Ha en trevlig kväll!

Har vart ute och gått en sväng nu på morgonen och nu är det dags att börja ladda inför matchen 15.30, jag vet att det låter konstigt med den tiden en valborgs,men så ligger det till.
Och efter det blir det gärnet till Lisas hus för att umgås,äta god mat,leka lekar och vara ute vid majbrasan.
Vem vet vi kanske ses ute,men annars så får ni ha en bra valborgs!


Jag kunde vara som nån annan än mig själv .Men du såg mig som jag är


Idag har jag vart duktig



- sprungit
- bakat
- pluggat lite
- skrivit ner recept
- lagat mat
- småstädat

Ikväll är det Så ska det låta (kalla mig töntig) och promenad

Snart sängen

Idag är en bra dag! Sve nationella är bortgjort,han med halv 3:an,har haft träning på tjärnbacka,har helg och har fått praktik på det stället jag så länge vart ute efter,känns som om att jag kan slappna av lite mer nu.

Imorgon är jag som sagt ledig och ska försöka plugga lite i fall att det inte är allt för bra väder så att jag kan ligga ute och sola, ut och springa ska jag också och även baka en kaka till valborgsfirandet som kommer att äga rum i Lisas hus på fiskarvägen,nära och bra till majbrasan,perfekt!



första träningen på tjärnbacka ikväll! Stämning!

Gårdagen passerade snabbt utan några som helst konstigheter, och ag fick bocka av varje liten sak som skulle göras just igår från min lista "ska göras saker".

Idag är det en ny dag och den började med en liten kortare sorts sovmorgon,men skönt var det och jag åker in till skolan med 8.45 bussen och har en kortare slags lektion,sedan efter lunch är det dags för det sista inom Svenska B, talet. Är inte alls så nervös som jag brukar vara,men antar att jag nog kommer bli,men jag känner mig inte allt för brydd över nationella över huvud taget, det känns som något man ska göra bara för att och bara för att det är sagt så. Men hoppas såklart på att det kommer gå bra och det ska bli så grymt skönt att få det ur världen, för nästa vecka väntas 2 prov till, väldigt ovanligt och dessutom jobbigt. 

Hoppas på att hinna med halv 3 bussen hem för om inte måste jag stressa ihjäl mig till mötet som börjar 17.30 ikväll, för innan ska det både hinnas ätas,byta om och självklart färdas till IP, men det brukar ordna sig!

inte alls så tokigt

Vad ska man säga? Jag har åter igen tillbringat en kväll med brudarna, inga andra än mina BFF-brudar så jag klagar inte.

Det är som vanligt skola imorgon,men hinner för ovanlighetens skull hem med en tidigare buss, så ska försöka ta mig ut och springa och hela kvällen kommer spenderas med saxen i handen.Det var det.
God natt!

Jag är så sjukt sugen på allt vad sommaren har att erbjuda


Måndag

Dagen har och kommer inte vara allt för jobbig. Vi ska alltså hålla på med exotiska frukter hela dagen.Göra reklam och bjuda på frukt här på skolan, inte allt för illa och jag är dessutom jättesugen!

När jag kommer hem blir det till att finslipa på talet till nationella i svenska på Tors och sen träning på sörvalla!
Sen så ska jag också passa på att säga att jag fick MVG i ämnet kultur och stilhistoria, får njuta extra mycket eftersom det förmodligen blir den enda kursen med det betyget.


det spelar ingen roll att det blev förlust 1-2

Det känns så jäkla bra att vi spelade så pass bra som vi faktiskt gjorde och att det förhoppningsvis har lossnat nu, det är så fruktansvärt roligt då det är så här. Starkt av er tjejer!

