okej,vi säger att det 1 december redan nu,så grattis världens bästa mamma!




jag saknar någon som säger att jag är leid?


godnatt,sov så gott,dröm så sött

Dagen har gått ganska snabbt ändå och inventeringen lika så,vi har nog aldrig vart så snabba,kom hem 9.

Imorgon är det kalas som gäller,mamma fyller 40,så hittade en liten present idag.Konstigt nog så tror jag att jag längtar mer efter morgondagen pga all mat,taco,fläskfilé och- laxpaj och en massa fika,mumma!

För övrigt så kan jag säga att det åter igen blev en sallad till lunch.


jag ser fram emot att ha något att längta till

Morgondagen kommer vara så som de flesta andra praktikdagar.Sopa hår,severa kaffe, småstäda, vara glad och trevlig, vara i shamponeringen, ska nog även ta med mig dockan för att träna permanent. Lunch ska jag såklart också äta,börjar faktsikt vara less salladen på ica nu och less är jag på att sitta vid alla som spelar på hästar och bland de alkolister som sitter där och hänger tillsammans med mig, det är då man känner sig som världens ensamaste  människa.

Slutar vid 4 och då drar jag direkt vidare till ica-maxi för inventering med laget,inte världens roligaste,men det måste göras så som så mycket annat.



Vill uppleva det igen,igen och igen. Att resa,upptäcka nya saker,uppleva nya saker,se nya miljöer, höra andra språk och njuta av solen. Har ännu bara vart i Turkiet och Tunisien 2 gånger,vill se hela världen,fast att jag kommer vara rädd under tiden,men jag vet att det kommer vara värt varje tår som rinner ner för min kind.Bara för att jag är så otroligt hemma/familj/vän-kär så ska det ändå inte hindra mig, för kanske så kommer jag att ha just dig med mig.

it´s all about fighting


- 20

Det är kallt idag,men det kan ju ingen ha missat,men ändå så har jag och Emma trottsat kylan för en prommenad.

För resten av kvällen har jag inga planer,lite tråkigt,men det är som det är.För övrigt så händer det inget speciellt,allt flyter på som vanligt mer eller mindre.


det ända jag vet är vad jag känner just nu

annars så är det mesta oklart.

1:a advent



Kanske har haft världens mysigaste helg i helgen och den fortsätter.

Boliden och Jorre,Lisa och Melina och hockey,for till mormor med resten och åt gröt och julskinka och sen direkt till Idas hus för övernattning med hon och Sanna och steg upp vid 11 då dom andra redan hade vart ute och skottat.Fick skjutts hem av snälla pappa eftersom det var så kallt och nu sitter jag här och har just duschat.Ska snart iväg på jobb,ska vad jag tror servera fika osv på församlinghemmet.Men lite tungt känns det att jag missar hela skyltsöndagen ute på byn,tycker det är så mysigt,även fast det blir mindre och mindre för varje år.Slutar gör jag kl 4 och kl 5 är det dags för match men hinner bara se en period aftersom att jag själv har träning 6-8.


föredetta 7-8-9a

Träningen gick inte alls så bra och målvaktshandskarna lyckades jag glömma åter en gång.Jag ska försöka bli duktig nu och skärpa mig och börja packa väskan i tid och inte just före då man aldrig änns hittar vad man ska ha eller som nu helt enkelt glömmer grejer hemma.
Men kul är det i alla fall att vara igång,tänk att man varje gång glömmer hur roligt det egentligen är.
Nu önskar jag bara att man var i den där formen då allt känns så lätt,det bara flyter på och då man till och med få ha lite tur.
Nu ska jag kämpa!

Imorgon är det sista praktikdagen för den här veckan också och sen far jag till Boliden för hockey och andra trevligheter,så inget inlägg lär dyka upp för än lördagkväll eftersom att jag på väg hem ska stanna av hos mormor och middag.



Jag saknar er jättemycket,var och en av er,tiden vi hade tillsammans är en tid jag vet att ingen av oss kommer glömma.

staffetgänget

Det snöar,snöar och snöar och vill aldrig sluta.

Matchen mellan Burträsk och Bureå gick inte alls bra men glad var jag ändå då jag kom hem och mamma hade ställt fram varma mackor och nybakt kaka.

Dagen på praoen har gått fort och jag trivs.Har börjar få julkänsla nu också och för att göra den ännu starkare ska jag nu gå och jupynta mitt rum.
Ikväll är det träning som gäller!


uterink och allt

Jag gillar Saxons lika mycket,så nu har jag i alla fall sagt det.
Nu ska jag ta på mig alla kläder jag äger för att åka till Bureå och heja på Burträsk!


men var försiktig

Jag har funderat som vanligt och det gäller det här med att lita på andra och våga släppa in andra på djupet.För vissa är det väldigt lätt men för andra väldigt svårt och det tror jag beror på hur man är som person och vad man vart med om tidigare i livet.

