Core,imorgon spinning!

Core var riktigt roligt,de ända jag saknade var att få svettas,det är ju alltid skönt,man känner att man varit duktig då.Men jag kan tänka mig att jag kommer ha en hel del träningsvärk imorgon och ännu mera på fredag!

Jag kom hem just före 8 och då bänkade jag mig framför tv:en och Idol.Idag gillade jag Rasmus,Erik och "zlatan".Patrik var inte så bra men jag hoppas verkligen han går vidare ändå,han är ju goasté gubben efter Bagge och han har en jäklans röst!!
/> från igår, Jag älskar låten!

skriver när jag har tid,ikväll!

Jag gick runt i flera flera timmar igår med Jonna och Lisa för att invänta kursen som började halv 7 igår kväll.Den var verkligen inte bra,de ändå dom sa var att deras produkter var helt klart bättre an allt annat ute på marknaden så som alla andra säger.Bortkastad tid!

Idag när jag kommer hem ska jag fara iväg på core,igenligen var jag reserv den här gången men fick platts ändå!

Om en timma har vi prov så jag borde kanske igentligen plugga nu.Vi hörs!


fullt upp!

Igår var jag inte inne på datorn någonting när jag kom hem.För som jag sa så var jag och gymmade,det gick riktigt bra,och kul är det! Jag kom hem just före 8 så då pluggade jag lite och sen blev det självklart idol.Min favorit kalle gick vidare!

Idag har jag kortdag men ska stanna i stan hela dagen och kvällen för att vi ska på någon kurs,så det lär bli lite jobbigt,men men.

Hinner inte skriva något mera idag men vi syns imorgon!

nammmmmnam

igår kväll när jag kom hem såg jag ensam mamma söker,hur bra som helst verkligen! sen gick jag och la mig rätt snabbt efter att jag pratat med pappa lite,han kom nämligen hem igår från "hockeylägret".

Maten var i alla fall jättegod igår,fast tacos kan man ju inte misslyckas med.Lika gott varje gång!

Nu har vi en lektion kvar,det blir bild,engelskan är redan överstökad.

När jag kommer hem blir det bara till att äta något och sedan blir det gymmet,är grymt taggad på det och träning över huvud taget,nu jäklar!

 ensam mamma söker förra året


nu är det pluggning kvar

Jag och anton gick ut för att försöka kratta löv tidigare idag men det gick inte nå vidare eftersom att det blåser så mycket,så jag for ut på en prommenad istället.Det är riktigt varmt idag,fast det blåser.

Fritte ringde nyss och sa att jag var välkommen på tacobuffé ikväll med 94/95 eftersom att jag spelat med dom i sommar,och vem tackar nej till tacos?,nä tänkte väl inte att du inte heller skulle göra det.


vad händer idag?

Jag kom hem från mormor vid halv 9 och bara ett litet tag senare ringer bobby,så jag var med flera goa typer hela kvällen,kul att göra något istället för att vara hemma kännde jag.

Idag ska jag försöka plugga lite,jag har prov på onsdag i frisörteknik,sen blir det kanske en prommenad och kl halv 4 blir det hockey och själcklart så ska jags e ensam mamma söker kl 8.Det var en kort sammanfattning om hur jag tror min dag kommer att se ut!

tycker bilden är så härlig

blir god mat

Är riktigt slut,det blir man verkligen varje gång som man varit på badhuset.

Först sprang jag på löpbandet i 30 min och sen blev det styrketräning i 1 timma,känns skönt att ha rört på sig lite.Nu tänkte jag plugga lite och ska städa mitt rum,sen kommer mormor och hämtar oss eftersom att vi inte har någon bil,pappa och tobias är i Norsjö.Vi ska äta hos mormor och vad som händer senare ikväll är okänt.


lördag

Jag vaknade så som alla andra helger halv 7 för det är då jag bryukar stiga på på vardagarna,men hade tur och lyckades kunna somna om till 20 över 9 i alla fall.

Nu ska jag paxka väskan och dra på gymmet med sanna!


friends!

Idag fick vi sluta kvart i 2 eftersom att vi ska på en föreläsning på tisdag kväll,inte illa,inte illa.Som jag sa tidigare så hade vi ju frisörteknik hela dagen och jag gjorde nästan inget.satt i frisörstolen och blev klippt av jonna och blev riktigt nöjd så tack!