Det har vart en riktigt härlig dag,härlig helg och härligt lov och vädret som vart i helgen går verkligen inte att klaga på.Var och sprang efter matchen och det kändes verkligen som om det var vilken sommarkväll som helst,så varmt och så skönt och då jag kom hem stod mormors lax på bordet och på tv:en rullade körslagsfinalen.Synd bara att den där härlighetskänslan försvinner så fort man hör och tänker på ordet skola.


jag vill kännas stabil

Jag är spänd, nervös och allmänt skakig.Vi har match idag,samling 14.15.
Det är mot IFK Å,div 2. Jag hoppas verkligen att vi spelar som vi verkligen kan idag, för av någon anledning så har det inte funkat för oss.Nu vill jag att alla kommer dit laddade och taggade för att göra en supermatch.
Jag ska i alla fall göra mitt bästa.

Bilder från kvällen! Härlig kväll!


ful,äcklig,värdelös och allmänt dålig

Jag har en sådan där dag då allt bara känns åt h-vete,då man känner som världens sämsta människa och då tårarna rinner för varje liten textrad eftersom man speglar orden i sången till sitt eget liv.Bara hatar det.

en söndag olik alla andra

Solen strålar och jag är på dåligt humör eftersom att jag kommer måste stå med bakskallen mot solen hela dagen lång.Men jag ska ut i alla fall och försöka njuta ändå,för det är ju faktiskt inte varje dah som det faktiskt är så här härligt!

Ikväll blir det i alla fall andra trevligheter,jag drar mig mot självaste solbacken och rabattgatan för god mat och härligt sällskap!


någon fler med samma problem?

Efter en slapp kväll är det nu dags för sängen. Hoppas på att morgondagen bjuder på lika bra väder eftersom man ska vara ute hela dagen lång.Man måste tydligen hjälpa till med veden,men ska försöka ta mig en löptur också,men eftersom mitt skavsår i röven är stort så är det tveksamt att det går. Och ja ni hörde rätt,skavsår i röven,ja lyckas verkligen få sådana lite överallt.

summmmmmer

Vilken dag! Vilken sommardag! Hur varm som helst och jag har gott runt om i byn och visat mina vita ben för alla i samhället.Så skönt att man äntligen fick dumpa långbyxorna.
Har rört på mig en hel del i dag,så är helt mör i benen.Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det mat hos farmor.

Imorgon hoppas jag på sol,stor sol

Istället för att ha vart ute i det fina vädret idag har jag tillsammans med 7 andra kompisar vart på bodaborg i 5,5 h, vilken var 3 h för länge, men det var kul att göra något annat,och jag kan lova att hela kroppen var slut efter allt krypande och springande upp och ner.

Annars idag så har jag ätit grillat som jag förstått att de flesta andra också gjort och vart ute på en tur med inlinesen, och såklart även sett Så ska det låta.

Ska nog faktiskt lägga mig nu,helt slut efter dagen.På återséende!

Nu till alla bilder:

På all mat jag lagat och ätit under dagarna:



Sanna och Ida.


Så kallad familj. (anton var framme med kameran)


påsken är mysig!

Bilderna blir försenade åter en dag, inte för att det är något speciellt att se,men det är något i alla fall.
Vädret idag var härligt till en början,under tiden jag och Sanna var ute och hurtade på, och man kan säga att jag har haft fullt upp i stort sett hela dagen,hållt på med mat i mängder att jag nu är så mätt och nästan äcklad,men imorgon är det grillat som gäller och nya tag,för det kan ju aldrig sitta fel och rester från kvällen finns också kvar.

kl 10 imorgon går bussen till stan,jag och några kompisar ska då besöka bodaborg,vet faktiskt inte hur det ska sluta,men jag ska göra mitt bästa!


Glad påsk på er!


bilderna kommer imorgon istället

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig.
Men maten blev i alla fall god om jag får säga det själv,efterätten är något jag älskar,tjuvsmakade en sked.Och samma mat och efterätt blir det imorgon,eftersom det är enkelt och gott på samma gång,enda skillnaden är att jag kommer byta ut köttet mot kyckling.
Sen så översaksade jag med påskägg också,passar väl ganska bra just nu, och fler ska delas ut imorgon! För imorgon är det ju faktiskt påsk på riktigt.

