1:a advent

Jag hatar sådana här dagar,då allt känns piss och deprimerande,det har börjat bli fler av dom nu,men jag antar att det är för att på julen börjar närma sig,den mysiga tiden,då man vill ha någon bredvid sig.

För exakt 1 år sedan vaknade jag upp hos emil,vi steg upp åt god frukost och ljus var tända,ni hör ju bara hur mysigt det låter,vi gick på ner på byn (skyltsöndag),mys osv.Jag fattar inte varför jag tänker så här,men det bara öser på i huvudet.Det är verkligen sådana här dagar som saknas.

Hoppas på en bättre fortsättning,men det vet jag att det blir,folk,mycket,gott och gröt,jag hoppas verkligen julstämmningen tar sig.


sökes

Vilken kväll! Jag skulle vilja skriva att jag har haft så himla roligt osvosv,men jag har inte gjort någonting,alla är sjuka och borta,eller vadå alla och alla?

En sådan här kväll skulle man vilja krypa ner i soffan med någon man tycker om,se en film och käka lite godis..



jag gillar er

smilar åt imorgon

Det var riktigt roligt på öppethus så tiden sprang iväg! Jag fixade håret på några stycken Jennifer,Lena och Anita och sen så var det nästan dags för att fara hem.

Sedan att jag kom hem har jag bakat,mamma fyller år imorgon så då blir det främmande.Det lblir även att fara ner på byn där det är skyltsöndag och jag tycker det är så himla mysigt! och efter det ska vi till mormor och äta gröt,en helt okej söndag om ni frågar mig.


att allt ska vara så orättvist

Matchen slutade 3-3,men Burträsk var verkligen värd en seger!

Jag har just duschat så ska snart gå ner och fixa håret,det är ju som sagt öppet hus överallt idag så det är bara att ni kommer förbi JB.

hockeykväll

Jag kom hem vid 2 idag och har hunnit med att julpynta lite, men jag får inte någon riktig julkänsla...var är snön?

Kl 6 drar jag iväg mot stan och ser hockey,dom möter Lejon den här gången,det blir tufft,men det är ju det jag gillar så det blir alla tiders!


Så här ser jag ut idag



Idag har vi fixat hår och smink och sedan vart ute på stan och gjort lite reklam för JB.Öppet hus imorgon!

taggad på senare kväll,vad sägs om kl 8

Då var det kvällen,för så kan man väl kalla det?

Nu tänka jag sätta på lite musik och skråla lite och sen kl 8 är det träning som gäller!
Vad ska ni göra ikväll?


Gud.... snö tack?


vill ha imorgon

Vi har haft matte fram tills nu och det ska vi även fortsätta med efter rasten.... Jag förstår mig verkligen inte på det,blir tokig!

Imorgon slutar jag i alla fall så att jag hinner med 5 över 1:an hem,vilket ska bli jäkligt skönt.Imorgon kommer vi att smika oss extremt och fixa galna frsyrer på varandra och sen ska vi ut på stan och dela ut flyers,det kommer nog bli kanoners och sen så kommer kvällen bestå av hockey och lite julfixande!

Nu drar jag på hockey

Kommer ni?


så här ser mitt hår ut nu


säg ingenting,bara håll mig i handen

Det värsta är nog att jag inte längre finns
att du har glömt
allt vi gjort,allt vi sa,vad hände?

21 månader 3 veckor

det var tider det

Nu är jag hemma! I bussen på väg hem träffade jag lindahl, det var riktigt länge sen,det känns verkligen, så det var riktigt roligt!

Nu ska jag nog snart äta något och sen blir det sång för fulla muggar,länge sen det också!


skynda dej

Träningen igår var riktigt rolig och ganska bra gick det också! är så himla taggad nu!

När jag kom hem såg jag Paradise hotel,är det någon som följer det?

Vi har kortdag idag vilket känns himla skönt och när jag kommer hem ska jag fara och sjunga med Emelie P eftersom vi ska sjunga ihop den 10 dec! Nu när vi lix pratar om december,längtar ni tills julen? det är ju faktiskt inte alls länge kvar nu.På fredag ska jag och mamma julpynta iallafall,kanske man får lite julkänsla och sen så är det ju faktiskt skyltsöndag till helgen,hoppas bara snön hinner komma!!


träning!

Då var första skoldagen på veckan gjord och vi har haft bild hela dagen så det har varit ganska lungt.Igentligen skulle vi ha haft prov imorgon men det blev förflyttat en hel vecka och det säger jag inte nej till för hade vi haft det imorgon hade jag inte suttit här nu.