Bowlat har jag ju också gjort,vi han med 3 svängar och jag vann 2,snacka om att jag blev impad av mig själv. ;)
Det har varit en riktigt trevlig kväll,och människorna är ju underbara!

Sen att jag kom hem har jag sett idol med mamma och anton och käkat massa mumma!



tagggggggga

Då var man trött och slut efter kvällen,styrketräningen var riktigt kul,men spinningen inte lika så,men det funkade,skönt var det att få svettas i alla fall,nu kanske jag låter äcklig men det är riktigt skönt! det bara droppade.

Imorgon är det fredag igen,vad veckan har gått fort.Imorgon har vi frisörteknik hela dagen och sedan blir det bowling och god mat med trevligt folk,så det kan ju bara bli en trevlig kväll!


hårdkörning!

Hej allihopa!

Jag hade kortdag idag så har varit hemma ett tag.Jag har ju berättat att jag måste skynda mig till bussen varje kortdag och att vi ibland missar den,så nu har vi gjort så att vi har kortare lunch på dom dagar som vi har kortdag så vi kan gå i tid och hinna till bussen.

Ikväll ska jag vara duktig! Jag ska börja med att styrketräna kl 6 och sedan kvart i 8 ska jag på spinning.Spinningen är jag lite nervös inför,eftersom att några jag pratat med säger att det är värsta som gjort och liknande,så det blir spännande! Får se om jag kommer hem levande.

snyggingen själv


det eller det?

Träffade massa trevligt folk på bussen hem idag så man han prata av sig ordentligt och det gillar jag.Nu ikväll har jag varit ner på badhuset för jag hade tänkt att vara med på core men det var fullt och även nästa vecka,så alltså om 3 veckor blir det min tur,och eftersom att jag inte kunde vara med idag for jag ut och gick.

På fredag blir det bara trevligheter,men vet inte vad det blir än,det blir antingen att fara på någon klassfest eller bio och bowling,jag är taggad på bägge så det spelar ingen roll vad det blir,bara det inte skiter sig nu så det inte blir något.


kalla det vad du vill

Idag är det Onsdag som även kallas för lilla lördag.Nu på morgonen har vi haft idrott.Vi spelade fotboll mellan 2 kullar och sem gjorde vi några ryck upp och ner på dom,det var riktigt kul och jobbigt var det också.Nu ska jag gå och käka en god lunch,det ryktas om carbonara! sen blir det frisörteknig och en liten redovisning.

skriver ikväll!

Ha en bra dag!


anders bagge,världens härligaste gubbe

Regnet slutate nästen precis då jag kom ut så det var riktigt skönt ute,så nöjd jag är över mig själv att jag tog mig ut,var ute i just över en timma.Nu ska jag tvär ducsha och sen titta över provet som vi har nästa onsdag och sen blir det såklart idol!


det är inte lätt när det är svårt

Nu är jag hemma och ute regnar det,tragiskt! Hade tänk fara ut ocg gå efter midagen så hoppas det slutar snart.som ni kanske märker så han jag med halv 3 utan att stressa vi fick sluta tidigare och hoppas vi kommer att få göra det varje gång,jag tror det ser rätt ljust ut.

På skolan har vi satt igång med kärlekstema och då läste vi olika ordspråk och dom här fastnade jag för:

Den som älskat kan ej glömma.
Den som glömt,ej älskat har.
Den som glömde visste ej vad kärlek var.


Välj din hustru mera med öronen än med ögonen.


Kärlekens dörr är svår att öppna och svår att stänga.


 

tisdag

Då var det tisdag idag och under förmiddagen har vi haft datakunskap och hört på en liten föreläsning om alkohol och att inte köra bil eller moppe när du har alkohol i kroppen.Vi såg också en film om olyckor som inträffat och vad som händer,är det verkligen värt det? NEJ. så kör inte berusad!

Nu väntar svenska och sen slutar vi,jah hoppas bara att jag hinner med halv 3 bussen.

