planet går 20 över 11

Tack alla!

Det här blir mitt sista inlägg.Dagen har vart otroligt bra har fåt många kramar och alla har önskat en trevlig resa! Har träffar lindahl också,verkligen pricken på i:et,känndes skönt,du är så jäkla bra!

Nu ska jag iväg på fotboll och har alldeles nyss vart och klippt,170 kr direkt i fickan!

Ha det så bra här hemma,jag tycker om er alla! Och Grattis till pappa som fyller 40 år på Tisdag,jag älskar dei och alla er andra! och grattis på morsdagen mamma,dej älskar jag också!

kanonprogram

Träningen var riktigt rolig ,oh vad jag gillar er!

Sitter och gruvar mig inför morgondagen,det blir bara värre och värre,nära att tårarna kommer! Det ska bli jättekul när vi väl är där,det vet jag,men nu är det bara jobbigt,hatar sånt här! Är så jäkla känslig,grinar för allt när det gäller sånt här..jobbigt!

Har i alla fall laddat ner massa musik,så nu är det bara att börja dunka!

Nu blir det köping hillbillies!


imorgon reser vi

Då var sista provet i 1:an gjort och vi fick veta vad vi fick på nationella,fick G och det är jag supernöjd över!
Nu ska jag baka lite,städa och packa,ikväll blir det träning!

Det blev vinst!

sammanfattning. Han är snygg och bra!


match kl 19.00 IP

Då var det dags för årets andra match och det är lika nervöst som förra gången om inte mer,ska stå hela den här gången och att det är blött ocg regnar gör det inte lättare,bollar bara glider.Ber till gud även den här gången om att det ska gå bra och att det slutar med en vinst!

Bara ett prov kvar nu,matte imorgon,svenska blev jag helt klart nöjd med.

3 dagar

Har som sagt ganska mycket att göra för tillfället.Har pluggat ganska mycket ikväll faktiskt och håller på att fixa hem lite låtar inför resan.

Provet idag känndes bra nu är det bara att hoppas på det det känns lika bra efter morgondagen,men det tvivlar jag på,det är mycket svårare.Vi fick i alla fall slutra tidigare idag så jag och Hanna liftade in till stan och jag köpte en bikini och ett linne/tunika och var även förbi stadsbiblioteket och lånade 2 böcker,kan vara ganska skönt att ha något att göra på planet om jag nu inte somnar eller på stranden.Det närmar sig och jag blir mer och mer nervös!


hunnit med mycket,det känns bra

Kul med så många komentarer!

Börjar bli dags för sängen.Ikväll har jag vart och tränat och det gick bättre än på länge faktiskt,känns riktigt roligt! Sedan så har jag pluggat i 1,5 h,fruktansvärt imponerad av mig själv,men det återstår att se om något fastnade under tiden.

Håret då? Jo,det blev jättebra är riktigt nöjd,utväxten borta,skönt!

Har fixat och trixat med lite bilder under kvällen också,visat mamma och pappa många hundratals,har vart riktigt duktig på att ta bilder på sistonde.

jag hoppas ni orkar ta er igenom hela

Det har vart en ovanligt bra Söndag och att det är Måndag imorgon känns inte alls så dumt.Jobbade som sagt idag,med Frida,Anki,Mathilda och Evelina och det var nu jag märkt hur otroligt länge sedan det var jag umgicks med det gänget,har saknat det.Sedan så har jag suttit ute i solen och fått lite färg,jag älskar det! Tjänat 200 kr har jag också gjort,fotvård!

Jag är stressad över rätt mycket för tillfället,har 3 prov i veckan som jag ska hinna med att plugga till,ska fixa allt för resan,det är alltså bara 5 dagar kvar nu.Gruvar mig grymt mycket samtidigt som det ska bli hur roligt som helst! Tänk om jag dör,blir skjuten,flyget kraschar,bomb osv,alla tankar flyger runt och inte nog med det,ska klara av att vara utan mamma och pappa i 1 vecka också,har aldrig hänt förr,vill helst ha dom i närheten,så mamma nu vet du.

Hade helt plötsligt väldigt mycket att skriva.Mitt hår ska fixas imorgon,så där har ni orsaken till att jag inte gruvar mig inför morgondagen,ska alltså sitta i salongen hela dagen,den 1 dm stora utväxten ska bort över hela håret så kommer blir ganska mycket ljusare och hinns det med så ska det även fräschas till lite på längderna också,om inte,så får det bli på fredag.

Alle var i farten



Du är rätt bra!


Kärlek


30-års fest!


då var det över

Det blev riktigt lyckat för Andreas igår.Mamma och Johanna körde iväg med han och tog på en ögonbindel och sen när dom kom hit var det en massa folk som börja sjunga,han hade inte en aning om det här,sen så bjöd kvällen på massa lekar,mat,prat och skratt.Grattis igen!

