Nyårsafton

Nu är jag hemma och ska snart duscha och göra mig lite nyårs-fin.På gympan gick allting bra så det var en himla tur att jag var där.

Ikväll ska vi till Wikströms för att äta och göra allt som man brukar på nyårsafton.Vi ska som vanligt vara med 3 andra familjer och i år är det papporna som ska laga maten och jag hoppas verkligen på något gott och en trevlig kväll, jag kommer  nog också att titta förbi hos Ida där alla vänner är ikväll.


Ha ett Gott nytt år!


ploj och skoj

Nu sitter jag här vi köksbordet.På ett tag ska jag dra iväg igen och efter det ska jag till gympan och göra olika aktiviteter,det har blivit en tradition faktiskt,varje nyårs är vi där och det är så himla roligt!

Ha en bra dag så skriver jag senare!



Vad säger ni? Vi vinkar väll tillbaka!

snart nytt år

Idag har jag klippt Alexander och vart en helkväll med Sanna,trevligt! Så kortfattat få det bli,nu är det dags för sängen.Nyårs imorgon!

it isn´t easy

Jag håller på att bli galen,min hjärna kokar av tankar,dom bara maler och maler och det värsta är att det inte finns något att göra åt det.Det är inga roliga tankar direkt,det är bara saker som jag mår sämre av att tänka på.

Allt var så mycket bättre förr,då jag hade dig.

känslor


det gäller att hitta rätt

Vårt bröllop i era händer,har ni sett det? Jag har verkligen fastnat för det och fantasierna bara flödar iväg på hur man vill ha sitt eget bröllop,för det ska jag ha,annars dör jag olycklig.nä gud vad hemskt det låter.

Träningen gick hyffsat bra,kännde mig lite slut men det är väl så det ska vara antar jag.Nu taggar jag för en hård morgondag,ja ni vet ju vad som väntar.... helt rätt,skridskoskolan!


typiskt

Skridskoskolan gick bra idag också,och det kommer nog inte att vara några problem heller.Efter det så har jag klippt Crille.

Vid 5 ska jag på ladan igen,Anton har match och sen så ska Jonte dömma så får hejja lite.Tobias har också match ikväll mot AIK ,det vara det jag var så arg över för någon dag sen, för att jag kommer att missa den... eftersom att jag har egen träning,jag är faktiskt riktigt peppad på det,men hade vart kul att se också,att allt alltid ska vara på samma dag.



den vill jag ha!

dröm sött

Ikväll har jag tränat både boxersize och fotboll och det känns riktigt bra nu efter julen.Sunnanå-cupen börjar närma sig också,det är den 5-6 Januari om jag inte har helt fel.

Nu ska jag nog se lite tv,men måste också tänka ut några övningar till imorgon.

Passar på att säga godnatt också!


snöööö

Då var första dagen av skridskoskolan avklarad och det gick himla bra faktiskt så ser fram emot de andra dagarna med ungarna.

Det snöar fortfarande riktigt mycket, så jag har nyss varit ute och skottat och måste nog göra det snart igen.Sanna kommer snart också då ska vi se fortsättningen på Johan Falk.


skridskoskola

Ikväll har vi sett 2 st Johan Falk filmer och jag tycker dem är riktigt bra så det blir nog till att se fortsättningarna också.Riktigt mysig kväll men knäck och annat julgodis också.

Imorgon börjar skridskoskolan som jag med flera ska hålla i också,känns ganska nervöst så ligger och försöker tänka ut olika saker man kan göra?


forsar ner

Det är väl ingen som har missat att det snöar? Det är helt sjukt mycket,men jag klagar inte,jag tycker det är mysigt!

Idag har jag och Mamma varit ute och gått,hälsat på farmor och varit ett tvärt på ladan och sen så har jag skottat såklart.Ikväll kommer Sanna och Ida hit,det blir filmtime!


lyssna och NJUT


Här har ni köpen


REA

Igår blev det en hel-dag på stan. Jag,Lisa och Sanna stog ocg väntade på 10.00 bussen,vi väntade och väntade men den kom aldrig,kan dom göra så? Men pappa skjuttsade i alla fall in oss.

Eftersom att det går så dåligt med bussar fick vi välja mellan att ta 25 över 1 eller 25 över 6 och vi tog den sistnämnda,så det blev en hel del gång.