Vi hörs när jag kommer hem!
 så gick det för denna man,låt det inte hända dej!

håll ögonen öppna för massa bilder sen

Ikväll har jag gjort klart ett skol arbete och varit på gymmet,tro det eller ej.Riktigt kul faktiskt,det är inget jag har gillat förut.Så nu har jag till och med köpt ett 12 gr kort till att börja med,sen får vi se om det blir mer.Jag känner att jag har blivit så lat sedan att vi fick uppehåll,så det känns skönt att ha kommit igång lite nu.

jag sitter på bärbara så har inga bilder som ni inte sett,men ska bättra mig med massa bilder sen istället,kameran ska fram om in i väskan.

film-time

Jag som var så gruvsam inför engelska och bilden.Engelska har vi haft hela förmiddagen och vi såg film då,så det var ju rätt lungt,nästan för lungt,jag var verkligen nära på att somna,är så himla trött... Ja,vi har då bilden kvar,men det funkar sen så ska vi också få gå och handla lite hårprodukter osv ,allt för halva priset!

Ikväll ska jag nog göra bort ett idrottsarbete och ta en prommenad,vad annat kan man göra? när vännerna sitter hemma och pluggar.

 at school

så här snygg gör jag mig på bild!


söndag

Idag har jag vart uppe på tjärnbacka och kollat på fotboll,och varit hos både famor och mormor,har även hjälpt till lite med potatislandet.

Imorgon är det Måndag som alla förhoppningsvis redan vet och det innebär att jag har Engelska och bild imorgon,inte mina favorit ämnen något av de,men vad kan man göra,det är bara att gå till skolan med ett léende på läpparna,försöka kan man ju alltid.

längtar tillbaka

helt utan dej,det funkar inte

Då är det alltså Söndag,det tråkigaste dagen på hela veckan höll jag på att säga,men de menar jag ju inte,för hellre är jag ledig än är på skolan. Men vad ska man göra idag då? Det skulle vara skönt att bara slappa,men lite tråkigt känns de ju.Hoppas på att det blir att fara och se hockey lite senare och säkert lite fotboll.

Vad ska ni göra idag?

my nice friends

umeå och dagen!

Idag kom jag hem kl 5,så då var det bara att göra i ordning sig för kvällen,för vi har/har haft främmande,ätit god mat och sådär,men jag och jennifer var inte här så länge utan vi for och var med massa andra trevliga personer,sen så träffade jag även A.L och O.H så jag pratade med dom ett väldigt bra tag och nu sitter jag här och käkar chips.



I Umeå har vi haft det jätte bra,jätte trevligt! Så det måste göras om igen!

När vi kom dit på fredagskvällen for vi först till max för att få i oss lite mat ochs en tog vi bussen till idas morbror och där såg vi idol.Idag har vi gått runt som tok på alla affärer och haft det super och sen på bussen hem träffade vi även bobby!

Det jag fick med mig hem var : 3 st T-shirtar,en jeans-skjorta,halsduk,mössa och örhängen.Och jag har ett till hål i örat som Lisa gjorde på mig,och det ska bli fler!


var rädda om varandra

Nu har jag packat allt jag behöver ha med mig,det var inte alls mycket.Jag kommer ju inte kunna skriva nu för än att jag kommi hem och det blir imorgon kväll och då hoppas jag att ni är tillbaka!

Nu ska jag ner och fika lite,ha en bra helg!!



En person kan betyda så mycket.Vem är det som betyder så mycket för dej? Tala om det för personen och var rädd om den,för imorgon kanske han/hon inte längre finns kvar.

hjälp mig

Jag har varit ute och gått med sanna tidigare ikväll,det behövdes verkligen,skönt att få komma ut lite och få komma på andra tankar.Den här veckan har verkligen vart jobbig,jag har nog legat i sängen och flännat varje kväll,jag vet inte vad jag ska göra?

Men imorgon far jag,Lisa,Ida och Sanna till Umeå i alla fall och det ska bli himla trevligt att få göra något annat.Jag har verkligen längtat efter shopping! Jag hoppas bara att jag kommer vara på bra humör.

