ni har väl inte gömt ställa om klockan?

Hatar att jag knappt får upp ögonen för att skriva,men jag vet att jag måste upp.

Kl 10 går bussen till stan så det blir försäljning hela dagen lång,bussen går hem vid 6.

Nu måste jag duscha,äta och göra mig klar,det känns tungt!

sometimes you can´t make it alone

En dag på stan och jag är hur trött som helst,somnade i soffan mot pappas axel framför AIK-matchen.En jacka och ett par jeans fick följa med hem.

Nu snart ska vi till sanna med fam och käka och ha en trevlig kväll!


det är hjärta i det här laget

Det blev en sur förlust idag med,det är tungt nu,men vi/ni kämpar,det blir bra,jag bara vet det.

Bortamatcher tycker jag för tillfället är det roligaste/mysigaste.Älskar att det är svart ute när man sitter i bussen rullandes framåt,det ända man ser är skärmarna på någon mobil lite här och var,skratten är höga och mitt lika så,grabbar ni är så jäkla sköna.

Borde lägga mig nu,ska till stan imorgon,förhoppningsvis hitta någon ny vinterjacka och kanske lite andra saker och hörde mamma nämna något om att vi skulle fara halv 10.


love life

Då far jag snart till Ida och ut på försäljning,inget jag gillar,men det ska göras.

Senare idag 16.15 går bussen till Umeå så där blir jag hela kvällen,vad ska ni själva göra?


det är fredag och jag får vakna upp till det här

Det är alltid lika kul då man stiger upp och hittar en lapp på bordet.

ERICA:

Ät kött och ris som finns i kylen,häng upp tvätten och du skulle vara jättesnäll om du kunde städa också.

Kram mamma


Att dom alltid ska passa på när man själv har lediga dagar och eftersom att jag är så snäll så har jag redan både hängt upp tvätten och städat och klocken ä.r bara 09.55

grabbar

Åkte 36 mil igår för att se Burträsk förlora,dom var riktigt dåliga,kanske sämsta matchen av alla matcher som spelats,men nu är ju den bortgjord så nu laddar vi om för morgondagens match i Umeå mot Björklöven.

Idag gick jag skola på förmiddagen och sen satt jag och väntade på oliver i 3 h och sen mötte vi upp Jonthe för att fara till hans lägenhet,sen käk och hockey. Vinst!

Nu ligger jag hemma i sängen och har något so dom flesta andra inte har,lov!


det spelar ingen roll om det är du eller du

Jag sov ut och tog det lungt hela förmiddagen och för ett tag sen gjort klart uppgifterna vi fick inom distanskursen.

Ska alldeles strax börja göra mig klar för när man bara vart hemma en hel dag har man ju varken borstat håret,satt på mascaran eller något annat,man går runt i säckiga alldeles för gamla kläder,olika sockar och en svans mitt på skallen.

halv 4 går bussen mot Lycksele,vet inte hur många timmar eller hur många mil det är dit,det ända jag vet är att det är långt och jag har ingen med mig så gör mig glad och skicka iväg ett fint sms.


det skulle vara king

Hade sovmorgon och sen for jag in till stan för att vara på Campus i 40 min och sen hem igen.Har vart ute och sprungit med Sanna och Emma.Resten av kvällen blir lugn och måste även fundera över hur jag ska göra med morgondagen,om det blir Lycksele eller inte? Känndes inte allt för taggande att fara själv.Vill du följa?

klassen


Vissa dagar är bättre än andra men det betyder också att vissa dagar är sämre än andra,det här är en sådan dag



För övrigt så är jag taggad på att fara till fjällen.Då vet ni.

jag fastnade


i will know

Hela dagen har jag suttit som kund och fått håret blekt gång på gång,det mår alltså inte bra nu och det gör inte jag heller över hur det ser ut.Har tidigare alltid gjort slingor för att få det ljusare men skulle den här gången för att pröva något nytt,ljusarefärgning över hela hårbottnen och resultatet blev orange så efter 2 blekningar och 2 toningar är det nu helt okej,men inte mycket mer.Ganska gul,men det duger för tillfället och nu ska mitt hår få vila.

