GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM GJORT DET ÅRET SPECIELLT

Bäst minnet från året är utan tvekan resan till Tunisien! (chockade?)


Nyårslöfte?

Jag har inget direkt sådant, eller det skulle väl i så fall vara att sluta svära.
Men jag ska i alla fall börja året med att vara utan godis och liknande och äta nyttigt samt röra på mig mer och det ska jag göra för att förhoppningsvis bli mer väldränad,bli mer nöjd över mig själv och på grund av alla utlandsresor som komma skall.Så i alla fall i 10 veckor ska jag försöka klara det,det kommer bli kämpigt det med,så som den gottegris jag är,men det är värt ett försök.


det årliga

Då har man gjort det årliga besöket på gympan med dom vanligt typerna,men ovanligt för i år var att jag inte var med,kollade på istället,vill inte chansa så att knät pajjar,men tycker att det var hur roligt som helst ändå.
Nu sitter jag här hemma och hållaer på att hungra ihjäl,så det är bästa att pappa kommer hem snart.

Dagen blir lugn fram tills den börjar närma sig 6 för då är det dags att börja göra sig klar.
Vi är ju 4 familjer som varje år sedan jag föddes känns det som,firat tillsammans,men eftersom jag med flera blivit äldre(det har väl alla,men ni fattar) så kommer jag nu i år att bara käka och umgås ett tag innan jag drar mig vidare till Philips hus där resten av mina vänner befinner sig,det roliga för i år är att det är lite okänt folk med,så det blir spännande.


på något sett så ska man väl kunna klara sig igenom det här h-vetet

Jag är så otränad att det inte går dit en till och av träningen idag blev jag helt körd,orkade verkligen inte,benen var som gelé sedan knäövningarna för 2 dagar sen.Det är verkligen inte kul när man känner att man inte orkar, och det värsta av allt är att fysen med Palle börjar om 12 dagar,vilket kommer innebära tester av alla olika dess slag (löpning,smidighet,styrka,uthållighet osv) det kommer bli kämpigt och man kommer ha blodsmak i munnen om och om igen,luften i lungorna kommer att ge vika och benen kommer sluta gå. Vi kommer få ett eget schema med grejer som man själv behöver träna på osv, träna upp sina svagheter helt enkelt.Men jag ser fram emot då allt är gjort,för att förhoppningsvis få känna förändringar!


!!!

Då var vi inne på den näst sista dagen på den är månaden,december är snart slut och lika så det här året!
Imorse var det skridskoskola som vanligt och kl 3 ska jag klippa Peter och ikväll kl 8 är det fotbollsträning,och det är väl de enda planerna för dagen.

Imorgon är det nyårs och dagen börjar förmodligen med en tripp till gympan så som alla andra år,med en mängd av andra människor.



sommar och brun

röda småprickar som sitter ihop i klungor-usch

Det blev en till klippning,en liten flicka vid namn Alice och hon kommer hit kl 3.

För övrigt så har jag massa av fula utslag på handleder och händer,det ser ränt förjäkligt äckligt ut,nästan så att jag blir äcklad av mig själv och dom är från mina nästa bästa vänner,målvaktshandskarna!

Jag tror att Oliver borde komma hem idag också eller om det är imorgon,något måste vi försöka hitta på snart i alla fall.

ifall ni ville veta,så snöar det igen

Jag har kommit på att jag verkligen lägger mig gör sent för att stiga upp kl 9,jag orkar mig just och pass upp.
Skridskoskolan idag gick bra och snart kommer Jennifer hit och ska klippa sig.

Har inte allt för stora planer på dagen,men ikväll är det i alla fall hockey som gäller och sedan ett besök till Sannas hus.

istiden?

Det fanns verkligen inte alls mycket på stan,men fick byta lite saker och 1,5 l shampoo,en kofta och en t-shirt fick följa med hem i alla fall och en macka på Subway fick slinka ner.

Ute är det för kallt för att vara,det ränt ut av sticks i benen direkt man tar ett steg utanför dörren.
Ska gå till träningen sen som är kl 9,vilket jag inte ser fram emot.


VILKEN KVÄLL

skön på alla sett och vis!