Vi åker in med 20 över 4 bussen så vi är i stan vid 7 och då kommer vi förmodligen att käka något och sedan fara till idas morbror med familj,för det är där vi ska sova.Sen på Lördagen blir det shopping hela dagen och åker hem vid 4 med förhoppningsvis massa fynd.När jag kommer hem kommer vi att ha främmande,vilket blir kul.Jag känner att det är bra att ha saker att göra och inte att bara sitta hemma och tänka på gamla minnen och kolla på kort.

Nu ska jag i alla fall se idol så som jag gjort alla andra kvällar den här veckan.
 jag har bara kort som ni redan sett på den hära datorn,så blunda i fall att ni är less ;)

ge någon en kram

Tack för alla snälla kommentarer och alla kommentarer över huvud taget! Det värmer!

Alla behöver kärlek och värme,och då menar jag alla! Och eftersom att jag är van att få det så känns det helt plötsligt så tomt,för vem vill inte inte bli älskad? och få den där kramen som betyder så väldigt mycket..

Jag önskar att inte någon människa på hela jorden ska behöva känna så hära,det är ingen värd.Kärlek är en så stark känsla,en underbar känsla,men när man inte blir älskad tillbaka av den man älskar så är det de jobbigaste känsla som finns.

Anonym,vem är du?




fortfarande dålif fantasi

Jag kom nyss hem från farmor där jag har vart och hälsat på och fikat lite.På vägen dit träffade jag Johan,vilken kille alltså,så härlig och prat glad en grabb!

Nu väntar Idol,sen mera tv och sedan sängen!

gamla góingar



Tänk före du gör

värt att läsa! kärlek=vänner

Jag läste just ett inlägg av Ewelinakarlssonn.blogg.se ,eller det gör jag alltid men det här fastnade jag för :


Inatt drömde jag kanske världens hemskaste dröm, i princip den värsta som finns, och neeeeej det var inte något monster som jagade mig eller liknande. Det var om att linus gjorde slut med mig, och inte nog med det ville han inte prata med mig och han vägrade säga varför. Haha vaknade upp svettig och med tårar i ögonen vid halv åtta och med tanke på min puls och hyperventilering kände jag att något himla somna om var det iiiiinte snack om. Kan väl bara säga att jag tycker så jäääävla synd om er som blir dumpade och fortfarande älskar en person men inte får något svar från personen i fråga, det är väl ungefär det värsta som kan hända.. Jag är en sån som alltid vill att "vi" ska göra slut, varken han eller jag, utan VI. Man ska komma överens om det är värt att bryta upp allt, hur man kan/skulle ha gjort det bättre, vad man ska tänka på för det är inte rättvist om en enskild person ska lämna allting. För en gång i tiden har man tyckt om varandra, en gång i tiden har man älskat varandra så djupt att man valt att vara tillsammans och spendera dagar och kanske nätter hos varandra. Så ja, om någon kille just nu läser detta och funderar, du ska bannemig prata igenom det med din flickvän innan ni tar något beslut;-) Och ja, det finns undantag, om man hatar och blir äcklad av personen man är tillsammans med men den vill bara pussas och vara på en hela tiden så ja, då finns det inte så mycket val haha:p


Det värsta som skulle kunna hända har redan hänt mig,och det hände snart för en månad sen,Emil sa att han inte älskade mig längre! och ingen som som inte har vart med om det kan nog inte förstå hur jobbigt det är.Jag hoppas verkligen att vi kommer kunna vara bra kompisar även fast det är tufft i början,det måste bli så.

Så som evelina skrev, man har älskat varandra en gång,man har haft varandra på hjärnan hela tiden osv,så jag hoppas verkligen att du emil inte bara skiter i allt,för det skulle betyda så mycket.



dålig fantasi

Imorse steg jag upp kl 7,riktigt skönt att få sova en halvtimma längre.Vi skulle ha haft idrott,de är så skönt att få ha det på morgonen så man slipper att fixa till sig osv,utan man stiger bara upp,äter lite och sedan drar man till bussen.

Det blev ingen idrott för att det regnade,vilket ursäkt är det? så vi har kollat på lite kartor osv inför origenteringen.Men för  mig gör det inget,jag fick min lilla sovmorgon ändå,och jag skulle faktiskt behöva lära mig lite karta.

Det är en timma kvar till lunch och jag mår nästan illa eftersom att jag är så hungrig,hoppas det är något gott!


sol´n lyser starkt

vilket härligt väder det har varit idag,det passade riktigt bra med en promenad,mycket folk var det ute på byn också,kanske inte så konstigt med tanke på vädret.

