det bästa


C



- Han som gett allt!

kommer en del 3


bilder snart

Nu är alla klippningar gjorda! Skönt! Och blev väldigt nöjd,bara hoppas att "kunderna" blev det.

Hade tänkt fara ut och springa idag också men kl är mycket och kännde inte alls suget,får bli imorgon istället.Ska till Kaplanskolan imorgon också,följa Sanna och sedan åka med 1 bussen hem för att sedan packa varor på konsum i 4 h åt laget.


det bankar

Lov!,ja äntligen!

For på skolan imorse som vanligt men våran lärara var sjuk och det som vi skulle ha på eftermiddagen skulle vi få göra hemma,så har vart ledig hela dagen,så gick och kollade på en innebandycup där Burträskskolan var med.

Nu sitter jag bara och väntar på att Alle W ska komma hit,han ska klippas och sen så väntas 3 st till efter middagen,fullt upp och nerverna spökar.

Skellefteå AIK

Har alldeles nyss vart på träning,så härligt och härligt lag,jag vet att jag har sagt det,men kan aldrig säga det för mycket.Dessvärre for knät igen,blir tokig! Hoppas på ett svar på rönken nu!

Till något bra,AIK är i semifinal!


me like

Jäkla kul grabbar att ni skriver! Självklart kommer det fler!,men Filip filmen får du vänta på,är inte så teknisk när det gäller sådant.

En tuff dag väntar med Naturkunskap och Engelska,men till att börja med så ska jag läsa bloggar.

det gick bättre än väntat

Dagen har rullat på riktigt bra,med frisörteknik och ett löparpass,härligt! Men dagen började inte lika bra,vaknade 07.34 och bussen går 07.30 från buss-stationen men eftersom att jag vet om att min kl är 5 min tidig så sprang jag upp direkt tog på mig kläder och trampade iväg i full fart och han som tur var.


att några kan betyda så mycket för någon annan är helt osannolikt



Kommer mera eftersom.

massa bilder kommer när vi kommer hem

Vill inte här ifrån,älskar det här! Älskar hockey,min familj och alla nära och kära runt omkring,vill stanna i nuet.


ostkrokar nu istället

Det blev inget resturangbesök,det var fullt,så har bokat bort kl 9 istället,så kan ta och berätta lite om dagen.

Första matchen var kl 10,sen blev det till att gå på stan lite,var inte alls på shoppinghumör,väldigt ovanligt men fick i alla fall med mig en längre t.shirt hem och när våra magar började ropa på mat gick vi och åt tacobuffé som satt som handen i handsken och sen blev det isladan igen!

Är så jäkla taggad på matchen nu halv 8,det måste bli vinst! Jag ber till dig igen gud,om du nu finns där någonstans?


njuter

Dagen började med en vinst,sen en oavgjord! Nu håller vi tummarna för en till vinst nu kl halv 8 också,fasen vad jag vill det här,har vilja som ingen annan! Ska dra på mig lite finare kläder nu för att sedan gå ut och käka mat.


håll tummarna för vinst

Sitter inne på hotellrummet just nu efter att ha tryckt i mig en massa onyttigheter,det är som det ska vara!
Bilresan hit funkade helt klart,men som vanligt frågar man hur länge det är kvar efter att man bara åkt några få minuter.Tog faktiskt med mig datorn också,eller det märker ni ju,svårt att skriva ett inlägg annars..

Morgondagen: Hotellfrukost,match,stan,match,resturang? bad? match,sova.
Ni får veta mer imorgon helt enkelt.


trevlig helg

Har vart ute på en springtur,for ut just efter halv 8 så nu känner jag mig nöjd för ett tag.Idag ska vi betala in förskotett till resan också,så nu blir det verkligen av och Gustav följer med,känns tryggt!

vi ska snart fara och första stoppet gör vi på Ikea i Sundsvall och sen Hudiksvall! Kommer bli en toppen helg och det pratas om att gå på bio ikväll.

