ingen bild

Fotbollen tidigare idag gick inte alls som planerat och mitt knä är inte heller bra,men hockeymatchen mot Clemens gick desto bättre,riktigt roligt att se!

nu blir det nog tv hela kvällen,skulle behöva plugga men har ingen vidare motivation till det,kom tack!

just nu är det vad jag lever för

Sitter och ser Paradise just nu och packar väskan lite smått,eftersom att vi imorgon ska fara kl halv 9 till Norsjö och spela 2 st små matcher mot 95-läns och när vi kommer hem där vid 3 så ska jag fara och se hockey i stan oh hejja som bara den så att det blir vinst,missade ju förra veckans match så nu måste jag ta igen det jag missat.



ut på färd!

hemma

Då är jag hemma efter flera timmars dömmande,har vart där i 5 hela timmar och blåst i pipan samtidigt som jag har kallsvettas,men det har gått bra faktiskt men är väldigt besviken över summan pengar vi fick,50 kr,10 kr per timme,det hade nog ingen gått med på,aja vi får se hur det blir med det.

Robinsonvinnaren blev just korad,skellefteåbon Hans,helt rätt enligt mig.


skulle behöva en hjälpande hand

Imorse hade jag ställt väckaren på 9 för att jag tänkte plugga som en galning,men istället så valde jag att somna om och vaknade istället 10 över 10,något som var väldigt skönt och behövande.Ska plugga lite nu och sen kl 4 ska jag fara på gympan och dömma och är så jäkla orolig inför det,jag kan ju inte äns reglerna? O vad jag längtar tills det är över,skrikande tränare och föräldrar och en livrädd erica...



Anton : erica jag ser inget.

vissa saker får man aldrig svar på

Hejsan!

Jag kom hem för ett tag sedan,har vart på gympan hela kvällen där det har spelats fotboll för hela slanten och båda Burträsklagen gick till final,men jag orkade inte vara kvar och se den,kom dit 8 och for hem 11 det fick räcka,för burträsk spelade nästan aldrig.Det var i alla fall riktigt trevligt att vara där och träffa en massa folk som man inte träffar så mycket nu för tiden bl a 94:orna och emil nog för att han också är 94 men det är ändå alltid så här jag säger,roligt att få prata med han i alla fall det känns som att det var ett tag sen så det känns kanoners nu.Lite synd tycker jag också att det är att jag inte umgås med " 94 " längre,det slutade i och med att jag och emil tog slut vilket jag inte fattar varför.

Nog men babbel för idag,nu är det sova som gäller!

lite olika

Idag på skolan har vi klippt hela dagen eller nu ljuger jag,det var tänkt att vi skulle klippa men det blev inte så mycket av det.Först hade vi samtal och sen så blev det några redovisningar och efter det tog Jonna 3 st hål i örat på mig och sen så la vi till en rosa effekt i mitt hår,men som kommer att fara bort efter en tvätt,men lite roligt att ha för omväxlings skull, men lite klippning han vi faktiskt med till slut.



Jag tycker det rosa blev jäkligt snyggt men inte på bilden tyvär..

dallas nästa gång

Då har man äntligen kommit hem.Jag och 10 st tjejer var och åt på Tatoung efter skolan och jag tog 4 små rätter och blev riktigt besviken,inte i min smak.När jag då satt och väntade på bussen efteråt kom A.L och Oskar och höll mig sällskap ett tag.


kan inte klaga

Då har man gjort bort träningen för ikväll, eller gjort bort och gjort bort över är det i alla fall.Det blev en kort löpning och sen fotboll,riktigt skön träning.

För ett tag sen ringde Sanna också vi ska dömma fotbollscupen här i burträsk på lördag,känns nervöst men jag hoppas det ska gå vägen.Imorgon blir det skola som vanligt och sen blir det middag på resturang med massor av brudar och efter det  var det tänkt att vi skulle se bio eller det ska dom göra men jag har redan sett filmen så,det var lite synd,men det blir nog bra.Och sen Söndag blir det fotbollsmatch och sen hockey,låter som en toppen helg!



Härliga tider!


följde med mig hem



Rosa tygskor!Nu måste jag skärpa mig,inge mer inhandling.

härliga torsdagar

Idag har det vart en lugn dag och slutade kvart i 12 och fram till dess hade vi matte,prov om 2 veckor.När vi slutade så for jag ut för att kolla om en prao plats,hon jag pratade med sa att jag skulle ringa tillbaka senare,men det såg faktiskt ljust ut,men vi får väl se.

