2012, med en darrande läpp

Det här året skiljer sig så otroligt från alla tidigare år.
Gick ut skolan efter att ha gått ut och in ifrån den år efter år.
Jag och mina vänner skaffade jobb,man träffas inte längre på bussen och man har inte lika mycket tid.
Vi skaffade alla pojkvänner.
Jag slutade spela fotboll,en sport som jag brunnit för i hela mitt liv,det som jag offrat allt för.
Jag har stött på många tuffa dagar och haft ångest inför mycket. Men jag har aldrig heller vart så pass stark som jag är idag,jag har lärt mig att jag faktiskt klarar av mycket mer än jag tror.
Jag har gått och skaffat mig 3 små jobb som jag spenderar mycket tid på,allt för att tjäna pengar för att kunna göra allt det som jag vill göra.
Listan på allt som förändrats kan göras lång.
Och även om jag ser fram emot ett nytt och fräscht år,så är jag samtidigt lite gruvsam.
Saker och ting kommer att fortsätta förändras. Jag kommer att jobba allt mer och mina vänner flyttar till Umeå för att plugga,det är nog den största tyngden,eftersom man vart så bortskämd hela livet och haft dem så nära,men det är sånt man får ta och lära sig av,för något jag också lärt mig under 2012 är att verkligen allt löser sig,vissa saker till det bättre och vissa till det sämre,men det löser sig.
 
Jag har så svårt för förändringar, så på grund av det har det här året vart tufft,men samtidigt så måste jag påminnas om att det är livets gång och att vi alla faktiskt blir äldre.
 
 

låt det nya året komma

Imorgon är det den sista dagen på det här året,på 2012.
Och vi kommer fira in det nya 2013 i Burträsk tillsammans med en hel drös av annat folk.
Första nyårs som vi gör något annat. Jag är så pappad att jag just nu inte kan göra annat än att längta och spela hög musik ur hötalarna. Jag kommer få umgås med finaste folket och min pojkvän,första nyårs jag firar med en kille vid min sida,det känns speciellt.

tillbaka för en gång

Det känns som att jag säger det varje gång. Jag är sämst på att blogga.
Julen är i stort sett över men jag har haft det så bra att det inte gör så mycket mer än att det är väldigt tråkigt.
Jag fick tillbringa juldagarna med hela min fina släkt och min fina pojkvän och jag fick en hel drös med fina klappar och jag är så nöjd att jag spricker lite.
Jag är mätt dagarna i enda,  t om så att jag är lite less.
Annars så flyter allt på som det ska,jobbar och umgås med mina fina.
Jobb hela helgen och sen nyårs, som jag längtar!
 

S

Aldrig förr,aldrig någonsin hade jag trott att jag skulle vara så lycklig som jag är just nu,jag är så lycklig med dig att det inte finns några ord i världen som på något sätt kan beskriva det.
Att det fanns någon där ute,att det fanns någon som dig hade jag haft så svårt att tro,jag viste inte ens att man kunde vara så som du faktiskt är.
Jag är så kär, jag är så kär, jag är så kär i dig!

tidsfördriv

Det har verkligen vart fullt ös de senaste dagarna.
Jobbade som vanligt under onsdagen men då även kväll till 01.00 på Luciabalen för högstadieungdomarna,jättekul att se hur fina alla var och minnas tillbaka då man själv var i den ålderna och gick på balen.
Steg upp 05.00 morgonen där på och fick äntligen träffa de fina (fjolårets) luciorna, och där åkte vi runt och sjöng oss torra i munnen,han med att vara på 10 ställen och sen avslutade jag med kyrkan tillsammans med de nya luciorna och så himla fin Alice var.
Jobbade på salongen under fredagen och for direkt sedan till UG för jobb till 00.00 och sen hem till den fina pojken i mitt liv.
Och nu sitter jag här i Bygdsiljum och har jobbat 07.00-12.00 och inväntar nästa pass 15.30-22.00.
Riktigt kul att det var mycket att göra eftersom det vart så otroligt roliga saker jag fått göra.
Men just nu,är jag gruvsam nanting,kommer göra mitt första kvällspass någonsin och uppgifterna är inte att leka med..
 

Mycket roligheter på G

oj vad dålig jag är på att vara inne här,glömmer på något vis bort det och just nu för tillfället så funkar inte ens våran dator.
Snön har i alla fall kommit och så även 1:a advent,så jag och pojkvännen tillsammans med familjen gick en vända på byn igår för att få lite julstämning, har t om bakat lite pepperkakor och dunkat julmusik under helgens gång. Jag älskar verkligen julen och är så glad för att den äntligen är här.
Klappar ska köpas och slås in,julgodis ska bakas och julstrumpan ska hängas upp.
Har mycket som jag ser fram emot nu i december,men så även efter. Jag,simon,sanna och Adrian åker till London i Januari och myser på,som jag längtar,men det kommer gå fort så ska försöka njuta av varje dag fram tills dess.

RSS 2.0