just nu

Har jag resfeber, febern som alltid dyker upp någon dag innan man ska åka.
Och som alltid så får jag ångest i massor.
Ångest över att jag tillbringat alldeles för lite tid med min familj och hemma, jag hatar att ha den där klumpen i magen..
Men det ska bli kul,jättekul,det får vi inte glömma! Nya minnen och upplevelser ska läggas på hög och jag ska njuta av varje minut i solen,men kan inte undgå för att gruva mig över hur mycket jag kommer bränna mig,min kropp som inte sett solen i år ens en gång.
Det ska bli så roligt! Lördag kl 11.00 går planet från Skellefteå och sen söndagmorgon lämnar vi sverige!
Ha det så bra här hemma!
Kram från mig!

match

Den som inte befinner sig på IP idag kl 14.00 missar något,det sägs vara årets match,derby! och jag är taggad som bara den!
Och efter det blir det käk på världshuset med de lila,förkrök på solbacken och sen utgång,vilken toppendag,men först och främst är det vinst som gäller!

jag tror ingen missat de
Men jag har i alla fall sedan en kort tid tillbaka gått och skaffat mig pojkvän, och inte vem som helst, den här fina! Lyckliga jag!
 

härligheter

Faktiskt lite tråkigt att lämna gänget på kyrkogården,och kommer sakna att få fara ute nu när vädret äntligen börja likna någon typ av sommarväder!
Men,kul också att äntligen börja jobba "på riktigt",hade min första dag idag!

Har annars en sådan där " att känna sig ful dag" som man har lite då och då. Tog ut löshåret idag och insåg då det var ute att jag nästan inte har något riktigt kvar snart. Mitt hår har fått genomgå en hel del.
Men inom några dagar ska det in igen,snacka om att man känner sig naken utan det,hur bedrövligt det än låter.
 
Jobbar imorgon med och på kvällen ska jag umgås med Sanna och Ida och planerar där efter att krypa ner hos Simon.
 
 

Efter lördagens vinst!


kärlek mellan far och dotter.


Burträsk FF vs Mariehem

Har bara en vecka kvar av sommarjobbet nu,tiden har verkligen gått fort när man tänker tillbaka.
Vissa dagar har verkligen vart tröga,men jag ska nog klara mig igenom det här.

Igår hade vi hamburgekäk hos Ida och sedan drog vi vidare till järvtjärn för tältning och mys, något som jag verkligen gillar.
Och idag är det matchdag.så på ca 1 h ska jag dra iväg på samling,spännande,det känns som om det var ett tag sen man stog nu,hoppas på att det ska gå bra,håll tummarna!
 
 

RSS 2.0