Erica Holmberg var mitt namn

Har just käkat middag och nu, ja vad händer nu?
Träningen ikväll är halv 8,så halv 7 har vi samling.

Imorgon är det fredag och så ska jag väl förmodligen börja packa inför fjällen,det är faktiskt ett måste eftersom vi åker på lördagmorgon. Ska även klippa 2 tanter som jag inte ens vet vart dom bor och Kåre , och senare på kvällen är det dans!


helg?

På ett sett så blir man glad när man får veta att läraren vi har på eftrmiddagen är hemma,men samt irriterad över att jag nu ändå måste åka in med 10.10 in till stan och sen hem med 13.05 för att gå på den där mässan och svara på några frågor.Det känns helt enkelt ovärt.
Egentligen är det inte så jobbigt och jag vet att det måste göras,men jag har i stort sett helg nu.

Ska berätta at jag vart duktig och bakat banankaka nu på morgonen också, så nu är det dags att skära upp den.

för dig Tova

Dagen blev så mycket bättra och skönare än väntat.
Vi slutade efter lunch och istället för att vänta tills kl 5 i stan på Ingrid så kom hon till mig och direkt efter det kom Lajja,så han med en runda runt sundet med Sanna efter det och nu sitter jag och slöar i soffan.Funderar på att lägga mig tidigt ikväll fast än att jag har sovmorgon imorgon,men är rätt sliten.


JAG VILL RESA

Jag vill ha värme.Jag vill ha sol.Jag vill ha turkost vatten.Jag vill ha sand mellan tårna.Jag vill ha en bränd svidande kropp.Jag vill ha ett pirr i magen.Jag vill andas in kvav luft.Jag vill gå i endast bikini.Jag vill doppa fötterna i det salta vattnet.Jag vill klaga på att jag inte fått någon färg.Jag vill bli chockad över hur mycket färg jag faktiskt fått då jag står i duschen.Jag vill ha skavsår mellan låren.Jag vill skrika fan då vi förlorat en poäng i volleyboll.Jag vill gå ut och äta på en mysig resturang.Jag vill strosa runt i mysiga affärer.Jag vill känna hjärtat lyfta.Jag vill känna tårarna i ögonen innan avgång.Jag vill skämmas över min engelska.Jag vill se ut som ett frågetecken när folket pratar med mig och jag inte fattar något.Jag vill äta massor av chips fast dom egentligen inte är särskillt goda.Jag vill sova med de vita lakanen som täcke.Jag vill göra det med er.Jag vill packa.Jag vill skratta.Jag vill äta hårdmackor med skinkost då jag inte tycker om maten.Jag vill vara irriterad.Jag vill ta på dom skitiga gatorna.Jag vill byta miljö.Jag vill vara borta länge.Jag vill ta massor av kort.Jag vill skapa nya minnen för livet.



Det är bestämt att vi faktiskt ska åka och det ska vi göra i Augusti och vara bort i 15 dagar, och vi åker för 3:e gången till Tunisien, Sousse.
Måste bara ordna lita saker och ting innan biljetterna kan bokas!

vill bara ha helg

Idag är det fullt upp som gäller.

Långdag, en tuff dag som innehåller matte B och småföretagande,värsta lektionerna på hela veckan på samma dag.
Stanna i stan och klippa kl 17.00
Ta 18.45 bussen hem.
Klippa Lajja kl 20.00

Träningen igår gick inge vidare för min del,det är som att benen inte vill sammarbeta.
Men hur glad blev jag inte då jag kom hem och mamma hade skurit upp massa frukt med grädde. (mitt godis nu för tiden)


hoppas att tisdagen blir lika bra

Det har vart en bra dag.

Sovde bra hela natten.
Redovisningen gick bra.
Vi slutade 11.
Jag träffade Oliver.
Jag satte mig ute i det härliga vädret.
Jag såg sista avsnitten av oth 7.
Jag klippte morfar.
Jag sprang mer än vad jag någonsin trodde att jag skulle klara.

Som sagt vi hade löpnig idag och det var det jobbigast på länge. 10x500m intervaller i 80% fart,jag var död redan efter 2 vändor och benen orkade sig nästan inte fram,men bara nästan, för jag och alla andra klarade det och det var/är så jäkla skönt!


Born to be somebody

Det blev så mycket bättre än jag väntat mig, inte konstigt på något sett.Jag är glad.
Jag ångrar mig fortfarande och det lär jag göra en lång tid framöver


Jaaaaaaaa!