Ikväll är det träning som gäller båda löpning och fotboll,eller jag hoppas att det blir löpning men det ser lite osäkert ut eftersom att det är så kallt ute,det är så typiskt att det ska bli tvärkallt mpå torsdagar.


begravning

Då var begravningen bortgjord och det tycker jag är ganska skönt.Nu ikväll är det lungt och det känns underbart,ska försöka hinna med lite plugg och sola ska jag också göra.Det här med pluggandet vill jag verkligen komma igång med och jag tänker att jag ska göra det varje kväll men det blir som aldrig,men nu ska jag verkligen försöka!

Så här såg jag i alla fall ut,hade min nya kavaj.Väldigt otydlig en bild men så blir det när pappa håller i kameran.




nu är det snart dags för avgång

Sovde tills 10 imorse då telefonen ringde,men skulle lix upp då så det var nog bara bra,men det var så himla skönt att äntligen få sova ut lite.Jag har nu just dushat och tagit på mig kläderna inför begravningen men håret och ansiktet ska blir fixat på bara en stund.

Vilket oväder det är måsta jag ju också nämna.Jag vill ju ha klarblå himel bara någon minusgrad,solen ska skina och det ska vara vindstilla.perfekt!


har ni något förslag?

Träningen idag gick väldigt snabbt,en skön träning var det också.Nu tänkte jag fortsätta kolla runt på resor ett tag,behöver inte ha bråttom med att lägga mig eftersom jag nästan får sova hur länge jag vill imorgon eftersom att jag ska på begravning senare på dagen.. Inge vidare kul alls men.



sanna och kaplan tors


det gäller att hitta den perfekta

Då har man vart hemma ett tag.Idag var det skönare än vanligt att åka buss,njöt hela vägen!

Nu sitter jag med resekatalogen bredvid och de känns som att jag hittat riktigt bra resor men vad vet jag igentligen,aja ska kolla vidare,det verkar intte blir något plugg idag,tar det imorgon istället.



Nog för att det här är Bahamas.

bara för att jag gillar bilden..

en skön sommarkväll i Burträsk!



För övrigt så har vi lunchrast just nu och inväntar Engelskan.När jag kommer hem ska jag ( försöka ) plugga,baka lite kanske och kl 9 är det träning som gäller,har träningsvärk sen igår också,känns bra!


dagarna rinner förbi

Nu har jag sett igenom alla våra matcher från Sunnanåcupen,så himla roligt men jag blev lika nervös som jag var på cupen när jag såg känndes det som.Men riktigt roligt ha ha kvar och kolla mera på sen när man är äldre,hoppas bara inte att den blir sönder-tittad före!

Nu ska jag i alla fall sova,imorgon väntar en lång skoldag med NK och Engelska...

Sovgott!


glad för alltid

Nästan allt med resan till Sundsvall var bra föutom förlusten då,så nu är allt över,men jag är så himla glad över att jag for på det här sista lägret för det var så jäkla kul och det ska jag alltid minnas.

+ till Hotellet,tjejerna,frukosten,träningen,skratten och Jorre såklart!

Igår kom vi hem just efter 1 på natten så dagen har vart en aningens tung men boxersizen som jag just vart på gjorde mig lite piggare,psykiskt i alla fall.

Nu ska jag se outsiders sen så blir det nog att se filmen från Sunnanåcupen som äntligen har kommit!



Denna tjej stod det om i tidningen,inte illa!


ett ytterligare minna läggs på hyllan

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men helgen har faktiskt vart riktigt jäkla skoj!
Mer om den senare.. snart skola.

nu drar jag



Nu börjar det närma sig,kl halv 11 far vi eller i alla fall till stan och från stan går bussen kl 1.Jag är så jäkla nervös..

Idag ska vi åka buss i flera flear timmar och sen när vi kommer dit blir det mat,teori osv
Sen imorgonbitti är det träning och mellan det så är det frukost ,teori osv kl 5 match,sen middag och kl 8 hemfärd så lär inte vara hemma för än mycket sent.

Ha de så bra här hemma!


Have you ever seen BFF

Ett smakprov från filmen som Morgan gjort från Sunnanåcupen!