Kl 8 har jag träning som jag taggar till,ska bli himla roligt! Anna fyller år idag också,så grattis!


BURTRÄSK

Då var det Söndag igen! Och det innebär hockey,jag klagar inte!

På ett tag tänkte jag gå ner och käka innan jag far,det blir fläskfilé med något gott till och sedan kladdkaka till efterätt,det blev över sedan resten av familjen åt det igår,det kommer sitta fint!



Det var en himla mysig kväll med dessa två igår,det ända mindra bra med kvällen var att jag åt alldeles för mycket,det känndes inte bra i magen.Det blev tacos som jag nämnde tidigare,godis,Robinson och Paradise hotel

farliga tider bli över

Nu sitter jag här med handuken på huvudet och har just duschat efter att ha varit ute och sprungit med pappa! Så himla skönt att det äntligen är gjort.Nu blir det att bara ta det lungt och ha det mysigt med Ida och Sanna ikväll och det står tacos på listan!


håll er borta tjuvar och banditer

Jag har faktiskt gjort lite matte och tänkte börja plugga inför datakunskapsprovet på Tisdag.

Ikväll ska jag Och Sanna till Ida och laga mat,det blir tacos och sen blir det Robinssons,det blir en kanonkväll! Vad ska ni göra?


Dåligt av tv4 att inte ta hit Rezas mamma

Igår kom jag hem kl 5 efter att ha haft en hel dag med frisörteknik på skolan och sen kom farmor och hälsade på.Kl halv 8 var det dags för att dra sig till isladan och var där i 2 h framåt,härligt! så jag missade alltså Idol,men jag håller på att lyssna lite nu och allt jag kan säga är att Calle måste ta hem det här och att det var fel som åkte ut igår,det skulle ha varit mariette!


allt betyder

Även fast dagen började med matte så har det vart helt okej.

När jag kom hem såg jag OTH,det måste ju vara den bästa serie som skapats och nu lyssnar jag på musik,har ni någon gång tänkt på hur mycket känslor det för med sig? Glädje,sorg,pepp osv det är bara för härligt! Nä,nu ska jag lyssna vidare och tagga inför träningen ikväll!


Vilken kväll!

Fika,massa snack och hockey!

Om fler kvällar kunde se ut som denna!
Mera hockey till helgen,gasch vad jag älskare!

me gusta

kvällen

Dagen har varit bra och jag träffade Sanna och Ida på bussen också,kul att få prata av sig en hel del.På bara ett tag ska jag fara iväg ock fika vilket ska bli trevligt och sen kanske det blir hockey,vi får se.


Hoppas ni får en bra dag

Nu sitter jag alltså på skolan,första gången på länge så det känns helt okeu.Det är verkligen inte bara jag som varit sjuk,det är jättemånga borta.

Nu tänker jag fortsätta läsa bloggar och kolla runt,är allt bra med er föresten?

va uppmärksamma

Det blir skola imorgon,äntligen måste jag nästan säga! Är så less på att vara hemma och inte göra någonting.

Ikväll har jag beställt lite julklappar och gjort lite julkort,så jag har i alla fall sysselsatt mig med något,men du ska jag sova!


lovely

Jag läste nyss Lisas blogg och blev så jäkla sugen på att fara utomlands! Jag har varit lite negativ till att bara fara några stycken,jag är så rädd att det ska hända något,men det skulle också vara jäklans kul,men det är ju så mycket som måste klaffa.Bilder får jag i alla fall njuta av!


Några galna och några mindre galna

Idag har vi fått hem massa kort som vi framkallat,det är över 500 st! Inte klokt! Men då ska ni veta att vi nästan aldrig framkallar så.Som ni vet så älskar ju jag kort,det väcker så många minnen! Men samtidigt blir jag lite ledsen eftersom man saknar så mycket,men det är väl bara att leva livet antar jag!


Snart är det ju faktiskt dags för

Julafton! Åter igen från nu till då.


Snö kom tillbaka


Från nu tills då : valborgs


tragiskt.. lägg inte ner eran tid på det här inlägget

Matchen gick åt h-vete om man kan säga så,inte mycket rätt,så får hoppas på ett annat spel nästa vecka mot Björklöven.Efter matchen for vi och hälsade på morfar och sedan på X-et och käkade.

Hur mår jag nu då? Lika dåligt som tidigare,på något sett så blir det alltid sämre på kvällen..Jag kan fortfarande inte fatta det,jag brukar aldrig vara sjuk,men nu måste jag ju ha varit det tillräckligt i alla fall.