Men jag tror att även om du är som jag och har svårt att släppa in andra,så tror och vet jag att det tillslut är värt allt som du tidigare kännt,då du tillslut hittar den där kompisen/pojkvännen/flickännen som du finner alla svar i,då du bara känner lycka,det gäller bara att våga chansa,tillslut chansar du rätt.

Med det sagt så ska jag packa väskan och fara iväg på träning!



det här med att veta vad man vill bli är inte det lättaste

Hemma efter första praktikdagen för min del på Sax och Kam,så nu är resterande dagar på Saxons kvar,men jag måste säga att jag trivdes jättebra på sax och kam så det känns lite tråkigt,men jag hoppas på att det kommer kännas lika bra på det andra stället.

För mig snurrar allt när det gäller det här med Frisör.Jag tycker det är jättekul att klippa osv och ena dagen vill jag blir det men andra dagen inte och jag tror att mycket av det beror på att det varit så tjaffsigt med allt vad det gäller skolan.

Men skulle det vara så att jag väljer frisöryrket så vore ju självklart drömmen att starta eget,kanske tillsammans med någon i en mysig liten salong,just att det ska vara mysigt är viktigt.Ganska dämpad belysning,myckt tända ljus och skön avslappnande musik.En massagestol i shamponeringen och när det är dags för klippning/färgning bjuds det på något hembakt och en kopp kaffe.


juletider underbart fram tills självaste Julafton,sen får det gärna bli varmt och sommar igen

Det närmar sig Jul,årets enligt mig mysigaste tid.

Julpynt ,mysiga belysningar, julbak så det luktar gott i hela huset,julklappshandling, skriva önskelista som farmor tjatar om varje år, klä granen, den årliga chokladkalendern, kvällen före självaste julafton då man samlas ett gäng och bara myser, julaftonsmorgon då man sitter framför brasan och väntar, väntar och väntar, sen då det äntligen är kväll är det dags för julklappsöppning men släkten som man tillbringat dagen med.

Min önskelista :

- Resa
- Pengar
- Tatuera mig(vet inte vad eller vart,vet bara att jag vill)
- Kläder(Jeans,adidaströja,täckbyxor,munktröjor,mössor,underkläder,träningskläder)
- Tandsmycke
- Smink
- Hudkräm från The bodyshop
- Parfym(Paris Hilton - Siren)

Det är vad jag kommit på än så länge.


du får inte - fin låt


måndag

Steg upp halv 10 imorse och då var jag verkligen sliten! Och just efter att jag stigit upp fick jag ett sms och det stod att Sax och kam inte hade några kunder idag så jag fick vara hemma och det känns verkligen inte fel just nu!

Så idag ska jag bara ta det lungt,men ska ändå in till stan senare,kanske tar någon buss vid 4.


måste fixa bilder, nya bilder

Jag ska börja med att säga att gårdagen var riktigt lyckad! Det blev som sagt skridskor på ladan med ganska så mycket annat folk, men man blir mer och mer deppad för varje år då man märker att man blir sämre och sämre på att åka eftersom man far dit färre och färre gånger.Sen blev det i alla fall hem för att duscha och sen vidare till Lisa för att spela spel och kolla på tv och sen hem för att bara ha det bra och somnade gjorde vi inte för än sent,men är ändå pigg och glad idag.

Första fotbollsträningen är gjord,kul att vara igång igen och sen så har jag sett hockey,en match som slutade 6-6 och efter det blev det en prommis med Sanna.

Imorgon börjar praktiken också,första dagen av tio och fick veta idag att jag ska vara på ett annat ställe än det var tänkt de 2 första dagarna,så är nu ännu mera nervös.


hej-hejdå

Steg upp tidigare än jag velat, oj så bra jag har sovit i natt och oj så trött jag var och ännu jobbigare känndes det då vi steg upp för att sälja och nästan inte fick sålt något alls.

Och matchen som jag såg blev förlust så,inget verkar ha gått åt rätt håll idag,men ändå så är jag på bra humör.Farmor har jag också vart förbi,och till middag blir det pizza och efter det får jag storfrämmande och sedan blir det stormatch på ladan.

lördagsplaner

Jag brukar vanligtvis inte gilla Harry Potter men jag måste säga at den här filmen helt klart funkade,så jag hade en riktigt bra kväll med harry och resten av gänget.