Med det säger jag godnatt!

se det lilla ljusa i det stora mörka

Har börjat att packa lite smått inför morgondagen som innebär Sundvall,men resten av packningen blir nog klar ikväll eller imorgon.

Ikväll blir det handboll,let´s dance och massa gott i magen,har gått och blivit nervös nu också,igen!



Imorgon är det match för dom här också och mår lite illa eller ganska så mycket illa över att jag missar den,mot AIK är det också,visa vad ni går för nu och lycka till!

pengarna försvinner

Båda redovisningarna gick jäkligt bra är så nöjd som jag kan bli och är så glad att det är över nu.Vi fick sluta mycket tidigare också redan kvart i 1 och när vi just närmande oss bussen som vi tänkte åka med far den just, så istället bestämmde jag mig för att lifta eftersom att jag ville hinna med 5 över 1 bussen hem till burträsk,ja ni hörde.Jag åkte alltså med ett Colombiskt par tillsammans med en kille lite äldre än mig som också liftade,jag missade ändå bussen hem men jag är jäkligt stolt över mig själv ändå,stolt över att jag vågade.

Och eftersom att jag missade den bussen så fick jag ju lov att vänta på halv 3 så under tiden blev det stan och lite mer shopping. Ett till par jeans 99:- Örhängen 20 :- Tröja 50:- och ett par "skrubbhandskar" 25 :-.Gud vad jag fyndar!


på skolan

Över halva klassen har redan gjort bort redovisningen och självklart så skjuter jag på det som vanligt,snart är det dags!



skulle vara lite gott

fredag

Då var det fredag vilket betyder helg om några timmar,ganska många men ändå.På ett tag blir det att kleta på sig lite smink,kamma håret och packa väskan.Usch jag vill att den här dagen ska vara över,kvart i 4 kan den väl vara i alla fall.

Vi hörs!



Mot göteborg,ja tänk om det var så igen..

du klarar dig över bara du vill

Det blev löpning och just nu så här efteråt så är jag riktigt glad över det,bästa känslan som finns måste ju vara den man får efter man har sprungit.

Nu sitter jag här i sängen med min morgonrock och tofflor och ska just börja öva som jag nämnde tidigare,imorgon gäller det.


hjälp inför morgondagen

håll i,kämpa,du klarar det här

Sitter som sagt och förbereder inför redovisningarna imorgon och lyssnar på musik samtidigt.Om en timma ska jag på träning också får se om det blir styrka eller löpning? Efter blir det väl hem igen och öva,öva och öva,nä ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att det blir så mycket.


du.. det var inget

Jag hade en riktigt kort dag idag slutade kvart 1 12 som jag gör varje torsdag vilket är för härligt.Nu har jag gjort min plansch klar och ska strax börja träna inför redovisningen imorgon...

Ikväll är det tänkt att vi ska löpa men vi får se hur det blir med det eftersom att det är så kallt.
Vi hörs snart!

Snabba casch!

Har haft en riktigt bra kväll,först max och sen bio och filmen var grymt bra så det tycker jag verkligen att ni ska se! Ta närmaste kompis och dra!

Fråga: När ska du utomlands? Det blir nog i maj.


great kväll

Då sitter jag på skolan igen.Idrotten som vi hunnit ha på morgonen var riktigt jobbig,men det känns riktigt bra nu.Om en kvart börjar svenskan också men det vi ska göra är att fortsätta förbereda redovinsningen så jag tänkte fortsätta att fixa och trixa på PowerPoint.Som jag nämnde tidigare så blir det som sagt mat,bio och fara till fannys lägenhet en snabbis.

Fråga: Vart köpte du kavajen? Gina!

bio-time

Burträsk vann matchen så nu har dom chansen till att stanna kvar i div 2.Tränat har jag ju också och det gick helt okeu.Som jag jämt skriver så borde jag redan ha lagt mig,men jag hamnar på något konstigt vis här.

Imorgon blir det nog inte mycket till skrivande alls,så ha tålamod.Har först långdag och efter det blir det middag och bio med Jonna,Kristin och Fanny och sen 9 bussen hem,det lär bli super!

Fråga: Vilka ska iväg och resa? Jag,Lisa,Sanna,Ida,William,Philip och Thea!

Blir den filmen.


måste skynda mig om jag ska hinna

Vi har faktiskt fått tvär mycket med skolan nu,två muntliga redovisningar och ska även göra en plansch,som förhoppningsvis snart är klar.Ikväll har jag träning men tänkte fara och se lite hockey före Burträsk mot Bureå,den som förlorar matchen åker tydligen ut ur serien,kom igen nu grabbar!