När jag lix är igång vill jag också ta och passa på att säga att jag har vart duktig x 2 idag eftersom jag efter att Ida och Sanna farit hem for ut och sprang,hör och häpna, och det var för att jag kände för det, helt sjukt och sprang på enda till Oliver och Tovas hus i Åbyn och tillbaka,skönaste springturen på länge! Och nu har Ida lovat,ja nu har hon lovat att på lördag då jäklar ska hon med om vi så måste dra upp henne ur sängen, det kommer bli bra!

jag önskar att jag kunde smaka

Fasen också,vi fick inte med Ida runt sundet idag heller.. men själv så har man i alla fall jobbat sig runt,känns bra!
Efterätten till ikväll är gjord så den står just nu inne på kylning och jag tror faktiskt att jag lyckats igen, och det är inte bara en efterätt jag bjuda på utan 3 st! Bilder på vad det är kommer ikväll.

Nu ska jag nog städa och småpyssla lite och duscha måste jag också, så mycket svett som jag luktar så.

På tal om svett och illaluktande, så måste självaste Fany Lövbom ha fel på sina svettkörtlar eftersom hur mycket hon än svettas så luktar hon gott som parfym,medans jag och backis grimarserar åt våran egen lukt och försöker förklara för varandra hur illa det verkligen är, som om att vi skulle vilja vara den som luktar sämst,men vid närmare eftertankte,vem vill det egentligen?


vad blir det för mat?

Nu är det klart,det blir tjejerna som kommer hit och käkar imorgon och släkten på Tors! Blir bra det.
Ska alldeles strax sova, imorgon är det löpning som gäller igen, 09.45 och innan dess hade jag tänkt besöka konsum,beror på ifall jag orkar mig upp.

Efter självaste fotbollspasset idag så blev det tunga korta intervaller.


Tisdag

Sprang runt sundet imorse och det är verkligen så mycket härligare då solen är framme så som den var idag,hoppas på att det håller i sig,fast så jättebra ser det ju inte ut just nu,men fick några timme ute i solen i alla fall med datorn i knät och svenskatalet är faktiskt skrivet,men om det är helt klart måste jag fundera ett tag till på.Men känns skönt att största delen är gjord så jag slipper fundera så mycket på det.

Har just bakat en rulltårta och snart är det käk och kvällen kommer spenderas i stan på sörvalla med laget.

Följande dagar:

Ons: Springa runt sundet,handla,åka inlines med Anton,laga mat, bjuda på middag.
Tors: Handla? Laga mat, bjuda på middag.
Fre: Bodaborg
Lördag: Bjudna på mat till farmor
Söndag: Antonia kommer till Sanna, så ska dit och käka.

Det är planerna för tillfället.

Hoppas på att den här dagen blir minst sagt lika bra

Igår var en såndan där bra dag! Då jag kände mig nöjd över att ha sprungit med Sanna,hunnit med att klippa 3 st,haft intervallträning på fotbollen och glad över att vi hade sådan mysig stämning i omklädningsrummet.Högtalarna var uppsatta,namnskyltarna likaså och när vi kom in efter intervallerna stod det skålar med frukt och choklad på bänkarna,hur snälla tränare har vi inte? samt att vi nu fått ett nyförvärv vid namn Beatrice "Bisse" som verkar vara en riktigt härlig typ som dessutom är superduktig ute på planen!

Efter att ha fått ett sms av självaste peder igårkväll kunde jag inte undvika att gå in på lagsidan och kolla.
Och jag hittade det här:


Måndag

Idag blåser det ännu mer än igår, men ändå så for jag och Sanna och sprang runt sundet, så himla skönt då man gjort det, och imorgon blir det samma runda,skillnaden är att Ida ska med! Det ni,det var länge sen.
Har klippt Staffan,Jonte och Jennifer också. Nu inväntar jag bara middagen och kl 6 är det dags för träning!


Kyckling som smakade smaskens!