Det var allt för mig för nu,vi hörs på Söndag!

trevlig helg

Har vart ute på en springtur,for ut just efter halv 8 så nu känner jag mig nöjd för ett tag.Idag ska vi betala in förskotett till resan också,så nu blir det verkligen av och Gustav följer med,känns tryggt!

vi ska snart fara och första stoppet gör vi på Ikea i Sundsvall och sen Hudiksvall! Kommer bli en toppen helg och det pratas om att gå på bio ikväll.

Det var allt för mig för nu,vi hörs på Söndag!

ledig

Sitter hemma i soffan med datorn i knät.Träningen gick riktigt bra och rolig var den också,så kul att Sandra var med,så jäkla kul rättare sagt och Bernt är ju för härlig han också.

Nu ska jag snart börja packa inför helgen!


days go

Nu är det helg för min del! Far ju till Hudiksvall imorgon och kommer att vara där hela helgen och se hockey,sista cupen,sista matcherna för i år. Det ska bli så jäkulskt roligt!




mera


Nu är det matteprov som gäller!


måste göra som alla andra


det blir en nästa gång

Ikväll har jag vart ute och sprungit med Fanny och det känns underbart nu efteråt och sen tog jag en cykeltur med Lisa och Sanna,har även fikat lite av mammas goda bullar,nu blir det till att försöka ta tag i matten,prov imorgon! Ska även ta en tripp till reco och lassa imorgon,sen träning.


28 maj!

http://www.destination.se/iad/travel/prepackage/object?destinasjonkode=31368302&collapseId=1177412372


onsdag

Är så sjukt trött idag... men har ändå lyckats få på mig kläderna och borstat tänderna.
Ha en bra dag!


glädje på det

Har vart på fotbollsträning på guldvallen och även hunnit få i mig 3 mjukmackor och ett glas mjölk! Knät har inte gett sig en heller,men fortsätter att kämpa på.

Ska också ta och nämna att vi har preliminärbokat en resa nu också,till Tunisien (igen) den 28 maj!!!


takes it all

Solen skiner för fullt! Och vi fick gå ut på en halvtimmas promenad på engelskan vilket var jätteskönt,det borde man få göra oftare.snart sätter vi igång med grammatiken igen och sen bär det av hemåt!


jag dör av längtan till det här!!!

Det ända som min hjärna har i huvudet just nu!


upp och ner

Har duschat och fikat,knäckkakor satt bra,nybakade!

Det snackas om resor nu också,tunisien? Vill verkligen iväg,vill boka,men får se vart det bär iväg och när.


bästa känslan

Har just vart ute och kört mitt första löp-pass på länge,känns så jäkla bra...att vara tillbaka!


lite olika

Riktigt skön dag idag,lugn! Har bara vart hemma och umgåtts och även hunnit med en cykeltur med Sanna.Är riktigt taggad på skoter nu,taggad på att fara iväg någon kväll med massa vänner och grilla,umgås och brumma skoter,taggad på att fara ut med familjen eller vännerna en solig dag som den här,grilla och bara njuta.

Imorgon är det skola som gäller,känner inte riktigt samma tagg på det.

mer sådana dagar

Vilken fantastisk dag det har vart idag,kanonväder! Så jag Anton och mamma för ut på en liten skotertur till kvarnberget där det var massor av folk som körde skoter,fikade och åkte slalom.


darkest night

Det blev en hel kväll på norrvalla med mina kära kamrater,så det blev en mysig lördagskväll.Jag hade förhoppningar om att jag skulle få tillbringa söndagsmorgonen där också och ta 8.45 bussen in för att se en ytterligare match kl 10.00,men det går tydligen ingen sådan buss,tidigaste bussen avgår kl 10.00 här ifrån,så får se ifall jag tar den även om det bara blir till att se en halvlek då.


mat är bra för magen

Förhoppningsvis blir det att se fotboll ikväll,laget har match i stan,hoppas jag ryms.