Och extra glad blir jag när jag loggar in och ser att ni har kommenterat,fortsätt med det!

Och till frågan: Vart ska ni resa? Grekland.


Skola


rearearearea

Eftersom att jag var tvungen att åka in med 10 över 10 så han jag och Jonna med en sväng på stan före skolan började och jag gjorde några riktigt fynd. Jeans 99:- Kavaj 99:- Örhängen 30:- Hårband 10 :- Är riktigt happy. Nu funderar jag bara över hur jag ska göra med läderbyxorna?

Lisa köpte samma jeans igår men jag kunde inte motstå!


en spark i röven

Tack Fritte!

att gå iväg

Nu ska jag alldeles strax cykla iväg till bussen som kör mig till skolan.Vi börjar ju igentligen inte förns kvart i 1 men i fall att jag skulle åka 12:an skulle jag missa en hel del,sånt är livet när man inte bor i stan.

Som jag sa så ska jag ju bättra mig med bilder så här har ni ett litet smakprov på hur jag är klädd idag.


på fri fot

Boxersizen var jätterolig och känner mig riktigt slut,så där skönt slut och fortfarande taggad på att träna.Nu sitter jag och ser Idrottsgalan med mamma och funderar på att ta mig en kopp varmchoklad,paradise börjar ju kl 10 också det får vi inte glömma.

Jag ska också säga att det är bestämt, jag har äntligen valt att fara till Sundsvall och spela lite fotboll och kan inte säga annat än att jag redan nu är nervös,vill inte äns tänka på hur det kommer att fara på fredag kväll.

Och jag som har sagt att jag ska bättra mig med bilder också,från och med imorgon då lovar jag bättring!


tänk på det bra

Dagen blev mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli.Vi fick fara hem vid lunch och jobba hemma istället,men fråga mig inte om jag gjort det,nämen jag har faktiskt fixat fram en hel del bilder till arbetet.

Om en timme börjar boxersizen är faktiskt taggad,taggad på att bli helt slut, och efter det blir det att klippa mamma.


bara måndag än

Godmorgon!

Det var verkligen tufft att stiga upp, som vanligt då.Nu väntar en hel skolvecka som ska avslutas med redovisningar,hur fasen ska detta sluta,vid det här laget borde ni veta att jag hatar det!

Nä nu ska jag ta och klä på mig.

det blir en lång natt

Då har man haft sin första träning i bollhallen som är nybyggd,riktigt bra var den och roligt.Det gick ganska bra också.

Som ni kanske vet eller inte vet så har ju jag hoppat av Läns i fotboll för ganska så länge sen eftersom att jag inte längre ville vara med,men nu har dom frågat igen om jag vill följa med till Sundsvall till helgen,har inte bestämt mig än,men det lutar åt att jag far.

första turen

Jag kom in för bara ett tag sen.Har vart ute och kört skoter med Alle och Oskar.Dom kör verkligen som tok och själv kom såklart efter, men som tur var så är ju Alle så snäll som väntar.

Nu ska jag snart äta och måste börja tagga upp för träning ,är inte så taggad idag men jag hoppas det kommer.


lördag,söndag

Det blev en hel dag i lycksele igår som var jätte trevlig.Dom vann med 5-2,matchen var inte den bästa men det är ju att vinna som betyder,nämen visst hade det var roligare om dom hade spelat bra.På vägen dit åkte jag med Frida och Alle och tiden gick väldigt fort och det kan ju bara bero på en sak,att vi hade det ganska bra.

I natt har jag också sovit bra vilket är så himla skönt.Nu sitter jag bara här och ser reprisen av Robinsson eftersom jag missade det igår.




Några av dom här kollade på resor igår,hoppas dom hitta något bra?

kom igen nu grabbar!

Nu har jag just gjort mig klar för hockeyn,taggad som bara den! Hoppas på vinst nu också.

Ikväll ska mina kompisar planera resan också,jag är riktigt peppad nu faktiskt,men samtidigt blir jag knepp,för nu komemr pappa och säger att  dom hade tänkt att vi skulle fara också,dom gör det verkligen inte lätt för mig.

Matchen börjar kl 6 ikväll så kommer inte skriva något mer idag,för det blir riktrigt sent vi komemr hem!


fix o trix

Godmorgon godmorgon!