Jag fick i alla fall med mig hem en mössa,ett linne,en kofta,örhängen och underkläder, ni ska få se lite bilder sen.


Då jag kom hem hade vi främmande,vi såg Robinsson och snackade lite,sen blev det sängen.

Inte dåligt!

Vi tackar supporterklubbens ordförande Erica Holmberg för fikat som hon bjöd på efter sista träningen före jul.Vi hoppas vi kan bjuda tillbaka med mera skönlir och kämpaglöd efter jul.

Tack för stödet!!

Så stod det alltså på hockeyns hemsida! Tack själva säger jag bara!

Som ni vet älskar jag att följa laget,så därför är jag rätt så irriterad nu eftersom jag missar nästa match,det är veckans höjdpunkt och nu blir det inget.. besviken


mat,mat och mat!

Idag har jag varit ute på en prommenad med Sanna och Lisa,och efter det blev det in till Sanna för att kolla runt på resor!

Nu däremot blir det en till prommenad till farmor och julbordet!


supernöjd!

Nu är det alltså över.Men hade en jättenra julafton måste jag säga! och är helnöjd med julklapparna!

Jag fick bl.a:

Jacka och täckbyxor
Frisörsax
700kr på Gina
500kr Team sportia
Biobiljet
Refillkort
1500kr
2st parfymer
Överkast
Morgonrock
Adidas-tröja
duschkrämer
underkläder mm mm mm mm


God Jul..igen!

Har just sett lite Kalle och hans vänner på tv,ätit lite julgodis osv.Klar är jag också,så nu är jag redo för att fara till mormor och äta massa god mat och öppna massa julklappar!



förra året!

En riktigt god jul..

vill jag önska er alla!

Då är det äntligen Julafton den dag man väntat så länge på.Men det tragiska är att imorgon är allt över,allt man längtat till är borta på en ända dag,men men.

Nu sitter jag här framför tv:en med julgranen vid sidan om och kollar på kalle-anka,en tusenlapp och en godispåse rikare! Tomten har varit väldigt snäll denna morgon!


word is nothing

Har haft en riktigt trevlig kväll måste jag säga,massa snack,god-saker och vart ute i snön och busat på lite,kanoners! Nu är det alltså jul,och julkänslan har just kommit på platts!



tack tjejer!

snart kommer tomten

Nu väntar jag på maten,det kommer sitta bra.Löpningen gick väldigt tungt men nu är det gjort i alla fall.Slått in ännu mera julklappar har jag också gjort!

Nu siktar jag in mig på en trevlig kväll!


man måste kämpa

Har just målat naglarna,nu ska jag ,sen ska jag springa!

snart dags för ännu mera julklappar

Idag jobbar mamma och resten av familjen for till stan,men jag bestämde mig för att vara hemma istället och ni kan ju gissa vad jag har gjort? Bakat såklart!

Imorgon är det så som alla vet Julafton! Och det betyder att det är uppesittarkväll ikväll hos Frida med 3 andra familjer och polare,ska blir himla trevligt,får inte glömma julklappen till Frida heller,är verkligen taggad!



Det här fick jag alltså igår!

greatest day

Vilken toppendag.från morgon till kväll verkligen! Under dan så vet ni ju redan vad jag hållt på med och kvällen har bestått av att slå in julklappar och fotbollsträning.Där hade vi julklappsutdelning och fick lite smått och gott,desutom var tränarna små tomtenissar med söta röda luvor på skallarna.Mysigt lag verkligen! Det som var lite på minus sidan var väl bip-testet,menmen det ska väl också göras någon gång.

Nu ligger jag här och ska se på Anna ankas jul och inte nog med det,fick ett stort tack just också,ett tack för att jag bjöd hockeykillarna på fika,tänk vad glad man kan bli bara över ett litet ord!


myspys!

Har haft riktigt julmys med tjejerna,tränat fotboll och slått in ännu mer julklappar! 2 dagar kvar nu bara!



Jag måste ha världens tur! Över lovet ska jag ha läset en bok,och nu börjar den filmen!


baka baka en liten kaka

Idag har jag haft riktigt fullt upp, där av inget skrivande.