Idol har jag ju självklart sett på också,det har säkert ni med?

Nu tänkte jag sitta här ett litet tag till och sen krypa ner i sängen,ska bli skönt.Jag har börjat att bli så trött på dagarna,så det sitter nig fint med en tidig kväll.


skönt nanting

Jag har varit hemma ett tag nu faktiskt.Vi fick sluta tidigare så vi han lätt med halv 3:an utan att stressa och springa över gatorna.På bussen var det en bastu,har aldrig varit mede om något så varmt,det bara rann svett,jag vet att jag är fräcsh! Jag träffade Lindahl på bussen också,himla trevligt! Det är ju inte varje dag nu för tiden!

Kl halv 6 ska jag ut och gå med Sanna,så det ska bli skönt,sen blir det väll Idol.


tisdag

Imorse var jag så himla trött att jag satt och slummrade på bussen.

Nu på förmiddagen har vi datorkunskap och sen har vi svenska till kl 2.Hoppas verkligen att vi hinner med bussen idag,annars måste jag som hela förra veckan åka in med 25 över 3:an varje gång vi har kort dag.

Nu kommer läraren,så ha en bra dag allihopa!


One tree hill

Jag har suttit och sett Kändisdjungeln om det nu är så det heter?.Det är ju verkligen inte bra,jag tycker det är ett stort fiasko,och varför ska det gå varje dag..

Något jag saknar är oth!

GODNATT!

bussen på topp

Träffade som vanligt massa sköna typer i bussen,bussresan är nog största höjdpunkten på dagen.Sedan att jag kom hem har jag suttit framför tv och gjort en engelska uppgift som jag inte han klart på skolan,men nu är det då klart.

Jag vet inte vad mer jag ska göra ikväll?,såhär kommer det nog ofta att bli nu.Jag kan inte fatta hur dom som inte har någon sport osv på fritiden klarar sig.

tankarna går

saaaaaaaaax

Vi har lyssnat hela morgonen på 2 st som berättat om sax-tekniker,kvalitéer osv,det har varit jätte tråkigt och rumpan har ömmat,när man satt där blickstilla på sin stol.Men nu i eftermiddag ska vi få pröva olika saxar i olika prisklasser osv.

Vill också nämna att jag hade 2 besökare ifrån att slå besökar rekordet igen,himla roligt!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra,kanske lite skolarbete om det går,har ju vanligt vis träning,så vi får se vad som händer.

 jag är sugen

think of me

Vad vill ni att jag ska skriva mer om? ge mig gärna tips.

Nu är det bara några få timmar kvar tills helgen är över,men de känns bra ändå eftersom att jag hunnit med så mycket,kunde inte ha gjort så mycket mer.

Jag har:

- Vart domare
- Haft middag här hemma
-2 helkvällar med kompisar
-spelat match
-vart hos morfar

Imorgon är det skola som gäller,och vi ska lyssna på någon föreläsning om sax-teknik,kan bli riktigt intresant,intresantare än engelska och bild som vi igentligen skulle ha haft i alla fall.


I fight every day

tack allihopa för era kommentarer,tack melina!

Det blev en bra avslutning på sässongen,vi vann med 5-0,riktigt skönt! och sen for vi hem till morfar som bor ungefär bredvid där vi spelade och åt mat,fisk,himla gott eftersom att jag inte äter det allt för ofta.

Nu tänkte jag sätta på lite musik och sjunga lite.

I fight every day

match

Idag är det söndag,dagen före veckan börjar om på nytt,varför ska helgerna gå så snabbt?

Idag ska jag spela match i stan kl 2 mot clemens,det är sista matchen så det skulle inte sitta fel med en vinst som avslutning,och efter matchen ska vi fara till morfar och käka middag.

Och sen ikväll blir det självklart att se ensam mamma söker,gör det ni också!




helt galet

Har haft en sjukt rolig kväll! Det blev lite fler än jag räknat med,men det vart bara bättre! Vi hade tänkt se film,men vi hade så mycket att snacka om,mycket konstiga grejer så filmen han vi inte med.