Imorgon blir det upp extra tidigt för att ta mig en dusch innan skridskoskolan eftersom att jag tillsammans med Lisa,Sanna och Ida drar in til stan direkt efter på mellandagsrean,så hoppas på några riktiga fynd!



sen så är det träning imorgon också!

Jag saknar varje liten detalj av resan,till och med tårarna före.



Det enda jag vill är att känna sanden mellan tårna,så där så att det nästan blir irriterande,så att man känner att man måste gå ut i havet för att skölja bort allt,medans man i samma veva kommer på att det inte är lörnt eftersom man efteråt måste gå igenom sanden igen för att ta sig till solstolen.



Det enda jag vill är att bli så där grisrosa på ryggen och på resterande delar av kroppen,så att varje steg blir en plåga och att röra sig i sängen blir nästan omöjlighet,men det hör ändå till.



Det enda jag vill är att sura och vara avensjuk på de andra som kan vara ute i solen medans jag måste sitta under parrasoll och täckt av kläder,för att inte börja flagna som jag ändå alltid gör och inte bli ännu rödare.



Det endå jag vill är att känna smärtan från då jag åker soffan och där av måste luta huvudet bakåt och försöka hålla upp hela kroppen så att de brända delarna inte slår i.



Det enda jag vill är att de jobbiga försäljarna kommer och stör gång på gång,fast man sagt nej flera gånger tidigare.



Det enda jag vill är att vakna upp till det här.



Det enda jag vill är att ha den äckliga smaken av salt i munnen.



Det enda jag vill är att se Gustavs min varje gång han går ner i vattnet.



Det endå jag vill är att spela Volleyboll med samma gamla gäng,fast än att alla hade olika syn på regler och poäng.



Det enda jag vill är kasta mig i den härliga och brännheta sanden.



Det enda jag vill är att må dåligt över att den underbara vecka snart nått sitt slut.



Det endå jag vill är att måsta bada i kläder pga rödhet.



Det enda jag vill är att trängas med allt folk på medinan.



Det enda jag vill är gå till härliga plattser då det närmar sig kvällen.



Det enda jag vill är att se plattser man aldrig tidigare sett.

Jag hade kunnat fortsätta i en evighet.




slappt

Skridskoskolan, ja nog gick det bra alltid men väldigt många barn som tidigare aldrig kan ha stått på skridskor,så det blev kämpigt,så jag har nu kallat in en till ledare,Bobban!

Ikväll kommer i alla fall Sanna och Ida hit,jag har försökt bra hem några filmer,så får se ifall någon av dom är bra.




motivation kom!

Har alltså besökt mormor och sedan att jag kom hem har jag städat lite och nu har jag tänt lite ljus och äter choklad här i sängen med datorn i knät.

Imorgon är det dags för första skridskoskola också,första gången för i år och jag måste säga att jag är riktigt nervös,första gången är verkligen värst,då man måste säga välkommen och presentera sig inför alla osv,förstår inte hur jag kunde vara så lugn förra året,men hoppas det löser sig.

Efteråt om jag är vid liv förstås så ska jag och gymma med Lisa,det var ett tag sen.Ska verkligen försöka ta tag i träningen nu efter nyår,då är det ändringar som gäller om jag nu ska få på mig min bikini v 10.


skulle redan ha vart publicerat

Sovde till 11,jag undrar vad som börjar hända med mig? jag som tidigare vart så morgonpigg.
Har fått i mig några revbenspjäll och alldeles strax är det prommenad med Sanna som gäller och lite senare idag bär det av till mormor för käk.
Hade egentligen tänkt fara och åka lite på ladan,men suget blev för litet,så jag hoppas att jag ändå ska klara av att stå på skridskorna imorgon.



J.A.G



I
sladan var mitt andra hem som liten
Dansa är något som jag älskar att göra,dock inte disco
Allvarlig då det gäller

A
nnorlunda
Noggrann då det gäller lite annorlunda saker (före jag ska plugga måste jag renskriva hela stycket flera gr innan jag blir nöjd,för annars är det de ända jag stör mig på och kan där av inte konsentrera mig.Noggrann med att alltid säga hejdå, när jag inte har tid att skriva mer gällande sms och fb,slutar aldrig helt plötsligt att skriva.Noggrann gällande traditioner.
Nagelbitare ibland
Att ha vilja,något som man brinner för,att kunna visa känslor och kärlek,att vara social och att kunna bjuda på sig själv,men att samtidigt kunna vara allvarlig då det väl gäller och att vara pålitlig är egenskaper jag tycker en kille ska ha.

