en bra söndag

det gick bra på församlingshemmet,det är ju inte så svårt att ställa fram saft och bullar.
Sen så har jag sett match,for ända till Lövånger för att se,det var anton som spelade och det blev förlust.Farmor har jag också hunnit hälsat på och som vanligt blev det fika,Jag undrar hur mycket jag igentligen har fikat i helgen.
Emil for just ut med några kompisar,jag orkade verkligen inte,är så trött,det har ju verkligen inte blivigt någon sovmorgon för mej i helgen så.



en bild på en också varm dag

värme som in i bara den

Kl är snart halv 11 och då ska jag vara på församlingshemmet och fördereda konfrimations fikat.Så nu måste jag förbereda mej själv lite.Emil skulle nog komma hit sen idag också,så det blir toppen!

Och vad säger ni om vädret nu igen? det är ju ännu bättre idag,synd att man inte kan ta vara på den,inte idag häller,känns lite surt.Medans jag jobbar sitter alla andra ute och pressar och kommer så småning om att se ut som pepparkakor.

sådär bra väder är det

för mig är vinnaren Jarmo!

Robinson,jag vad säger man om det.Det är så mycket jag vill få ur mej,men ett ord som sammanfattar det hela och det är Katastrof! De hade två val,antingen att rösta på Ellinor en kvinna som minst av alla förtjänar att vinna och sen så har vi Jarmo,en riktig överlevare som klarat allt.Och så vinner Ellinor,vad går Robinson ut på igentligen?

Jag hade en rikigt trevlig kväll tills halv 10 då vinnaren utsågs,jag är förbannad om ni inte redan förstått det!


inget att vara orolig för

är hemma igen nu och att träffa emils släkt var inte alls farligt,de var ju snälla människor! och gott fika var det med!
sitter hemma nu med folk där nere som väntar på maten,det blir pajer av olika slag.

och visst är det varmt idag? det är galet.

håller tummarna för frida som är i junsele

konfrimation!

Ja då är det lördag och fint väder,men jag trodde faktiskt att det skulled vara bättre av det jag hört på vädret,dagen har ju inre riktigt börjat än men,jag tror inte blåsten lägger sig direkt.

Jag har faktiskt sovit inatt riktigt bra,men är nervös inget snack om saken!
Nu ska jag iallafall göra mej klar för dagen,ta på mej lite finare kläder,fixa håret osv.

för ett år sedan stod jag där,i år är det din tur

jobbigt

är så trött nu,vill sova men ändå inte,ja livet är svårt.
har målat naglarna nu ikväll också,det blev rött och fint.

Såg ni talang föresten?

jag har börjar tänka ganska mycket på det här med att lämna klassen,vi har väl som alla andra haft både upp och ned gångar men trotts många nedgångar tycker jag om dem så himla mycket,så det kommer blir tufft att måsta lämna dem.Endel har jag gått tillsammans med sedan 6 års-åldern,och nu tar det slut?
men så som allt annat så har även det här ett slut.

I have walked beside you
everything changes,

nervöööööös

maten var jättegod,så sitter här väldigt mätt,det är inte äns kul.
Sen så har jag även hunnit med att baka negerbollar och knäckkakor som då ska vara till imorgon som är en väldigt späckad dag.

Föst konfrimation kl 11,sen blir det till Emil,och kommer alltså träffa hans nära och kära för första gången,hoppas att jag ändå kan få lite sömn i natt.Sen ska jag hem vid 5 eftersom att pappa ska ha kalas,han fyller igentligen år på Måndag men det passade bättre att fira honom imorgon så det är alltså därför som jag bakat.Och sen på kvällen blir det mys med sanna och ida framför Robinson.Helt okeu dag om du frågar mej.

Nu ska jag gå och se talang,ha en bra kväll!



fredag

det blev förlust igår, 0-2 dom satte sina chanser som vi inte gör,men måste tillägga att vi hade 3 ribbträffar.

Idag har det vart en lugn dag,det finns inte så mycket att göra på skolan nu faktiskt,alla prov psv är ju redan bortgjorda.Känns så skönt!

Ikväll ska jag på Världshuset för att käka tacobuffé med familjen och farmor,blir nog jätte gott och magen kurar redan nu.
Vi hörs ikväll!

för det mesta en bra dag

Jag hinner vist skriva lite!
Idag har det vart en dag med blandade känslor! Jag har höjt mej i både musik och bild och det innebär 20 p till,väldigt viktiga poäng! men de som är surt är att jag förmodligen inte höjjer mej i spanska.