Jag har haft besökar rekord idag också,hela 106 st!,inte illa pinkat mina vänner! Så roligt!


Jag älskar/älskade verkligen dej

Då har jag äntligen bestämt vad som ska bli av kvällen! Jag ska hänga med Ida,Ida och Sanna,vi ska väl se någon film,snacka och bara ha det bra! Hoppas bara jag blir på bättre humör.



Allt jag har i hjärnan är emil,jobbigt värre,men han är världsklass,en toppenkille som jag saknar mer än allt annat! Att Kärleken skulle vara så svår hade jag inte en aning om,men inte häller att den kunde vara så underbar när den väl varade.Men jag är överlycklig över tiden vi fick tillsammans,men att tänka tillbaka på den gör allt så sjukt svårt.

borta med vinden,de gick så snabbt!

ganska toppen

Då var matchen avklarad och jag var riktigt nervös sak ni veta,men det gick bra,inte så mycket att blåsa för.

Jag hörde nyss att det ryktades om att det blir tacos till middag,så jag kanske ska gå ner och hacka lite grönsaker.Inte illa igår currykyckling och idag tacos,jag älskar mat!



Jag kan ju också berätta att jag,Lisa,Sanna och Ida drar till Umeå på fredag och stannar till Lördag.På fredag blir det bio och sen far vi och sover över hos idas morbror och hela lördagen består av shopping! Inte illa,inte illa!




kom tillbaka

Den här morgonen har inte varit något att fira,jag har haft så sjukt tråkigt.Jag har suttit här och ätit massa choklad samtidigt som jag har lyssnat på en massa deprimerande musik,kanske låter bra,men så är inte fallet.

Men bara på ett tag far jag på matchen,så då far man lita att göra.Sen ikväll så vet jag inte vad jag ska göra,antingen vara med några 94:or eller se film med några andra,vi får se vart vägen leder mig som prästen skulle ha sagt?


hyffsat good loocking


shitttttt

Jag har haft en riktigt trevlig kväll,god mat,idol,goda vänner osv!

Nu ska jag höra på musik,blev riktigt sugen på att sjunga,men då väcker jag ju hela huset,så jag väntar tills imorgon! Imorgon ska jag även dömma min första 11-manna match,de känns riktigt nervöst,så ni kan ju tänka lite extra på mig imorgon kl halv 2.


gör en människa glad

Tänk hur mycket som jag förendras på en gång.
Alla behöver känna sig älskade!

ja

Dagen har vart riktigt skön,vi har fått huvudsmassage och vanlig massage,jag älskar det!

I bussen träffade jag på alla 94:or,riktigt trevligt eftersom man inte träffar dom varje dag som man gjorde när man gick skola i Burträsk.

Ikväll kommer Lisa,Sanna och Ida hit,jags ak bjuda på mat och annat gott eftersom att jag fyllt åt,så jag hoppas det blir en bra kväll!



helg om några timmar

Som jag nämnde tidigare så hade vi ju våran sista träning för sässongen och den träningen var verkligen jätte rolig,lite olika tävlingar och sånt är aldrig fel.

När jag gjort mig klar for jag förbi Ida och sen drog vi till Rasmus och Edvin,dom har ju skaffat lägenhet nu,så vi var där och såg idol,käkade glass,snackade osv,riktigt trevligt!

Nu väntar en till skoldag,idag ska vi vara i salongen hela dagen,så det kan ju inte bli annat är bra.


arg erica

Snacka om att man blir arg!

Vi springer mot bussen och busschafören ser oss eftersom att en kompis säger till att vi kommer springande,men hon bryr sig inte och kör iväg.

Nu ska jag snart iväg på träning och hoppas morgondagen blir bättre!

tal hit och dit......

Riktigt jobbigt var det att stiga upp imorse,men vad har man för val,men snart helg som tur är!

Hela morgonen har vi haft matte,och ni som känner mig vet ju att det inte är min starkaste sida och ännu sämre går det nu,när läraren blir sur när man frågar om hjälp och inte fattar,det här kommer aldrig att gå!

Jag har kortdag idag och hoppas på att hinna med halv 3 bussen,annars kommer jag hem efter halv 5 igen och sen blir det träning,sista träningen för den här sässongen,helt galet att det redan är över.