La mig vid halv 3 med ändå så sitter jag uppe du pigg! Ska iväg på Anonts match om bara en liten stund och sen vid halv 1 ska jag och servera på församlingshemmet där alla konfrimander ska vara med släkt och äta tårta.Skulle egentligen vilja ligga ute och pressa hela dagen men.

30-års fest

Har dukat,satt upp lite lappar och ska snart in i duschen,ikväll blir det mycket folk här hemma!

passar på


glädje


1 vecka, 7 dagar

Planet lyfter snart och jag är nervös men taggad och lite mer nervös!



bara för att han ser bra ut

sommarkväll och kalas


mera

Riktigt bra fredag! Sol,fina klasskompisar,fika,kalas,fika.Riktig sommardag och när vi kom hem körde vi en sväng runt Burträsk och jag tror att alla är ute endel grillade,endel spelade volleyboll och ett stort gäng brännboll, I like!

Kalas!


sen så blir det fredag

Det har vart galet varmt idag,men oturligt nog ¨så ska det dyka upp en massa moln när man kommit hem och just nu är det nästan det ända jag ser,men sett solen har man ju ändå gjort!

Ikväll blir det träning till halv 8 och efter det är det match,Tobias spelar!


me gusta sooool

Torsdag och det är sol igen!! Kan inte passa bättre med en kortdag så man kan lägga sig ute på gården och försöka få lite färg,åker hem med 5 över 1 och innan dess har jag förhoppningsvis inhandlat en bikini och vart förbi saxons!


sommar- brudar,volleyboll,sol,glass

Hade tänk tillbringa hela kvällen inne i mitt rum instäng i tystnaden med massa papper fyllda av konstiga ord,plugga med andra ord men jag hamnade på volleybollplanen istället tillsammans med några av världens bästa brudar! Me like!


VILL UT

Hatar att man måste sitta inne en sådan här dag när solen steker som aldrig förr! Hoppas det håller i sig till helgen!


älskar fortfarande vädret

7-0,inte mycket mer att säga om det,kunde ha blivit mer och jag som målvakt hade inte många bollar att fånga,men kul att få en match med tjejerna!


något bra i alla fall

Det kommer att bli en tung vecka med mycket plugg,ska göra ett försök i alla fall.Man blir verkligen så lat när men nästan aldrig har prov eller läxa och när men får det för ovanlighetens skull,skjuter man på det in till det sista.Nu är det 1 vecka kvar tills vi har 2 st prov så ska försöka ta tag i det här nu.

Och nu är det muntliga i Engelska också......
Det ända bra för stunden är att vi åker till Tunisien om 10 dagar!


håll tummarna

Vilket väder det var igår med och det ser ljust ut idag igen!

Det som är lite mer mörkt är att vi har en stor genomgång i nk påförmiddagen och mutligt nationella i engelska på eftermiddagen.För övrigt så ska jag spela min första match ikväll på evigheter! Spännande!

måndagen

Har vart på fotboll och ute på en prommenad,skönt!

Nu inväntar jag bara morgondagen,gruvar mig riktigt ordentligt,är så less skolan och ännu värre blir det när man vet att alla som går skola här i Burträsk är lediga..


slappt

Söndag! Och det ända jag har gjort idag är att ligga i soffan och kollat på tv och läst lite bloggar,jag känner att jag behöver det eftersom det har vart mycket nu varje dag och tidiga mornar,höll t om på att somna igår mitt på dagen och det ska ni veta,det händer aldrig,brukar inte vara i närheten av det.

Dagen kommer nog fortsätta så här,hoppas bara på bättre uppdatering av 94:ornas bloggar,för vill veta allt om hur dom haft det och vad dom shoppat i Göteborg.

lördagkväll

Kvällen blev inte som planerat men bra blev den i alla fall med mycket skratt och trams,mycket tack vare Albin i egen hög person.Hoppas på en lika skön dag imorgon även fast att den längre helgen snart är slut,ska njuta!


alla dagar

Vilken dag,toppendag! Började med vinst 3-1 i det underbara vädret på tjärnbacka.Snacka om utlandskänsla när man kan gå runt halverst naken och svettas,härligt också att hela Burträsk är ute och njuter med glass i ena handen och solbrillorna i andra.Härligt att jag sprungit runt sundet med oliver och Jonthe och efter det käkat glass som alla andra,härligt att jag snart ska ta en dusch och sedan invänta främmande och god mat,härligt att jag hoppas att Alle drar ihop nå folk så det blir en bra kväll!