Jag har följt Anton ner på byn för julklappsköp,har bakat kladdkaka och chokladbollar som ska bjudas bort,har städat och skottat,inte illa,inte illa.

På bara några minuter kommer Sanna och Lisa hit,då blir det bassa julfika och mys!!


3 dagar kvar!!

Igår var jag och såg på pingis och badminton hela kvällen.

och idag...
har jag vart ute och gått med Sanna och Ida g,Skottat och gjort ischoklad och kola,mumma!

Ikväll är det träning som gäller både fys och fotbollsträning,så jag hoppas bara att det går bra.


julgodis

Då var det alltså Söndag,en väldigt ovanlig Söndag eftersom det inte är skola imorgon,det känns riktigt bra,men vad ska man göra då?

Det är alltså 4:e advent idag och om bara några få dagar kommer tomten,men det känns inte så,känns som om att det är länge kvar.Men det kommer bli kanon!

För dagen har jag inte mycket till planer förutom att jag ska på hockey vid 4,kanske så ska jag baka också.


fler gånger

Har haft en riktigt trevlig och skön kväll med Lisa,Sanna och Ida.Bastu,hårinpackning,robinsson,chips och en massa snack,det kan nog knappast bli bättre!


det börjar närma sig

Ligger i soffan och läser lite bloggar!

kl 6 blir det bastu och mys med tjejerna,det ska bli himla skönt!



9b´s dans!

H-vete!

Det är det ända jag har att säga för stunden!

en stjärna lyser så klart



kl 11 börjar det

Då var lite fler julklappar köpta och ikväll ska granen in och kläs.

Ikväll blir det lungt,ska som sagt klä granen och sen så ska jag också klippa Alle.

Imorgon blir det fotbollscup är riktigt nervös,jag får verkligen hoppas att det går bra,så håll tummarna,tagga nu tjejer! På kvällen ska jag och tjejerna även fara och basta och bara ha det skönt.



Kom igen!

lov!

Hej allihopa!

Nu är det alltså inte länge kvar till lov,vi får lunch kvart i 12 och i och med det lov!
Dagen har inte alls vart jobbig,vi ska snart se en kort film och tidigare så har vi skrivit brev till elever som går på en skola i findland,riktigt kul!

Efter skolan kankse jag ska gå med Sanna på stan och kolla lite julklappar,men vi får se hur det blir med det,annrs så blir det nog att klippa A.L.

Jag kan inte fatta att det redan är lov och jul,det har gått så fort allting, och ingen riktig julkänsla har jag häller,så jag får hoppas att den hinner komma,bara 6 dagar kvar ju!

äntligen är det dags,hockey!

Från de att jag kom hem har jag inte gjort mycket alls,bakat och fixat och trixat på hårdockan.Nu sitter jag bara och väntar in att kl ska slå 8,då ska jag fara och kolla på hockey,veckans höjdpunkt! Igentligen skulle jag ha tränat den tiden,men jag ska inte dit p.g.a sprutan.


kris om bilder på denna dator,nu ska jag ta mig i kragen och skärpa mig.

julmys!

Dom som går på Björnåkers får göra så roliga saker och ha så jäkla kul! Danserna var jättebra, 94:orna är härliga,ångrar inte en sekund att jag for dit, och sen var det volleyboll och den här gången vann lärarna.André sjöng också,och lärarna hade ett "luciatåg", det var så mysigt!!


det närmar sig med stormsteg

Nu är jag vaken.Natten har varit ett h-vete,har inte kunnat sova p.g.a att jag har så ont i armen efter att jag tog sprutan.. usch!

Kl 10 börjar i alla fall 9:ornas dans,gud vad jag längtar!



1 vecka kvar!


morgondagen

Vi hade inget bandylag när jag kom till skolan,men som tur var så ställde Idrott och hälsas tjejer upp och spelade,tack! Vi gick vergligen inte vidare men vi vann i alla fall en match,och vi kämpade riktigt bra,vi hade faktiskt ingen avbytare första matchen.

Jag har sjungit ikväll också,det gick skit rent ut sagt,så det blir nog inget på Julafton,jag vill verkligen inte.

Imorgon är jag då ledig så jag ska passa på att fara till skolan här i Burträsk och se 9:ornas dans och när dom spelar volleyboll,så himla roligt det ska bli!