Idag är faktiskt första natten på länge som jag sovit så jäkla bra vilket känns super.
Nu tänkte jag faktiskt visa lite bilder på hur stolen som jag målat under en tid ser ut,tyvär har jag ingen före bild här men kanske kan gå att fixa till en annan gång.

Så här blev den:


dansa runt i ring

Har just sett lite av Let´s dance,vem hejar ni på?

Igentligen borde jag sova nu och ta igen alla timmar från tidigare i veckan,men jag kommer ändå int att kunna sommna.Imorgon hoppas jag på att kunna ta mig till Lycksele och se hockey,jag vill verkligen så håll tummarna på att jag ryms och kan följa!


hockeytime

Dåligt med skrivning idag.

Dagen började med att jag försov mig,vaknade kvart i 8,bra start på dagen alltså.På skolan har vi klippt,kristin klippte topparna på mig också så nu är håret lite fräschare.

Ikväll har jag vart hso farmor och hälsat på med resten av familjen och efter 7 så blev det att fara på hockey,B-jun.Det var en riktigt bra match som slutade 4-4.


bilder ska det bättras med

Jag är alltså hemma nu,känns riktigt bra att det är fredag imorgon och att det blir helg.Jag har vart så himla trött den här veckan så ska försöka vila upp mig lite med att se på hockey förhoppningsvis.

Ikväll är det träning både löpning och vanlig fotboll.Ska jag vara helt ärlig så hopas jag på att det blir för kallt ute så att löpningen blir inställd och att det blir styrka istället,är verkligen inte taggad för löpning!

sovgott

Jag tror faktiskt att jag nu ska gå upp och måla lite till eller så blir det ett avsnitt av paradise.Jag har börjat känna mig hängig också,har kännt av halsen i flera dagar och nu lite snuva osv hoppas bara att jag inte blir sjuk på allvar.

Nu passar jag på att säga godnatt!


full rulle

Det har blitvit så kallt ute nu och eftersom att jag skulle fara och hämta cykeln från buss-stationen i inte så mycket kläder alls höll jag på att frysa ihjäl.Nu har jag åter igen målat stolen och sen så har jag rensat bland alla smycken,så nu är det dags för att skriva lite engelska,kanske även göra klart en läxa vi fick inför nästa veckas "vem är jag tema".

Skoter vill jag också hinna med att köra,pappa har just hämtat den så nu jäklar!


bara att lé och vara glad

Sitter på skolan nu,snart börjar svenskan som är i 2,5 timma,det känns lite si sådär men imorgon slutar vi kvart i 12 så det väger nog över.

På idrotten hade vi boxersize,nae aldrig får man då vila.

Vi hörs!

nu,godnatt

Är helt slut efter den här dagen och borde sova nu,men vad gör jag inte för att ni ska få slösa några minuter på att läsa mina kloka ord.Det har igentligen vart en lugn dag men eftersom att man inte är van det här med skola så är jag helt slut och då menar jagbtill och med slut i kroppen,men det kan jag inte skylla på skolan.

En tråkig sak som jag också vill nämna är att min gammelmorfar dog idag... man får helt enkelt hoppas på ett liv efter det hära! Nä nu ska jag sova,dagen börjar med idrott imorgon.

tisdag- andra dagen

Så himla skönt det kan vara att ha sovmorgon,den blev 1,5 h mer sömn,jag sov till 8,jag skulle kunna ha sovit längre men steg upp för att måla klart stolen som inte blev klar.

Just nu sitter jag och ser Jerry Springer,det är inte så mycket annat som går på tv den här tiden,måste göra mig klar snart också och sen ta mig till buss-stationen eftersom att bussen går förbi skråmträsk.


det hade tydligen inte registrerats

Morgondagen lär bli ljusare.Jag börjar inte förns kl kvart i 1 så jag åker med 10 över 10 in till  så då återstår bara en lektion,engelska dessvärre men det ska nog funka och när skolan äntligen är slut för dagen blir det att fara och käka pizza med Johanna och mamma och efter det hockey och tillsist träning kl 9,inte så dum dag alltså!


hjälp mig

Idag har det vart en riktigt tuff dag och då menar jag tuff! Det började med väldigt få timmars sömn,en lång dag och direkt jag kom hem boxersize.På skolan fick vi veta att vi ska ha en kortdag under veckan istället för 2 som förra terminen.Jag har verkligen ingen motivation för skolan just nu,det känns bara jobbigt,hoppas det känns bättre snart bara.

