allt jag tänker på är när vi var där,alla bilder kommer därifrån

Imorgon är det jobb från 11 till ca 10 på kvällen,men hinner självklart skriva lite när jag kommer hem och äter middag.



Nu börjar det regna och åska,så ska stänga av datan och gå och lägga mig!

live life


Nöjd


här igen

Nu var det länge sedan jag skrev för att vara jag.Men hade verkligen tur,jag trodde det skulle ta mycket längre tid.Världens bästa Fritte har omformaterat datorn och snabb var han.Tack du!

Matchen igår gick hur bra som helst,alla var hur bra som helst och vi vann med 5-2 och det känns jätteskönt nu innan uppehållet.

Idag har jag vart ute och gått med Lisa och Emma,vart och sjungt och spenderat kvällen hos Sanna.

Nu har jag nog fått med allt.



gud,jesus,vem det nu är?

Har samling om 1 h.Håll tummarna för mig och laget,jag behöver det här,det behöver gå bra för mig!


Grattis lilla du, 10 år,du kommer alltid att vara min lilla skrutt


att det alltid ska jävlas

Har jobbat under morgonen och bakat negerbollar,jag är en riktigt bagare!

Nu sitter jag och taggar upp inför matchen ikväll samtidigt som jag håller på att framkalla en massa kort för 3:e gången.Började på inatt och lämnade datan på för att fortsätta imorse innan jobbet men då hade såklart pappa vart och stängt av burken,så det var bara att börja om.

sommarkänsla

Har haft en riktigt skön kväll vid kajjen med mina bästa brudar! Nu känner jag sommar!


ikväll


midsommarbilder

Kanonväder idag! Steg upp kl 10 för att sola innan jobbet,men istället kännde jag för att vara duktig! Så jag bakade 4 olika sorters kakor till Antons kalas imorgon och kl halv 1 för jag på jobbet och var där tills kl 5.


det var allt för mig

Har fikat i massor,jag gillar det!

ikväll väntas träning ocg nu tv.

Grattis

Ska alldeles strax börja fara iväg till stan och på kalas hos Johanna!


från melinas blogg,igen


Burträsk FF

Kom just hem från en myskväll med Ida och Sanna och kvällen har bjudit på en bra film,godis,snack och en massa bra musik.

Nu bjuder jag på den här fina bilden av det bästa laget!


från melinas blogg


bilder finns på lisas kamera,men hon är på andra håll för dagen så ni får vänta ett tag till

Gårkvällen var riktigt lyckad med grillat och efterätter.De bästa människorna som bjuder på många skratt.Vi grillade allt möjligt gått,såg film och de andra badade badtunna,själv så skippade jag den biten.Hade det riktigt jobbigt igår med min förtjylning,det bara rann för er som inte är så känsliga.

Idag har jag inte alls gjort mycket,inget har jag gjort!


Trevlig midsommar!

Tack Felica,Emma och Peder,tack alla! Ni är bara för snälla! Tårarna började rinna bara av att läsa det ni skrivit,men nu är det nya tag som gäller!

Känner mig hängig idag,ont i halsen,huvudet och snorig.Men vädret är på topp och det hoppas jag att jag också är snart.Ska dra iväg med det vanliga sköna gänget till Philips stuga lite senare och äta god mat och ha det trevligt.

Passar på att önska alla er en kanondag!



Ni är guld värda brudar!

bara riktigt ledsen

Fick faktiskt stå en halvlek idag,blev riktigt glad samtidigt som hjärtat börja gå i snabbare tackt,var riktigt taggad och sen slutade det åt h-vete.Blir så besviken på mig själv,att man inte kan prestera när det gäller.Jag hade behövt det.

Ska försöka tagga upp för imorgon iaf,midsommar! Så hoppas solen vill visa sig då med!

men nästan

Solen lyser som aldrig förr! En sådan här dag skulle man vilja vara ledig och ligga ute och pressa,men jag har jobb som väntar,kl 12 ska jag vara där.Det är vattenland som står på listan idag och då passar det ju ändå bra att solen är framme.

Under morgonen har jag bakat ännu mer,men det fick räcka med 1 kladdkaka den här gången och sen så har jag klippt Tobias.



inte så här bra kanske

förutom de,härlig kväll

Det blev dubbla klippningar! Söta Felicia hörde av sig och ville också bli klippt litegranna,roligt!

Sedan så har kvällen bestått av volleyboll med fotbollsbrudar och grillning,bara synd att myggen ska förstöra allt.. bara att ta nya tag.