Skellefteå AIK, fick med sig en till seger i bagaget, så 2 lika i matcher, det börjar bli riktigt spännande och där efter så har jag börjat att se matcherna.

Träningen var riktigt rolig,alla var peppade och körde gärnet och imorgon väntar veckans löpning.
Har hunnit med att övningköra också och nu ska jag försöka kolla på det jag ska redovisa imorgon,oh som ni förstår så gruvar jag mig så fruktansvärt mycket.Det är verkligen inte roligt.


sol,sol vart är du?



Sådana här dagar skulle jag vilja ha fler av. Åker till fjäller på lördag i en hel vecka så hoppas på att få njuta av solen, mendet ser tyvärr inget vidare bra ut,mulet och regn... tragiskt!
Men hoppas fortfarande.

Idag har jag vart ute på en längre prommenad med Sanna och mormor har vart på besök, nu sitter jag och gör det sista inför redovisningen imorgon.

Snart är det dags för match också, Aik-Luleå som vanligt, hinner inte se hela eftersom vi har 2 h träning, vilket känns lite surt,men det ska nog gå bra.

inte så tokigt iaf

Planerna om att fara till Lisa blev ändrade eftersom Gustav var sjuk, riktigt trist faktisk,jag som hade sett fram emot det, men det blev en skön lugn kväll och jag minns inte sist jag var hemma 2 kvällar i rad under en helg så det har vart ganska skönt. Tog en prommenad i mörkret,med musik i öronen och såg en stjärna falla så jag fick önska.


jag är peppad

Det blev inte all för många timmar ute eftersom det inte var så varmt som jag önskade, men det var skönt under tiden det varade. Jag ska ut och gå en kortare sväng nu och sen blir det nog faktiskt att se lite hockey och göra sig lite fin eftersom vi får främmande ikväll, men jag drar istället vidare till Lisas hus med skönt umgänge, det var länge sen!


Nu ut på sjön med Lisa och Gustav!


så här fin i håret var jag här om veckan,


see the look on my face, it tears me apart

Idag kan jag äntligen slappna av! Den stora redovisningen klar, men måste göra klar nästa inför måndag och även en 3:e inför tisdag. Och ska försöka lämna in de sista inlämningsuppgifterna också,så att jag kan bocka av dom från listan. Det är verkligen något som är otroligt skönt,att bara dra ett streck över och göra samvetet tusen gånger lättare.

Det är sol ute, vet dock inte hur mycket det blåser, men ska nog försöka ta mig ut en stund.
Igår var det ju verkligen riktig storm och vi hade träning på guldvallen, några tappra rackare, och jag säger det igen, jag tycker så mycket om er tjejer!

Idag ska jag klippa, 2 st kl 11 och sen kan jag göra vad jag vill!

http://publishme.se/92854/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

U smile I smile

Idag har jag gjort något jag aldrig tidigare gjort.Jag är stolt, men om det var rätt eller fel vet jag faktiskt inte.
Jag känner mig lättad för jag hade inte förväntat mig något, jag bara ville få det ur mig.Det är något jag länge velat göra,men samtidigt så känner jag mig som världens idiot.





prov imorgon

Solen har lyst idag med men blåsigt värre har det vart, men tog mej ändå runt sundet, gåendes.
Sen så har jag öppnat matteboken hundra gånger,men det går bara några få minuter innan jag stänger den,jag försöker, men det vill sig inte.

Halv 7 rullar bilarna från Burträsk in till stan för träning,ska bli skönt!


it´s not that easy


bilden kan man ju fundera över

Ligger redan i sängen och tänkte att jag skulle försöka ge matten en chans,har prov på Onsdag.
Dagen har vart tröttsam,med ändå hyffsat rolig och träffade Kristin som jag inte träffat på 3 veckor.
Nu ikväll har vi haft löpning och det blev ett varv runt sundet och det var faktiskt skönt i det här vädret, men för mig får det gärna bli lite kallare så inte allt tinar bort, det märks verkligen att sommaren är på väg.


jag vill bara få det sagt

Jag är riktigt stolt över mig själv just nu.


älskar dagar som den här

Det har vart en klockren dag verkligen,har haft fjällenkänsla. Vi for ut med skotern tidigt imorse tillsammans med några andra familjer och bara njöt!

