kjdhköwhfk

idag har ja vart trött o är på så himla dåligt humööööööööör,
o nu blir jag galen,de är bara några få som fattar hur de är,men de är för att dom själva känner lika,

ikväll blire fotbollllllllllllllll,något att se framemot!

I´m so happy

så häärligt att vi fick vinna cupen nu sista året,bra tjejer!
you rock!


hejjjjjja

har vart på löpning o fotbollspass allt gick jätte bra vilket man blir så glad över!

imorgon äre cup,ungdomscupen på gympan!


nya tider

idag har vi haft badminton & skridskor hela dagen eller iaf jag, man fick välja mellan allt möjligt som att fara till backen,stan o skejta,bad osv.Det har vart en trevlig dag med mycket skratt.

igår kväll fick jag bara idén att mublera om mitt rum o det var vad jag gjorde och jag är jätte nöjd! :)


love life

har vart o tränat nu,riktigt skönt och man mår så bra efter.Riktigt mycket folk va vi också o som gör det hela ännu roligare!

tänkte ta ett fotbad nu,behövs verkligen.

ett enkelt tips som jag tagit ur en tidning är att du bara häller upp varmt vatten i en balja o sen slänger du i bakpulver,ja lovar de funkar föttarna blir lena som en barnrumpa! O tänd gärna lite ljus omkring dej o gör det lite mysigt.

du behöver de,annars kanske de blir äckliga monster!

love is in the air

volleyboll igen på idrotten, vilket sport jag älskar den! men att förlora 2 matcher som mitt lag gjorde idag är det värsta som finns,alla säger att jag är för mycket till vinnarskalle,att jag måste ta det lite lungt,men vadå det är ju nästan VM,nämen okeu de är inte VM precis men vem vill inte vinna?

ikväll blir det att träna,ska försöka iallafall min tå är typ knäpp,nu låt ja som en vekling men det ska jag bevisa att jag inte är så jag kör på vilket som!


stöd klass 9.A

vi håller just nu på att sälja kakor för att få in lite mer slantar i klasskassan.Jag vet att du blir sugen när du hör ordet kakor,så snälla köp! 50 kr/burk.


med vinden i håret

kännde att jag behövde lite frisk luft så for runt samhället med min käre vän sparken.Så skönt det är ute & ännu skönare vare att komma ut ett tag,man känner sig på en gång mycket fräschare.
nu hade jag tänk kolla igenom fysiken lite,har prov på fredag,O så som alla gånger fattar jag inget,eler okeu lite kanske men inte mycket mer än så.


nu&då

jag funderar på att börja på musikarbetet som alla 9:or ska göra nu,får se,har iallafall tänk skriva om sångens drottning anastacia!Men något jag saknar är hennes förra "stil",den där lite tuffare tjejen.

NU

vad är det jag säger

under dagen hemma har jag läst igenom några sidor ur SO boken,det var faktiskt dags för de,har ju inte läst en ända sida.Men nu när jag gjort det förstår jag ändå inget om världskrigen,olika årtal ,länder hit o dit hela tiden.När jag tillslut tog mej igenom alla sidor o text gjorde jag pizza,eller gjorde och gjorde jag la in den i ugnen o 20 minuter senare var den uppäten.Resten av dagen har jag inte gjort mycket alls suttit framför tv o kollat på alla möjliga tv-serier osv.O jag tänkte på en sak,att man jämt klagar på hur tråkig skolan är o att man önskar att man vore sjuk,man borde inte säga så,även fast skolan är tråkig, men äre nå mycket roligare o sitta hemma o inte göra något,nej.


varning för känsliga läsare

igår hade jag dubbla träningar som en vanlig måndag o allt slutade 9,O tänkte bra då hinner jag med att plugga,men så var inte fallet ja kom hem halv 11 efter att jag o frida fått babbala av oss rejält,men de var skönt o allt för länge sedan.

under natten hände något väldigt otrevligt o äckligt som inte hänt på flera,flera år! jag spydde för ovanlighetens skull,men vet inte riktigt varför,de kan ju bara inte vara magsjuka för mådde/mår inte dåligt över huvud taget o de var de minsta jag sett.
men är iallafall hemma från skolanj idag för att säkra riskerna.