Imorgon kl 11 ska jag ut på försäljning och kl 1 är det match på ladan och någon gång under dagen kommer även Jorre och på kvällen blir det till att åka skridskor för första gången i år,så jäkla kul,men undrar hur ranglig man egentligen kommer vara?


HP

Dagen har gått riktigt fort och idag tack vare Kristin!

Just nu sitter jag bara och slappar och ska snart sätta på mig lite smink,halv 5 går bussen till stan och kvart 1 6 börjar bion!


på sommaren kan man göra så mycket

Det är redan kväll,eller redan och redan,dagen har gått väldigt segt,jag är på dåligt humör och har vart det ett tag känns det som,önskar att det kunde hända något riktigt kul snart? Fast bio blir det imorgon i alla fall med bolidenfolk och Lisa!

Ikväll ska jag i alla fall klippa Lajja och sen ut och springa med Sanna!



Nyvakna?

I have made up my mind


snart - 17

Idag har jag hållt mig ifrån kylan och bara vart inne,men ikväll kl 18 ska jag trottsa den för en springtur.

Det är en sådan här dag man önskar att man hade en stor famn att krypa in hos,en varm famn som aldrig vill släppa taget framför en bra film och och kanske en brasa.


utmanad av kristin och jag tycker synd om er som jag utmanar för det var fasen drygt

1. Två namn jag lyssnar till:Erica,E.H

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Är snäll
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är så pass osäker
4. Detta är jag rädd för: Att bli sviken,döden.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat,prat,vänner/familj
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
7. Detta tycker jag om att göra: Vara med mina vänner,se hockey,mysa,spela fotboll,resa
8. Detta vill jag göra just nu: Vara i ett annat land
9. Bästa känslan: lycka,kärlek
10. Värsta känslan: när man känner sig misslyckad/värdelös
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:han ska vara snäll och omtänksam,kunna prata och vara trevlig med alla typer av människor,kunna visa kärlek,ha vilja/brinna för något och han ska kunna få mig att skratta.
12. Är jag kär just nu? Kär är ett starkt ord
13. Jag vill gifta mig: Det vet ni redan att jag vill!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa så mycket som möjligt och göra det jag mår bra av! Vilket kan vara från att sitta hemma och mysa till att åka balder på lisseberg!
15. Min käraste ägodel: Data/tele
16. Något jag vill ha i present: Resa,kläder,pengar
17. Detta har jag på mig just nu: Mjukisar
18. Favoritkläder: Mjukisar,jeans,större trjöja
19. Favoritdjur: Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:Allt möjligt
21. Favoritlåt just nu: Written in the stars
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:Tråkigaste Matte,roligaste? men gillar svenska
23. Stjärntecken: Jungfrun
24. En bok jag älskar: Expert på att rodna
25. En film jag älskar: Dear John och många liknande
26. Tv-program jag gillar: Ensam mamma söker
27. Favoritdoft: Älskar väldigt många,älskar killparfym!!
28. Detta äter jag gärna:Tacos och choklad
29. Dricker helst: Vatten
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester:Thailand,Grekland,Tunisien,Turkiet,Spanien,Australien det spelar ingen roll bara jag får fara.
32. Färg på mina ögon: Brun/gröna
33. Min längd: 172 cm
34. Jag tror på: Kärlek
35. Jag spelar: Fotboll
36. Person jag beundrar:
37. Så här bor jag: I ett rött hus på Fredriksberg
38. ??: Vi hoppar över den frågan - ?
39. Det här tänder mig: snygga
40. Det här gör mig avtänd: Players
41. Favoritfärg: Röd och svart
42. Favoritcitat: Det är utsidan som gör att folk stannar till,men insidan som gör att folk stannar kvar.
43. En hemlighet jag vet: vet nog ingen spec
44. Bästa present jag fått:
45. Senast köpta skiva: Idol-skiva
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt léende?
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: min kropp
48. Udda förmåga/egenskap: vet inte?
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En hund
50. Vad lyssnar du på just nu?: Inget
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: plugga organisation och ledarskap,springa?
52. Var är dina föräldrar födda?: Båda Skellefteå
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: vet inte
54. Vilken är din favoritrestaurang? mormors mat är ju väldigt god
55. När badade du i en pool senast?: I Tunisien
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Högstadiet
57. Hur många barn vill du ha?:tre kanske
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Opera,punk
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Får inte rösta
60. Vad har du för TV-kanaler?: Många
61. Har du åkt moped någon gång?: Ja
62. Har du busringt någon gång?: För mycket
63. Har du fått felparkeringsböter?: Har ju inte äns körkort
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump:skulle nog inte våga
66. Har du en egen trädgård? Mamma har en
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?:
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Ja
69. Badkar eller duschkabin? duschkabin,fast badkar är ju rätt skönt
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Den var ju så bra,men vad hette den?
71. Favoritpizza?: Vesuvio
72. Chips eller popcorn?: Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Anvnder ALDRIG läppstift,men läppglans
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Sanna och Ida,sallad
78. Favoritchoklad?: Marabou
79. När röstade du senast?: I skolvalet
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: Länge sen,och gillar för det första inte tomater
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Har några stycken i en låda på rummet
82. Är du bra på matlagning?: ganska
83. Klarar du att tanka själv?: har aldrig prövat,det måste jag fasen göra!
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?: Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?: Coca Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nej
87. Vad var det senaste du handlade?: Vässare till ögonbrynspennan
88. Har du kräkts offentligt? nja
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?:Kärleken! Men så mycket pengar skulle inte vara fel
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja det gör jag nog
91. Har du ringt något betalnummer?: Jvet inte?
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Absolut!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Farfar
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: ganska lagomt
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: ?
96. Vad har du i din väska?:Allt från kniv och gaffel? till pengar,gamalt papper och parfym.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: läser bloggar,kollar fb
98. Vad är du tacksam för idag?: Att jag har det liv jag har
99. Var hittade du den här listan?: På Kristins blogg
100. Två personer jag vill ska fylla i denna: Lisa och Ida