Fysiken är gjord nu också,och det gick nog bra till slut,med lite hjälp funkar allt!
Jag gjorde även bort de muntliga i SO,och gick bra det med,det där med muntligt börjar faktiskt arta sig.

Nu ska jag börja tagga till matchen,är verkligen jätte peppad!


nu,jag lovar

blev ingen städning av rummet kan jag lova,men det skulle behövas.
Pluggning med,jag fattar inte varför jag bara inte kan börja med det och sitta en stund,har kollat lite faktiskt,men långt ifrån så mycket som jag behöver.

Imorgon har vi match mot morön! och eftersom att jag far in till stan tidigare med pappa för att köpa konfa present till min Emil hinner jag nog inte skriva förns kvällen.

Jag ska plugga lite nu innan jag sak lägga mej och nu lovar jag!
sen blir det nog att skicka en godnatt sms till emil som vanligt.


bä,bää vita lammmmmmmmmmm

Sitter fortfarande kvar vid datorn,osminkad och med ruffsigt hår.
Sitter här helt rastlös,med ingen idé på vad jag kan göra?ja,mer än plugga förstås.
Kanske ska städa mitt rum? se tv?

vacker människa,
                                                                                                                                       nej,hej kom och hjälp mej

                                                                                                                                       dags att vakna kanske?

regnet det bara öser ner

idag har det inte vart en allseles för bra dag.Vi har alltså gått hur långt som helst i skogen och i regnet,med alldeles genomblöta kläder och ett hurven i kroppen.

har tagit en varm dusch iallafall,så nu känns det bättre.Och jag måste plugga nu,men jag orkar verkligen inte.
Ikväll blir det att kanske fara till kyrkan,frida och paulina ska konfrimera sig redan idag eftersom att dom är borta till helgen då man igentligen ska konfrimeras.

fulllllllt upp,för fullt

Efter skolan som jag alltid är på så som ni alla andra for jag upp till tjärnbacka,ja åter igen för att hjälpa boysen,och den här gången blev det i regn.

Och det där med att trolla,det funkade inte för mej,jag hittade det inte,men har gjort det nu.... nästan för sent för att hittas,mamma hade lagt bort det och glömt bort vart? så hela kvällen har jag jobbar hårt med att få ihop en text om Ecuador som sen ska redovisas på Torsdag hur ska jag kunna lära mej allt!

Och nu väntar även Spanska och ett kemiprov som jag inte kollat ett dugg på.Gud,vart finns du när jag behöver dej?

en bild från någon helg tillbaka,då jag såg bio

mkt jobb hära

Jag for upp till tjärnbacka och väntade och väntade ooooch väntade,men ingen kom! vi hade träning på IP,men hur ska jag veta? lite irriterad bara lite.Men så snäll som fritte är så skuttsade han ner mej så jag fick träna iallafall.

Och vet ni vad? jag har fått erbjudande om ett till sommarjobb! I bodbysund på ett café! Skulle vara roligt och vara där men det blir nog inte sp eftersom jag har annat jobb sammtidigt,vi får se om det kan fixa sig.

Ska plugga nu,känner hur paniken skriker inom mej,vi har så mycket nu,men kan inte göra något färdigt eftersom min kasse med allt arbete är gone!! så typiskt!! Ska försöka trolla fram det,


nästan ledigt

Idag hade klassen bestämt att vi skulle vara hemma eftersom många var så trötta,men eftersom vissa inte fick tex jag,blev det till skolan ändå.När jag kom dit var vi 10 st och behövde bara ha 2 lektioner eftersom vi var så få,så jag har bara suttit hemma och slappat.Ska nog plugga lite nu!

Emil kommer efter skolan,eftersom han ska på konfa kl 6,samtidigt som jag far på träning,det var en vecka sedan nu,längtar!

77777

jobb,jobb och jobb = pengar,pengar och pengar!

Ikväll har jag vart på fotboll och vart i kommensiterparken och krattat eftersom det ska vara rent och fint där tills sommaren då jag ska jobba där,de funkade och det gör ju de hela inte sämre när man får lön och mat.

Emil är här nu,han sitter där nere och glor på någon dålig film....

Måste ju säga att jag har har fått frågan om att jobba på söndag,och jag svarade ja till det.
Så det blir alltså att servera allt folk med kaffe och tårta på konfrimationen.