Sen så ska jag bara meddela att jag har bakat,bakat och bakat idag,hur mycket som helst till kommenisterparken.Det vi har bakat. ca 300 bullar,5 kladdkakor,4 sommarkakor,2 sockerkakor,3 sattser med negerbollar.Dey var allt jag hade att säga för stunden.Dagen har vart grym!



Bilder tagna av stenlundlisa.blogg.se. Det finns fler!


taggar på det

Fullt upp idag,hoppas på det imorgon också.

Börjar halv 9 imorgon och jobbar fram tills fyra och under den tiden ska vi hinna med att baka en massa och kvart över fyra är det klippning som gäller och under kvällen så hoppas jag på att det blir lite volleyboll!


så här såg vi ut

32 barn och mycket att göra!


kan inte sluta titta,sluta drömma,sluta vilja åka tillbaka,det var det bästa,vilken upplevelse,det är det här jag vill göra,tacksam för att just ni är mina vänner att det var just er jag gjorde det här med,TACK!


skulle behöva en tredje hand

Arbetsdagen flöt på bra och nu väntas det en ny imorgon,tror det blir lite tuffare imorgon och jobbar från 10.00 - 16.00.

Har fullt upp imorgon.

10.00-16.00 - Jobb
17.00 - syntest
18.00-19.30 - träning
20.00 - klippning

det känns kul att det händer något och jar jag tur blir det dubbla klippningar!

Träningen idag gick oförväntat väldigt bra,det har gått tungt nu under en lång period,hoppas att det vänder nu.

För övrigt så har jag väldigt svårt för att bestämma mig för vad jag ska göra på midsommar,hatar att välja mellan det ena och de andra, och det börjar ju verkligen att närma sig,4 dagar kvar.



måndag

Idag är det dags för jobb,första riktigta arbetsdagan kan man säga.Jobbar 12.00-17.00 och efter det drar jag vidare på träning.På jobbet idag är det Liten och stor som gäller,lite pyssel,lek och sång.


It is all about you,It´s all about the heart


vill leva

Nu är Sanna hemma igen,härligt! Så jag hon och Ida har vart ute på en kvällsprommenad,så skönt!

Idag har jag jobbat nästan hela dagen,har stapplat ved på ved på ved,långt ifrån roligt.


hold me when I need it

Det blev vinst med 3-0 lite gladare gjorde det mig! Härligt tjejer! Och att äta grillat till middag fick mig också på lite bättra humör,konstigt vad mycket mat kan göra!

Nu blir det tv och sång!


tragiskt.se

Det regnar,regnar och regnar,sommar har inte erbjudit det bästa vädret än så länge.

Kvart över 1 drar jag iväg med laget till myckle på match,vad händer för er idag?


Det var min fredagskväll

Det blev en lugn kväll,hade tänkt se film med några,men vissa var inte så sugna så det blir förhoppningsvis en annan dag.Har istället suttit hemma med familjen och vart förbi kiosken en sväng.

Hoppas alla 9:or haft en trevlig kväll!



önskar jag kunde känna sådan glädje för stunden!

examen 2010

Jag tycker verkligen att det är hemsk,nu har 94:orna också gått ut 9:an och nästa år är det dags för 95:orna,helt sjukt,vad stora vi blivit.Det var jättefint i kyrkan,speciellt sången,så bra har det nog aldrig vart och kommer nog aldrig blir så bra igen heller,gåshud!

Men en sak jag är riktigt besviken över det är att jag nästan inte kunde ta några kort eftersom att pappa var och sprang efter Tobias klass med kameran,men men,tur att det fanns fler som fotade.

Jag delade ut alla rosor som mamma köpt och sedan for jag pappa,tobias och anton på kiosken och köte mjukglass så som varje år,traditioner ska följas,det vet ni.


trix o fix

Träningen var av det jobbigaste laget,men det är så det ska vara,har gärna flera liknande träningar,det behövs just nu!

Har klippt Alle också,så nu är han lite korthårigare tills imorgon.Jag tänkte stiga upp kl 6 imorgon eftersom att jag ska vara hos Frida kl 7 och försöka hjälpa hon och Jennifer med håret,hoppas det ska gå bra och att vi får fram något fint.


som sagt mycket för pengarna

Idag har jag klippt klart gräsmattan,det är verkligen jobbigare än vad man tror..
Sen så har jag målat naglarna och rakat benen,lite fin måste man ju vara imorgon då alla i Burträsk har examen och 9:orna går ut.Nu ska jag alldeles snart fara och sjunga med mina kära arbetskamrater.


Vill stå där ute igen! härlig känsla


Det var klockrent,hur bra som helst!


12 dagar sen planet gick hem

Idag sov jag väldigt länge,till halv 11,längsta under det här sommarlovet.Skulle klippa gräset men han inte långt för än bensinen tog slut,så jag tog mig en löprunda och är lika stolt idag,för jag hatar det!