Det är härligt med sommar helt enkelt!


you were a friend

I don´t know how or where to start
Here we´re standing again
And I see now from where we are
That our road has come to an end
Though we've come this far
I don´t know why
But I still can´t see who you are


I don´t want you to cry
Don´t want us to say goodbye
But I know that we´re falling apart
I don´t need your lies
And if you don´t sympathize
Tell me how will I know who you are

It´s too late but now
we´ve gone this far
To see what´s here within
Though we said that we´d never part
Baby I've been trying too hard
To believe in love
I don´t know why
But I still can´t see who you are




Ska alldeles strax börja göra mig redo för sängen,har samling kvart i 8 imorgon och match 9!

förvänta er inga bilder i nästa inlägg heller

Jag sa att vädret var bra,men det är jäkla mycket mer än bra,det är sommar i luften,värme!
På gymmet gjorde jag inte mycket,for dit och mestadels satt och bytte lite ord med Jonthe och Oliver.

Kvällen har jag inga planer för och det känns skönt.

hej då

Molningt,droppar av regn och sen strålande sol,det har verkligen vart alla väder idag och just nu är det kanon!
Dagen flöt på lika bra som igår och det var lika trevligt om inte trevligare!

Nu alla bloggläsare drar jag på gymmet!

halv 10

Köping hillbillies börjas alldeles strax,har ni inte sett det så se det,svt2.
Har vart ute i regnet och gått med Sanna,superskönt,ibland älskar jag regn,jag kan inte fatta att jag säger det,men fräscht är det!

every word you say mean


I need it all

Dagen har rullat på jättebra och det har vart himla roligt på zoon-lägret och Felix var en riktigt trevlig kille,så allt funkade bra,en dag kvar nu då.Har även vart och klippt en tant och tjänat mig lite extra pengar!

För övrigt så hatar jag personer som trycker ner andra för att själv framstå som någon och dom som "skämtar" på andras bekostnad!


upp 8.00

Blev chips och choklad också,I like it!

Tack så mycket Johanna och Felicia! Hoppas på det bästa!



bara att försöka göra det bästa av det

Måste säga att det är grymt skönt med några extra lediga dagar och grymst skönt att ligga här i soffan och äta varma mackor och snart popcorn med dipp,jag njuter vill säga!

Imorgon där emot blir det mer att göra och lite mer nerver ska nämligen hjälpa till på ett länsläger imorgon från 9-4 och ska göra det även Fredag,känns väldigt jobbigt nu pga nervositeten.

flåååååås

Vi fick sluta kvart i 2 istället för kvart i 4 efter att ha haft nationella i matte och även lite svenska.Gick på stan ett tag med Sanna och hämtade även mitt pass,så nu är det bara att åka iväg.

Ikväll har jag vart och sprungit runt sundet med Sanna,Lisa,Jonthe och Oliver,var några dagar sen nu så det känns toppen!


träning

Bara en dag kvar nu av skolan innan det är långhelg,det behövs även om man nu inte gått skola i mer än 2 dagar.

Ska alldeles strax packa väskan och fara iväg på träning,är peppad och ska även köra lite extra målvaktsträning efteråt,känner att det behövs.


njut och ha det så jäkla bra

Oh så rolig träning,det är så här det ska vara!

Har just duschat och läser bloggar för stunden och på många av dom står det:

Nu packar jag,ska snart packa,imorgon åker vi,är så taggad!

94:orna far ju nämligen på klassresa imorgon till Göteborg och jag är så jäkulskt avensjuk,för jag vet hur kul dom kommer att ha och hur roligt vi hade! Resan var verkligen ett minne för livet,skulle göra mycket för att göra om det med min kära gamla klass.. så ha så roligt nu!


orkar jag?

Nationella och dans är vad den här dagen har bjudit på och nu blir det fotbollsträning på tjärnbacka,första gången för i år,hoppas bara det går bra.


bara att bita o fara

Dagen är snart över så sitter och gruvar mig inför morgondagen.

Har alltså vart på möte inför sommarjobbet,vart ute på prommenad och sett fotboll och sedan fick jag skjutts av Frida hem,skönt!


pengar,vad ska jag göra?

Då var det Söndag igen och började dagen med att sova till halv 12,inte illa för att vara jag!

Nu kl 2 ska jag på möte inför sommarens sommarjobb,ska bli kul!



imorgon börjar skolans knasigheter om,mindre taggad på det.

goe söta,för sött


Lisas kalas - goda tider


bra lördag

Klockan börjar närma sig halv 3 så ska sova direkt efter att jag skrivit klart.

Har haft en heltrevlig kväll,toppen helt enkelt,kalas,fina vänner och god tårta sen så har det grillats en hel del hamburgare och träffat en hel hög med människor som var i väldigt fin form om man så säger,alltid lika kul!


du är en väldigt liten pojke,bli inte stor


kalas

Känner mig nöjd,riktigt nöjd med dagen och den är inte äns slut än.For och sprang med Johanna imorse och sen iväg på kurs i 3h,känndes inte allt för peppande när jag viste att alla andra låg ute och solade.Han inte vara hemma länge för än  Jonthe och Oliver ringde och hörde om jag skulle med ut och springa runt sundet,riktigt glad för de,trodde aldrig att jag skulle orka en runda till.