Shopping,inte för hela slanten

Det här köpte jag,blev inte så mycket som jag tänkt.
Bra är att jag har massa pengar kvar och hela sommaren framför mej!!!






Hemma!

Ja,så sant som rubriken säger! Tyvär,hade gärna velat vara kvar längre!
Vi har haft det jätte bra!

Fösta dagen tog vi det bara lungt ,packade upp och gick och kollade läget på stan och sedan på kvällen spelade vi Lazerdoom och svettades.

I Lördags blev det stan några timmar,och sen Lisseberg till natten.

Söndag,SHOPPING!

Vilket mysig stad Göterborg är! Men mycket folk,nästan för mycket,men blir galen när man går omkring på stan och stöter i folk för varje steg man tar,men fick tag på lite kläder före tålamodet tog slut.Och Lisseberg,vilket ställe! Andra gången jag är där nu,så härligt .Men vågade jag åka allt? nej,hoppade över Frittfall och en stor gunga,som jag tappat namnet på.Men allt annat.

Det här blev en kort sammanfattning av trippen! och det sista jag säger är,vilken klass!
snart far vi
i tåget I väntan på kanonen den jag fagade ur på
hjälp! cooling fika

välkommen åter

Det har vart en lugn men nervös dag!
Det ända jag gjort är att tränat inför att jag skulle uppträda inför skolan,som jag och flera andra gjorde sista timmen.Det är verkligen sjukt jobbigt före,men jag tycker nästa det är värt det efter åt.
Det gick bra faktiskt,men fast jag har uppträtt förr minskar inte nervositeten ett dugg....

Det kommer nog in en liten inspelning sen,förmodligen blir det när jag kommer hem från Göteborg,det här är sista inlägget jag skriver,men hoppas ni fortsätter besöka mig när jag kommer hem,alltså på Söndag!

Nu ska jag packa in allt i resväskan,och sen ikväll före jag far ska jag även hinna med att spela match!

Ha det så bra!!

( emil,jag kommer sakna dej )

en dag left

dålig uppdatering idag,
Har som vanligt vart på skola och sen for jag upp på tjärnbacka,och genast hem för att äta och sedan handla lite gott till tågresan imorgon,ni har väl inte missat att det bär av då? göteborg!

Emil är här nu,kom inte hem för så länge sen,har vart till farmor och hälsat på och jag blev 500 kr rikare,inte illa inte illa!

bra

ingen dator,ingen tv då hinner jag

Igentligen har jag verkligenh inte tid att skriva just nu eftersom jag fick veta att jag ska spela match på Onsdag när jag igentligen har så mycket att göra! Vi far ju som sagt på klassresa då.Jag måste alltså planera om lite,måste packa imorgon + att jag ska på träning då ,göra klart engelskan som jag inte hinner ikväll och emil kommer också.Det är allt jag hinner skriva,oj nej jag glömde säga att jag inte sprang hem,det skulle ha kännts så skönt,men kunde nästan inte vara med på träningen tack vare,ja benhinnorna,jag blir så förbannad ränt ut sagt!!

igen en fin bild

gör det

Det är kanon väder idag igen,underbart! Ska bli härligt att träna och kanske blir det så att jag springer hem även idag,vi får se ,känner mig inte så sugen på det,men jag vet ju att det är värt att plågas lite för efteråt är det super!

Trevligt att jag fått lite kommentarer!
och skriv gärna namn!

skönt att du är borta brun

stor vinst

vi vann matchen med 11-0,det var en tragisk match för mej som målvakt,men en vinst är ju alltid kul!

jag har just duschat o fikat,satt nyss och försökte skriva med emil,men han var inne i datansvärld........
Ska smörja in mej lite nu och kamma håret,sen blir det nog faktiskt sängen.


nöjd tjej

kom hem för ett tag sen,det blev en runda löpning,5 km.
det gick jätte bra den här gången,det hela blir så kul.En sak som är mindre kul är att min benhinnor börjar säga emot.

Det är verkligen en härlig dag idag,vädret är kanon hoppas bara att det kan fortsätta så hära fram över, iallafall när vi far till Göteborg,och det är alltså på Onsdag kväll.

Såg ni eurovision igår? jag orkade rent inte,jag såg Sverige sen fick det räcka,det är inte i min smak det dära.
Men grattis till norge som jag hörde vann!

vinnaren

grått trist och hårt

Jag la mej vid 1 igår,satt uppe ock skrev med Emil.Inget roligt,inget intresant, tjaffs,usch vade jag hatar det men på något konstigt sett så ska väl det höra till.