Det Ida bjöd på igår var hur gott som helst och självklart ska jag ha receptet! Och det blev som jag trodde en jättemysig kväll, och jag har kommit på att jag älskar att sova med mina kära vänner!


En bra början på lovet!

Ikväll bär det av till Idas hus för middag,och jag bara vet att det kommer bli jättegod mat.Jag och Sanna sover över där och vi kommer ha en jättemysig kväll! Och jag ska köpa mina efterlängtate popcorn och dipp,det ni!

Själv så måste jag också börja fundera på vad jag ska bjuda på,för på Onsdag är det alltså min tur.


Sarek

För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa I stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig.




Jag älskar det!

Alltså vädret,hur härligt som helst,synd bara att det blåser.Har verkligen sommarkänsla till tusen och nu har jag och Anton just åkt inlines runt sundet,riktigt härligt, och det var första gången för i år.
Matchen vann vi också, det var ingen toppenmatch,men en vinst är en vinst.


Håll tummarna!

Har just stigit upp med trötta ögon. Idag är det dags för match och jag är nervös som alltid,och speciellt nu när det var så länge sen jag stod en match eftersom jag vart borta,men jag hoppas verkligen det går bra.

Före att vi for till Mimmi igår så fick vi åka runt en sväng i Burträsk och sedan till Mimmi eftersom att Jonte så snällt ville skjuttsa oss, och jag känner mig alltid lika "häftig", och sen skjutts hem av Gustav. Fler och fler börjar verkligen ha körkortet nu vilket är så jäkla roligt,vi kan fara vart vi vill och göra vad vi vill.Tänk så mysigt att bara fara in till Umeå över dagen,att åka in till stan för en glass eller till Piteå för att ligga vid havet, och alla tusen småsaker man kommer göra bara för att.

Middagen:


Jonte:


Sanna:


Jag:


Lördag

Jag har chockat mig och alla andra,har sprungit runt sundet idag!, jag vet hur konstigt det låter,men det är faktiskt sant.
Har inte alls gjort något mer vettigt idag,Andreas har vart förbi en sväng och han gör en på bra humör direkt,jag lovar,han får alla att visa tänderna.

Nu inväntar jag främmandet och lite senare så bär det av till mimmis hus!


Grattis Simon!



Det var till han den lille överaskningen var.Gjorde samma sorts kladdkaka som igår till honom imorse och gick förbi det röda huset på solbacken och sa grattis.

Så här såg den ut:




8 inlägg på en dag! Nu, godnatt!


Vi brukar ju faktiskt ha det riktigt bra!

Jag är sugen på en liten mysig campingtur i sommar igen, det börjar bli lite av en tradition att göra det med fam Lundström, och varför bryta en sådan trevlig sak.

Har inga bilder från tidigare år så får helt enkelt lov att börja med 08.



09



10


Imorgon:

Ska jag ut på en prommis det första jag gör och sen åter igen baka en kaka och den här gången bara för att vara snäll,mer om det säger jag imorgon eftersom jag vill att det ska bli en liten överaskning.
Förhoppningsvis blir det bra väder så man kan få sitta ute och försöka få lite färg och på kvällen ska vi ha främmande och jag bara längtar tills jag får stoppa det grillade köttet i munnen. Det är bl a Lundströms (sanna) som kommer hit med efter att vi käkat drar vi vidare för att ha en liten tjejkväll!

Efterätter!






Lite annorlunda



Mina kära dojjor! Väl använda och slitna,men jag ger inte upp er för det.Enda skosort som jag trivs i,skulle behöva köpa flera par till i alla möjliga färger.

Har haft ett vitt snöre på ena skon och ett svart på den andra rätt länge nu,men har investerat mig i lite nya skosnören nu och jag gillar det! Som de flesta vet eller ni som står mig rätt nära i alla fall, vet ju att jag älskar detaljer med färg och färg över huvud taget.

charmigt nanting



Var tvungen att leta igenom alla brev och små lappar efter att Ida lagt ut det på sin blogg tidigare, så himla kul att läsa igenom nu flera år efter.

Det blev jättegott!