Jag vet ingenting


Burträsk-Stockholm-Spaninen

Vi ska inte deppa ihop allt för mycket nu. Det är nu ganska klart,eller ganska så jätteklart att vi åker på ett träningsläger till Spanien! Det kommer verkligen bli hur roligt som helst och ett stort minne för livet!


som den känslomänniska jag är.Jag har aldrig klarat av förändringar och inte heller den här gången

Från Burträsk till Sunnanå.

Samtidigt som jag skriver det här rinner bara tårarna,direkt jag kom hem efter mötet så bara braka allt lös,det tog jäkligt hårt.

Världens bästa Lisa,en klass för sig,det har du alltid varit.Du är alltid den som synts och briljerat ute på planen,den som alltid haft planer och idéer om var och varannan sak,den som brunnit för det här och alltid velat så mycket,nu har du äntligen fått chansen och jag är så fruktansvärt glad för din skull,nu får du göra det du alltid velat och drömt om fullt ut.

Men du ska veta att du också lämnar världens tomrum efter dig.Sen vi var ca 6 år har vi spelat tillsammans,tänk hur många träningar det egentligen är och matcher,cuper och läger och nu är det helt plötsligt slut ,och ett slut vet jag att allting har,det spelar ingen roll om jag vill det eller inte.Mamma har just suttit och försökt förklara för mig att det är så här det blir när man blir äldre,vänner flyttar av olika anledningar,byter till andra klubbar osv det är helt enkelt bara för mig att insé det och att försöka göra det bästa ut av det.

Nu kommer det inte längre finnas någon som alltid har något att säga,någon som alltid vill göra den där tråkiga stretchingen efter varje träning och den som alltid har något förslag på vad man än tar sig till.

Det är konstigt att det känns som att jag är ensam kvar,när jag vet att jag har ett helt lag bakom mig,världens bästa lag t om!

En sak vet jag i alla fall och det är att du har allas stöd och jäklar vad jag ska hejja och skrika,nu är det bara att köra! Än en gång,grattis bruden,det kommer gå så fruktansvärt bra!


mitt hår är inte gult längre

Det är kallt idag!


gillar också den här låten

Kom hem vid halv 11 igår efter en skön prommis med Sanna.

Och nu har jag inte vart hemma för länge heller,for till Boliden efter skolan och kom hem nu också halv 11.
Ska läsa lite bloggar och kolla facebook innan jag lägger mig,har sovmorgon imorgon,börjar kl 1 men ska klippa kl 10.


Farsdagtoday

Jag borde egentligen stiga upp nu,men är så jäklans trött! Men måste nog tyvär ändå,ska klippa på ca 30 min och efter det blir det hockey och sen till Ursviken och morfar på käk.

Sen ikväll Ensam mamma söker och prommis!

Och grattis pappa och alla andra pappor!

Ni får ha en bra dag

Jag var så jäkla lycklig igår kväll då Burträsk tillslut vann med 4-2,bara att få vara med och jubla och bara att få vara med och se deras glädje,jag kallar det underbart!