önskan

jag har så tråkigt,så tråkigt sitter här o drömmer mej bort,bort utomlands!

Någon som blir sugen?


skönt

då har man hunnit med att träna,2 pass t o m så känner mej rätt nöjd men slut.Jag var själv som målvakt den här söndagen med vilket är rätt så tråkigt eftersom man inte har något att göra uppvärming med osv, inte vill väl jag som inte har någon teknik alls vara med utespelarna när dom trixar o har sej,nädå aldrig!

anton har haft match idag så den har jag också vart o hejjat på,men de räckte inte till.
ikväll blire bara att ta det lungt,ska bli så skönt.Men nu kurrar magen så ska dra ner o käka gó paj av något slag!

bara för att jag gillar bilden starkt

stjärna

igår var emil här hela dagen,eller från kl 1 då jag hämtade han på konfan,ja för i år är det ju hans tur.
sen var vi o såg b-jun spela match här i burträsk,sen aik på tv.Vi käkade pizza o for sedan på ladan o åkte skridskor,så mycket hockey blev det.Sen kom Sanna  förbi o vi for på kiosken o sen hem för att se tv.

emil har just farit, o jag ska snart dra på träning så det får jag trösta mej med :)



time goes by

nu var det fredagskväll o har hunnit tränat med 93:orna och några 92:or eftersom vi har cup på fredag får se hur det går,det var ju ett tag sen vi var ett "lag" men de var kul att få ha det som förr o minnas de gamla góa tiderna,nu låter det som om jag är hundra år gammal,men de vet ni ju att så är inte fallet.Men kom o heja på fredag vi vill ha läcktarna fulla!

när träningen var slut o jag hade duschat &så for jag på isladan o såg hockey,ja självklart,vad gör man annars på en islada?burträsk vann iaf med 3-1 över clemens o har nu vunnit serien,grattis pojkar!


se & njut

har hittat lite kläder från http://www.topshop.com som ni nu ska få njuta av!


 

happy

jag han bara fara till skolan o sen vare till att vända om vilken lycka! vi fick ledigt eftersom 12 lärarare var sjuka!


bit ihop

nu har jag kommit hem från de båda träningarna,
o springningen gick piss,det tog verkligen emot o vaderna värkte som bara den,men hur skönt äre inte nu så hära efteråt.Fotbollspasset gick något bättre vilket var tur,så det kan vi ju hurra för!

snart helg,en dag kvar!


smile

dagen började bra med volleyboll,men jag har verkligen inte förståelse för dom som inte kan ta emot en boll,vist kan man vara bra o mindre bra, o på olika saker.Det blir bara så enerverande.

dagen har vart jätte bra,de har vart glatt o trevligt!
ibland kan klassen vara rätt bra faktiskt :)
O nu ser jag fram emot klassresen som kommer bli av den 20 maj,äre iallafall tänkt.Vi ska som alla andra klasser i alla år ta tåget till göteborg i 3 dagar.O när man nu är i självaste gbg kan man ju inte undgå att att fara till Lisseberg!sen så blire ju även en del shopping! hoppas på en trevlig resa även om det är ett tag kvar.




workwork work

har just kommit hem från hockeyträningen, ja ni hörde rätt ska vara med i skol laget så det här var andra träningen,de är verkligen kul,men hur jobbigt äre inte igentligen? :) eller äre kondisen som spökar? ja det äre nog.

o måste ju ta o berätta om morgonen, vi hade gympa första lektionen,skridskor även då o när jag tagit på mej allt,kommer katarina(lärare) o säger att vi ska fara på information om hur man ska göra för att allt ska bli rätt inför valet osv,o att vi skulle åka skriskor efter ist, då kännde jag bara hur all pepp o ork bara sprang iväg.

kl 5 blire att dra på träning,men u-laget denna gång eftersom att de inte är klart med hur dom ska göra med oss målvakter blire att man tränar med dubbla lag,hoppas iaf att de ska bli klart någon gång så man får veta,tappar tålamodet snart!