Idag har jag målat naglarna,och man känner sig direkt mycket finare,vist är det konstigt vad lite färg kan göra.
Jag funderar på att fara ut och springa en sväng snart,och sen halv 5 far jag på match ska spela med 94:orna,och tog just reda på att det är på grus vi ska spela i lövånger,känns inte peppande alllsssssss,

mörkare färg i verkligheten

braig dag iaf

vi förlorade matchen,men vi var jäkligt bra ändå,det var ett bra lag vi mötte! det slutade 0-2.
Och jag kom att tänka på hur mycket jag tycker om vårat lag,alla är verkligen så sköna! jag trivs som fisken i vattnet!

när jag kom hem åt jag grillat som var kvar sedan att resten av familjen åt middag,fick även små kladdkakor som mamma hade gjort,gott kan jag lova!


taggggggga

idag har jag renskrivit lite arbete,fast jag inte är klar,bara för att känna mej lte duktig.
jag ska iväg på match snart vi har samling halv 3,det är mot umeå södra i självaste Umeå! vi tror på vinst fast det är ett tufft motstånd,kämpa kan man ju alltid!!

ha en bra lördag! hela min kommer somsagt tilbringas i umeå,kommer hem i kväll!

jag älskar dom


ni är faktiskt ganska bra!

Jag sa ju att jag skulle visa er läsare klasskläderna som vi har beställt, och det tänker jag göra nu!


män som hatar kvinnor

fotbollen gick bra,men synd att vi förlorade på straffar,men tog en andra platts! det var bra kortfattat tycker jag.

bio har jag ju också varit på,män som hatar kvinnor blev det! och den var hyffsad,men eftersom jag mådde illa hela filmen hade jag de att tänka på,har aldrig mått så dåligt.... men det är över nu
så nu ska jag snart sova,kolla runt lite på nätet bara,sovgott!*


bra jobbat

herre i min skapare det blev så att jag tog mej i kregen och sprang hem! det gick tungt men jag tog mej hem och nu känns det förjäkla bra,ni anar inte.

Imorgon då? jo då blir det fotbollscup hela dagen,åker in till stan redan på morgonen och sen blir det att se bio,män som hatar kvinnor lutar det åt.Hoppas på en kanon dag!

hej

tors

det har varit en lugn dag igen,det är så himla skönt!
Och idag berodde det på att efter lunch då vi i vanliga fall har musik,inte hade det och hade istället rast fram tills kl 1 då vi skulle se på "teater".

Ikväll har jag träning kl 6 och funderar på att kanske springa hem efter? vi får se.

duktigt

Idag har våra klasskläder kommit! äntligen! Dom är inte så speciella,det är bara en vanlig mjukisdress + en t-shirt med ett tryck,ni ska få se dem senare.

Efter skolan idag hade vi träning inför silvercupen som är på Fredag,en cup för skol lag,det var inte alls så serriöst utan vi snackade mest.När jag kom hem gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra,jag for ut och sprang och körde lite styrka efteråt! Jag känner mig så duktig,ska fösöka fortsätta med det här nu,men det får vi väl se hur det går,jag kan iallafall lova att jag ska hålla er uppdaterade.


en bra tisdag

Den här dagen har varit väldigt lugn eftersom att man blev klar med nationella på bara en stund och hade rast fram till lunchen,så då passade jag på med att göra lite skolarbete.

Efter lunchen hade vi en kort So eftersom vi skulle gå till edelvik för att höra om något krig,sen har dagen flytit på som vanligt!Ikväll har jag vart på pojkarnas träning och direkt efter det for jag och dom vanliga(sanna,lisa,ida) till kiosken och köpte glass och sen till kajjen och snacka,ganska mycker faktiskt,blev borta i 3 timmar.

nu ska jag bara göra mej klar för sängen ,sen är det GODNATT!


snart över

sitter och håller på med ett av alla arbeten just nu,det känns bra att jag äntligen kommit igång.Så det blir väl att arbeta med det fram tills det är läggdags!

imorgon är det sista nationella och det är i kemi,det är fösta året som det är de,men jag bryr mej faktiskt inte eftersom dom har sagt att dom inte sänker en pga det här men kan där emot höja,men jag kan hur som helst inte få något mvg,så sak samma,de känns bara skönt att vi missar hela förmiddagens lektioner pga detta.

aja,nu ska jag fortsätta!kram!

ja du är söt

måndag

den här dagen har vart klockren är på riktigt bra humör och hoppas det håller i sig ett tag framöver.