E
n tänkare
Rolig
I Love killparfym
Chips och chokladälskare
Att resa mycket är en av mina många drömmar

H
ockeyälskare när det gäller Burträsk juniorlag
Orolig
Lisa är min kompis
Målvakt
Burträskare
Envis
Rosenrasande dåligt temprament
Glad

Juldagen

Dagen har flytit på och jag har inte gjort allt för mycket,mest packat upp alla julklappar ur dess kartonger och bara tagit det lungt med godis och andra onyttigheter,vart hos farmor och ätit julbord för 3:e gången och sen spelat spel med familjen.



Jag tänkte visa hur jag såg ut i håret igår också,får det är verkligen inte vanligt att jag gör något mer avanserat än att platta det.

Hade ingen bättre bild än denna,men det är väldigt enkelt i alla fall.
Jag använde en plattång för att göra lockar över hela håret och sen tjorvade jag egentligen bara ihop det där bak och fäste med massor av hårnålar, och lämnade en slinga på vardera sida om ansiktet där fram.



Julrean började väl idag också,eller är det imorgon?
var i alla fall riktigt sugen på att besöka den en sväng och försöka fynda lite smått och gott,men saken är den att Skridskoskolan börjar på måndag och håller på i 8 dagar? med tiderna 10-11 varje dag.Tänkte att det inte skulle hinnas med,men kom på i detta nu att det faktiskt går en buss kl 12,så varför inte åka med den in någon dag,vad säger ni brudar?

dagen före..


Julafton 2010



Vi syskon (Anton som aldrig kan vara allvarlig)



Mamma och Pappa



Mamma och morfar



Farmor och pappa



Jag och granen?



Julklapparna



Anton och Tobias




Vi körde julklappsleken




Andreas och anton



dricka



Tomten kom



mamma,morfar,morbror och mormor



Jag och Ante




Julafton är över för den här gången,men jag är glad och nöjd ändå! Tack alla!



Är riktigt nöjd,även detta år! Bilder från dagen/kvällen kommer imorgon,men listan på vad jag fått kommer nu.

- 3600 kr
- 2 st hudkrämer från The bodyshop
- 1 st duschkräm även där ifrån
- Ytterligare 2 duschkrämer
- Smink (2st puder,foundation,rouge,2st ögonbrynspennor)
- Kläder(3st tröjor,mössa,vantar,sockar,rosa mjukisbyxor,hårband,2st bh)
- Klocka
- Handduk
- 2st necessär
- Godis
- torrschampoo
- örhängen 4 par
- sovsäck

och lite annat smått och gott! som sagt bilder kommer imorgon, och även lite vimmelbilder från i förrgår!






Till er alla, från mig

önskar jag en riktigt God Jul!


dagen före

Sov ut till 11.15,hur skönt som helst och kvällen var lika så, mitt hjärta känns tusen gånger lättare!

Ligger vid den klädda granen och de alla klappar som imorgon äntligen ska få öppnas,men jag ska vara ärlig och säga att jag inte längtar lika mycket som förr.

Idag kanske det blir en prommenad,men får se,för det är så himla kallt ute.
Och ikväll blir det gröt på bagarstugan med 5 andra familjer,tända ljus och julklappslekar!


julmust,pepparkakor,tomteskum,mandariner,julklappar och laget,det kallar jag julmys!


det är sånt här som är så roligt

Var himla sugen på att se "En himlakörs" konsert och fick med mig Sanna och glad är jag för det,det var verkligen hur bra som helst och det roliga är att man känner igen alla eftersom de flesta är här från Burträsk och fick,bättre sent än aldrig Julstämning,verkligen värt varje öre!



En mindre julig bild

dom här ska jag fira julafton med




pappa



mamma och morbror



morfar



farmor



anton



mormor



Tobias

Vi blir inte så många eftersom moster Johanna drar till killen.