O det de här inlägget igentligen var till för var att tack min moster johanna,ja ja vet du tycker de låter gamalt men de fåru ta, ;)
iaf tack för att du följer bloggen o kommer med fina komentarer!



kom igen

tack till er trogna läsare som följer min blogg dagligen,men utöver er så vill jag gärna ha fler, nog för att jag uppskattar er,men de skulle vara kul om statistiken kunde höja sig en aning,o att komentarerna kunde bli allt fler.

vad kan jag göra bättre? vill ni jag ska skriva om något specielt? kom gärna med förslag!



tänkte lägga in en bild på fantastic 4 som en viss micke kallar oss,ni är verkligen underbara o finns jämt där,borde uppskatta de man har mer än vad man gör,kanske finns de  någon mer som känner som jag? en dag kanske allt är borta,tänk på de

med dom orden avslutar jag för dagen, godkväll

tisdag

idag har jag pratat me jens, alltså han man pratar med före man gör sitt val inför gymnasiet,jag är mest inne på frisör just nu,men vad vet jag,kannske vill något annat imorgon? jag har verkligen problem,jag vet inte vad som lockar mest,är det något alls, ja alltså för dagen så är det som jag sa frisör,men då är problemet att jag troligtvis inte har poäng så de räcker till, inte ännu iallafall,men ska göra allt för att försöka höja mej!

ikväll hade jag tänkt försöka slå upp spanska böckerna o försöka nöte in lite ord, o sen promenerar jag till ladan!


måndag

då har det gått en dag i stort sett,en vanlig måndag helt enkelt.

- skola
-boxersize, o tillägger att det verkligen tar på krafterna,men bit ihop o tänk på beachen till sommarn! ;)
- fotbollsträning,har äntligen delat upp i två träningsgrupper!
- mat,sova godnatt!

färgfärgfärg

de jag sa om att det oranga funkar,de sämmer inte så då bestämde jag mej för att göra något åt det, så nu sitter jag här som brunett!


jobbbaaa

jag har verkligen inte överansträngt mej idag, inte gjort mycket alls, elr jag hoppade faktiskt in i bilen o for till skellefteåhamn för att se hockey,sen bara svällt av god mat o sött,
Middagen erbjöd jag mej till att laga bara för att jag var så sugen på tacos,smart tjej!


star

nu har jag färgat håret ,ville ha det hela blondare,i början tänkte jag att allt vart misslyckat,de var knall orange men det hela har lagt sej nu så det funkar,


no idea

äntligen helg,o helg är ju verkligen en bra uppfinning för man kan göra exakt vad man vill, o vill man inte göra något alls så är det helt okeu :)

helgen började med att jag satt på en bänk i 30 minus för att säga hejdå till emil,snacka om snäll flickvännnn?

o sen blev kvällen spenderad hos Lundströms,ida lundström med sanna,film o poppcorn som blev slut på 5 sek,varför ska det goda ta slut så fort? sen blev det snack om vad man ska välja,ja blire idrott o hälsa elr vad ska det bli? de återstår att se,ska iaf in till stan imorgon o checka läget,kanske får man lite bättre koll,

sovgott kära läsare, om jag har några?

turn back time

ska snart gå o sova, så tvär slänger in några ord :)

vi hade skridskor idag på skolan,vilket var kanon kul,blev förvånad eftersom att man i vanliga fall brukar vilja gå upp efter en halv timma,sen gick resten av dagen o nu sitter jag här efter att har vart på fotbollsträning o fysträning,de blev nämligen styrka osv istället för sprining eftersom istiden är kommen.

94-95 tjejorna vann matchen de spelade idag o drar iväg till sundsvall på ett tag,grattis!
samtidigt som jag skrev detta började jag tänka på när vi spelade sm för ett år sedan, vilken upplevelse vilken glädje!



bilder sedan SM!


älskar trogna fans under tiden massage laget

sometimes late at night

snart har ännu en dag gått, o vad har man gjort idag?jo suttit i skolbänken o fösökt lära sig en massa saker, nämen idag har det vart en lungn dag så som alla onsdagar,vi har bara idrott,sve där vi idag såg film,spanska o syslöjd, jag nämnde att vi hade sett film,jo vi såg vittula eftersom vi alla läst boken o båda delarna är kasst, jag undrar hur många gånger jag kollat på klocken när vi sett filmen som nu tagit 3 lektioner, men hällre sitta o stirra på en dålig film o klockan några gånger än o ha alla olika ordklasser i olika typer, så vrf klagar jag?