Eftersom jag suttit i kundstolen hela dagen så fick istället Fanny ta Lisa som jag egentligen skulle fixa håret på,lite synd men hon blev himla fin,Melina och Moa besökte också salongen och fick håret fixat.

Nu ikväll har jag vart ute och sprungit med Sanna och Lisa och nu inväntas Biggest loser.

det känns redan lite bättre

Vi går ju faktiskt bara skola till Torsdag.

söndag

Sur förlust för AIK igår..men ändå en kul kväll!

Idag söndag gör jag absolut ingenting,bara väntar in att kl ska bli 17.00,då är det match igen Burträsk - Teg.

Känner ingen alls pepp på veckan som kommer,känner mig bara trött och sliten och inte alls på humör,nu vill jag att det ska hända något kul igen,något som får mig att längta! Att det är lov om bara några dagar,kunde nog inte passa bättre.


om det är någon gång man ska se,så är det nu

Har rent ut sagt vart duktig idag. Ställde väckaren på 09.30 för att möta upp Sanna på badhuset 10.20 för att fara ut och springa,det var tungt,när väckaren ringde känndes det som att jag skulle kunna sova hur länge som helst! Men upp gick jag och ut for vi och när löpningen var klar fortsatte vi med simmning.

Hade tänkt se A-laget efter,men var så trött så for hem.Nu ska jag snart göra mig i ordning för att fara på Hockey AIK - Luleå med sanna,ida,lisa,gustav,oliver och robban och självklart flera tusen till.


en klass för sig



Bilder från lisa

Kärlek - tänk om det alltid kunde få vara så

En underbar kväll! Fick se ett bildspel som Peder gjort en kanonjobb med som verkligen väckte känslor! Tänk så mycket tid man tillbringar med varandra,hela laget är som en andra familj! jag tycker verkligen om alla så oerhört mycket och önskar att vi fick ha det som vi har haft det under sommaren hela tiden år in och år ut.

Sen blev det mat med BIK-grabbarna,lekar,prisutdelning,snack och dans.

Morgondagen är ganska så full av saker att göra,men ska försöka lägga in några bilder om dom kommer ut på lagsidan,så ni får kika in då.


nu far jag


where is the love?


Ikväll har jag bakat och vart ute och sprungit



Bara en sådan liten sak som att få någon att lé,kan betyda att att en hel dag är räddad.


vem ska nu torka mina tårar? challan för fasen,pallra dig dit


förra årets avslutning,imorgon bli det nya bilder


onsdagkväll

Gårdagen blev mycket lyckad,oh vad jag älskar sådana mysiga kvällar!

Jag,Jonna och kristin käkade på stan och in på ica för godis till bion och filmen vi såg var I rymden finns inga känslor,en film som inte var i min smak,men den funkade.Efter 8 någon gång for vi på ladan och såg hockey och Lindahl följde med.Sen prommenerade vi till sörböle och in till Kristins lägenhet och gjorde ett försök till att se film,men jag somnade,snabbt!


myyyyyyyyys

Det här med distankurser är både skönt men även så krångligt. Skön eftersom man får jobba hemifrån,men krångligt eftersom det är med datores osv inte är min grej och som nu då jag behöver hjälp måste jag alltså skicka ett mail,vilket jag gjorde för länge sen och väntar fortfarande på svar,så kan alltså inget gör nu,det är bara att vänta.

Har i alla fall just duschat och ska snart göra mig i ordning för stan.Jag och Jonna åker in med 4 bussen för att käka och se bio med Kristin och sen stannar vi i stan över natten.


AIK vs Luleå

Hemma efter 2 h lektion och har just käkat,nu väntar jag på Inga-lill,2:a dagen,hon glömde igår så det blir idag istället och kl 7 blir det även en repris på gårdagens löpning.