Kl 3 ska jag vara på kommenisterparken och städa fram till klockan 6 sen blir det som sagt,sång och musik!



Blir med och med deppad,jag vill spola tillbaka tiden och vara där nu och det kommer ni få höra ett tusentals gånger till!

Jag är

-ledsen
-arg
-förbannad
-glad
-tom
-undrande
-lättad
-överlycklig

Men mest av allt besviken på hur allt blev,men samtidigt väldigt glad för att du fanns där vännen.


Någon mer som är på?

6-2 slutade matchen om jag inte har helt fel,riktigt bra och Josses inskruvade hörnor hade ni inte velat missa,det känns bra att ha stått en match nu.När matchen var klar chockade jag mig själv och for ut och sprang lite,inte långt och inte snabbt,men jag gjorde det!

Läste också i Lisas blogg alldeles nyss,hon är sugen på att dra ihop något med gamla klassen och det är jag med,skulle vara hur kul som helst!


håll tummarna!!!!!!

Har just käkat,lite för mycket är jag rädd.Var som sagt och såg fotbollen med lite annat folk,bl a Lisa och Sanna och sen for vi ner till sjön och snackade ett tag innan regnet kom.

Nu taggar jag till match,har samling kl 18.00 och matchen börjar 19.00 så det är bara att komma!

jag hatar att vara här

Tråkigt väder idag med.Har klippt Lena under morgonen,är verkligen taggad på att klippa nu!

Halv 1 ska jag iväg på IP för att se skolcupen som man längre inte får vara med i,det är verkligen en sådan där grej som man saknar.

säg inte nej,säg kanske

Det gick riktigt bra med barnen,som är ju trotts allt bara barn.
Har städat lite nu,men har mitt rum kvar det värsta,men det behövs.

Kl 15.30 har jag en klippning,18.00-19.30 träning,sen ska gräset klippas,gör mycket för att tjäna pengar och senare ikväll kommer den här tjejen!


Frida Rudin

Matchen slutade 0-0 vilket jag inte tycker var rättvist,vi skulle ha vunnit! Men det är bara att ta nya tag.

Dagen har vart helt okej var på mötet så nu är allt klart för imorgon,ska samlas 08.30 och hålla på till 10.30,det vi ska göra är att bara berätta att alla är välkomna till kommenisterparken och leka lite med dom,men är grymt nervös,hatar ju att prata inför folk som ni vet.Har även fått prata igenom livet med Frida och tagit igen lite tid,härligt!


Söndag

Idag väntar ett möte inför morgondagen då vi ska på skolan och berätta om kommenisterparken och efter det är det dags för match igen,kl 17.00 på IP.


sommarkänslan fanns igår


crazy


Pappa är i Stockholm på konsert och ser KIZZ


I can see you,open or closed,it dosen´t matter


kan jag hjälpa dig?

Det blev en skön lugn kväll,som vanligt antar jag och ganska sen.

Har under morgonen klippt Crille och tjänat lite extra,det känns lika bra som alltid och riktigt snygg blev han.
Under dagen kanske det blir en prommenad eller liknande? Och lite senare kommer Sanna my friend hit.


you?

Det blev en riktigt lyckad dag,har sommarkänsla nu! Var i kyrkan,hörde på massa skratt och jubel,fikade i parken,fikade på kanelen,såg många glädjas åt att äntligen få slippa skolan och kanonväder är det ju också! Skulle gärna vilja bjuda på massa bilder men eftersom kameran är hos mormor får ni vänta med studentbilderna tills att Lisa förhoppningsvis lägger in dom på Söndag då hon kommer hem från Boliden.

Ikväll blir det massa gotta med Sanna och Ida,me like!

Grattis!

Har just tagit mig upp från sängen och solen lyser som aldrig förr,det känndes riktigt varmt ute. 10 över 10 far jag Sanna och Lisa in till stan för att se 91:0rna ta studenten,kan bli ganska trevligt,skönt att komma sig iväg en stund i alla fall,bara synd att jag har glömt kameran hos mormor.



Vill i alla fall säga Grattis till alla er som tar studenten!

hoppas det här blir bättre

Såg att förra inlägget blev lite konstigare än vanligt,ingen aning vad som händer.

Det har i alla fall vart en perfekt fotbollskväll och matchen slutade 0-0,helt okej resultat,det kunde ha gått hur som helst och duktiga Felica räddade laget den här gången!


aj löööööv jo

Denna fina tjej kommer jag sakna i sommar....ibland önskar jag att jag bodde i Burträsk.

http://kristinlundberg.blogg.se/




Hon nämnde Burträsk,man slutar aldrig att bli förvånad!

känslotyp

Först mådde jag dåligt över att åka dit



Men värre var det att åka hem...