Boxersizen då? Ja det är riktigt skönt nu när jag sitter här och just har ätit nybakt bröd och känner att man gjort något vettigt,för det ver riktigt jobbigt idag och eftersom att jag var så trött så blev det ännu jobbigare.

Nu ska jag i alla fall fortsätta se spårlöst och sen blir det dubbla avsnitt av Paradise!!


lycka

Träningen i tälten gick helt okeu och matchen som anton spelade vann dom.Men bäst av allt var nog att jag han se 10 min av u-16 match och där blev det stor vinst!

Imorgon är det skola också,jag gruvar mig som bara den, det har gått så snabbt,vill ha en vecka till! Men man har väl inte så mycket till val,hoppas bara att den här tiden som är kvar går snabbt.


inte lätt när det är svårt

Har nyss vaknatmen ligger kvar här i sängen och njuter av ssita sovmorgonen innan skolan börjar,imorgon! Jag vill inte,så enkelt är det!

Tänkte stiga upp och fortsätta måla en stol som jag påbörjade igår och sen blir det hockey i stan,jag har alltså bestämt mig,jag lyckades.Men det som känns jobbigt är att jag måste tillbaka till stan senare ikväll,vi har träning där idag vilket just nu inte känns nå vidare,det är hockeymatch samtidigt...


blir knäpp på mig själv

Ikväll har jag skrivit lite engelska,ätit,sett robinsson och sett film så det har varit en riktigt skön kväll.Imorgon kanske det blir att fara och se hockey,men har inte bestämt mig än och det kommer nog ta ett tag att tänka ut,jag kan verkligen aldrig bestämma mig för saker och ting,jag velar,velar och velar.


känndes tungt

Nu tänkte jag försöka skriva lite engelska,men annars så blir det de ikväll,kanske ska baka istället.Jag kom just hem från isladan där jag har sett A-laget spela och det blev stor förlust,hur stor ska vi väl inte tala om.


Grattis Emil!

Äntligen har du blivit stor.Hoppas du får en bra dag med mycket presenter och tårta!



Åter igen,Grattis grabben!

emil fyller år idag och det ska firas med ett eget inlägg imorgon,kan man säga så?

Nu är jag hemma,fast det var jag för ungefär 40 min sen.Vi for på OK och hyrde en film,snackade och åt gott,helt perfekt!

Jag avrundar nog här,behöver sova,Godnatt!

njut av det sista nu

Det blir att fara till Ida ikväll med Sanna och Lisa,det blir lungt som vanligt och det ska faktiskt bli skönt att ta sig dit eftersom att jag inte har varit ute på hela dagen och det är ju faktiskt inte så kallt nu.

Idag har jag bara vart hemma,jag har skrivit,skrivit och skrivit en massa,usch.. skola på måndag! Gud vad jag gruvar mig.


de kan bli något bra

Läste just på Lisas blogg och såg att hon behövde plugga vilket jag också behöver,men jag skjuter och skjuter också upp det hela tiden men idag ska jag nog försöka göra lite i alla fall.Sen så såg jag också att matchen mellan boliden och bureå kan bli flyttad hit till burträsk eftersom att det är så kallt,jag hoppas på det så man får något att göra!


fredag

Idag vet jag inte vad som händer.Jag var jäkligt sugen på att fara på bio,men my friends var inte lika sugna.Jag ville verkligen sminka mig,ta på mig lite finare kläder,ja ni vet.Är less på att ha knoppen på skallen,mjukisbyxorna och se allmänt trist ut.Vanligtvis är det jäkligt skönt och det är igentligen den jag är men nu var jag sugen på något annat.


pengar,vet någon av ett jobb?

Kom hem från en skön och härlig träning för ett tag sedan,blev kvar lite längre än vanligt också för att jag inte orkade ta av mig kläderna,inte orkade duscha osv,men det blev gjort tillslut ändå och en hel del snack han det bli också med Lisa och Sanna.

Jag har hittat lite snygga kläder också som jag tänkta ta och visa upp.


ge varandra värme

Under dagen har det inte vart många grader här hemma och börjar faktiskt känna av det nu.Sitter i sovan och halv kollar på tv samtidigt som jag skriver och hör elden sprakar vid sidan av.Jag förstår vad ni som har pojk/flick-vän gjort hela dagen,bara myst.Jag har faktiskt också haft en riktigt skön dag men.