Nu blir det till att äta grillade kycklinglår pch baguetter!

vad blir det ikväll?

Hemma! Det var en jättefin begravning,vila i frid!

Han med stan en sväng också och och är 2 klädesplagg och ett nagelack rikare.


aldrig roligt

Nu är det dags för att bege sig av till stan för begravning kl 1,hinner förhoppningsvis med lite stan före.

dancing all night long

En riktigt bra start på helgen! Med tacos,pollykaka och massa annat smaskens,mår verkligen illa av allt.Har även sett New moon,dansat det konstigaste danserna,skrattat och tappat pollykakan i golvet.Lite annorlunda,som vanligt.


Fredagsmys!

Laddar inför sista skoldagen på veckan.Ska alldeles strax gå och göra mig klar för att sen kunna bege mig väg.
Ha en bra dag!


Godnatt

kan inte vara gladare just nu,det gick bra att träna,det "lagga" bara en enstaka gång, och kul var det,det är nu man märker hur mycket man saknat det!

Ska börja dra mig mot sängen nu.



tittut!

my team - nu kör vi


alla andra borta

Snart helg ,kan inte kännas bättre,början av veckan var verkligen hemsk men det blev bättre nu på slutet.Imorgon väntar en hel dag i salongen och på kvällen ska jag följa Anton på badhuset och kommer nog förmodligen att bli en tripp förbi kiosken också.


me want


fullt upp, imorgon äntligen fredag

Idag har jag nästan missat bussen,vart i skolan,vart på reco och vårdcentralen.

Och idag ska jag göra min första fotbollsträning på länge och det känns kanon,och toppen att få träffa alla igen! Ska också meddela att resan vi hade tänkt boka blev full,så vi får söka efter nytt helt enkelt.

Och Johanna,det vore perfekt!



Jag vill ut


Någon som har ett par converse stl 39/40 som vill ha bort dom


friends

Lyckad dag i Piteå med vänner och trams,otur bara för Kristin som fick ta en tripp till akuten,ingen aning hur det gick,men förhoppningsvis bra.

Och på vägen hem från stan åkte Lisa,Gustav,Ida och Mimmi också med,så en lång tripp blev kort och när vi väl var i Burträskskulle skoterprovet göras och det gick bra.



peppad helt plötsligt

Dagen har flytit på riktigt bra och snart är det Onsdag och imorgon ska vi fara till Piteå och bada med skolan så dagen kommer nog att gå riktigt snabbt.

Har vart förbi hos Frida,Sanna och farmor.Farmor blev klippt och jag en 100 rikare,känna kanoners!

Hae också sett att lisa har hittat en perfekt resa till Grekland den 28 maj som jag tycker vi ska boka,Lisa,vi gör det nu!


the times when you hurt me and put tears on my face

Har haft en skön kväll och nu väntar spårlöst,hur bra som helst,brukar ni se det?




inget är bra,till skillnad från vad det var på lovet

Världens mest tråkigaste dag har det vart idag,allt har gått så segt och jag har vart på så dåligt humör,inget har var bra helt enkelt,jag orkar inte ens fara och se hockey, och då mina vänner,då är det inte bra.

Nu är jag hemma själv och det kommer jag nog att vara resten av kvällen,så nu blir det mys framför tv och en film!

New moon

Ligger i sängen och lyssnar på melodifestivalvinnaren och jag tycker det blev helt rätt som vann.

Har sett New moon ikväll,lite sent kan väl tänkas men jag älskar även den filmen! Egentligen är jag inget fans av "overkliga" filmer,men just nu så får jag lov att ändra mig,i alla fall för den här gången.Vill se den igen.