Idag är det lördag och vi får se vad den erbjuder för spännande, Jorre kommer i alla fall hit och spederar sin dag i självaste Burträsk, Undrar va vi ska hitta på?


20.00 är det dags för brorsan och restan av laget och jag kommer vara där


tack fanny

Är alltså hemma över 1 timma tidigare än vanligt eftersom Fanny erbjöd skjutts!

Har slingat håret idag,men fortfarande så är det gult,vad är det för fel på mig? så det blir ytterligare en nynsering på måndag.

Nu ska jag ta fram massa kort och trycka upp dom på väggen.

Ikväll är det åter igen dags för hockey och inte vilken match som helst Burträsk - Aik,men först förbi mostra en sväng.

kommer aldrig sluta


imorgon ska jag förhoppningsvis slinga håret,ljusare INTE gulare


det är sånt här jag älskar

Vilket väder,vilken kväll,hur skönt som helst är det ute! Tror jag vart ute i ca 2 h.Det blev ändrade planer så jag och Sanna gick istället och sen så träffade jag Emma.

Skulle kunna vara ute hela kvällen och bara gå och gå och gå och lyssna på musik eller bara tänka!


det svåra är att våga ta steget,mot något man egentligen inte vet vad det innebär, men man måste våga vinna!

Hejsan allihopa!

Har just käkat och ska snart ut och cykla bredvid Sanna som ska springa,de skulle egentligen jag också göra men ska vila bort förkylningen.

Dagen idag har vart riktigt dryg,har egentligen inte gjort så mycket och har bara gått halvdag men ändå så gick det riktigt segt.Hoppas på att kvällen går snabbare så att morgondagen kommer och vi snart får helg.



vart kom det här ifrån?

Jag fryser är tät i näsan och kan inte sova, så tog fram datorn igen.

Jag hatar när det är så här,man ligger och vrider sig fram och tillbaka gång på gång,man blir irriterad och bestämmer sig för att pröva vända sig en sista gång, men man kan fortfarande inte somna,värmen får jag heller aldrig upp och var nyss ner för att hämta nässpray så att jag förhoppningsvis snart kan få lite luft,att kunna andas vore ju en fördel.

det var värt de,allt jag kännde

En grym dag får allt slutfattas som,surt bara att A-laget förlorade,men B-jun fick äntligen vinna!



onsdag och det här kallar jag snö

Vilket väder det är idag,snöstorm! Har lovat mamma att skotta och ska även ta in ved.

Sen blir det duschen,har vart ute på en liten runda,men bara en liten och halv 3 går bussen till stan och sen blir det hem till Jorre och Boliden,känns riktigt spännande! Men först ska jag göra klart distanskursen som börjar kvart i 1.


så blev det kvällen

Jag älskar volleyboll och jag älskar mina tjejer!

Nu ska jag se lite PH och bartenderskolan.




volleyboll tonight

Då har man gjort bort en skoldag,svenska,tycker faktiskt det är ganska roligt,bra lärare har vi också.

Det är snöar ute vilket är mysigt men lite för kallt,ska iallafall ut och springa på ett tag och ikväll är det volleyboll med laget som gäller!

jag har fastnat för sånt här

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja det gör jag
Har du varit kär i någon? -Absolut
Isf, hur många? - 1

 

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Erica
När fyller du år? - 7 september

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - nej
Vad har du på dig just nu? - underställ
Vilken årstid är bäst? - Sommar

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vaknar upp med den man tycker om och har en dag med mycket roligheter att se fram emot. (älskar julaftonsmorgonen)

Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag älskar allt runt omkring mig
Vad är du bra på? - Hejja på Burträsk!
Vem älskar du mest på denna jord? -Familjen,vännerna
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Har fler
Vem vet allt om dig? - Sanna,Lisa,Ida

Vem är roligast av dina vänner? - Dom är alla lika roliga
Vem är snyggast av dina vänner? - och snygga
Vem är mest partynisse? - Ingen
Vem är den du helst har filmkväll med? - Allihopa,varför måste man välja en hela tiden?
Vem av dina vänner är mest "evil" ? -
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? -

 

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Mamma/Pappa
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -ja
Vem är farligast i din familj? -
Vem ser roligast ut i din familj? - Pappa/Anton
Vem är coolast? -

Har ni något husdjur? - Nej

Vem har du mest gemensamt med? -
Vem står för underhållningen? - Pappa
Vem sover du oftast med? - Anton
Roligaste kvällen med familjemedlem? - 

 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - tv,tv,tv sprungit,gått,klippt
Har du varit glad idag? - Ja det tror ja
Har du varit ledsen idag? - Nej
Har du gjort något bra idag? - som sagt sprungit
Vad ska du göra nu? - Efter det här ska jag förmodligen sova
Har du gjort något dåligt idag? - nej
Vad har du ätit idag? - hamburgare,bryta,varmchoklad
Har du duschat idag? - ja
Är du trött nu? - faktiskt inte
Vad händer imorgon? - sovmorgon,skola,volleyboll?