Just nu är jag galen för att jag inte är där



Hade vart så här glad



Nu säger jag bara




Torsdag

Första dagen på sommarlovet har väl inte börjat något vidare bra,har bakat idag och legat ute i solen lite och alldeles för mycket tankar snurrar runt.

Ska i alla fall iväg till umeå lite senare för att följa med som reserv på matchen! Hoppas vi vinner!


det får räcka med bilder för dagen

Har mått illa av all mat,men det börjar lugna ner sig nu! Körde föresten en kort bit till mormor och det gick ganska bra,är förvånad.

Har skrivit ner hur jag jobbar nu i sommar också,så nu har jag lite mer koll på när jag är ledig och inte osv.Har något väldigt många dagar i sträck,men har oftast bara någon få timme per dag vilket jag inte gillar riktigt fullt ut.Jobbar hellre mindre dagar med mer timmar på varje dag,men man får ta det man får.Har ni något extrajobb så tar jag det gärna? alla pengar behövs!

kommer sakna dig flicka lilla



Kalas ikväll,mormor 58 år! Grattis!


Några bilder av de alla. 80-års fest


Då hade man

Sommarlov! inte för att det känns så för 5 öre.På avslutningen ska man ju vara i Burträsk med den gamla klassen i kyrkan och sjunga idas sommarvisa och efter det ska det vara kort-tagning och sen glass på kiosken. Men inte var det så i år inte,var i  mörökyrkan i 30 min med nya klassen och sen blev det fika på Lilla Mari,inte för att det var så dumt det heller,men det ska inte vara så.


you you you and me


I can´t see

solig dag! Har vart ute och gått med Sanna på morgonen eftersom att hon också var ledig och sen så har jag klippt Jonthe och blivit en 100 -lapp rikare. Hade tänkt lägga mig ute i solen ett tag och sen kolla kläder tills imorgon!


ledig imorgon- glädje

Fick glass på träningen,de kan aldrig sitta fel!

Sen så har jag under en lång tid tänk byta bild på headern,har ju verkligen haft den för länge och gamal är den också,så nu undrar jag Frida haru lust fixa det här?


träning ikväll,formen,snälla kom

Har haft Burträskbingo på skolan idag och sen blev det hem efter att ha käkat tårta,ovärd men helt okej.Bandyn var tydligen imorgon och då skulle det vist inte vara så viktigt att fara så jag stannar hemma,tar en sovmoron,klipper Jonthe och bara slappar.Me like!

Det ända jobbiga nu är att jag inte har köpt några kläder till examen på Onsdag,det har inte kännts så viktigt alls faktiskt och det gör det inte nu heller,men lite kul skulle det ju vara att klä sig lite fint,ska kolla läget i både min och mammas garderob!

lisa gustav

Sanna har vart förbi ett tag och förutom det har jag inte gjort något alls.Trist,grå dag.

Imorgon är det skola som gäller,men det känns inte alls så farligt,har sovmorgon till 10 och då ska vi se bandy och sen så är det ju skolavslutning på Onsdag så jag ska nog orka ta mig igenom de här dagarna utan problem och bara njuta av klassen!



jag smälter varje gång

hoo

Igårkväll var det som sagt kalas här i huset som räckte långt in mot natten,det var verkligen klackarna i taket! Bilder kommer kan jag lova! Drog till Sanna där ett tag och bara hade det skönt.

Är som resten av mina vänner helt slut än,förstår inte,dagen blir lugn den med,ska försöka göra min sista skoluppgift.

kanske det bästa jag gjort?

Jag är så jäkla depp just nu,vill inte vara här hemma i sverige,resan har verkligen vart det bästa som hänt mig,som det känns nu i alla fall,kan inte tänka på annat,vill ta en sista minuten och bara sticka iväg.

Vi har:

badat
solat
spelat volleyboll
besökt medinan
besökt port el kantauo
åkt banan
åkt soffan
sett solnedgången
gått i affärer
vart ute sent om kvällarna
ätit
solat ännu mer
bränt mig,flagnat
umgåtts med fina människor
legat vid polen
tagit massa kort
flamsat
vart med mina bästa vänner
njutit av livet fullt ut



önskar att ni fick uppleva det


Innan dagen är slut

Har vart på fotboll och sett laget spela,blev vinst!

Ska dra vidare till Lisa sen och överföra en massa bilder,ca 700 st så håll ut! Mamma och Pappa har fest här ikväll också,båda fyller 40 så det blir mycket liv och stoj!

Världens bästa resa!



RSS 2.0