Ikväll har jag träning så som alla Måndagar,men måste faktiskt erkänna att jag inte är jätte taggad,men kan väl bli.
Nu kurrar magen,hoppas det blir något gott till middag!

hej på du

3-1

vi vann alltså med dom siffrorna vilket är så otroligt härligt!! Det kunde inte ha börjat bättre!!
Nu borde jag igentligen göra lite skolarbete,vi har alltså 3 arbeten som ska vara inlämnade om 1,5 vecka ungefär och arbetena är just och pass påbörjade så det känns lite tungt!


seriepremiär!

Ska snart fara på möte,ett möte om vilka tider jag ska jobba i sommar och vilken lön jag ska få osv Jag har ju som sagt fått sommarjobb på kommenisterparken så det är det vi ska planera lite inför.

Inte nog med det jag har även fått jobb på fotbolls skolan det är bara 5 dagar men det är alltid något,de sämre är att fotbollskolan går in på veckorna som jag ska vara på kommenisterparken,så vi får se hur det löser sig.

Ikväll är det match också,seriepremiär mot Clemens,jag är jättenervös men förhoppningsvis så kommer det att gå bra!
jag ska kila nu,så ha en bra dag!

10 dagar kvar!

shopping

Sen i Lördags steg jag upp tidigt för att fara in till stan och shoppa lite till examen,och hittade en Jeansklänning som jag har tänkt ha och ett par jättesnygga skor som jag tyvär ska lämna tillbaka,känns verkligen jobbigt jag vill ha dom! men får så ont i fötterna + att dom är 1dm höga lite förstort påhopp kanske med tanke på att jag aldrig gott i klackar,men hur som helst ska det vara klack på nästa skopar jag köper!

Det blev även ett par tygskor,trosor,foundation,nagelack,shampo osv.

ni får tyvär inga bilder på inköpen,men ni får en bild på det här goda


Lördagen hade en kväll också där jag såg robinsson med Ida och sanna och sen for ner till långåkern och grillade med massa folk! och sen myste med emil!

Fredag

skäms på mej,nu har jag verkligen inte skrivit på länge,men har haft fullt upp vilket har vart så himla kul!

som jag skrev tidigare var jag ju hos Lisa i fredags och det var en himla massa trevligheter kvällen hade att bjuda på.

-God mat
-Trevligt folk
-Brännboll
-Moppe
-Film
-Försök av grillning


fredag

Fredag,ja äntligen!

ikväll blir det trevligt ska till Lisa och käka eftersom hon fyllde år i onsdags,det blir grillat! sen blire ner till holmen för att grilla annat gott! tror det kommer blir en helgrym kväll!


bra dag,träning allt

idag har det vart fullt upp eftersom jag direkt efter att jag kommit hem från skolan och slängt i mej lite mat for jag på träning med pojkarna inte en så jobbig träning den häe gången,nen nästa då ska dom få lida! sen for jag och handlade lite och sedan iväg på egen träning som var jätte rolig och de gick jätte bra,pappa var där och hjälpte till också! Nu är det bara att vila och tagga inför söndag så vi har seriepremiär!

nu sitter jag med min pyjamas och en bananmilkshake i handen mums,men jag drar nu,till sängen!

har inga nya bilder,,,,,,,,


gbg

nu är jag hemma från fotbollen,for dit mad sanna och Lisa så det vart mest massa tjatter istället för att kolla,vart mycket snack om klassresan eftersom våra föräldra kom dit från att ha vart på föräldramöte om just den.Vi far alltså den 20 maj,det ska bli så kul,hoppas på bra väder bara!

men måste dra nu,rent hur väntar!


gråå råå kååå

har suttit vid datorn sedaj jag kom hem,vad ska man annars göra? ute går det ju inte vara,regnigt,grått och tråkigt! Bara för några dagar sen hade jag världens sommarkänsla men nu kan jag ju säga att den är borta.