Har haft träning också och vi var bara 7 tappra som dök upp, men det var hyffsat kul ändå, och efter det blev det en prommis med Sanna.


söndag

Imorgon är det mycket jag vill göra.Synd bara att dagen har lika få timmar som vanligt.

Jag vill göra bort så mycket läxa som möjligt,för att slippa tänka på det mer.
Jag vill övningsköra.
Jag vill gå en prommenad i det (förhoppningsvis) fina vädret.
Jag vill sola.
Jag vill köra skoter.
Jag vill träna.


jag vill mer än allt annat tro dig

Jag hade så höga förväntningar på dig och tyckte verkligen om dig, i mina ögon var du speciell.
Gång på gång har jag nu funderat på hur allt kan ligga till.
Jag vill inte tro på vad folk säger eftersom bilden av dig då förstörs, samtidigt som jag förstår att du gjorde det eftersom du av någon anledning känner dig osäker.
Men hur det nu än är, så är jag besviken.

matchdag!

Möter Rönnskär på guldvallen kl 17.00 och efter det blir det middag (pizza) och goda efterätter.
Första matchen,träningsmatchen för i år om man räknar bort den i Torremolinos, och det är alltid lika spännande.


jag har lärt mig att utseende inte är allt


Fredag

Det var tänkt att det skulle bli en tripp till kvarnis ikväll,men planerna blev ändrade så det blir en lugn kväll och ska ut med Sanna en sväng för att inhandla inför morgondagen då vi ska njuda Ida på mat osv.
Under dagen har jag städat och klippt tre smågrabbar som är allt för sköna.


pussgurka


helg!

Jag har som sagt helg nu, och eftersom det är fredag imorgon och alla andra är i skolan så tänkte jag att jag även den här fredagen skulle vara lite duktig, så vi får se vad jag hittar på att göra.

Friluftsdagen idag var inte alls så dum! Vist kännde jag mig lite ensam då och då under tiden som vi satt i backen, men prommenaden var en sak i sig. Jag tog tag i saken och vandrade omkring med 2 st nästan helt obekanda killar och hade det för jäkla trevligt!


.


enligt mina lagkamrater har jag fått första gradens brännskada på brösten, det ser verkligen inge vidare trevligt ut.



Ni slipper se dom äckliga, så bjuder istället på en lindrigare bild.

stanna klockan



Min lillebror har skaffat Facebook, själv så tycker jag att han är för liten för sånt,men tydligen inte eftersom ca 98% av alla hans kompisar redan har det.Jag hänger inte med i utvecklingen.

lite av varje från Torremolinos 2011 (får förhoppningsvis mera senare)


snyggggggggooooo

Då har man gått sista riktiga skoldagen för veckan eftersom att det är friluftsdag imorgon då jag ska fara in till stan nästan själv från klassen för att gå en prommenad,känns trist.

Har i alla fall vart ute och gått med Sanna nu kväll och blev borta i 1 h 45 min,och kallt blev det,så nu blir det tv hela kvällen ut.

Hade ju första träningen i bollhallen för i år igår också,det var riktigt härligt även fast jag hatar att fara in till stan där man redan håller till dagligen och imorgon är det dags igen,men på guldvallen, vilket jag inte gillar lika mycket men det är bara att köra på för på lördag är det första träningsmatchen som ska spelas!


solen siner iaf här

Under tiden i skolan igår så var vi i salongen hela dagen och det gick ovanligt fort faktiskt och var rätt kul, fick även sluta tidigare så strosade runt på stan och köpte vårjackan som det "stod" Erica på,samt 2 pack skosnören som jag älskar,skulle ha velat allihop!

Senare på kvällen var det dags för träning,löpning den här gången och det känndes så bra att jag tyckte det var roligt och det är verkligen inte varje dag jag säger att jag tycker springa är kul,så ett litet kors i taket borde ni göra.