Då var det över

Då har alla nära och kära farit.Presenterna är öppnade och fikat uppätet.Är riktigt nöjd,fick mest kläder,en väska,lite pengar och annat smått och gott!

Nu väntar IDOL!


kl 9

gillar han!

Ikväll blir det idol för fulla muggar!

onsdag

Sitter på skolan nu,det regnar tydligen ute,de hörs ända in,så det var en jäkla tur att vi hade idrott i morse.Nu återstår bara frisörteknik,men vi har det fram tills kl kvart i 4 så de känns si sådär,men sen blir det hem och äta massa gott,öppna presenter osv,äntligen!

Ha en bra dag!

en bild på anton! (bror)

Lyssna och njut!


Äntligen är idol igång!

Försäljningen gick inte alls vidare,fick ingen såld...

Nu hela kvällen har jag sett Idol och bakat till imorgon då det blir kalas! Ska bli riktigt kul! Hoppas på bra presenter!


kortdagen blev lång

Idag hade jag kortdag men vad gjorde väl det när jag missade halv 3 bussen eftersom att lokalbussen var så seg.Så jag fick gå och sätta mig på buss stationen och vänta på 25 över 3 och kom hem för 20 minuter sen.Det tar så lång tid pga att den lämnar av folk över allt.

Jag har hunnit få i mig lite mat och alldeles strax ska jag gå ut med Lisa för att försöka få sålt lite prenumationer på mellanbyggden åt laget.


förnyat

Ny header nu,lite enklare variant,tack Frida!

Nu ska jag lägga mig framför tv:en,är ensam hemma så måste ju passa på när man jsälv får välja vad man ska kolla på och inte alla andra ska kolla på hockey.

Ha en bra kväll!


vanlig dag idag

Tack för alla gratulationer!

Dagen har firats med skola och fotbollsträning.Ska ha kalas på Onsdag så då får jag alla presenter,tårta osv,så de längtar jag till!


Ett kvar till sjutton

Lilla/stora jag,kalla det vad ni vill,16 år i alla fall!


16 år

Det blev förlust,sista hemma matchen,typiskt.Och jag får ta på mig förlusten,så det har vart lite tungt,men lite kramar och bra lagkamrater ha gjort allt bra igen.

Och pizzan som jag snacka om satt väldigt fint i magen.Sen att jag kom hem har jag sett Ensam mamma söker,riktigt bra!

Måndag imorgon..Helgerna går så snabbt!

Fyller år gör jag imorgon också,ett år äldre.

sista hemmamatchen

Jag har just städat rummet,något som verkligen behövdes.Skönt att det är gjort nu i alla fall.

Just nu sitter jag bara och inväntar match,vi möter umeå södra idag kl 4 på IP,så kom förbi.Efter match blir det trevligheter,då ska hela laget både U och A fara på världshuset och käka pizza.

jag gillar verkligen er tjejer

American Idol



Den 8/9 börjar det svenska idol!

ganska bra tider ändå

Vilket tråkigt väder det är ute idag,vill ju ha sol och värme,men måste väl insé att hösten är här och snart vintern.Vilket jag igentligen tycker är mysigt.Tänk att få ta fram stora,tjocka och varma kläder,gå på hockey,krypa upp i soffan med massa ljus och en film.Även om sommaren är bra så ser jag faktiskt fram emot den mindre varma tiden.


kärlek

Ida och Sanna for just,vi har haft det himla skönt.Sett tv,ätit massa gott och lyssnat på musik.Musik som ger en minnen,minnen från förr.Jag skulle verkligen inte klara mig utan musik,men just nu blir jag deppig av all musik jag tycker är bra,ni vet lugna låtar och allt ska vara om kärlek.


lördagkväll

Nu har jag duschat,städat lite och tänt ljus,och det batyder att jag har en myskväll framför mig med Sanna och Ida,så snart ska jag iväg och träffa dom på kiosken,för vad är en myskväll utan godis?


fotboll för hela slanten

Imorse låg jag i sängen till 10 för då fick jag ett samtal,det var charlott ( en från laget ) hon frågade om jag hade lust att spela match,eftersom att det verkligen var kris om folk och när hon ringde så hade dom samling,så det var bara att stiga upp i full fart och packa väskan.