Här är några av dom alla som ska dansa! och de flesta är rätt bra faktiskt!

8 dagar

Då är det snart dags att bege sig till skolan,för bandy hoppas jag...

Sprutan ska jag ta idag också,och kl 6 ska jag iväg och sjunga,det blir riktigt spännande och jag måste säga att jag är lite små nervös,men det ska nog gå bra.

 Det sista jag säger är:
-Jag gillar snön!



snön är ju nästan lika mysig som Bagge! ;)

än en gång

På en timma ska jag fara på gympan igen och köra målvaktsträning,sen ta något i magen ich senare ikväll ska jag åter en gång tillbaka på gympan,den här gången ska jag själv träna och jag är riktigt taggad!

alla behöver detta!

bandybandybandy

Jag åkte in med halv 8 imorse och åkte hem med halv 10 efter att ha gjort ett prov.
Sedan att jag kom hem har jag varit på gympan och sett den årliga bandycupen som är på skolan,det är alltid lika kul men lite synd att man inte går kvar och inte får spela.Men imorgon har vi bandycup och jag är jättetaggad,jag hoppas bara att vi får ihop ett lag..


kvällen är proppad

Som jag sa så var det en lugn dag.Men kvällen är inte lika lugn.

Boxersize,teori och fotbollsträning!

bättre än matte i alla fall

Den här dagen känns väldigt ovärd.Vi får välja själva vad vi ska göra,så vi ska tydligen se film.. Jag kunde ha vart hemma!


mysdag, 3:e advent

Idag hade jag tänkt plugga en massa men det blev inte så utan jag har tjollrat på med dockan,sett Idol igen,gjort ingenting och så har farmor varit här och ätit lite lucia-fika.


bilder

 

några bilder från igår kommer senare,titta in då

Balen igår var helt sjukt rolig! Tänk om varje dag kunde vara så.

Vi fick sälja mycket och dansa mycket,vad mer kan man begära? Jag är otroligt nöjd!

Jag kan bara säga en sak till,jag älskar att dansa!



bal 2009

Imorse var jag ute och gick med Sanna i det fina vädret och slagit in mera paket har jag också gjort!

Jag kom just ut ur duschen,har rakat benen och noppat ögonbrynen också,vilket jag kan säga behövdes.Nu ska jag låta håret torka,kanske se lite innebandy på tv,sen så ska jag fixa mig inför kvällens bal!


Det blir tomt på fredagskvällarna



Egentligen tycker jag att calle skulle ha vunnit,men Erik funkar också.Fin avslutning när flickvännen och pappan fick komma upp också,men det blev lite mycket när tjejen aldrig gick ner!

det kommer bli super!

Idag har vi alltså haft Luciatåg som blev ett fiasko,inte alls mycket att hurra för.Vi slutade i alla fall efter det så då for jag och Jonna till Kaplanskolan och virrade på och sen hem med 5 över 1:an.

Ikväll kommer Johanna hit så vi ska äta god mat,se Idolfinalen osv.



Imorgon är det bal! och jag längtar som attans,även fast jag bara ska jobba där.Men det ska bli så kul att få se alla,göra sig lite fin och dansa lite,det blir kanoners!


fin liten julvisa

Förslag på jul-låtar?


säg ja

Efter skolan gick jag på tre olika salonger ocg fråga om jag kunde få praoa där men ingen värkar ta emot någon,så jag får helt enkelt leta vidare.

satt och snacka med lisa hela vägen hem,så det gjorde hela bussresan.

Jag har pratat med Sanna också,vi ska ju jobba på ug på balen men även dagen efter,så det blir kanoners,är riktigt taggad!

Tobias har match idag också,och är så irriterad över att jag kommer att missa den p.g.a min egen träning,tar lång tid innan jag kommer kunna smälta det här..



En lite mindre A.L

från IG till VG

Snart helg då,det känns skönt! Det jag vill berätta med det här inlägget är att jag fick VG på matteprovet!! Jag har aldrig fått så bra förr i matte,jag kan knappt fatta det!

Vi börjar snart svenskan och efter det slutar vi,kortdag idag.Så jag tänkte gå och höra om praoplattser innan bussen går.