Har sovmorgon i dag och ändå så är jag uppe vid den här tiden. Men har mensvärk som aldrig förr och brösten gör ont då jag ligger och vrider mig fram och tillbaka i sängen. Eftersom som de flesta vet så drog jag samt några få till på en fuling i Spanien och la oss i ett solarium eftersom vi nästan inte set skymten av solen och jag nästan brände ihjäl mig kort sagt. Jag är en sådan typ av människa som gärna har mina bröst täckta under sommaren som dom har faktiskt aldrig under mitt hela liv sett solen,så ni kan ju tänka er vilken grisrosa chock dom drog på sig.
Och det visade sig också att min troslapp stack fram så där riktigt snyggt..


med den här bilden säger jag godnatt


om jag bara hade en liten gnutta av det



Dom här varelserna måste vara dom mest godhjärtade personer som existerar på denna jord.Jag verkligen beundrar erat sett att vara som personer i sig, mot och med varandra och mot alla runt omkring.
Ni får verkligen alla att känna sig omtyckta och speciella och jag är så glad att jag har fått lära känna er och att jag får träffa er flera gånger i veckan för det betyder mer än ni tror och jag vet att jag inte är ensam om att känna så,för ni gör så mycket för så många bara igenom att vara.

några fler,och jag väntar som ett tooook på resten

Jag hatar att lovet redan är över och att det imorgon redan är måndag och skola igen.
Jag tycker verkligen inte skolan är rolig för fem öre,jag vill tillbaka till högstadiet.


världens bästa sanna och Ida

Dom känner mig så väl.
Sanna dök upp med en påse i handen just innan bussen skulle börja rulla,en påse med en chokladkaka i med en lapp på:

Torka tårarna nu!
Herregud du ska ju utomlands.
Vi tänkte att du kunde behöva något som lindrar allt.
En "fettokväll" måste vi ha när du kommer hem.Denna chokladbit är i alla fall en början på en.
Ha nu en riktig toppenresa så hörs vi senare! / Sanna och Ida




jag är hemma

och jag har inte längtat hem ett dugg! Det vi har fått uppleva är det inte många som får göra och jag är så tacksam över det. Tacksam är jag också över hur tur jag har som spelar och få umgås med alla fina tjejer i laget och även över att vi få ha så pass bra tränare som vi har. Vi har så kul tillsammans och är som en stor familj.

Vi har tränat och tränat,mestadels i regn eftersom det regnat 6 dagar av 7 vilket var riktigt trist,men just i detta nuet bryr jag mig inte ett dugg. Vi har strosat runt i affärer gång på gång och vi har skrattat åt allt och ingenting. Vi har hört på alla de möjliga kärlekshistorier och man har dött åt hur fint en del har det, men bäst av allt är nog att man har fått umgåtts dagligen tillsammans med laget.


tacogratäng

får jag avsluta dagen här hemma med!

jag tycker om er alla! och vissa av er älskar jag!

ca 5 timmar tills vi har samling!
Jag sitter och försöker intala mig själv om att det kommer gå bra och skriver med folk som får mig peppad och får mig att känna mig trygg. Resfeber så det bara sjunger om det!

Det här blir mitt sista inlägg. Så nu vill jag bara säga att jag hoppas att alla ni här hemma får ett bra sporlov med många soltimmar ute på isen,i någon grillstuga eller uppe på ett berg, med många härliga skoterturer, med många koppar choklad eller också med många timmar på jobbet.

Jag har en klump i magen,men jag vet att jag kommer få uppleva många härliga stunder och skapa många nya minnen för livet och jag bara längtar tills vi står där,för första gången på marken i Spanien.


ett sportlov ser till vanligheten ut så här


kan det inte vara sånt här väder för alltid

Har hunnit med mycket även idag. Jag får alltid värsta "ilen" just före jag ska iväg någonstans eftersom samvetet mår bättre då, för skulle jag åka iväg med dåligt samvete skulle resan vara förstörd.

Jag steg upp kl 8 och bakade 2 sorts kakor och efter det for jag ut och sprang runt byn i det underbara vädret!
Direkt efter det tog jag spraken förbi Antons skola,till apotket och till sist till konsum för att höra om sommarjobb.
Jag har sett skidstaffetten,målat naglarna och försökt packa det mesta,men det går trögt.
Jag har gjort pizzadeg till hela familjen och ska snart lägga på alla olika fyllningar och förhoppningsvis hinner jag med en skotertur innan Andreas kommer och klipper sig.