 

Skolan
Går du i skolan? - ja
Har du varit i skolan idag? -nej,har vart ledig

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Lisa
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Jonna
Vem sms:a du till senast? - Jonna

 

Övrigt
Är du hungrig just nu? - Nej
Vad är klockan nu? - 23.22
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - 3 olika bloggar,facebook

 

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - ca 1h sedan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - ca 1h sedan


 

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - Gott och blandat


Kärlek
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? är så olika
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - Emil,gillade mig inte längre
Är du romantisk? - Det kan jag vara
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - ja/nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Robin Lindahl
Hur länge höll det? - Några dagar?
Har du nångång slagit någon? - Ja
Har du lekt med någons känslor? - Hoppas jag inte
Länge höll ditt längsta förhållande? - 1 år 10 månader
Hur länge var ditt kortaste? - 1 dag?
vill du vara singel eller ha ett förhållande? singel är faktiskt inte helt fel,men vist vore det kul att uppeleva allt tillsammans med någon annan
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Det får jag hoppas på
Vem sov du senast bredvid (motsatta könet)? - Min lilla broder
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Det var länge länge sen, men det var Emil
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
Har du haft en KK? - Vad är det här för frågor?, Nej
När fick du din första kyss? - Några år sedan
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Dom gick i 8:an
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -nej,dom har aldrig haft någon mina småisar
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Bra fråga? men om så ska förhållandet ha varat i en evighet och att man fortfarande tycker om personen lika mycket,man är säker på sin sak
har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -den enkla och snygga. Jeans och en snygg t-shirt är aldrig fel och inte heller kepa

en dag till

Har som sagt vart ledig idag och kallt har det minst sagt varit men har ändå vart ute och både sprungit och även gått med Sanna, klippt har jag också gjort och det är väl de 3 ända vettiga sakerna som jag gjort idag,eller stekt hamburgare måste ju också tilläggas!


bara för att

10 favoriter:
Färg:
Röd
Mat: Tacos, grillat
Band: -
Film: A walk to remember, Dear John, The notebook, The last song
Bok: Exper på att rodna
Sport: se hockey,spela fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: hemmagjord glass är bäst
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: helt okej
Smak: ingen
Kläder: trosa,tröja
Bakgrund: jag och trädet
Nagellack: ska alldeles strax måla
Tid: 13.47
Omgivning: allt i tv-rummet
Irritationsobjekt: -

8 första:
Bästa vän:
frida,lisa,jennifer osvosvosv?
Screen name: ?
Husdjur: katt
Piercing: öron
Förälskelse: Var otroligt kär i William på dagis
Musik: Låten - Det vakraste jag vet
Bil: lådbil
Kyss: Emil

7 senaste:
Cigarett
: aldrig
Mat: bryta
Dryck: vatten
Biltur: till skellefteå och hem igår
Kyss: länge sen
Spelad låt: Iron maiden - blood brothers
TV-program: Ensam mamma söker

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: ja,slarvar med bilbältet
Blivit arresterad: nej
Badat naken: i badkaret
Varit med på TV: nej

5 nej tack:
Kläder:
beror på, men är för den där dam/tantiga stilen
Mat: kan faktiskt äta det mesta,men självklart så finns det mycke jag gärna hoppar över
Musik: klassiskt
Dryck: kaffe,multivitamin
Personlighetsdrag: skrytig,spela någon man inte är,personer som inte har några känslor,personer som gör allt för att få uppmärksamhet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: var på hockey

Du kan höra just nu: värmepumpen
Du inte kan leva utan: familj,vänner,mat
Du gör när du har tråkigt: datorn,tv

3 personer:

Du kan berätta allt för:
ni vet vilka ni är
Du tycker om: väldigt väldigt väldigt väldigt många!
Du hatar: ibland ingen, ibland många

2 val:
Kaffe eller te:
inget
Vår eller höst: vår

1 önskan: har många,inget jag vill dela med mig av till alla er

supportrar


söndag

Idag är det Söndag och får många sista dagen på lovet,men inte för mig.