Jag hade tänkt börja på med ett skolarbete men det har inte blivit det häller,
ikväll hada jag tänkt se fotboll det brukar ju alltid vara trevligt så,De är BIk u-lag!

skriver mer sen när jag har mer på hjärtat!
ha en fortsatt trevlig dag,ni kan ju föröka iallafall!

taget bara för någon dag sen

sovgott

träningen gick kanon,men lite tråkigt att jag var ensam målvakt!
 träningen avslutades med intervaller,springning är som matte,inte alls min starka sida,men skönt när det är gjort!

sedan att jag kom hem har jag hållt på med att försöka framkalla lite bilder,men får fortsätta en annan gång,de är så mycket,vi är verkligen inte bra på framkalla så när det väl bli,är det en rejäl bunt!

nu ska jag sova,godnatt på er så hörs vi imorgon!
hej mamma och pappa!

vi hörs

imorse när vi började hade vi nationellea i matte, c-delen!
och eftersom ni vet att matte inte är min bästa egenskap så kan ni ju gissa hur det gick.

jag har just käkat lite pannkaka,och ska snart byta om till träningskläder,blir borta från 6 till halv 9 eftersom jag igen ska hjälpa lite målvakter,det är himla kul faktiskt!


gräääääääs

träningen gick inte alls så bra som jag hoppats på,men helt okeu och det blev på tjärnbacka,på parkeringen,men det dög gott och väl och sen var det ju som sagt möte också,och det var nästan inget som sas,känndes nästan en skvätt ovärd.

Imorgon är det skola också känns jätte tungt,men skönt är det att veta att man bara går 4 dagar i veckan istället för 5,så snart helg igen.


skola imorgon

ja då har man tillbringat hela dagen i Skråm,det har vart rätt lungt men mysigt!
Har spelat GH,lagat lite mat,åkt moppe och käkat mycket glass!

Jag kom till btk ungefär kvart över 3,men var inte hemma förän vi 25 i 4,eftersom bussen stannade vid bussstationen,känndes väldigt jobbigt att måste gå, men jag kom hem till slut.

ikväll så väntar träning förhoppningsvis på tjärnbacka,men annars blir det grus som vanligt! och efter är det möte med laget om hur sessongen kommer att se ut osv.



0-0

nu sitter jag i skråm hos pojkvännen,har just duschat.
matchen gick bra men slutade 0-0 vilket känns surt alltid tråkigt när det inte blir några mål.

det blir en lung kväll,det är ju rätt så sent redan så,
men ha en fortsatt trevlig kväll!

 jag är sugen

tagga match

då har dagen snart gått,eller hela kvällen och eftermiddagen har vi ju kvar.
Lisa,sanna och ida har alltså vart här och vi har suttit ute hela tiden,men det har verkligen inte vart varmt hela tiden utan det har varit lite fram och tillbaks med det.Vi har iallafhall spelat lite spel och snackat så det har vart trevligt.

Nu väntar jag bara på matchen,ja vi har match ikväll mot grabbarna igen,den börjar kl 7 och samlingen är 6 så innan ska jag bara käka och packa eftersom jag sak till skråm sen.

Ha en bra dag och önska mej/oss lycka till!


hejsan igen solen

idag är det sol igen,det är ju bara för underbart!
så det blir till att vara ute igen,kanska vara med vännerna?

Hela morgonen har jag spelat biljard mot min lillebror Anton om pengar,ibland om 2,5,10 eller 20 kr det är inte stora summor men jag är inte miljonär häller.Jag har iaf förlorat 35 kr nu eller nårgon sånt,så funderar på om jag sak fortsätta eller inte?


varmt,för varmt

ikväll har det vart sjukt varmt det känns så kvaft.
jag tog en prommenad med lisa och sanna,den vart inte lång men det räckte gått,höll på dö av värme,igentligen ska man inte klaga,men det var faktiskt för varmt!

när vi väl var hemma hos sanna kom ida och vi såg robinson och han med mycket snack om klassresen,jag är så taggad!


skönt

igårkväll kom emil hit och vi var med sanna och ida,och träffade även Lindahl och tjejen jätte trevligt!
Ida och Sanna tog to m fram mopparna för första gången i går så vi körde runt lite.Riktig trevlig kväll!

idag har det inte alls vart lika bra väder som igår,men de har funkat.Jag och Sanna passade iallafall på när solen var framme men att sola.


underbaaaaaaaaaaart!!!

gårdagen var helt okeu,var/träffade massa folk,åt gott och myste vid majbrasan!

och idag har det var världens bästa dag,vilken sommar känsla jag har! det är inte klokt! det är hur varmt som helst ute så har legat ute och solat med ida och sanna och köpt mjukglass!sommarn är häääär!

nu väntar jag på grillat som blir till middag,lär dröjja men jag väntar gärna.
Sen till kvällen blire mer folk,kanske sitta vid kajjen och bara umgås?





RSS 2.0