Jag hittade den här på datan,av lisa såklart!

good day

Idag har jag alltså klippt hela dagen på skolan och även nu ikväll. Det är svårt att säga om det blev bra eller inte,jag vet ju inte vad han tycker man jag hoppas han blev ganska nöjd i alla fall,måste tillägga att jag har klippt mamma också.Mycket klippande!

Jag har fått hem saxen och dockan också,men det blir till julklapp som jag ska få det.Jag kunde först inte tro det,men en docka kostar alltså 1000 kr!

Nu ska jag se paradisehotel!



fick mumsig kola!

happy

Träningen var hur rolig som helst,fråga mig inte varför,för jag har inget svar.

Imorgon är det alltså Onsdag och vi ska ha frisörteknik hela dagen och inte nog med det jag ska klippa Daniel också,jag hoppas verkligen det går bra,så håll tummarna lite extra hårt imorgon!


kl 9 träning

När jag kom hem där vid halv 4 fick jag åter igen stå ute och vänta eftersom att jag inte hade någon nyckel och när jag äntligen fick jag mig in kom jag på att jag skulle fara och träna några tjejer,jag hade helt glömt! Men som tur var så kom jag på det i tid.

Massa julsånger har jag suttit och lyssnat på också,det är riktigt stämmningsfullt!



Ett av Andrés många barn och hon var som alla andra sjukt bra på att sjunga!


fullt schema

Träningen var riktigt rolig igår och fysen före var galet jobbig,men det är skönt.När jag kom hem låg jag och kollade i skolkatalogen till halv 12 så jag är väldigt trött idag,för trött.

Vi har just tränat lite lucia sånger tills på fredag då vi ska sjunga inför skolan,jag fivk också veta att vi slutar kvart i 12 på fredag istället för kvart i 4!

vi har kortdag idag och när jag kommer hem ska jag fara och hjälpa några yngre tjejer med målvaktsträning och efter det kanske jag far ut och springer,fast o andra sidan så har vi ju faktiskt träning senare ikväll så det kanske får vänta till en annan dag.Jag ska också hinna med att fara till kyrkan åter igen,men den här gången för att se de mindre sjunga!



Julen närmar sig!

längtar

Jag är ju alltså ledig idag och då ska man ju vara ledig,så jag har bara legat framför tv:en,nästan,har även varit en sväng på biblioteket.

Nu ska jag nog göra en inpackning i håret,ikväll är det träning som gäller,dubbla!


Det var tider det

Det var himla mysigt i kyrkan,var ni inte där så missade ni någonting! Det var både skolkören och de olika luciorna som sjöng och jag måste ju faktiskt säga att skolkören var lite roligare att lyssna på! ohh vade jag saknar björnåkers!

Just nu sitter jag och ser Filip och Fredrik och efter det blir det paradise hotel och imorgon är jag ledig! skönt? ja!


tipp tapp tippp tapp

Hockeyn gick väldigt bra,det blev stor vinst!

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten,det blir tacos och sedan ska jag iväg till kyrkan och se på luciatåg,mysigt,hoppas på att jag får riktigt mycket till julkänsla!

nu är det allvar!

Nu är jag hemma från första matchen som blev förlust och har just ätit en hamburgare,nu taggar jag för nästa match,den viktiga!

Måste också berätta att en i antons lag fick åka ambulans efter att ha fått en tackling i ryggen också,riktigt otäckt.



ta dom till vinst!

Stressad!

Nu är det dags för hockey,så jag far till boliden bara på ett litet tag och efter det blir det ännu mera hockey!
Går kvällen var trevlig! och med det slutar jag inlägget.Skriver sen!



Vackert!

det känns bra

Nu har jag sprungit och varit på ladan så nu känns allt bra inför skridskoskolan,skönt!
Jag tänkte ta en dusch och sen drar jag till William med de andra.


något bra

Lördagar är verkligen inte någon höjdar dag,inte dagen i alla fall.Men jag har i alla fall varit hos farmor och hälsat på och nu lyssnar jag på Idol-skivan på spotify.

som jag sa tidigare så ska jag på ladan ikväll och sen blir det att vara med några people och se Robinsson.



Nu ropar pappa,så jag ska ut!

något bra

Lördagar är verkligen inte någon höjdar dag,inte dagen i alla fall.Men jag har i alla fall varit hos farmor och hälsat på och nu lyssnar jag på Idol-skivan på spotify.

som jag sa tidigare så ska jag på ladan ikväll och sen blir det att vara med några people och se Robinsson.