Och Alle med familj firar med andra släkten





tillbaka till verkligenheten

Jag vet att jag varit väldigt tragisk här på bloggen,gällande texter och bilder,men har från och med nu bestämt mig för att försöka sluta med det,försöka lägga det hela åt sidan helt enkelt.. för ett tag i alla fall! Det är ju ändå JUL!

För att ha något mer att tillägga så måste jag verkligen se till så att jag snarast tar fram kameran igen för nya bilder, för nu tänker jag visa samma bilder som jag gjort tidigare 100-tals gånger,men det konstiga är att jag fortfarande gillar dem lika mycket!



Förstår att ni börjar vara less,men det är 1 av 2 saker jag har i skallen hela tiden,utomlands,utomland,utomlands och om ca 11 v är det dags för Spanien som sagt och då kan jag lova er bilder!

Det är så mycket jag vill göra, så mycket jag vill hinna med under året.

Spanien som sagt
snack om att fara någonstans? med familjen
Tunisien igen är det också prat om med några av vännerna
Och Thailand nästa vinter har vi skakat hand på

en sak är säker,jag måste försöka få ihop lite slantar!





LOV

Har bakat till hockeygrabbarna,kladdkaka och negerbollar! Har tränat fotboll och öppnat paket, nu ligger jag bara här och njuter av att veta att jag kan sova hur länge jag vill eftersom jag nu har Jul-lov!


tänkte visa en bild från balen då jag fixade håret på världens bästa Elin


spontana,trevliga dagar

Har haft fullt upp idag verkligen,först skola som sagt och fixniing av håret och fixade även Linns.
Köpte min Ica-sallad och for upp till Jonthe,hur mysigt/trevligt som helst!
Gärnet hem för att klippa och i slutet blev det hela 3 st,var klar halv 11.

Imorgon är det sista dagen innan jul-lov och går bara eftermiddag så tänkte fara förbi Björnåkers här i Burträsk och se den årliga dansen,som 95:orna står för i år och det börjar kl 10 och om jag hinner före så hade jag tänkt baka lite,brukar bjuda hockeygrabbarna på julfika sista träningen före det lilla uppehållet.

Senare på kvällen är det träning som det är varje tisdag men speciellt för den här gången är att vi ska byta julklappar,julmys!



nu ska jag sova så som jag gör här!

min måndag

Morgondagens planer:

- skola (slinga,klippa håret)
- stan med sanna
- kanske en sallad på ica?
- hälsa på Jonthe i hans lägga(han ska få sin lilla julklapp)
- åka hem med mamma


mer än bara en sport



Har slått in ännu mer julklappar,skottat snö och hockeyn blev vinst! Tänk att man kan bli så glad för att ett hockeylag som man själv inte ens spelar i!

Har ni någon gång tänkt på hur glad man kan bli av småsaker? Som tex att någon skriver till en,att någon bara säger det enkla ordet som - hej eller att man får en extra blick,att man får ett sms då någon frågar hur det är och liknande.

Min dag blev gjort av dom här enkla orden:

tur att snön är lätt idag, grattis till segern, alltid skönt


det är söndag

och jag sov till 20 i 11 och mycket jag verkligen inte haft för mig.

- Klippt Anton
- Vart inne på fb allt för länge
- Slått in massa julklappar

och kl 17.00 är det match,som jag längtat!!


11, Mina syskon - (lite kort skrivet sådär)

Tobias och Anton,14 och 10 år.

Tobias går i 8 och alltså fortfarande på högstadiet,medans Anton går i 4:an på lågstadiet.

Båda två spelar både hockey och fotboll,men det dom brinner för mest är hockeyn.Vad mer ska jag säga? Tobias älskar att sova och även att umgås med sina kompisar,medans Anton aldrig vill sova och älskar också att vara med kompisar,det är ungefär det ända som existerar.


jag vet inte vad jag vill,för jag vill olika hela tiden - vill hitta ut

ena stunden är jag glad
ena stunden är jag peppad
ena stunden vill jag bara försvinna
ena stunden är jag ledsen
ena stunden tacksam
ena stunden inte
ena stunden vill jag umgås
ena stunden vill jag inte umgås med någon
ena stunden vill jag bara stänga in mig och dunka musik
ena stunden vill jag bara ut


det är även bestämt att det blir Thailand under nov eller jul-lovet nästa år,med vännerna!


det är inte alls länge kvar tills vi åker tjejer,spanien v 10 (om jag inte har helt fel)

Steg upp 20 över 9 och samlingen var 10 och hade obakat negerbollarna som vi skulle sälja,var för trött,så pappa fick ställa upp.