Imorgon skola då,bara att bita ihop och stiga på bussen.


en dagens

Dagens humör: Trött och gruvsam
Dagens smink: inget
Dagens kläder: Mössa,adidaströja,långkallsonger och täckbyxor
Dagens låt: 
Dagens saknad: kärlek
Dagens vill ha: pengar,resa,längre lov
Dagens köp: inget
Dagens måste: städa rummet,duscha,plugga
Dagens tråkigaste: att det är söndag och skola imorgon
Dagens roligaste: skoterkörning
Dagens planer: städa rummet,duscha,plugga,se film

all the time,a smile on your face

Fasen vad kul det är att köra skoter och framförallt att åka,så kan inte säga annat än att det här också blev en bra dag och uppkörningen gick bra.Sedan att jag kom hem har jag suttit ute och solat lite och nästan somnande är så otroligt trött,så det blir en jättelugn kväll,tror jag i alla fall,den första på länge,kan behövas.

lovet över,goodbay

Är trött som bara den,ville bara ligga kvar i sängen,usch.Men nu ska man snart ge sig iväg på skoteruppkörning,får se hur det går och sen så ska jag väl bara gruva mig inför imorgon..


imorgon sista dagen

Det här lovet har vart hur bra som helst och det känns verkligen som om att man hunnit med en massa trevligheter,bastu,bowling,grillning,skoter,solning,sena kvällar,vänner,klippt och en massa annat,kan inte göra annat än att se fram emot påsklovet som inte är allt för långt bort!

Kvällen var bra!

Båda som är iväg och spelar hockey!


hello

Gud vad jag hetter i ansiktet,är kokhet och alldeles röd om kinderna,solen har tagit på.

Nu ska jag snart fara och den här skjortan har jag ikväll.


nu duschen

Hemkommen från en halvdag ute i solen,känns bra! Har också vart inne och kolla på hundratals bilder som väcker hundratals minnen,älskar det och saknar det!

Ska snart hoppa i duschen och göra mig klar för att fira Frida och Lova med massor av folk ikväll!

old.


lördag

Ska ut idag igen vilket jag hoppas att ni också ska,så fint som det är!
Hoppas på lite fler fräknar och min termos med varmchoklad följer självklart med.


hoppas på lika mycket

Tog inga bilder från kvällen igår eftersom att min kamera suger i mörker och jag nästan inte får röra systemkameran, eller så illa är det inte med,inte med till kvarnberget i alla fall.

Men Lisa tog några som jag tänkte låna och även från bowlingen!






älskar livet

Åter igen en superbra kväll,är helnöjd!! Skratt,skrik,panik,glädje,gör så gärna om det.

Ska läsa lite bloggar ett tag till sen blir det till att sova,en ny dag väntar som sagt imorgon och då hoppas jag att den blir lika bra med lika bra väder.


varma kläder,korv och skoter

Ikväll blir det grillning i kvarnberget!

dagen i bilder


solen,kommer du imorgon?

Vilken skön dag det har vart,hur skönt som helst och har fått lite fler fräknar på näsan av solen.Och tjejerna är världens bästa!

Nu sitter jag och ser Sex and the city och funderar på om jag ska fara på gymmet eller inte,var inte alls sugen,men kommer nog fara ändå...

försvinn inte nu

Nu ska jag snart ut,ut i solen!

imorgon,fredag,sista dagen på lovet

Har haft en kanonkväll ikväll,så tack till alla som var med! Har man bra sällskap blir allt bra,det är verkligen så!

Måste stiga upp före kl 7 imorgon,ska och rönka knät 20 över 8 vilket känns väldigt opeppande just nu,men vad har man för val.


strike

Det "goa" vädret försvann lika snabbt som det kom,så vi har kollat på resor istället, och nu har jag nästan gett upp hoppet.

Ska fara på gymmet med Lisa och Emma på bara en halv-timma och sen blir det bowling med allt folk är grymt taggad,hoppas bara att jag har en bra bowlingdag!


ingen rast och ingen ro

Nu får jag panik...