What love is

då var helgen över o som ni läst så är jag så gott som nöjd med den,kunde inte blivit bättre,vart med emil hela tiden, han kom nämligen till mej efter han vart o spelat match i umeå på söndagen,en match dom förlorade!
vi gjorde inte mkt eftersom jag kom hem vid 8,hade vart o spelat badminton,men jag blir så överlycklig bara han är häääär!

när vi vaknade upp var det måndag o skola,jag ville inte! men här handlar de inte om att vilja,här måste man, så det var bara att kliva upp o pallra sej iväg till an vanlig dag på jobbet,om men nu kan kalla det så? o de kan man ju.

på kvällen hade jag dubbla träningar boxersize som verkligen är jobbigt o har träningsvärk idag, allt är som det ska! o efter boxersize  då vare till fotbollen, o som vanligt blev det till att fånga lite bollar o sen bleve snack efteråt, de är så mkt hit o dit om hur det ska blir med lagindelningen osv man vill alltså dela upp så man har ett A och U - lag, eller de vill jag iaf, så på måndag får vi veta,vilka som kommer höra var,blir spännande!!

bara för att jag längtar tillbaka

home town?



idag har jag hunnit komma hem till kära burträsk,alltid lika välkomnande!
o direkt hade jag träning, som gick okeu o sen blidde det till mormor för att fika,tack för att du gör mej fetare ;)
ska snart dra iväg på an till träning,men badminton denna gång, känner inget pepp men,hoppas på de lite senare,

ikv? ja vad händer ikv? ja hoppas emil kommer hit,annars går jag till graven o dör, ni lär väl merka hur det blir!

adjö kära läsare / E

jag älskar burträsk,sommar som vinter!


always and forever

ja asså igår så hoppades jag ju att nis kulle få en trevlig kväll, o jag hade detsamma,så trevligt!
filmen vi såg på bion hette iaf yes man o var urkul, o emil ja,han har jag aldrig sett skratta så mycket ,så inte undra på att man blev glad :)

när vi kom hem la vi oss nästan direkt,myspyyyyyssssss! :)
jag älskar dej!!!!!!!!!


first time

nu sitter jag hos emil o skriver ist för att se hockeyn, ja tycker det är jämt så jag orkar inte!
har vart ute o kört skoter, jaaaaaaaaa vad kul ,första gången för i år!! men emil litade inte riktigt på mej när jag körde,fegis!

ikväll blir det till att fara in till stan och se bio,minns inte vad filmen hette elr ngt,men hoppas det är bra!

aja,ni får ha en riktigt trevligt kväll ,

/ E


the bell ring

jag gav mej själv en spark i röven o tog mej ut för att springa, stålt jag blir över mej själv! :)
sen blev det till att hoppa in i duschen o gensat ut igen för att hålla sanna sällskap till kiosken o deä blev de lite gottigott jag köpte, man kan ju inte gå hela långa vägen till kiosken o inte köpa ngt hallå? det blidde popcorn,cheddar popcorn
för att vara exact :)

nu har jag nyss ringt emil o stört i kalaset eller de har jag väl inte, hyan hade dragit sej undan för att sätta sej vid datorn,busigt! ja det jag skulle komma till var att jag ska dit imorgon, :)


o nu ska jag dra ner umgås med familjen o farmor, o äta mina popcorn! :)


/ E

happy birthday

springningen gick iaf bra igår, nog tog det emot alltid men det skare ju göra, o sen så är det ju så skönt efteråt!! :)
sen så vi hade inomhus träning efter som gick mindre bra,jag orkade inte med mycket eftersom springningen tog allt ur mej,men hoppas det blir bättre eftersom, men borde ju vänja sej, funderar iaf på att ta mej ut en stude idag med,vart peppad så nanting.

o idag har ja vart på skolan för andra gången, o vi fick slute 2 istället för 20 i 4 o det ärju alltid en bonus,hoppas på att det får bli så här varje fredag, skulle vara skönt.

en sista sak,emil kristoffer andersson, ja alltså min pojkvän fyller år idag, äntligen stor,hela 15 år! :)
hoppas du får många paket o god tårta!