Cupen gick himla bra och alla kämpade på,jag älskar verkligen cuper!

Nu snart ska pappa fara iväg och hämta pizzorna som är beställda och farmor följer med,sen ska vi klä granen och lite senare blir det film-mys med tjejjerna.


hittade just den här ute på facebook,baywatchpajken i Thailand


KLOCKREN KVÄLL! med er känner jag mig trygg

Tårta,chips och choklad och godis i mängder,hockey och VINST ,Lisa,William och Philip,solsidan och en sladd på det,kvällen kunde inte ha blivit bättre!




lisasblogg



Nu är det bara att ladda inför mogondagens alla matcher!


Ida Anna Erica Holmberg


FREDAG

Sitter och taggar inför kvällen,Lisa,William,Philip och hockey! William har ju fyllt 18 så så vi ska dit och umgås lite lite och kl 19.00 är det som sagt match, mot Lycksele den här gången!

Kristin var ju som sagt här igår och det var mys och kvällen avslutades med träning och världens bästa lag.

Idag hade jag förhoppningar på att få klippa och slinga håret,men får vänta tills måndag istället och det funkar väl det med. Men klippte Ida istället.




Trevlig kväll med bobban och laget,4-4. Imorgon är det julmys på skolan sen blir det stan med kristin och hon följer dessutom med hem till Burträsk!




Jag bara älskar bilden!

Vännäs nästa!


måste sova nu,måste




10, Det här hade jag på mig idag

Hade skitigt hår som få,så tog som vanligt på mig min vanliga lila mössa för att dölja katastrofen, vem kan egentligen tro att det är frisör jag går? Gör aldrig någonting med mitt eget hår,i bästa fall så borstar jag det,sätter upp det i en svans eller knut,men för det mesta är det mössa som gäller, vilket också är en av sakerna jag önskat mig i julklapp.

På resten av kroppen bar jag Bff-dressen(mjukisbyxor och mjukiströja) och på fötterna gympadojjor,vilket jag för det mesta använder,jag vet att det verkligen inte är det snyggaste,men för mig är det verkligen det snabbaste och bekvämaste allternativet.Inget smink hade jag heller, så såg ut som en blek,prickig tjej i löparskor,så som jag ser ut ganska många dagar i veckan,det är standard.Och åter igen återkommer jag till att det är frisörlinjen jag verkligen går,kan nästan inte tro det själv.

(I-landsproblem) Jag återkommer till det här med skor,det är ett problem för mig på vintern eftersom jag bara gillar tygskor av olika slag och powerskorna,självklart är kängor som alla nu har osv snyggt,men det faller mig ändå inte i smaken,då går jag hellre i mina löparskor,men saken är ju den att det lätt blir kallt då det är som nu i -25 grader. Kanske ska man sattsa på powerskorna till skolan varje dag? Jag tror ändå inte det.


bada i tröja måste man göra då man som jag alltid gör,man bränner sig helt enkelt och blir röd som en kräfta,men jag gillar det och jag vill tillbaka till värmen

Då har man klippt 2 st och ska snart iväg på träning! Imorgon blir det sovmorgon så som det var idag,steg upp 10.


9, Min musiksmak

Jag lyssnar på nästan allt förutom opera och världens skrikigaste rock!
Men mest av allt så lyssnar jag på lugna låtar med vackra texer som oftast handlar om lycklig och olycklig kärlek, texter som får en att försvinna i allt tänkande och drömmande.


min vecka

Tänkte visa er hur kommande dagar ser ut:

Imorgon Tisdag - Skola 13.00-15.30,träning 21.00-22.00
Onsdag - Distanskurs,klippning 14.00,se Hockeymatch i Vännäs 16.30 - natten
Torsdag- skola 09.00-11.30(julmys med film och godsaker),klippning? Träning 21.00-22.00
Fredag -  Skola 09.00-11.30,lunch tacos,hockeymatch 19.30
Lördag - Fotbollscup 11.00-14.00
Söndag - Hockeymatch,träning?

