkunskapen alldeles nyss och tänker göra det en gång till innan dagen är slut.Paradise hotel finalen är ikväll också,så det får man inte missa.

Vi hörs ikväll?

 pappa,du är bra

hear I come

Nu vill jag bara att veckan ska vara över,längtar så mycket tills på Fredag då jag och några andra drar till Älvsbyn till 2 st klasskompisar,är så jäkla taggad och hoppas att det blir riktigt roligt,rida ska vi också försöka hinna med,gasch så kul!

Nu sitter jag och lysnar på musik och inväntar Engelskan.


jag som skulle skärpa mig med bilderna

Negerbollar blev det och gode vart dom,man kan ju inte misslyckas med det.Har inte börjat plugga än,har renskrivit,renskrivit och renskrivit ännu mera för att nu kunna plugga.Men tv lockar!

Imorgon Tisdag är det en tuff dag som väntar,Engelska och NK står på shemat och på kvällen är det fotografering med laget som gäller och jag vill verkligen inte,tuff dag som sagt!

har inga bra bilder...

Första dagen av skolveckan avklarad,känns bra,4 dagar kvar.

Idag har jag igentligen boxersize men ska såklart inte fara pga knät,riktigt svullet har det blivit nu också,jag orkar inte ha det så här,känns som om att jag alltid ska gå och dra på mig skada efter skada.....

Ikväll har jag tänkt att baka och det är negerbollar som står på listen sen så blire plugga och tv,hyffsat skön kväll i alla fall.


RSS 2.0