Äntligen är det bra väder,men det är bra väder fel dag.För idag ska jag ju klippa,gymma och hinna städa lite enligt mammas lapp som ligger på köksbordet,och ändå så vill jag hinna med att vara ute hela dagen.

Nu städa.
Kl 10 klippa crille
Vid 11 ut
kl 3 gymma?
kl 5 hämta busskortet
kl halv 6 går bussen


it's called love, man love


min torsdag

Ska sova nu,en ny dag väntar imorgon.

Och den kommer att bestå av:

Klippning,och har klippt hela 3 st i dag.
Gymmet
Stan,bowling,mat med massor av vänner.Kommer säker klämma in mer saker också.Det var allt godnatt!


man är väl ingen storförare

Har vart på gymmet i 1,5 h och sen for jag direkt på skoterkurs kl 6 till halv 9,sista teorin faktiskt,så nu återstår bara provet och "uppkörningen" och tack vara att vi har den ledare vi haer så är det faktiskt jäkligt kul,nu har jag bestämt mig.


har tjänat 100 kr,klippt mormor


grekland,bulgarien,jag skiter i vilket nu far vi!

Då har mormor vart här,så nu har man käkat i massor! Och började prata om resor,Johanna kolla upp resor och Alle prata med dina föräldrar för nu vill jag dra!

Har vart på banken också,så nu kommer snart id-kortet.


hej sol?

Vädret suger idag igen,usch!
Dagen kommer att bli lugn och det känns skönt,mormor kommer hit också och ska bjuda på tacos!


njuter av livet

Har cyklat i 70 min och sen kört vanlig styrka och bastat,träffade Alle,Noa,Ante och Bobby också.

Jag tog faktiskt sparken till och från gymmet och det var hur bra sparkarföre som helst och så härligt det är ute,skulle kunna sparka Burträsk runt!


sen blir det gymmet

Vädret blev inte alls lika bra som jag hoppades på,men jag,Sanna och Ida har ändå gjort det bästa vi kunnat och suttit ute bara här på gården i en grop med varm choklad.


Grattis

Idag fyller världens bästa Frida år!


sol,vind och vatten?

vad är det här för väder?

På morgonen är det klockrent men sen smyger sig dom stora mörka molnen fram.Men jag tror vi chansar på att gå ut på sjön ändå och hoppas på att solen visar sig.


jag vill inte bli äldre,flytta,lämna allt,dö

Jag måste vara den mest tragiska människan på hela jorden!
Att jag alltid ska fälla en tår för att jag inte tål förändringar och för att jag vill att allt alltid ska vara som det alltid har varit.

- Jag vill inte bli äldre,så enkelt är det.

än bara måndag

Kvällen har sett ut så här.

Först gymmet,cykling 1 h sen styrka, och sen så har jag vart på snidex och bastat och bara haft det skönt med Sanna och Ida.


dagen blev bra

Har vart i kvarnberget och grillat i någon timma idag med Sanna,Ida,Lisa och Gustav,riktigt skönt att få komma ut i solen när den väl visade sig,synd bara att det blåste så mycket.Det har vart väldigt konstigt väder idag,först sol och blå himmel och sen regn,sen sol blåst och moln om vart annat.


vart far vi?

Första dagen på lovet och det är 5 + grader,känns nästan för varmt,jag har inte vart ut än,men det känns som att man kommer bli dyngsur direkt man sticker ut foten.Men det ska bli härligt att komma ut,solen skiner ju idag igen,det blåser en hel del,men det ska nog bli bra bara man sätter sig emot en vägg.


helt klar värd att se

Har vart med brudarna Sanna,Lisa och Ida ikväll och sett....


älska u-16

Det blev stor vinst,vilket satt bra sista hemma-matchen,kanske sista hemma-matchen med det laget och det känns förjävligt,men som tur är så återstår det 2 borta matcher och en cup!


sista hemma matchen

Det har vart 3 timmars lång plåga,skoterkursen var så långtråkig...