En lugn och skön vecka och mest glad är jag över att mina träningar inte krockar med hockeymatcherna som det i vanliga fall alltid brukar göra.

Ska försöka inhandla dom sista julklapparna också,har även byta av julklappar med laget nästa Tisdag så det måste också fixas!


8. Ett pinsamt ögonblick

Ett pinsamt ögonblick?

Kommer inte på något speciellt,men något jag tycker är riktigt skämmigt är att prata Engelska och prata inför folk över huvud taget, det där med engelskan är nog först och främst för att jag inte behärskar det för fem öre och tycker det låter töntigt när man stammar sig fram på svengelska.

Tycker det är pinsamt när man i början träffar en människa som man verkligen vill göra ett bra intryck på och det antingen blir pinsam tystnad eller att allt bara blir fel helt enkelt.

Pinsamt att träffa för mycket folk på samma gång och då man inte har en aning om vad dom tycker om en.


Sådana saker som att tex ställa mig på torget och skrika och göra världens äckligaste och fulaste grimaser tycker jag inte alls är pinsamma vilket många tycker,medans jag som ovan tycker det är pinsamt att prata engelska.Så jag är lite tvärt om då det gäller pinsamheter.





13 december - Lucia

En lugn dag på skolan som började i salongen och sen blev det tomtegröt,mandarin,pepparkaka och glögg till lunch och sen luciatåg och hemfärd.

Nu snart ska jag till kyrkan och kolla på ett ytterligare luciatåg och hoppas på lite julstämming och sen kanske det blir att fara på ladan.



Bland det bästa jag gjort!

7, Min bästa vän

Jag kan inte säga att jag har en bästa vän,utan jag har världens bästa vänner som betyder så mycket på olika sett,alla har sin plats,stor som liten.



Närmast hjärtat!



Hon som förgyller mina dagar och Jonna.



Alla söta brudar från både Boliden och Burträsk som vi alla alltid har så kul ihop!



Vi som alltid träffas minst 3 gr i veckan,minst andra familj!



Snacka om fina killar,som jag vet alltid finns där.



Den kloke och vise mannen!



Den allt för fina Emma som alltid ställer upp!



Den allt för omtänksamme och snälla William!



Bardomskompisen Philip.

Det är välö dom jag umgås mest med för tillfället,men har så mnga andra fina runt omkring mig också, så jag hoppas att även ni tar tll er.

godnatt


6, 10 saker du inte viste om mig

Det var en svår en,det känns som om att jag är så pass öppen att dom flesta vet allt,men ska försöka komma på något klurigt.

- Jag känner mig naken om jag inte målar mina ögonbryn
- Jag hatar tajta kläder (tröjor) eftersom jag då måste hålla in magen så jag inte kan andas
- Jag bläddrar igenom tidningen varje morgon
- Just i år,eller just nu så har jag ingen julkänsla
- Jag är väldigt känslig
- Jag älskar att dansa tryckare
- Jag tycker jag är lite för skötsam,önskar att jag ibland kunde klara av att göra lite "dumheter"
- Får lätt dåligt sammvete, där av skötsamheten
- Tänker alltid då någon söt/snygg/fräsch/charmig tjej går förbi,att så skulle jag vilja se ut
- Om en kille har fina/manliga händer tycker jag att det är en stor fördel



Han drar förövrigt till Thailand imorgon i 2 veckor,sen blir det återträff,det var allt för länge sen nu.


från 7:ans och 9:ans bal

Tränade,men jag tror alla var lika slappa som jag,men skönt att röra på sig lite i alla fall.För är verkligen inte på humör,är bara arg och irriterad på allt och alla.Började t om grina för att mina träningskläder var blöta?

Efter träningen for i alla fall jag och Världens bästa Paulina till skolan där balen var i full gång och alla var så fina,nu längtar jag tillbaka ännu mer, och nu ska dom dansa hela natten lång!