Låg till ca halv 11 imorse,riktigt skönt! Och nu väntar jag på att Ida ska komma hit kl 12 och klippas,senare hoppas jag på att det blir hockey, B-jun har match i stan och möter Lejon halv 7,joppas på att det finns en platts över.


ni är allt för bra ändå

Det blev förlust för AIK,lika surt varje gång,men kul att det var mycket folk som såg matchen.
Här hemma satt vi som fastklistrade framför tv med pizza i högsta hugg. Det blev lite spel och som alltid blev det med andra ord.

När Lisa och Gustav farit for vi resterande ut på byn och igen på gravarna! Sen hem,mys och film, A walk to remember en gammal film som jag inte sett förns nu,men som jag nog måste säga är min favorit,eller en av dom iaf.

Vid 1 for dom hem,efter lite tjat från mig så jag äntligen fick lägga mig i sängen.


Fredag:





Lördag:





lördag

Har vart ute och sålt i flera timmar nu och det minskar sakta men säkert.

Fint har det vart ute idag också och hur mycket folk som helst,men blir helt chockad, i vanliga fall så kanske man möter någon enstaka bil när man är ute en lördag.

Om ca 1 h är det hockey igen så då kommer några stycken hit och ser,så ska tända lite ljus,ta fram lite chips och städa bort lite.


I'm sick of it now,please drop it

Just nu är jag så trött att jag egentligen undrar vad jag gör uppe?

En trevlig kväll var det som vanligt när man umgås med gänget och god pizza förstås!

dagarna går för snabbt och det var för länge sen du var här,men jag vet att du har det bra

Hemma efter en myskväll/natt där vi tod det lungt,kollade på tv,pratade om allt som finns att prata om och stojjade runt som vanligt.

Och imorse då jag vaknade upp och kollade ut fick jag riktig julkänsla,överallt låg ett vitt täcke och i huset lucktade det mandarin eftersom ida satt just bredvid mig och käkade.På tv:en firade dom jul med en fin stor gran och en massa paket och då jag och Sanna cyklade hem möts vi av ovanligt mycket folk som är på väg till att tända ljus på gravarna.Det känndes som julaftonsmorgon.

Dagen blir nu lugn fram till 4,eller ska försöka städa mitt rum lite.kl 4 har jag,Sanna och Ida bestämt oss för att fara ner och tända ljus på gravarna,på farfars grav,tycker det alltid är lika obehagligt, men det känns bra att man gjort något i alla fall.Tycker det är så mysigt just den här helgen då nästan varenda gravsten har minst ett ljus som lyser när man går dit,samtidigt som det är alldeles mörkt ute.

bilderna blev helt enkelt för stora,men tänker verkligen inte göra om allt

Sitter här och luktar inte allt för gott efter att ha vart ute på vägarna och kämpat,äter bullar också som mormor nyss var förbi med!

Sitter och drömmer tillbaka till sommaren också:




Bygdeträsk (idas stuga)



Moppetur i regnet



Camping Umeå



Min andra familj



Man måste ju få ha drömmar



Stadsfesten



Tältning Järvtjärn



Klassåterträff



Piteå Summergames



Alla grillkvällar




"släkträff"





Williams stuga



studenten



kvällsdopp



trästocks



sleepover i williams lägga och bio



Diggiloo




Långnäset



Burträsk IK 100 år



Lek och stoj



spel och glass med minstingen


jag förstår inte ni som inte skriver in erat namn,jag borde ha över 40 iallafall

Inte fick man sova ut idag heller,telefonen ringer stup i ett och jag lovar er att det har ringt mnst 4 st på midre än 5 min.

Det är fint väder idag iaf så 11.30 ska jag ut och löpa med Sanna och Lisa,föresten himla trevlig kväll igår Sanna,Ida,Lisa,Ida,Mimmi och Elin,det är alltid lika kul när vi umgås allihopa!

tonight it´s girlpower


hittade en sida med massa fina texter som jag vet att många av er inte orkar ta er igenom men ni kan ju ge det en chans




If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.




I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.





A stranger you were once.
Then, with a gentle look you took my hand.
As our lives engaged,
you lit my life and I held both your hands.
Now that decades have passed,
ours souls have indeed become one.
How fortunate we are
that we have found the love so true
that everyone dreams about.





Don't forget to love,
when you still can...
It is easy to break someones heart,
but it isn't easy to forgive..

onsdag

Om 45 min är det dags att klippa igen,sen prommenad med några? och ikväll rycktas det om tjejkväll!

Resten av lovet hur ska det se ut?

Tors: Hockey 19.30, sova över kväll
Fredag: Middag med vännerna
Lördag: hockey?
Söndag: Hockey 18.30

Idéer? skulle gärna lägga till fler saker!