Nu sitter jag och inväntar hockeymatch kl 4 mot Lycksele,kan inte göra annat än att längta.


nu kommer det att hända saker

Det blev inte mycket till kvarnberget inte,vi for dit och vände nästan hem direkt,vi blev så få.Men det blev en trevlig kväll i alla fall,mycket trevlig,vi for till Nicko,såg lite film,prata och tog det allmänt lung fram tills kl 2 då det blev sängen.

Nu ska jag alldeles strax fara iväg på skoterkurs i 3 timmar,är faktiskt taggad.



Bilder från Lisas blogg.


kvarnisbergis

Nu blir det kvarnberget med massor av sköna typer,tar skotern dit med angelika där bak.


blå himmel och solen skiner

Vilken underbar dag det har varit,känns som om att man har vart i fjällen!
Men det har blitvit en fastkörning och en "vältning"

Dagen kommer i bilder!


det börjar bra

Är hur pigg som helst och vaknade 8 och skickade iväg ett sms till Sanna för att höra om hon är sugen på att fara till kvarnberget ikväll? Jag är taggad!

Ser ut att vara bra väder ute,kanoners,så det blir nog en skotertur kan jag tänka mig,sen får vi se.



bilder från min kära klasskompis Fannys blogg!

more and more

Skor "Kingston" - Black/PorcelainSkor "Players Low Retro" - Black StripeCardigan "Libby" - Grey MixZipcrew "Firebird" - Aqua/Pink BuzzZipcrew "Tricot Twin Tape" - 80's Pink


nu blir det bilder kan jag lova

Mamma har köpt en systemkamera!!!!!!!!!!

Ikväll är det myskväll som gäller!

vad ska ni göra på lovet?

Nu är det Lov! ja,äntligen! Skoldagen idag har vart rikigt rolig det har vart så bra stämmning och allt möjlilgt,kan ju bero på att nu är lov,inte vet jag.

Idag har jag fått mitt hår toppat och har klippt av luggen,och ska försöka nöta bort eller rättare vänja bort min virvel nu,men det lär bli svårt.

Ikväll ska jag gymma eller bara om ett litet tagrättare sagt och sen blir det till att fara och hälsa på farmor med pappa.


bara vara

Nu är jag hemma från klippningen,har t om hunnit käka plättar.Jag hade verkligen inget att vara rädd för,det gick hur bra som helst och hon blev nöjd,så mer än det kan jag ju inte begära,t om jag blev nöjd.

Ikväll är det hockey-match som gäller,a-laget mot b-jun.Skulle egentligen ha farit på core med det verkar av någon anledning vara inställt.


grekland,tunisien,bulgarien

En dag snart sen lov!och det är ingen jobbig dag heller,ska permanenta på förmiddagen och på eftermiddagen får vi fixa och trixa lite hur som helst.

På ett tag ska jag i alla fall åka ner till stan och ta kort till ett id-kort och sen blir det att fara på reco och få några fler övningar till knät,men nog om det,nu vill jag utomlands!


dans no

Då var man redan inne på Torsdag.Det här blir den jobbigaste dagen,vill bara ha den bortgjord.Men det sura är att det förmodligen inte blir någon dans imorgon eftersom att Sanna har så mycket problem med knäna,vilket suger.Men man kan väl inte få allt här i livet antar jag.

tors- id-kort,reco kl 1
       klippa ingrid kl 4
       core kl 20.15

lite halv-nöjd i alla fall

Då var det bara 4 tillfällen kvar av skoterkursen,det här kommer att gå snabbt om ungefär 2 veckor så är vi klara, och det måste ju vara världens skönaste ledare som vi har.Lars Widerlund säger jag bara! Han gör verkligen allt så roligt.