Ikväll är det äntligen dans,som vi har väntat! Den här gången är vi full bil som far så det kan inte bli annat än bra,jag är peppad.


det känns rätt hemskt och overkligt att när jag vaknar upp imorgon är det bara 1 dag tills vi åker.Resfeber.se




tragiskt att det är över,tragiskt att det slutade så här,men ni har gjort det jäkligt bra grabbar,jäkligt bra!


trist,bara hoppas på att dom har helt fel och att det ändrar sig

kollade just in yr.no och hur vädret skulle vara i Torremolinos och det såg inte alls lovande ut.

söndag: mulet
måndag: sol och moln
tisdag: regn
ons: sol och moln
tors: mulet
fre: mulet
lör: regn

idag har jag

vart riktigt duktig och hunnit med mycket!

-Var på byn kl halv 9 imorse för att göra klart första skoluppgiften.
-Satte igång en tvätt och hängde upp den efteråt.
-Satte igång diskmaskinen och plockade ur den.
-Gjorde egen pizza till lunch.
-Har gjort klar ytterligare 2 st skoluppgifter,skönt att få det mest ur vägen,nu när man far.
-Vart ute på 2 st skoterturer,först själv och sen hakade Anton på.
-Har lagt in all musik på mobilen,så är nu redo för bussresan.
-Har sett ett avsnitt av Oth.

Och ska fara till Bureå om en timma för att se årets sista hockeymatch.Det känns så himla tråkigt att det är över,hade kunnat flänga och fara länge till,tur att det kommer ett nytt år och en ny vinter.



sportlov nu?

Hejsan allihopa där ute!
Ligger i sängen efter en hel dag i staden.Strosade runt på stan med Oliver efter skolan på jakt efter en födelsedagspresent åt Amanda (tjejen hans) och jag blev så jäkla lycklig för hennes skull då jag tyckte att vi hittade den perfekta presenten, så jag hoppas det blir bra.
Sen blev det såklart Ica-sallad och skjutts upp till Jontes lägga.

Har för första gången också köpt mig ett headset,men klumpig som jag är så passar inte uttaget till min tele,men oliver ställde upp och gjorde så att allt löste sig.

Blekning har jag också köpt, så förhoppningsvis hinner jag göra lite slingor innan vi åker, nagelack har jag också investerat,bara för att.

Nu blir det i alla fall ingen skola för mig på ett tag,har hemuppgifter båda lektonerna imorgon så ska försöka göra bort dom så snabbt som möjligt. Så väldigt snart har jag sportlov!


onsdag, 3 dagar kvar

Sitter på skolan och inväntar matten.
Träningen igår var helt klart den värsta och jobbigaste hittills,men det var så jäkla skönt efteråt,då kroppen var helt tömd på krafter.Intervaller hela träningen var det som gällde,något jag avskyr så fruktansvärt.
Nästa träningen med laget är alltså i självaste Spanien eftersom den på Torsdag blev inställd vilket jag nästan (bara nästan) jublade över eftersom att jag då får se b-juns sista match för det här året. Men om vädret håller i sig och benen bär så skulle jag verkligen vilja löpa en sväng imorgon.


jag gruvar mig

för att springa ikväll. Det gick så jäkla tungt igår,benen är som blyklumpar!
Jag önskar verkligen jag hade en kondis som dig (läs Paulina)
Ett löpsteg som dig (läs Paulina)
Det vore så kul då!

Har börjat packa lite,har fått ihop nog med pengar så att jag kan lämna dom till Tess redan idag och jag har laddat ner några förhoppningsvis bra låtar.

Imorgon stannar jag som sagt i stan så ingen mer uppdatering fram tills dess att jag kommer hem.




hej,jag har inget vettigt att skriva

Löpningen på fysen igår var tuff och magkänslan säger mig att det kan bli något liknande idag..

Våran lärare som vi ska ha på eftermiddagen är sjuk,så vi har alltså redan slutat,men tänkte kolla vad det är för mat och sen fara till biblioteket för att låna en bok som ska vara skriver av en författare under romantikens tid, ja ni hör ju så ointressant det låter.Ska också,om jag hinner försöka kolla om jag hittar någon bikini.

Annars så är det som sagt träning ikväll och före det ska det ut och lämna det som vi sålt. (newbody)

Det börjar dra ihop sig till avresa också,bara 4 dagar kvar och har ganska fullt upp tills dess.

Idag: försäljning,träning,skola.
Ons: skola,stanna i stan umgås med pojkarna
Tors: skola,hockey i bureå
Fredag: ledig som tur är (packa,packa,packa,förbereda mig mentalt),dans hela kvällen!
Lördag: Slinga håret,pack det sista,bussen rullar mot stockholm!

RSS 2.0