Nu ska jag snart hoppa i duschen och kl 6 bär det av till Lisas hus på kalas och sen blir det hamburgarförsäljning under natten.


skön kväll ändå

Jag tog mig runt sundet med tunga kliv och tungt flås,men jag gjorde det.

Imorgon blir det också en tur,en tidig en med Johanna,för nu har hon lovat och det blir före klockan 10 för då ska jag på någon handledningskurs i flera timmar,känns tungt då man har hört att det ska vara klockrent väder.



snart är vi där, 21 dagar kvar nu

tråkiga inlägg,kris om bilder

Nu är praktiken över vilket känns tråkigt,men ska tillbaka på samma ställe i 2:an,känns kanon at jag fick där och att jag äns fick över huvud taget,så nu slipper jag tänka på det när det börjar närma sig.

Johanna är här också,eller inte här nu,men hon följde mamma pch pappa ut en sväng,hoppas att jag får med henne ut och springa lite senare,fick mig föresten ut imorse så känner mig nöjd.

Fick med mig några småköp från stan också örhängen,klämmor och lite fika som jag ska bjuda mamma och pappa på,sen så blev det lite dipp till poppcornen jag ska vräka i mig ikväll.


imorgon bjuds det på fika till frisörerna

Borde egentligen ha lagt mig för länge sedan,men fastnar man vid datan så gör man.Hade tänkt försöka ta mig ut och springa lite imorgonbitti,men det har jag ju tänkt nästan varje dag den här veckan så man vet aldrig om det blir av eller inte,men känner mig faktiskt lite extra peppad nu,skulle vara skönt nu före helgen och allt,så ni får gärna slänge en tanke åt mig när ni ligger i era sköna sängar och drömmer.



nu känns det bra

Riktigt kul träning!


Grattis

Lisa!

Ska snart fara iväg på träning,har hört att jag blir själv målvakt och sen så är det i stan,det får väl duga men är väl inte så jättepeppad,här i Burträsk med de andra hade vart bättre!


tycker om er

Sitter i soffan och dricker min 3:e smoothie för dagen.

Har vart ute på en kortare joggingtur och sedan en prommenad runt sundet på det,även slått in Lisas present som hon ska få på Lördag då hon ska ha kalas och har klippt Jimmy som jag nämnde tidigare,blev jättebra!


onsdag

Måste försöka ta tag i mina morgon-prommenader,har börjat bli så att jag isället ställer om klockan och somnar om,inte så konstigt kanske,det är ju det skönaste alternativet.

En till praktikdag väntar och på lunchen ska jag byta mina 2 överdelar som jag köpt eftersom dom tydligen inte var snygga alls och fortsätta pröva nya,ska även gå till policestationen och hämta ut en lapp och sedan köpa present till Lisa som fyller år imorgon!


äntligen

Hejsan allihopa!

Har just klippt Julia och det gick bra,känndes det som i alla fall men man vet ju aldrig och imorgon så väntas det en till klippning,roligt men nervöst.

Har vart på min första fotbollsträning på evigheter nu också,det är nu man märker hur mycket man saknat det.

min måndag i ord

Det har vartit en superdag på praktiken idag allt har verkligen vart bra och det känns så mycket bättre när man känner dom mer än vad an gjorde under dom första dagarna.Har fixat håret på en liten flicka,shamonerat,svarat i tele,städat,pratat en massa och fått en massa beröm vilket känns riktigt kul när man kommer som ny,ser fram emot morgondagen.

Kvällen har bestått av gym,prommenad och en smoothie och nu blir det sängen!


söndag

Hejsan alla!

Har under dagen tagit en prommenad som jag nämnde tidigare,sett lite fotboll på IP och vart på gympan och kollat på när några hockeykillar kört fys,även bjudit på lite fika.

Kvällen ser ut att bli lugn,har inga som helst planer,får se vad som händer.


den 1 maj



Passar på att säga grattis till det här lyckliga och fina paret som firade 2 år igår!

ta på dig skorna

Har just vaknat,så ligger och läser lite bloggar,mestadels som jag redan läst tidigare,jag hatar när folk inte uppdaterar.

Ska snart försöka ta mig upp ur sängen och sen gå ut med Sanna och Ida såklart på våran dagliga prommenad runt sundet.


Tell him that he's got a home

Dagen:

slappat
slappat
slappat
prommenad med Sanna och Ida
grillad kyckling
slappat med Sanna,Ida,film

slapp dag i helhet alltså,skönt!


En Erica


Valborgs

Helt okej,men inget mer.


RSS 2.0