Vi vann matchen med 5-0,så jag ångrar inte att jag for.Efter matchen följde jag fritte och käkade på X-et och sen så blev det till att se fotboll,Åckulsjön mot Sörbole,2-2.

Nu ska jag duscha!


lycka

Dagen blev lika bra som jag trodde! Det gick bra att klippa,har ätit god mat,har haft trevligt sällskap,sett hockey och valt lite födelsedagspresenter,känns kanon!

Nu ska jag läsa lite bloggar,lyssna på musik och sen blir det sängen.


FREDAG!

Idag är det Fredag,äntligen,vad jag har längtat!

Det betyder flera saker. 1 - Helg.
                                    2 - Gå på stan för att visa vad jag önskar mig.
                                    3 - Jag och mamma ska till Johanna och käka tacos!
                                    4 - Se hockey,äntligen börjar det.
                                    5 - Vi har frisörteknik hela dagen.

Hoppas ni får en bra dag! Kommer nog inte kunna skriva mer idag förns sent ikväll!

Vad ska ni göra i helgen föresten?

klippa blir det massor av idag!

vad vill ni att jag ska skriva om?

Jag var ensam målvakt på träningen idag också,så jag och gunder hjälpte några yngre flickor.

Jag har verkligen inte många läsare,men många fler än kommentarer kan jag lova,så skriv gärna något,vad som helst,vad har ni på hjärtat?


stort léende

Idag slapp jag faktiskt att spring för att hinna med halv 3:an,fick skjutts,det är inte varje dag.På bussen träffade jag massa trevligheter,man blir så glad när man träffar vänner man tidigare gått tillsammans med och A.L,Alexander Larsson.

Nu sitter jag och väntar på maten,det blir våfflor! Sen far jag och tränar kl halv 6.
Här har ni självaste pojken!



fredag imorgon

Sitter på skolan nu,vi har lunchrast!

Som jag berättade i tidigare inlägg så har vi ju tagit kort idag,och jag kan redan säga att det inte vart bra eftersom vi fick tjuvkika lite,men vad gör man,kortet är redan taget och världen har inte gått under,inte än i alla fall.

Jag slutar 10 över 2 idag så åker hem med halv 3 bussen,så vi ses när jag är hemma!

 vi har haft matte idag...

ledig kväll

Ikväll har jag klippt en liten tjej,det funkade men man är ju verkligen långt ifrån proffs,sen så har jag också vart ner på byn och köpt refillkort har inte haft pengar på mobilen på jätte länge,så det var på tiden!

Imorgon är det skolfoto som gäller,inget jag längtar till,men det måste göras.

i 9:an

äntligen överstökad

Då har man vart på skolan hela dagen och kämpat med origentering och frisörteknik,frisörteknik fortsätter jag gärna att kämpa med men helst inte origentering,det är nämligen i fall ni inte viste det,nästan de värsta jag vet vad det gäller idrott.Men de gick,jag lever ju.

Jag åt nyss jätte god mat som satt väldigt bra i kistan efter den här dagen och soppa till lunch.

han träffa jag igår,väldigt länge sen!

Måste bli bättre på att ta kort,har bara gamla....

Hjälp sökes!

Då har man tränat,duschat och fikat! Så nu kan jag bara slappa,sitter och hör på skön musik.

Ett måste är ju att byta min header,det ska göras snart och eftersom att jag inte kan själv,ska jag höra med min kära vänn Frida,eller är det någon annan som är sugen på att hjälpa?


tisdag

Idag på skolan har vi haft frisörteknik och datateknik så det har vart en ganska bra dag,och att vi slutade kl 2 gjorde inte det hela sämre!

Jag har just käkat lite lassange,så nu väntar träning kl halv 6.

tjusig den med

godmorgon!

Igår hade jag långdag som blev ännu längre! Nä,inte längre men det känndes verkligen så,tiden stod verkligen still.Men när jag stått ut tills kvart i fyra åkte jag in till stan för att sedan åka upp till ica-maxi och inventera med fotbollslaget och det tod också sin tid,efter tio var jag hemma så då blev det sängen direkt.

lite tjusigt mysigt sådär

RSS 2.0