Jag måste verkligen göra ett ordentligt försök,jag trivs inte så här,vill inte vara så som jag är nu.


Grekland för 3 gången!

Nyss,alldeles nyss så bokade jag en resa för jag och Simon.
Grekland Kreta,på min födelsedag den 7 September i 1 vecka!
Så härligt det ska bli och innan dess ganska snart,i mars faktiskt så kommer jag och Sanna att åka för att upptäcka ett ytterligare land,men vilket vet vi inte än.
 

bra dag

Schlager yran är i stan och det är jättehärlig stämning,mycket folk och trobbadurer lite här och var,
Inväntar nu mamma som ska få bli snygg i håret och sen kommer vi att käka god middag med några andra och tillsist så väntar melodifestivalen,tror det kommer bli riktigt skoj,är taggad!
 
Helgn blir inte lång,jobbade igårkväll till 12 och ska hoppa in på mellangården imorgon kvart i 7 - 16.30,men jag antar att det bara är tt passa på.

klago

Blir tokig. Klockan är inte ens 6 och jag ligger vaken. Kan inte sova,kan inte svälja. Måste på vårdcentralen idag,ganska säker på att jag ligger i halsfluss. Det gör så ont. Och det där med halsfluss är verkligen min grej,då jag var liten drog jag på mig det allt för många gr på bara 1 år,tror det var 6 gr.

3/2

Det känns som om att det ända man hinner med nu för tiden är jobb och träning och dagarna ser i princip likadana ut. Dagarna spenderar oftas på salongen och 4 av 7 kvällar spenderas på UG.
Jag blir less,samtidigt som jag ändå trivs med hur det är, förutom att jag skulle vilja resa precis jämt, och som det ser ut just nu så verkar det inte vara allt för långt bort heller,så jag hoppas och håller mina alla två tummar på att det blir av.
Helgen har i stort sett spenderats i Bygdsiljum jobb 11-12 och 15-16 både lördag och söndag,helt sjukt egentligen hur jag kan välja att ta på mig ett sånt pass, jobb i 2 timmar sammanlagt per dag och en väntat på minst 3 timmar.
Men har passat på att vara ute och rört på mig,igår blev det en joggingrunda och idag en prommis i det verkligt underbara vädret! och jag är så glad att jag tagit tag i träningen nu igen,har tränat hårt hela veckan och tagit mig ut på vägarna hela 3 gånger för att löpa,inte likt mig,men för det mesta så blir det olika sorters pass på badhuset som intresserar mig.
 
En ny vecka väntas och då är det mer jobb än vanligt,ska inskolas på mellangården i veckan så det blir spännande.
Min vecka.
Måndag: Salongen 10-18 , UG 19.30-22.00
Tisdag: salongen 10-18 , Personalmöte 18.00-21.00
Onsdag: Inskolning 7.00-16.00
Torsdag: HK 14.00-16.00 , Inskolning 16.00-21.00
Fredag: Salongen 9.00-15.00
 
Känns som en tung vecka,men skönt att den avslutas med trevligheter,för på fredag blir det fest!

RSS 2.0