/ erica



onte,two & three

då har man gjort bort förstå skoldagen, som började med att vi fick se inspelningen av dansen före jul o det var intressant :)
sen blev det tillbaka till vanliga lektioner som alltid, usch aja men nu är första dagen gjord o vipps snart 2,

ikväll blir det springning med laget, jag känner inte possitift för det men man måste,
vi hörs,puss

bjuder på lite glada miner :)

your love

nu har man vart i stan o shoppat, blir så glaad när jag tänker på det eftersom jag hittade ett par skor,kofta,läder armband o 6 par örhängen & allt för endast 350 kr,kan man begära mer? :)

har haft en riktigt trevlig dag så hära sista dagen på lovet, hörde ni det SISTA!! skola imorgon,vilket jag inte kunnat släppa på en mycket lång tid. aja 2 dagar sen helg!


this is me

nu har vi haft en trevligt kväll, jag,sanna,ida & lisa vi käkade mums, vilket i detta fall betyder marängswiss :)
o kollade på film,camprock! den duger till att titta på med är inte så där beroende framkallande som en del kan vara.

imorgon blire som sagt stan, o shopping vilket gillas!

på återseénde mina kära besökare! :)


fast away

då har man tagit en promenad till farmor o tagit en fika, sen följde hon med oss hem, o på vägen skulle hon använda sina gångstavar som hon fått till julklapp,men dom gillas inte,
farmor - jag vickar ju så mycket på rumpan när jag går med dom.


happines I will

emil for hem för en halv timma sendan,tog 12 bussen tillbaka till skogen.
o nu sitter jag här o funderar på vad jags ka hitta på?

imorgon blire det till stan o schoppa! jaa,taaggar! :)

o om 2 dagar börjar satnans skola om, jag gråter!
blandade känslor vare i detta inlägg, men ja känner både glädje o sorg!

såg det nya shemat nu, de gillas inte!

when your gone

igår vare till att fara till stan igen o spela fotboll,men bara en match denna gång, som vi förlorade med 0-2, o jag som trodde jag inte skulle få stå något eftersom jag stod hela söndagen, men jag o frida delade på matchen :)
vi duschade o gick o satte oss på läcktaren för att se lite match,mellan skellefteå FF O Sunnanå, FF vann!

sen for vi hem o jag han bara till att slänga i mej lite spagetti o köttfärs innan emil kom!,vi såg OTH o sen käka vi gott, inbakad fläskfilé o potatis med vitlöksbröd ,jag säger mums! sen träffade vi sanna eftersom vi skulle fara o köpa godis till filmen vi skulle se, men kiosken var stängd! hallå! de var nämligen 13dagsafton,vi suckade o var nästan på väg till att vända då vi såg att käre konsum hade öppet,tack!

sen vart de cykling o sparking till sanna o skulle se filmen o käka godiset med filmen fick vi inte igång men godiset var iaf gott, eller ett tag senare fick vi bild i tv:en efter en lång undersökning o strul!

jag o emil for hem där vid 11 för att sova lite innan JWM- finalen skulle börja, vis tällde väckare, eller emil ställde väckaren o vi vi föll i sömn, vi vaknade upp idag där vi 10-11 o märkte att matchen redan var över o att vckaren aldrig hade ringt, men vi missade nog inget eftersom de vart stor förlust!

de här vart en konstig sammanfattning av gårdagen,men har inte tid till att skriva dettaljerat eller tid har ja men inte ork, o inte tålamod!


tackOhej leverpastej!

lost in dreams

då har man vart i skellefteå o spelat fotboll, vi var med i Sunnanåcupen & de är ju alltid lika kul med cupper! även fast vi som nu förlorade båda matcherna, första mot sörböle 1-3 en match som vi skulle ha vunnit o andra mot morön där vi inte hade en chans o ny match kommer imorgon clemens, tagga de! men ja trpr de blir frida som får stå denna gång, vi får väl se.

imorgon kommer emil iaf,längtar så!! kram på han o alla er!!