Glad är jag också eftersom jag fått mig en biljett till matchen på lördag,tack Oliver! Det gick tydligen bara att köpa i stan så därför trodde hon på kiosken att det var slutsålt!


det här klarar du och du behöver inte göra det själv

När kärleken brister och hjärtat slits i 2 känner man för stunden att man inte längre vill finnas kvar,allt blir för jobbigt helt enkelt.Men eftersom att jag är ett bevis på att om man bara kämpar och håller sig till nära och kära så går det,det tar tid,men det går.För varje tår som fälls så blir det hela tiden en mindre kvar att fälla,så gråt ut.

hon är inte världens vackraste

Måndag och vi har haft sminkkurs med makeupstore,riktigt kul! Sen resten av dagen skulle vi fixa oss,sminka och fixa håret och vissa gjorde lite mer extremt än andra,jag!

Nu snart kommer inga-lill och ska klippas,sen blire ut och jogga med Sanna,ska även köpa biljetter till matchen på lördag.


söndag

Har idag klippt mormor och Tobias, och farmor har också vart här.Har vart ute på vägarna och övningskört och det gick riktigt bra.

Ikväll blir det att fara ut på vägarna igen,men gåendes och sen bänkar jag mig framför tv och Ensam mamma söker.


ibland KANSKE jag är världens pajjas och kameran tog jag inte med mig så bilderna kommer från stenlundlisa.blogg.se


sannaidalisawilliamphiliplindahlochjag

Vilken Lördag,den var helt klockren,från 9.30 då jag steg upp till vid 02.00 då jag till slut fick mig i säng.

Först hockey i Norsjö då Frida och Jennifer gjorde mig sällskap och vinst blev det med 10-4,inget snack om saken att Burträsk var det bättre laget,sen en rolig bussresa hem,och det var redan då min galna/tokiga sida kom fram och den höll i sig hela kvällen.Jag skrattar åt allt och ingenting,jag skrattar åt mig själv,gör en hel del helt otroligt barnsliga saker och jag förstår att folk som inte känner mig så väl, inte känner igen mig i det här,men det är så här jag blir när jag känner människor nästan för väl och är väldigt trött,väldigt trött.

Jag blev i alla fall bjuden på Tacos och pollykaka,helt rätt om ni frågar mig.Vi spelade Med andra ord och skrattde åt felförklaringar och ökade tonlägen.Ja,jag har nog inte haft så här kul på länge!

Önskar jag hade några bilder,men icket...




fredagsmys

Det är fredag! Och idag på skolan har jag och Kristin tagit det lugnt med huvudmassage hela dagen och sen gick jag och Lindahl och tog en fika,himla trevligt att prata igen allt man missat.

Har just satt mig i soffan efter att ha vart på badhuset med sanna,simmat och bastat,så nu är jag så där lagomt slut för en kväll framför idol.


if you feel the same,show me you´re love



440 kr rikare på bara en kväll! Det blev ingen fotboll,for dit med det var bara 3 tappra till som dök upp så jag for ut och sprang istället och det var ovanligtnog väldigt härligt,men halkigt!

Skellefteå leder och jag mår allmänt ganska bra.


fram med alla kläder du har,det är kallt och blött och det läker in i skorna

Oj,har sovit nu i ca 2 h och dom som känner mig vet att det gör jag aldrig mitt på dagen,aldrig! Kors i taket! Skönt!

På ca 1 h kommer Lajja hit och ska klippas och sen drar jag förmodligen ner på Multi och spelar fotboll en sväng och sen blir det en klippning till och hockey.


nu ska jag snart sova

Ett jack till på fingret,att jag lyckas varje gång jag klipper är helt otroligt och en vinst till för Burträsk blev det ikväll och vem blev inte gladare än jag då Sanna gjorde ett impulsbesök på ladan.

Tänkte även passa på att tacka Oliver för lånet av Hundringen,så nu har jag alltså gratis sms!


bara för att

Städningen är avklarad.

Jag funderar på att baka eftersom att min minsta broder klagar på att vi inte har något gott hemma.

Halv 4 ska jag ut och springa med Sanna.

Kl 5 ska jag klippa farmor.

Kl 6 ska jag också klippa.

Kl 7 ska jag se hockey Burträsk vs Bureå.

Måla naglarna.

För övrigt så tänkte jag bara säga att om någon har sett en mörkblå gammal cykel som saknar bakskärm och är allmänt ful så är det min,någon har nämligen fått för sig att ta den.