Ikväll är det en lugn träning som gäller men gruvar mig för att ta mig dit..


-28

Har nyss ätit lite lunch.Under morgonen har jag hunnit med att vara på vårdcentralen,men inget ska göras och såklart var jag tvungen att cykla dit också i den här kylan.. så här kallt borde det inte få vara.

Idag kommer johanna hit och ska åka skridskor,jag hade också tänkt göra det men har så ont i yttersida lår efter gårdagen.




bilder från sunnanå-cupen


Vad jag tycker om er!

Yes! Vi vann matchen imorse och även matchen efter det mot Morön,alltså semifinalen och då var vi riktigt bra måste jag säga och helt klart värda vinsten.Vi kom alltså till final mot Sunnanå och Norran som inte ens trodde att vi skulle gå vidare ur gruppen,undra vad det kommer stå nu? blir spännande att läsa. Vi förlorade finalen,men är nöjda ändå.

Ikväll har jag ätit tacos,sett tv och spelat yattzy,en riktigt skön kväll,är rätt mör i kroppen och ont i höften har jag också,kanske kan det vara en sträckning,men bara kanske,jag är inte allt för bra på sånt.Nu ska jag i alla fall sova.

Godnatt!


trötter

Sitter och äter bullar och ser paradise,det började om igår,äntligen! Resten av familjen sitter nere och ser JVM men jag har verkligen inte följt med så..

Ögonen svider medans jag skriver det här så sängen är inte långt borta,men måste ändå upp kvart över 6 imorgon,jag gruvar mig redan.


Imorgon gäller det

Shit vad det är kul med cuper,det slår mycket! Delvis tack vara stämmningen. Idag första matchen så förlorade vi med 0-5 mot Sunnanå men jag tycker ändå att vi gjorde det bra och kunde lika gärna ha fått in någon boll.Sena andra matchen mot Kaif så blev det 0-0,inga chanser blev skapade.

Imorgon har vi också en match och vinner vi den så är vi ganska säkert vidare så håll tummarna ännu hårdare imorgon kl 9.

Skridskoskolan är över nu också,känns så tråkigt,vad ska man nu göra.Och utan "lilljonte" blir det tungt. ;)




gud som haver..

Imorgon gäller det alltså,imorgon kl 1.Är jättetaggd och hoppas att alla andra också är det för det blir verkligen tufft.Jag hoppas verkligen det kommer att gå bra så håll alla tummar och tår som ni har!


don´t lose your mind

Att jag aldrig ger mig.Ger mig med att gräva ner mig i allt som varit,tankarna slutar aldrig.

Jag håller på att fixa rummet lite nu och såklart så hittar man grejer som påminner mig om då jag och Emil var tillsammans,det är så jobbigt att jag nu helt plötsligt ska hitta allt.Det har gått över 4 månader nu...


något otroligt bra

Det blev ingen ingen pizza och inte heller någon vårdcentral.Idag så har jag bara slappat och slappat men ikväll blir det hockey,det är A-laget som möter Bjurfors,tufft är det ända jag kan säga!

Imorgon är det Sunnanåcupen också och även sista dagen på skridskoskolan.Det första är jag riktigt taggad på men det andra,jag vill att det ska fortsätta!



Kärleken är något speciellt,ta vara på den!

väntan är lång

Idag ska jag fara på vårdcentralen för att kolla upp mitt nageltrång,men dom skulle ringa upp om 2 timmar,vilket känns lite jobbigt.. Men ska i alla fall hjälpa pappa att göra pizzadeg nu,så vi hörs senare!


nu blir det lunch

Här har vi mina kompanjoner + simon.Måste nog ta nya kort imorgon så alla är med.


muy bien

Då var sista träningen före Sunnanå-cupen gjord.Gud vad jag är taggad,vi fick veta hur truppen skulle se ut också,det känns jättebra.På Tisadg gäller det!

Ikväll blie det som jag ville bastu med Sanna och Ida,får se om Lisa kommer.Men det ska bli så skönt! Peeling,raknig av ben,dusch,bastu osv


träning kl 1

Nu är det bara 2 dagar kvar av skridskoskolan det känns faktiskt tråkigt,man har ju som kommit in i det nu och det är riktigt roligt!