Jag är ledig imorgon,men det hade jag nog varit ändå tack vare detta,men jag vill inte vara ledig,jag vill träffa lite folk,prata,skratta!

Nu ger jag upp

jag blir galen,jag är så less! Jag trodde jag var på bättringsvägen men när jag vaknade imorse hade jag 38 graders feber! Men det hindrar inte mig från att fara på hockey,jag är så less på att bara ligga hemma så jag far och hejjar i alla fall! Vi far om en timma,så vi hörs sen!


SOVGOTT

Strax lägger jag mig!

Gud som haver,imorgon är det över

Jag for iväg till Umeå,det är alltså därför som jag inte skrivit idag.Det gick riktigt bra för Anton och de andra Burträskarna,men med lite flyt kunde dom gått ännu längre.

Nu sitter jag hemma själv medans resten av familjen är borta och äter god mat och umgås med annat trevligt folk,känner mig inte riktigt 100 än,så var nog lika bra att vara hemma.Så det blir en Tv kväll igen!


stanna inte uppe allt för länge

Idol är slut och chips skålen tömd,det måste ju betyda att kvällen börja lida mot sitt slut. I alla fall för mig,jag hoppas jag kan sova bra i natt ,och i fall att jag känner mig bättre imorgon så ska jag fara till Umeå och se Anton spela pingis,men det jobbiga är att vi far halv 7! Aja,vi får se hur det blir! Godnatt!


Jag är less på at sitta inne,ska vi ta en fika?

Febern har sjunkit med en hel grad!! Inte dåligt alls,men det sämre är jag inte känner mig bättre,känner mig uy,huvudet dunkar och fryser om vart annat.Just nu väntar jag på att maten ska bli klar,kycklinggratäng,det lät spännande! För övrigt så har jag hört att jag verkligen inte är ensam om att vara sjuk,så krya på er allihopa!


gnällinlägg

Det här måste nog vara sämsta dagen på väldigt väldigt länge! Jag vaknade imorse och hade 38,5 graders feber,perfekt till helgen! Nä,så jäkla typiskt,men jag förstod det.

Jag känner mig långt ifrån bra,är så slut och huvudet dunkar!fan,jag hatar det här!


inte dåligt,verkligen inte dåligt

Jag känner mig fortfarande inte på topp,men jag drar på träningen iallafall! Inget ska stoppa mig inte!

En trevlig nyhet är att jag har fått jobb som ledare på skridskoskolan till jul,jippie! Inte dåligt alls! Så se till att ni anmäler era småsyskon dit!

Kom även ihåg att säga att jag inte är så farlig som jag ser ut!


man kan inte ha kul jämt inte

Torsdag har vi idag och dagen började med matte,som inte är mitt favorit ämne,men vad gör man? Nu har vi snart Svenska och sen slutar vi för dagen.

Jätte många i min klass är sjuka och jag har börjat att känna av hals osv,så jag hoppas det inte blir något mer,vill inte vara sjuk nu inte...  för övring så har den här dagen sugit. Vill bara hem.

Klet och kladd

Ida sö följde med på prommisen också,trevligt!

Det har varit en bra vecka och jag hoppas det fortsätter på det viset,kortdag imorgon och sedan fotbollsträning,gasch vad jag längtar!



Ett gott skratt förlänger livet! ( klet med nergerbollsdeg )

snart kan man väl säga att det är fredag

Dagen har flytit på med idrott och Frisörteknik! Ikväll ska jag ut med Sanna och Lisa på en prommenad ska blir skönt,både med frisk luft och att få prata av sig lite,som ni kanske vet så kan jag inte sluta prata ibland!

vad har du för planer på kvällen?

Eee va?


PANG BOM


kämpa nu erica

Har nyss ätit parisare och tänkte sätta gång lite musik för att sjunga.Sen kanske jag far ut ock springer och efter det på gymmet!


chineeeeesellervaaaaaad

men självklart hällre ledig

Träningen igår var himla rolig och hyffsat bra gick det också,så det känns kul! Är så himla taggad,längtar redan tills nästa träning!

Idag är det kortdag och just nu har vi rast.Vi har datakunspak och svenska idag,så det är en inte så jobbig dag.När jag kommer hem ska jag bara ta det lungt tills efter middagen då jag tänkte fara på gymmet och träna lite,det var ett tag sen jag var där nu faktiskt.

blir knäpp

Jag så jäkla tråkigt,verkligen inget att göra och inget att skriva,men ändå skriver jag?