Och på Fredag ska jag spendera lite tid med den här knasbollen.

onsdag

Igår blev det klippning men ingen övningskörning,pappa var såklart på ladan,men en prommenad med Sanna och Ida och jag tror att jag ska sluta berätta om det nu,för jag kan nog inte räkna alla gången jag skrivit det och hur många gånger ni läst de.

Är hemma idag eftersom jag som vanligt på onsdagar har distanskurs och efter att ha sett tv hela morgonen så ska jag ta tag i mitt rum som jag måste erkänna ser för jävligt ut.

tisdag

Sovmorgon är alltid lika uppskattat!

Sitter och lyssnar på musik och bara gör ingenting,kl 12.00 går bussen in till stan.

Kommer hem kl 5 och för kvällen har jag inga speciella planer,förutom att jag kanske ska klippa och även övningsköra om nu bara inte pappa ska spendera hela kvällen på ladan.


livet leker just nu

Har vart i salongen hela dag,en klippning och en färgkund och när jag kom hem efter att ha åkt hem med Ida,Emma och Jonna så for jag ut på vägarna löpandes med Sanna och Lisa och en stund efter det gåendes med Emma,skönt!

och hur glad blir man inte då man ser att det här är skrivet på facebook :
Nyss vart inne i duschen efter en underbar promenad med Erica Holmberg! :)

Funderar på att göra en tidig kväll idag med,la mig före 10 igår och det var hur skönt som helst!


söndag

Idag har jag inte gjort mycket vettigt,bara slappat,slappat och slappat,och även vart i Skellefteå på Grease med mamma,trevligt! kul att göra något annat.

Nu är det ensam mamma söker och sen så är det bara att ladda för an ny vecka!

jag gillar det

Fullt upp idag,full rulle,helt packat på schemat,du får kalla det vad du vill.

Sov ut till 11,vilket var länge sen ich det var så skönt! Sen blev det till att göra i ordning inför kvällens hamburgarförsäljning och direkt efter det 3 klippningar. ca 15.00 hockeybussen in till stan för att se AIK vinna med 3-1,hem till det kära burträsk,middag,kiosken,idas hus med bruden själv och sanna, 22.30 hamburgarförsäljning och nu 02.40 ligger jag i sängen för att snart sova.

En lång men klockren dag!

i brist på bilder läggar jag ut den ända bild på datan som ni inte sett

En kväll med god mat och annat smaskens och självklart även idol och ska även tillägga att jag tycker det var helt fel som åkte ut.

Imorgon förmiddag har jag inget speciellt för mig förutom att fixa och dona och handla lite till hamburgeförsöljningen och kl 1 har jag 3-4 kunder som ska klippas och efter det bär det av till stan för hockey.






tidsfördriv

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - nej
Du är kär nu - nej
Du har sårat nån så de börjat gråta- ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år -nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - nej
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - nej
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - stort ja
Jag har struntat i ett prov - nej

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - nej
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nej
Jag har vaknat gråtande - nej
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag är rädd för att dö - JA
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - nästan
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - nej
Jag har sett en fallande stjärna - ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - nej
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - nej
Jag har sparkat en kille mellan benen - halvt
Jag har varit i ett casino - nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Jag har lekt sanning eller konsekvens - ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - ja
Jag har krockat i en bil - nej
Jag har medverkat i en teater - ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - ja
Jag har sett norrskenet - ja
Jag har suttit på ett tak på natten - ja
Jag har aprillat någon - ja
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - nej
Jag har åkt snowboard - ja

kanske världens sötaste 11-åring


torsdag

Då var det bara en skoldag kvar av veckan,det går så snabbt!

Nu sitter vi bara och väntar på att lokalbussen ska komma och sen tar vi Burträskbussen hem och för mig är det klippning som gäller direkt,kännde mig faktiskt inte så peppad och vid 5-6 tiden har jag min andra för dagen.