Jag har just käkat pannkaka och sitter och ser början av Robinson som jag missade igår.Sen så måste jag packa väskan och tagga upp för träningen.



Hoppas tjejen kommer!

slut på ideér

Shit.. Jag är ännu tröttare idag,vill så gärna sova lite till.

Dagen kommer att bestå av skridskoskola och sen träning kl 1,då ska vi få veta laget till Sunnanåcupen också,spännande.Sen så var jag jäkligt sugen på att fara och basta och bara ha det skönt,men jag måste nog byta några ord med Sanna innan det bestäms något.


Tommy

Det blev vinst,så himla härligt,allt är toppen,för stunden i alla fall.Det har varit himla massa trevligheter och A.L är faktiskt rätt så bra.

Den här videon måste ni se,det är Lova och Tim,riktigt roligt!


vi tror på vinst

Inne i värmen,mycket skönt att äntligen kunna röra tårna.

Nu väntar jag på mat,sen blir det duschen och Umeå,är laddad!


lite varmare tack

Shit så trött jag är,har inte varit så här trött på länge,men så blir det väl när man måste stiga upp halv 9 nästan varje dag,men hade turen att få sova ut till 11 igår.

Jag ska snart ta på mig jacka,byxor,skor,vantar,mössa och halsduk,ja allt för att inte kunna frysa på vägen till isladan,ni förstår vad som är på gång,skridskoskolan.

2009 året som var

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Aa, tex började gymnasiet.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej,hoppas ingen gör det i år heller.
5. Vilka länder besökte du? Utforskade Sverige,Burträsk.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 20 Augusti
8. Vad var din största framgång 2009?
9. Största misstaget? gjorde många.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inge farligare sjuk än feber.
11. Bästa köpet? Det var svårt.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och annat är nog det rätta svaret.
13. Gjorde nånting dig riktigt glad? Absolut! Familj,vänner,Emil,Klassresa,Bal,Fotboll,Hockey,9a
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2009? 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det är nog både och,väldigt blandat,mycket ledsamt har det vart faktiskt. ( Inge mer 9a,slut mellan emil och mig mm )
16. Vad önskar du att du gjort mer? Visa vad jag känner och våga!
17. Vad önskar du att du gjorde mindre? Tänka.
18. Hur tillbringar du julen? Med familj,släkt,vänner och tomten.
 Blev du kär i år?
Blev det inte,var det redan innan.
20. Favoritprogram på TV? Oth
21. Bästa boken du läste i år? Läser inte så ofta.
22. Största musikaliska upptäcken?
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kläder,pengar,väska.
24. Något du önskade dig men inte fick? Absolut!
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Öppnade paket och fikade gott.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja och ni vet vad.Att kärleken höll.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? gott och blandat
28. Vad fick dig att må bra? Familj,vänner,kärlek,fotboll,hockey osv
29. Vilken kändis var du mest sugen på?
30. Vem saknade du? olika vid olika tillfällen
31. De bästa nya människorna du träffade?

det måste bli så

Det här med inventering är inte riktigt min grej har jag kommit fram till,på något konstigt sett så blir allt fel,tur att det inte är så ofta vi gör det.

Imorgon om jag får som jag vill så blir det att fara till Umeå och se hockey,hoppas bara Tobias blir frisk så jag kan fara,blir galen annars,är så taggad.


vad har jag gett mig in på?

Nyårsdagen kommer att se ut så här.Inventering på Ica Maxi kl 3 tills... ja tills vi är klara helt enkelt.Den är inventering med laget alltså,så vi får in lite kosing till klubben.

Kan för övrigt också nämna att jag har bestämt mig för att ha ett nyårsöfte, ett mycket svårt ett,jag kommer knappast att klara det,är mycket stolt bara jag klarar en månad. Godisuppehåll! gasch så svårt.


Det nya året firades såhär


2010

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra kväll och natt och kan ju hålla tummarna för er så ni inte mår allt för dåligt imorgon.

Jag har i alla fall haft det riktigt super! God mat och massa då menar jag massa trevligt folk.Jag han vara hos Elin där resten av familjen och andra var,var förbi Nicko och 94:orna och var även förbi hos Ida där polarna höll till.Riktigt toppen! Ha ett bra år nu och gör en massa roligheter!

Nu ska jag sova,imorgon kommer massor med bilder,så titta in då!

RSS 2.0