Alla sitter nu hemma och har fullt upp med läxor och annat,jag borde vara glad men...


Någon idé till mig?



A looooong time ago



inte mkt för den delen

Nu har det börjat att bli mörk och på bara några timmar så är det kväll,gud vad jag längtar till träningen!

Sedan att jag skrev sist så har jag bara strosat runt i huset och fixat lite,vi har målat om vårat "data rum" så jag har fixat med grejer och prydnader osv.

En tavla jag pysslat ihop


ladig 3 dagen på 2 evckor

Idag är jag ledig igen och det känns underbart! Fick sova ut längre än vanligt och sen dess att jag steg upp har jag bara sett på tv,slappt men skönt. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag? får tänka på saken,det ända jag vet är att det är träning ikväll kl halv 9,det blir great!


ta fast jävlarna!

av stenlundlisa.blogg.se

hela tiden är det inbrott i Burträsk nu för tiden..
visst fan måste de finnas någon gräns.
sno massa bilar och köra sönder dom, göra inbrott lite här och där . och tillåme när man bli påkomen förtsätter man? jävla cp.
jag förstår inte att det inte blir något ordentligare straff.
jag ahr ingen aning om det gäller samma personer som gjort de här men man börjar ju undra.

hur som helst så ringde morfar nyss och berättade att ett äldre par på svedjan haft inbrott.
mannen hade iförrgår måstat in på lassa på grund av sjukdom . och medans paret var på sjukhuset hade huset tömts.
så när dom komm hem fanns det typ inget kvar.
de är ju fan helt sjuk att det här börjar hända i burträsk.
nån måste ju sätta stopp för idioterna...

när man sett eller hört någon om det hära måste man ju våga berätta det, även om det är sin egen kompis som ligger bakom det., de är ju inte mer än rätt 

inte illa

Nu är jag hemma! Och Burträsk vann matchen med 9-3 mot AIK,inte dåligt alls!

Imorse steg jag upp kl 8 för att fara ut och springa och jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv faktiskt för de,och sen så for jag på cup i Bureå! Såg inte hela så jag undrar hur det gick?


Vinsten flirtar vi åt eller hur säger man

tack till alla runt omkring

Vissa dagar är sämre än andra,vissa timmar är sämre än andra,men jag försöker hålla léendet uppe i alla lägen!


skriver imorgonkväll

Imorgon blir det hockey hela dagen! är taggad! Kom igen nu!


julen bakom knuten

Då har man varit i stan och vandrat och mamma och pappa har redan köpt lite julklappar! Julen börjar ju faktiskt att närma sig,och nu har ju snön kommit och allt!

Hos morfar åt vi grillat vilket inte satt fel,det var så länge sen nu och sedan for vi till Johanna och till sist på coop.


härligt att vakna upp till det här

Shit vad vitt det är ute!! Äntligen!! Men om det ligger kvar eller inte återstår att se.

Idag ska jag och resten av familjen fara till stan och handla lite och sen till morfar och äta middag eftersom att vi inte kan fara till han imorgon då det är fars-dag.Imorgon blir det istället hockeycup och hockeymatch!


Det är så bra och dom är så söta

Nyss mättade jag magen med tacos,snart ska jag till farmor sen blir det Idol och sedan Eva&Adam maraton med massa sköna brudar! jag klagar inte i detta inlägg häller!


underbart

Det var jäkligt skönt att få komma igång med fotbollen igen,är grymt taggad och det vet jag att fler är,så det här kommer nog bli ett bra år och framför allt väldigt hårt! så det är bara att köra!

Idag på skolan har det varit jättebra. Shamponering,färgning av ögonbryn,plockning av ögonbryn,flätor oah annat och massage,så jag ska verkligen inte klaga! och det ska jag häller inte göra på att vi är lediga nu på Måndag igen,helt sjukt..... bra!


hoppas åt mig

Nu är det snart dags för möte och sedan blir det träning,det ska bli så roligt,hoppas det går bra nu bara,det var ju faktiskt ett tag sen!

Imorgon är det Fredag och det måste ju bara vara veckans bästa dag! Och det av många anledningar!


Jag är sugen på choklad

Då har man fått igen matte provet och det blev som jag trodde ett IG,då var alltså första IG -et avklarat! nämen jag skulle ändå få G eftersom att hon tycker att jag jobbar så bra på lektionerna osv och att det var så nära,så det känns ju i alla fall bra!