Nu ropar pappa,så jag ska ut!

träning ger färdighet

Hej allihopa!

Har ni tittat ut genom fönstret? det snöar ju! härligt!

Idag vet jag inte vad jag ska göra allt mest,mormor kommer hit på ett tag och ikväll tänkte jag fara och åka skridskor,måst ju träna upp mig inför skridskoskolan som jag ska vara ledare på,men det är nog ända planen.


fredagkväll!

Riktigt trevlig kväll med brudarna och sedan en massa flum med sanna och allt folk som var här,inte att leka med! Nu blir det dans nästa då! ;)

Idol var riktigt klockrent ikväll,westlife,piotre more and more and more
Och hur glad är ni inte över att calle ska till globen? det kunde inte bli bättre!


han lyckades

Anton ska på disco ikväll,så jag ville ha ett kort på lille pojken,men han gjorde verkligen allt för att jag inte skulle kunna göra det!





Den här filuren fick jag med i alla fall!



Ikväll kommer några people hit bl a Sanna med fam,men vi drar till Lisa och kollar på Idol istället.

mera!

Nu har jag alltså slått in lite julklappar,jäklarns kul,tur det bara är början!


Andersson

Inte dåligt alls,har fått en ny kommenterare,eller kommenterare och kommenterare,en kommentar mera i alla fall! ;)

This man!


inte en helt vanlig dag

Bilder från förra Fredagen!



Och bilderna är från denna tjej!


sommaren som var


Helg!

ja som rubrikien säger så har jag ju faktiskt helg nu! Great!

Idag är det ruskigt kallt ute och även här inne så jag måste nog säga till mamam att tända en brasa!

Ikväll har jag träning kl 8,så kvällen är räddad.Imorgon då? har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra då,men förmodligen blir det att slå in lite julklappar som jag älskar,det är så kul!

jag älskar dom här låtarna

framsteeeeeg

Nu har jag räknat riktigt mycket matte,mamma har hjälpt mig och jag har märkt att det är riktigt mycket jag missat,men har lite mer kunskap nu än jag hade imorse så det känns i alla fall riktigt bra!

Har sovmorgon imorgon,så jag far till skolan kvart i 9,gör ett prov och sen hem igen!!!

Nu blir det bonde söker fru och sedan paradiset!


bilder kommer ikväll

Just nu sitter jag på skolan,vi har slutat men jag måste vänta på kvart över 4:an i alla fall.

Linedancen var i alla fall riktigt rolig,inte alls som jag trodde,du borde pröva!

När jag kommer hem måste jag plugga,matte den här gången,vi har prov imorgon och eftersom att jag fick ig förra gången så måste jag se till att försöka få ett G i alla fall.


godnatt för nu

Träningen var bara 1 h,men det är dom träningarna jag gillar mest! Det är mest spel då!

Imorgon onsdag och jag kan ju nästan säga att det är sista skoldagen innan helgen,för på torsdag far jag bara till skolan för att göra ett prov och sen hem igen,och är alltså ledig från då till tisdag då vi börjar igen,underbart!

Imorgon är det linedance också,shit vad jag gruvar mig,dans är verkligen inte min grej även fast det är ganska kul!


find my way back


39 hela år

Provet känndes riktigt bra! men nog om det.När jag kom hem där vid halv 4 märker jag att jag inte tar mig in i huset eftersom att jag tagit fel nyckel så jag får stå ute i 25 min,härligt jobbat!

Ikväll har jag träning,men det är inte för än kl 9 så jag hinner slappa en hel del före,vilket känns så skönt!


maaaaaammmmmmmma

Har verkligen inte hunnit med att uppdatera! eftersom att jag kom hem 5 igår och efter det hade jag dubbla träningar och kom hem kvart i 10.

Idag har vi prov,det känns lite sådär,men jag får hoppas på det bästa.

När jag vaknade imorse kunde jag inte tro att det var sant,snön har kommit! och jag hoppas nu att den har kommit för att stanna.1 December idag,det passar perfekt och inte nog med det,mamma fyller år idag också,så grattis!

Jag skriver senare,vi hörs!

RSS 2.0