Trött är jag också och inte lite heller,fick mig knappt upp imorse.


sur förlust, men ändå en riktigt rolig match


b-r-u-d-e-n


min fortsatta vecka

Ons: Skola. Kristin kommer. Sälja Toapapper kl 18.00. Hockey kl 20.00

Tors: Skola. Klippning? . Spinning kl 19.30

Fredag: Skola . Vårdcentralen kl 14.00. Klippning?. Simning

Lördag: Klippning 2 st  kl 13.00. Hockey kl 16.00 . Sälja hamburgare kl 22.30

Söndag: -

BFF-brudar

toapappret har kommit så imorn 17.00 samlas vi och säljer det.
släpar behövs så försök ta med er!

samlingsplats skriver jag senare,, men gissar på IP.
sprid detta vidare!!!

hjärtat känns lite lättare

Det känns hur skönt som helst att talet är bortgjort och att jag nu slipper tänka på det.Det känns också skönt att jag inte har något speciellt som jag måste göra ikväll.

Under morgonen sov jag ut och sen for jag ut och sprang och bakade en kladdkaka.Det blir förmodligen en prommis ikväll och sen har jag verkligen inget speciellt för mig.Nu när det är uppehåll från fotbollen får man så mycket tid över och i alla fall nu så känns det underbart!


3 olika verser, 3 olika känslor

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night




I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
I made it
I'm the worlds greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
I'm the worlds greatest




Baby when I look at you
Standing there so pure and true
I don´t know what I did to deserve
The way you smile
The way we touch
The way you kiss, it mean so much
I must be the luckiest man
In the whole wide world



för det..

1:a så har jag vart i salongen hela dagen. 2:a så älskar jag att läsa Kattissa.blogg.se. 3:e så är det storm ute. 4:e så hade jag tänkt se Tv kl 8. 5:e så ska jag ut och gå med sanna. 6: så har jag inget mer att skriva.


jag är helt klart taggad på vintern


sen någon gång måste jag plugga och helst innan Tisdag

2-2 slutade matchen! bara att hoppas att det går bra för Olivia som hamnade på akuten,stackars,söta rara tjej!

Har just fått i mig lite mat och snart börjar Söndagens höjdpunkt Ensam mamma söker och sen såklart en prommis och tillslut sängen,skönt! Bara att ladda om för ny vecka och Emelie följer med mig till skolan imorgon också för att få lite färg i håret,det blir kanoners!


söndag,en dag före måndag och två före Tisdag

Dagen har vart lugn än så länge och på ett tag kommer farmor hit och hälsar på och sen åker jag iväg till Robertsfors och spelar match.


yesterday

Nu är det dags för uppdatering igen.


Plockade svamp med mamma under morgonen bara för att hon så gärna ville och sen så spenderade jag den mesta tiden med Jorre men också med Lisa,Gustav,sanna och Ida.

Såg hockey,först här i Burträsk och sen tog vi hockeybussen in till stan för att hejja på AIK och sen blev det prommenad och kom hem efter 12.En grym dag helt enkelt!


slappt helt enkelt.

Jag älskar mössor! Så enkelt är det, och anledningen är nog den att man slipper fixa håret.Jag älskar mjukisbyxor,det skönaste som finns.Jag älskar stora sköna tröjor bara för att jag gör det och sist men inte minst så älskar jag Converse,bara för att det är de snyggaste och aldrig heller så gör jag någon speciell sminkining.

Och det jag vill säga med det här är att mina vänner var less att jag alltid bara drog på mig mössan och sen var klar, så Jonna tog tag i saken och fixade både mitt hår och sminket igår.

Men lika förbannat så köpte jag ännu en till mössa.Jag bara älskar det!


vi gör en dubbel,fredagsmys också!

Har sovit hur bra som helst i natt! och idag på skolan har jag klippt morfar och snart blir det andra klippningen för dagen.

Ikväll blir det god mat,simmning och bastu och idol med några brudar,det blir garanterat bra!

Torsdagsmys!

hade vi verkligen! Det blev en bra kväll men med alldeles för mycket folk,så det blev ingen prövning av kläder osv,inga större köp,men fick en mössa,trosor och ett till hål i örat med hem och när vi väl var i Skellefteå igen där vid 11 så gick vi förbi max och sov sedan över i Kristins mysiga lägenhet och pratade in i sena natten.


RSS 2.0