5, Vad är kärlek?

Känns tråkigt att måste upprepa samma sak igen eftersom kärlek för mig är just det jag skrev på 4.

Idag har jag alltså jobbat från 10 till 14 och det var verkligen fullt upp så tiden bara rann iväg och direkt jag kom hem fixade jag Elins hår inför deras bal ikväll,blir själv så himla sugen,det var verkligen något man såg fram emot då man gick högstadiet,när jag tänker efter så känns det så konstigt att det var så länge sen man gick där.

Nu ska jag fixa julkort och sen tänkte jag fara och se lite hockeyträning och sen så är det jag själv som ska träna!


sången om flickan



Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down

4, Min önskelista

Så som alla andra så vill jag träffa den där personen som man älskar allt hos.Personen som blir ens bästa vän och som man kan dela allt med,man känner varandra utan och innantill.En person som man verkligen kan lita på och en som aldrig sviker.En person som man kan ha roligt med,och en person som får en att lé bara vid att tänka på just den.En person som man delar kärlek med.

Men ska också tillägga något lättare,en resa!


det gör fortfarande så jäkla ont

Har alltså vart i stan och spelat fotboll hela dagen,North Power hade ordnat en cup som jag med fler var med på och vi var det ändå tjejlaget så vi fick höra att flera hade underskattat oss,och det vi börjar med är att vinna med 3-0,vi gick vidare till semi men förlorade.Det var så otroligt roligt och vi hade verkligen alla på sidan med oss som hejjade! Så nu har vi bestämt oss för att det blir nästa år igen!


3, Mina föräldrar

Min mamma heter Camilla Larsson och min pappa heter Mikael Holmberg,så som ni ser så är dom inte gifta.Mamma är ursprungligen från Brönstjärn och pappa från stan och dom träffades då pappa senare flyttade hit och dom blev tillsammans redan i 8:an och nu är de båda 40 år.

Pappas största intresse är hockey, Burträsk som Aik,det spelar ingen roll,allt ska ses! Medans mamma gillar att laga mat,baka och spela badminton.


2, min första kärlek

Bobby gillade jag väldigt länge och vet inte hur många gånger jag egentligen frågade chans på honom? Men det är alldeles för långt tillbaka i tiden.

Emil var min första kärlek och vi blev tillsammans 27/10- 07,jag gick i 8:an och han 7:an.Vi träffades hos Frida för första gången och av vad jag hade hört så gillade jag inte honom för fem öre,var riktigt emot honom.Men efter den dagen började vi ändå sms:a och sms:en ledde till att vi träffades gång på gång och till slut tog han min hand.

Vi hade det verkligen upp och ner,bra och mindre bra stunder tillsammans så som alla andra har det och vi höll ihop i 22 månader så vi har en del minnen tillammans.

Idag har vi inte alls någon vidare bra kontakt men vi kan absolut prata när vi träffas men vi har helt enkelt vuxit ifrån varandra.


1, Om mig

Jag föddes och fick namnet Ida Anna Erica Holmberg.Var en pratglad,rund och goo prick som växte upp och hade en bra uppväxt med isladan som mitt andra hem.

Jag växte upp och nu står jag här.Är 17 år och bor nu som då i Burträsk i samma röda hus på parkvägen 5.

Jag är en tjej som så många andra är blyg till en början vad det gäller att träffa nya människor men när det gått en tid släpper jag verkligen loss och kan vara hur pratsam,jävlig,busig och hur galen som helst,och tas ofta för att vara väldigt snäll.Jag är väldigt djup av mig och tänker alldeles för mycket,älskar att prata känslor osv,så jag sammanfattar det hela till att jag är en känslomänniska som kan grina åt allt och vad vissa tycker är ingenting.

Tjurig och vinnarskalle är också 2 ord som beskriver mig bra.

Sportintresserad har jag vart sedan jag var liten och har hållt på med längdskidor,hockey,violflickorna,badminton och fotboll,men det ända som gäller nu är fotboll,men kollar otroligt mycket på hockey!,vinterns höjdpunkt! Älskar spännande matcher som avgörs i sista sekund,då halsen för länge sen redan gett upp.