I do

hej vänner, idag har jag vart hos morfar o käkat o bara umgåtts med honom, sånt gillar ju de gamla folken :)
jag o mamma var även forbi johanna o fikade under tiden pappa o bröderna var på hockey o skrek, jag var inte sugen på de idag, en annan gång kankse :)

vad har ni gjort sista lördagen på lovet? :)


Imagine

ja som sagt kvällen har bestått av massa godis,chips,dipp & dricka kan det bli mycket bättre? ja det kan de,emil skulle kunna göra kvällen mysig vilket var det ända som fattades, men han är långt borta om man säger att boden är de,och om de är någon som vill veta så har dom vunnit 2 matcher o förlorat 1, o 3 nya kommer imorgon!  ja, det jag igentligen vill säga är att jag saknar den lilla pojken.. men de dröjjer innan jag han får träffa!


where did our love go

dagen har blivit till kväll,eller så kallad eftermiddag, o jag har vart på gympan med lisa,ida,elin o moa de var riktigt kul,jag gillar det där med utskjutning, kan inte svara på varför, för de är verkligen inte de att jag är bra på att skjuta eller träffa mål eller ngt annat sådant,utan eee.... om jag ska vara helt ärlig så vet ja inte :O

på förmiddagen for jag iallafall till lisa för att låna GH, så nu har jag degat de o efterföljden blev hand o finger ont, men du jag har tänkt på de där med ordet dega, men degar ju inte ett spel eller? det man degar är bulldeg o liknande,trodde jag..

ikväll hade jag,sanna o ida bestämt att vi skulle ut på promenad för att vi inte kunde vara hos någon efterson alla är sjuka o vi inte vill bli smittade av varandras familjer, de är okeu om ni inte fattar vad jag babblar om,eftersom att jag skriver...... vad håller jag på med igentligen? bäst jag lägger av o gör något som jag kan, äta godis!


Everybody

då var inventeringen överstökad, de gick snabbt  o var inte så jobbigt eller ibland,för jag räknade DVD filmer o allt sånt smått & gott, så tappade räkningen några gånger där vid 200 så det blev bara till att börja om, men de gick som tur till slut.

de är redan kvällen, så det blir bara till att slappa, är det slappa o sitte vid datan? aja det ska iallafall bli skönt :)

o jag vill ge ett lycka till, till emil som far till boden imorgon för att spela hockeycup!


    bara för att min bror såg ut så här på nyårs!

Real to me

då var det alltså nyårsdagen idag,vilket innebär för er som inte viste att nyårs var igår en mycket lyckad kväll som jag redan har skrivit om, troro jag iaf ;)
idah slog jag mitt rekord på rekord vaknade 25 över 11 helt otroligt vad jag sover mycket nu förtiden, :)

idag har jag det rätt så lungt tills kvart över 3 då jag ska med fotbollslaget o inventera på ica-maxi,de borde kännas tungt men det göre inte, jag har inge bättre att göra idag, varför ska jag sitta med familjen o se,ja vad det nu heter som är den mest ut tråkande filmen jag vet o som går på nyårsdagen o som alltid är varje år o som alltid är samma tid o som alltit, eee jaa.... nu kommer jag inte på något mer




Bring it to me

har haft en superbra kväll,hoppas alla ni andra också haft de!
som sagt åt vi god mat, o spelade GH, vilket rockade! även fast jag körde på easy o dom andra hard, men vadå? jag vann ju! sen blev det till att se Twilight som även den rockade så otroligt bra! se den!
ännu mer folk kom förbi o skålade vid 12 slaget (lisa,gurre,philip,thea,william,nicke,lena,moa,micke,erica)skål sa alla o det klingade i glasen,sen blev det ut å se på alla fyvärkerier osvosv, de här vart en kort sammanfattnig av hur min kväll sett ut, eller jag glömde berätta om en lek vi lekte alla vi flickor skulle ta på farsornas ben med ögona förbunda o lisat ut vilka ben som tillhörde våran farsas,jag vet skumt.


Gott nytt år allihopa!

tack för de här året,hoppas ni haft det lika bra som jag!


RSS 2.0