Förätt.



Varmrätt



Ni får vänta på efterätten!

baka en liten kaka

Hade tur att det inte blev det där klockrena vädret idag som man egentligen vill att det ska vara, efter som jag har vart inne och bakat och bara pysslat på.Har bakat en kladdkaka med mintsmak med chokladtäcke som kanske kan vara världens godaste? återstå att höra ikväll.Har även rullat ihop en hel drös med negerbollar.
Ska laga middag till hela familjen också, det blir kycklingfiléer inlindade i bacon,med ostfyllning.Har aldrig gjort det förr,men hoppas på att det blir gott!

MAAAAAAAAAAAAAAT - MUUUUUUUUUUMMMMMMMMMAAAA

Åkte hem med 1 bussen och jag måste säga att nationella faktiskt kändes ganska bra, så hur det än går är jag nöjd.
Sedan att jag kom hem har jag suttit och skrivit ner recept för recept i min receptbok som jag fick i julklapp. Jag älskar att skriva och jag älskar allt som har med mat att göra, så jag tycker det är grymt kul! Ska fortsätta med det imorgon, ska även handla och till sist laga lite mat/baka.

Har även hunnit med att städa,har damtorkat hela övervåningen så nu är mamma nöjd för ett tag.
Nu ska jag packa väskan och dra iväg till stan för träning.


Nu är jag hemma och har Påsklov!


Imorgon efter skrivningen får jag påsklov!

Idag har jag:

Vart i skolan hela dagen.
Ätit panerad fisk,jag älskar det!
Klippt min broder.
Övningskört, det gick sämre än någonsin.
Läst igenom lite svenska inför imorgon då det är dags för nationella.
Nu ska jag se Sveriges mästerkock,veckans höjdpunk då det gäller tv-program.


onsdag


lite fjällen


för tillfället trist



Jag och Paulina i fjällen!


Den här Tisdagen har börjat trögt,är trött och på skolan är det allmänt tråkigt, och vädret är inte ett dugg likt gårdagens,dessutom är det äcklig lunch, positiva jag va?

Får försöka kämpa mig igenom dagen och ikväll är det träning i stan.Sen en jobbig onsdag och på torsdag fick jag veta att det var nationella i svenska,vilket betyder att man slutar då man är klar.Så om allt går som det ska har jag alltså endast 1,5 dag kvar efter den hära.Skönt!
Mindre skönt är det att jag måste skriva mitt muntliga tal till det nationella under lovet,samt göra andra skoluppgifter.
Men jag glädjer mig med hur mysigt lovet kommer bli ändå,ohh!


att få skriva av sig bara för att

Att känna något för någon
Att tycka om någon lite extra,är för en del det finaste som hänt,men för andra något av det värsta,beroende på hur personen (med de lilla extra) i fråga känner.

Nu vänder iaf jag blad.


en ovanligt bra måndag

En skön dag på skolan,slingade och klippte Erica.
En skön bussresa hem med Sanna och Mimmi,åter en lovdag räddad.
Ett hejdundrande skönt väder ute,har sommarkänsla!

(just i det där ögonblicket hade jag allt förutom just sommarkänsla)


långa 4 dagar

Det blev en helt okej Söndag.
Satt vid sjön tillsammans med Sanna och Ida, och pratade som vanligt på om allt och inget,men som vanligt blir det mycket snack om Tunisienresan,som vi ser fram emot så oerhört mycket att ni inte kan ana.
Planer för Påsklovet har också smidits,Sannas sköna klasskompis Antonia kommer,vi ska alla laga och bjuda på en middag var under några av dagarna,vi ska ha en sova överkväll mm.

Har vart på första fotbollsträningen på en vecka också,även fast det inte gick så bra och även fast man har en nacke stelare än vanligt så var det kul att träffa alla igen.