Och matchen då? Jo den missade jag ju som jag sa,han se 1,5 min och sen var det över.Men glad är jag över att det var en dålig match som dom förlorade,dom sa att jag inte missade något.


ingen tar bort snön,bort från vägarna

Snö,snö,snö,snö ja nu är jag riktigt less den,ligga kvar kan den få göra men inte öka hela tiden.

På ett tag ska jag dra på skoterkurs och är inte ett dugg taggad eftersom att det är hockey kl 7 som jag tydligen kommer att missa eftersom att jag har hört att skoterkursen är 3 h lång! Känner att ilskan stiger.

Det var allt för mig för nu.

helt klar inte bra

Jag kan inte fatta att jag har spelat badminton,eller jo jag kan fatta att jag gjorde det för att det är så sjukt roligt men det visar sig verkligen inte när jag "försöker" spela,kan ju inte träffa bollen längre.

Nu inväntar jag lunchen,soppa...


snart tisdag över

Då har man toppat Lisas hår och även klippt mammas,så nu återstår det bara en klippning den här veckan,den svåraste.

Ska fara ner på gympan ett tvärt senare ikväll,får se om vi ska pröva dressar.Ska läsa igenom svenskan som ska redovisas imorgon också.


var rädda om varandra,våga älska någon annan,tala om det

Under hela engelskan fick vi se film och det var inte vilken film som helst,det var my sister´s keeper och den var hur bra som helst och framförallt hemsk.Jag stor grinade så som jag aldrig gjort förr,det var det värsta jag vart med om.Ha ni inte sett den,se den! Den är värld all tid och ni kommer inte att ha ett öga torrt!


4 dagar kvar

Då har man äntligen gjort bort Nk,så nu återstår bara Engelskan.Det känns verkligen som om att den här veckan kommer att gå segare än vanligt,är så taggad på helgen och lov! Ska ni göra något speciellt då?


fredag nu?

Core är riktigt roligt och det bästa är att delarna rumpa,mage och rygg osv tränas och det är det jag behöver.Nu sitter jag och ser tv med mamma och sen blir det duschen.

Oh,jag vill att den här veckan ska vara över.


det lyckliga paret

Ikväll är det core som gäller,om ca 45 min faktiskt.

bilder från helgen,men min "super"kamera,där av kvallan.


bara att tuta och köra

Det blir många inlägg efter varandra nu,men har inget att göra så passar på att ta igen det jag missat under helgen.

Min vecka:

mån- skola,core,sve recension
tis- skola,klippa lisa? plugga
ons- skola,kurs kl 6,match kl 7
tors- skola,reco kl 1
       klippa ingrid kl 4
       core kl 20.15
fre- skola,dans hela kvällen
lör-
sön- match

I like the people

Tänkte berätta lite om det övriga som jag gjort i helgen också.

I fredags var jag med en massa olika folk, bl a 94:orna och bara umgicks och hade det himla trevligt.

Lördags kväll var jag,Sanna,Lisa och Gustav hos Ida och åt god mat,pratade om allt mellan himmel och jord och det var supertrevligt det med!

Och igår Söndag såg jag hockey,2 matcher,både Tobias och Anton spelade,en förlust och en vinst.Och som sällskap till hockeyn hade jag Angelika och Petter.

Jag summerar det här.Gott sällskap gör allt.



Blev ytterst sugen


1 mars

Att vi redan är i mars känns helt sjukt,tiden går så snabbt! och om bara 5 dagar så får vi lov,kan inte kännas bättre.

Tänkte i alla fall berätta lite om dansen som var Lördag-Söndag.När vi kom dit första dagen satt vi alla och gruvade oss,undrade varför vi kommit dit osv,men när det väl satt igång var det kul och sen efter ett tag och ett till tag var det hur roligt som helt,men det beror ju helt klart på vem man dansar med och om det går bra.Och nu är det bestämt,vi ska på dans i skellefteåhamn på fredag,jag vet,tro det eller ej.


RSS 2.0