Och från det ena till det andra så hittade jag ett bra ordspråk som jag började älska:

Försök inte vara perfekt för någon,vänta på den som älskar dina fel.

skriv erat namn

Tänkte göra som de 2 andra.


nu,äntligen!


blogg.se vill inte sammarbeta med mig ikväll,så det här är dom ända bilderna som går in

Har haft en jättetrevlig kväll med Emma,Jorre och Daniel och det var som sagt bowling som stod på listan och sen en sväng förbi max.


fullt schema,just nu

Jahapp då har man klippt klart alla 3,sprungit med Sanna,duschat och nu väntar jag på att naglarna ska torka.Magen kurrar också,så jag hoppas det blir något gott till middag,men tror på att det blir något enkelt,pappa kommer hem först.

Ikväll mina kära vänner bär det av till stan för att bowla och hur det ska gå får vi se,bowla gör man ju inte så ofta,men är laddad!


jag måste försöka sova igen

Har sprungit,har sålt sockar,har bastat med tjejerna - Det var min dag.

Jag som skulle sova för länge sen,men jag kan inte,så tänkte svara på alla frågor nedan bara för att ha något att göra.

SENASTE:
Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: mamma
SMS: jorre
Sång du lyssnade på: Iron maiden - Blood brothers
Gången du grät: Lördags

HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: hoppas jag inte
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: ja,farfar.
Varit deprimerad: klart.
Varit så trött att du somnat sittandes: På bussen händer det ganska ofta

I ÅR HAR DU:

Fått ditt hjärta krossat: Inte i år
Skrattat så att du har börjat gråta: det brukar faktisk inte hända
Träffat någon som förändrat ditt liv:förändrat kan jag väl inte säga,men gjort de bra helt enkelt
Insett vilka som är dina äkta vänner: det har jag vetat länge
Kysst en kompis: nej

BLANDAT:
Vad gjorde du under din förra födelsedag: öppnade paket,åt tårta och umgicks med släkten
Vilken tid vaknade du idag: vid 9
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov
Någonting som du längtar till: Nästa gång jag far utomlands
Senaste gången du träffade din pappa: någon timma sedan bara
Vad lyssnar du på just nu: mina egna andetag
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja det har jag
Vad gör dig irriterad just nu: för tillfället inget
Singel/upptagen: Singel.
Hårfärg: just nu gult/blont
Piercings: 8 st i öronen
Tatueringar: inga ÄN

DIN FÖRSTA:
Bästa vän: Minns inte vem av dom alla
Sporten du spelade: fotboll.
Husdjur: katt
Vaccination du minns: stelkramp
Alkohol du drack: väntar fortfarande på den första

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: ja absolut!
Vill du gifta dig: ja!
Karriär i åtanke: vem vet vad man tillslut blir,men som det ser ut nu så frisör.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: älskar varma,hårda kramar då man aldrig vill släppa taget men även pussar,passar på den.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Romantiskt spontan
Snygg mage eller snygga armar: den får jag fundera på? men båda är snyggt
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.
Känslig eller inte: känslig på det sättet att han bryr sig om en
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam:

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: nja
Tappat glasögon eller linser: har inget av de
Haft sex på första dejten: nej
Krossat någons hjärta: hoppas jag inte.
Har du blivit arresterad: nej.
Dissat någon: det har säkert hänt
Gillat din killkompis (mer än som vän): bara som jäkligt bra vän

TROR DU PÅ:
Dig själv: nej,men det kan hända
Mirakel: ibland försöker jag det
Kärlek vid första ögonkastet: vet inte,har själv aldrig upplevt det än iaf
Himlen: jag hoppas på himlen, och ett liv efter döden
Tomten: efter många år så vet jag nu att tomten inte finns
Att kyssas på första dejten: tycker man ska vänta,men känns det rätt så varför inte?
SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: aldrig
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: det tror jag absolut!
Vad kan du verkligen inte leva utan: min familj,mina vänner,mitt lag,hela min omgivning allt har en plats




Imorgon ska jag klippa 3 st,springa och städa före jag skriver något här.Vi hörs!

det gick tungt

Vi kämpade,kämpade och kämpade,gick,gick och gick utan att sälja nästan någonting,jag fick inte iväg en ända socka.Men vi kämpar på och ska gå vidare.

Somnade snabbt igår och vaknade tidigt,tidigare än vad jag behövde eftersom jag hade glömt ställa tillbaka klockan på mitt rum.Vi skulle ut och springa kl 11,men redan kl 10 stog jag alltså hos Sanna redo för löpningen..


RSS 2.0