Imorgon väntar en ny vecka,det känns tungt och allmänt tråkigt,men bara 4 dagar,sen lov!


söndag,sol och blå himmel

Jag är sugen på en kortare prommis till något ställe,på någon fin plats där man kan kan stoppa i sig något ätbart.


ni vet då man inte kan vrida nacken åt något håll

I fjällen så han jag med att flyga av skotern och min nacke är verkligen inge vidare bra.
Ska sova nu och hoppas på att det är bättre imorgon,för vi har träning då.Men innan dess så vill jag vara ute i det förhoppningsvis härliga vädret.

jag är hemma

efter en hel vecka vistandes utomhus,ja nästan.
Vädret har verkligen vart emot oss men ute har vi vart i både snö och regn och lyckligtvis så fick vi avsluta med en solig dag.

Det har vart en riktigt bra vecka,men man är dessvärre beroende av vädret så vist kunde det ha vart bättre och brunare kunde vi ha vart.Men det var skönt att få komma iväg,bort från allt här hemma och byta miljö.Nu är det bara och bita ihop inför en ny skolvecka som snart väntar,men det ska jag nog klara,för sen är det påsk och ledighet igen!

Igår åt jag grillat och det var det godaste jag ätit på länge och hade verkligen gjort mycket för att få äta det nu igen,men det blir istället kyckling med tzatsiki,inte helt fel det heller,men ni vet ju själva hur gott grillat är,ja det bara vattnas i munnen.

Kanske ska förbi farmor efter maten och sen till Sanna med fler typer det ska bli så skönt att få träffa dom igen och jag kan nästan sattsa pengar på att det blir en prommis imorgon för att få prata av sig ännu mer, jag bara älskar sånt.

Här ser ni en av alla hundratals bilder som Paulina och Frida tagit,jag hoppas på att få dom senare eftersom jag inte använt kameran mycket alls.


Hejdå Burträsk

Jag hade ingen bra kväll ikväll, det är väl det enda jag behöver nämna. Ska försöka få mig några timmars sömn nu, kl 7 ska jag upp, har ju inte packat det jag ska ha med mig än.

Men jag säger hejdå för nu, så hörs vi sen om ca en vecka,då jag förhopningsvis har fått lite färg i ansiktet. Jag har lagt ner dom stora förhopnigarna om det, men små finns kvar.Ska be en sista gång till vädergudarna!


ha en bra kväll!

Har inte börjat packa än,känns så jobbigt! Om 1,5 h ska jag ha gjort det,plus att jag ska ha gjort mig i ordning inför kvällens dans,ont om tid,så borde inte sitta här och skriva.Fast ni är nog värda det med tanke på att jag åker bort en vecka och under den tiden blir det absolut inget inlägg.
Jag antar att jag kommer skriva ett sista inlägg i natt då jag kommer hem,lovar även en hel drös med bilder som visar hur "fin" jag är.


nu kan jag pusta ut

Tack Linnea, det där behövde jag höra!

Nu väntar jag bara på Kåre, han skulle dyka upp mellan 2-3. Var som sagt och klippte de sötaste tanter tidigare idag,vart och handlat,skärt upp ca 1,5 kg kyckling och lagt det i marinad,städat,satt igång en tvätt,satt igång tvättmaskinen, lämnat in en upg. Med andra ord så har jag vart rätt så duktig.

Ska lägga in lite ny musik på mobilen nu också,måste ju förbereda mig inför fjällen.Vilket också betyder att väskan måste packas.Sen så ska jag även försöka hinna med en prommis före middagen som kommer bestå av thaikyckling!

?

Jag ska säga att jag blir förbannad!
Från och med nu så duger inte IP och Tjärnbacka som matchplaner och våran nya hemmaplan blir alltså i Skellefteå, så varje match kommer spelas där och ävan en hel del träningar kommer ske där och jag hatar det. Sjävklart så ska Burträsks hemmaplan vara i självaste Burträsk, och jag som bara vill ifrån stan.

Men under tiden som jag skrev det här ovan så kom jag på att det faktiskt är 1 april idag och det kan alltså vara ett skämt, vilket jag hoppas på,för det vore för jävligt annars!

RSS 2.0