Mysiga kvällar med vännerna och härliga prommenader gillar jag också och även att baka och att sjunga.

Jag är en sådan där person som tycker att traditioner ska följas till punkt och pricka från år till år och skulle lika gärna kunna vara med familjen och alla andra familjer på nyår bara för att det alltid har vart så.På julafton och julen gäller samma sak, får jag inte min chokladkalender och inte mina 2 paket i julstrumpan som hänger på dörren på julaftonsmorgonen blir jag riktigt besviken.




tänkte göra så som så många andra,men kommer inte ta en dag för dag,utan när jag känner frö det helt enkelt,just nu känner jag för flera

01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

idag är nog den dag som jag är mest besviken

Jag hoppades,jag trodde,jag kännde mig trygg. Men du är värd det du vill ha.




Som tur är så har jag haft ganska fullt upp i veckan.

Måndag: skola,Lucia i kyrkan,klippt.
Tisdag: klippt 3 st,träning,hemupg
Onsdag: Klippt 7 st,vart på gårdarna,hemupg
Torsdag: Klippt 3,skola,gudstjänst i Brönstjärn,kört av vägen,träning.

Fortsätter med resten av dagen och dagarna som kommer.

Fredag: Skola,klippa,idol med vännerna, sälja hamburgare i natt.
Lördag: Fotbollscup
Söndag: Jobba 10-14,träning,se hockey?

tänkte ta en kortare bloggpaus

Det blev så att jag for hem lite tidigare från skolan,jag orkade helt enkelt inte mer för stunden.

Jag har just klippt Inga-lill och ska snart fara och kolla på Luciorna som är i Burträsk idag och imorgon fick jag veta att vi får vara hemma.

it´s all about fighting,and that´s what i am going to do

Det blev ingen träning,känslorna tog överhand.

Imorgon är det ny dag,ny vecka och nya tag!


the greatest boy

att släppa in någon på djupet,att våga känna,det var det jag gjorde

Känslor och kärlek är nog det svåraste som finns.Inget man kan styra över,känslan finns bara där eller så gör den det inte,så var det för dig i det här fallet.

Ibland hatar jag mig själv

julmys! imorgon är det umeå som gäller,hockey på g


ikväll julmys med paketinslagning,tomteskum,julmust,julmusik och ljus

En dag på stan och men är helt körd! Har nu köpt klart till både mamma,pappa,tobias och Anton och har även köpt en massa saker åt mig själv som jag också ska få i julklapp.Torrshampoo,smink (mousse fondation,puder,ögonbrynspenna), rosa mjukisbyxor (världens skönaste), 2 st bh-ar och ett hårband,har även tagit hål i örat nu,äntligen,funderar på ett till?


jag älskar dom här


mysdag-kväll-imorgon

Dagen började inte bra,försovde mig till 10 över 7 och bussen går halv 8,så det vara bara att kasta ner sockarna och sminket i väskan och trampa iväg.

Kvällen blev inte som planerad,ingen stan och ingen idol med brudarna,har istället haft en lugn kväll hos farmor och nu framför idol med familjen.

Och imorgon är det egentligen dags för julshopping och sen en kväll med presentinslagning,julmusik,ljus och annat gott!


lite blandat

Dagen har gått snabbt,men snacka om att jag blir mer och mer sliten för varje dag,att stiga upp blir jobbigare och jobbigare och jag kommer mig upp senare och senare.

Har funderat länge på att ta en till hål i örat också,i den här lilla pluppen? så på lördag blir det av,mitt i julshoppandet,ska bli så mysigt att bara strosa runt och handla lite klappar med vännerna.

Lunchen käkade jag på Subway och när jag var på väg hem blev jag uppraggad av en afrikan så jag fick för första gången på länge använda mig av min lite sämre Engelska.

Har just klippt Alle och ikväll är det träning!


chokladkalender är ett måste,det hör till,det har de alltid gjort och ska alltid göra - Tack morfar


kalas



Anton och Johanna



Moster Johanna och hennes kille Magnus



Morfar



Pappa och Jag



Johanna och Jag



Farmor och Pappa



Morbror Andreas,Jag och Pappa



Mormor


RSS 2.0