Kort dag har vi idag också,så jag är snart hemma!


saknar nästan allt som har med förra året att göra

Det gick bra att springa idag faktiskt,men det blev inte så långt.

Skolkatalogen har kommit nu också,så jag tänkte lägga mig i sängen och kolla igenom den på ett tag,för det är ju en hel del nya ansikten.

Imorgon är det träning också,är så grymt taggad!

aldrig ska jag glömma!

fast vet inte om jag orkar

Då var första skoldagen på den här veckan gjord och det känns superbra,nu är det alltså bara 2 dagar kvar innan det är helg!

ikväll ska jag på core och igentligen så har jag även Bodypump efter det,men jag har blivit less de så jag kanske far ut och springer istället!


gamla goa tider

Ikväll har jag varit ute och gått med Sanna och sedan så var jag på gymmet! Ifall ni inte redan vart inne på Stenlundlisa.blogg.se så gå in och kolla,lite intressant och läsa om hur man var som liten! tydligen snygg och kär jämt!


Äntligen!



Träningen börjar igen 5 nov - Nyhet - Burträsk FF A
Nu är det dags att börja röra på sig igen.
Vi börjar att träna lite lätt på torsdag 5 november kl. 20.00 på gympan.
Före träningen så har vi ett spelarmöte på klubblokalen där era nya
"slavdrivare" kommer att presenteras och upplägg för den kommande
säsongen presenteras.

dagen rullar på

Jag har faktiskt vart ute och sprungit på förmiddagen och sedan har jag hållt på och stökat i mitt rum,så nu är det lite mysigare!

Ikväll far pappa och Tobias till Lycksele eftersom att det är hockey match,var himla sugen som vanligt på att följa och titta,men inte kör mamma ända till lycksele, så jag får vänta tills på Söndag då dom har hemma match mot AIK istället!

Så ikväll blir det gymmet för min del!



Inte vill vi titta inte













Lika

Tråkigt väder idag som det var igår,varför kan inte solen ta och visa sig?

Idag blir det också en lugn dag,ingen annan är ju hemma! Så jag får väl sitta i soffan och se lite tv,ta en promenad och baka lite.

Jag är så stolt nu över att jag har gjort alla hemuppgifter,annars hade jag suttit här idag och haft panik över att det är så mycket som ska göras och att jag nite äns hade börjat.

Jag skriver senare idag såklart!

Lisas konstverk! Någon som är sugen på att köpa?

 

godnatt

Ikväll har jag varit ute och gått med Sanna och sedan for jag hem till farmor för andra gången idag och den här gången var hon hemma så vi satt och pratade ett tag.

Jag ska nog lägga mig snart,men före det ska jag skicka in en hemuppgift!

nyfikna?

njut av tiden ni har kvar

Farmor var inte hemma när jag gick förbi så jag fick fortsätta att gå och gick in på skolan istället för att hälsa på där och det var riktigt trevligt fick träffa Emil och Frida osv för att prata av sig lite och nu saknar jag bara skolan och högstadiet ännu mer! Tänk om man kunde vrida tillbaks tiden.


Blir ingen bild eftersom att blogg.se suger just nu

boring

Så tråkigt väder det är ute idag,usch!

Under morgonen har jag sett tv, våra bästa år och OTH och sen så har jag också framkallat bilder,det var verkligen på tiden,vi har nog inte gjort det på 2 år! Så det blev inte lite.

Snart funderar jag på att fara och hälsa på farmor och sedan måste jag nog göra lite läxa!


sovmorgon imorgon

Det har varit en jätte lugn dag ganska skönt igentligen för jag har varit så slut,man är ju inte van att vara uppe till 2 flera nätter i rad,men som tur är så är jag ju ledig imorgon och även Tisdag,jag gissar att ni är lite avensjuka?

Ikväll har jag vart ute och sprungit och efter det tog jag mig en promenad,det är ju så himla skönt ute! jag var förbi kyrkogården och kollade också,så himla fint det är där nu.

Bild från i sommras!


söndag

Då har man varit på hockey och sett anton spela med mormor,mamma och johanna! Snart blire mat och sedan funderar jag på att ta en prommenad.



Johanna har tagit hål i tungan nu också,och det är så snuggt!

Min bror igår


the best people

Kvällen var helt klockren som vanligt då man är med dessa människor! Ni är verkligen bäst!

Vi åt massa god mat,efterätt,godis,spelade spel,snackade,såg film osv



RSS 2.0