jag vill inteeee

dagen har gått snabbt faktiskt och jag kom hem för bara ett litet tag sedan,har varit på Ica -Maxi och inventerat i ett antal timmar,faktiskt inte lika hemskt som det låter.

men nu har jag en hemsk panik i kroppen eftersom vi ska redovisa imorgon på skolan,det betyder att vi ska göra det jag hatar mest av allt! jag kan inte tänka på annat just nu,jag vet att ni tycker jag är överdriven,men så här jävligt är det!

nu ska jag plugga in lite ord av det jag ska säga,sen är det godnatt!


allt är bra

pingisen som jag såg väldigt lite av gick bra fick jag höra alldeles nyss,anton vann singel och han och pappa dubbeln!
Träningen för mej gick också bra även fast en timma går så otroligt snabbt,men hinner med några övningar och sen ropar tränare Stisse,nu är det bra tjejjer! jaha tänker man och skyndar sig till duschen.

och är det någon mer än jag som börjar känna att det snart är sommar? vädret är inte det bästa men bara att det har blivit så ljust gör otroligt mycket och snön smälter så himla snabbt,vipps så är gräset framme.

men nu ska jag sova längtar till sängen,vi hörs!



fullt upp

du har man ätit middag,kycklingsallad!

och nu måste jag göra lite spanska som vi har läxa i tills på Onsdag för imorgon hinner jag inte,sticker och inventerar på Icamaxi direkt efter skolan.Måste verkligen göra det nu.Hinner inte resten av kvällen, om en halv timma far jag och kollar på klubbmästerskap i pingis och efter det drar jag till stan med brudarna och tränar!

men om jag nu måste göra det NU,har jag inte tid att skriva mer!


shiiit

Har vart ute och gått igen ,fast den här gången med sanna,vad är det som händer? har inte gått så här mycket på flera år.
käkat har jag gjort också,samma goda mat som igår och har jag tur så räcker det till middagen!
vad ska ni göra idag? själv så har jag inga planer,men funderar på att göra lite skolarbete,får väl se.

vi hörs väl senare!


nu skriver jag äntligen

dålig uppdatering,förlåt!

men i fredags vart det som vi hade plannerat in skoter osv ute på sjön,synd bara att solen inte kom för än kl 1 men det var jätte kul ändå,det är inte ofta jag får åka/köra en sådant fordon inte och efter att allt var klart tog jag och emil oss en prommenad.

När vi ätit och tagit oss en dusch gick vi ut på en ytterligare prommenad med sanna och ida för att köpa in lite gott till kvällen och när vi satt där vid tv och såg Let´s Dance kom lisa och gustav förbi.Vad tyckte ni om vinnaren,var det rätt eller fel? Jag tycker det var självklart vem som skulle vinna och det var Magnus,visst var Lajla jätte duktig,men Magnus förtjänar det!

Igår Söndag blev det åter igen en prommanad med lisa sunt byn,det var ju så fin väder och sen satt jag och emil bara ute ett tag för att försöka bli bruna,men målnen kom och resultaten är lika vitt.

På kvällen åt jag god mat med mamma och sen gick vi på kiosken för att köpa poppcorn och sen till farmor för att se Robinssons.

tog inga bilder,men den här gillar jag sen förr,visst är jag cool?

kom igeeeeeeeeeeeeen

dö bara dö, ja så jävla slut är jag.Har sprungit över en mil och tränat boxersize,jag har verkligen gett allt men ändå räcker det inte,jag blir så sur på mej själv,att man inte ska kunna vara bättre,det här passet var en lång plåga! men det är över och det skulle jag vilja fira!


Imorgon är planerna att vi ska ut på sjön och ha det trevligt,så det hoppas jag på,sen så kommer emil stanna här tills på Lördag! Ha en fortsatt bra kväll!

så här slut är jag om inte värre

Lediga!!

ja äntligen! Lite extra helg sitter fint.

Som vissa av er kanske inte viste så har vi elevensval varje Torsdag och då har jag valt syslöjd och under än ganska så lång tid har jag sysslat med att sy en väska och äntligen är den färdig! ganska nöjd faktiskt,men kanske inte så nöjd att jag vågar bära den ute bland alla er,får väl se! annars så har dagen vart bra!


varför så kallt

hemma i värmen,det var ganska kallt att träna, vissa tår kännde man inte av och kinderna brände,men och andra så trodde jag det skulle vara värre.Träningen gick nog ganska bra tror jag så det känns bra inför matchen på Lördag mot ljusvattnet,det brukar alltid bli en stor kamp,och på något vis så är jag alltid mest taggad då det är dom vi möter,hoppas det går bra bara! men om jag får nämna en nackdel med just den här matchen så är det tiden,den börjar halv 8 at night,hallå en lördag.

värme

onsdag/lilla lördag

onsdag då eller lilla lördag som många säger.Vi har haft nationella i engelska idag,uppsatts och vill inte säga om det gick bra eller dåligt eftersom det alltid blir det man minst anar.

kort dag har vi också haft idag,det är så skönt att få komma när det fortfarande är ljust och solen lyser.Sista dagen är det imorgon också av skolveckan,det är någon K-dag och det tackar man ju inte nej till!

ikväll,kan ni gissa vad jags ak göra då? ska träna,guldvallen idag.


bättre att hålla käft

dagen har vart dålig,massa trassel på skolan och blir så arg på mej själv att jag inte ska kunna hålla käften,men förhoppningsvis blir allt bra och att något av det jag gjort hjälpt,eller något liknande.

har hunnit med utvecklingssamtal också,det var bara bra saker, mycket bättre än vad jag trodde eftersom jag förslappat så mycket,de ända som var minus är att jag tror så lite på mej själv,men det har de sagt i alla år så på det sättet lär det väl fortsätta.

har tänkt plugga lite spanska nu,men får se hur det blir med det,för ni vet engelskan jag prata om? den såg jag inte på ett dugg men hade tur för ovanlighetans skull,det blev inget förhör!

hej snö kalla snö,bra att du är på väg bort.

det går neråt

kom just hem från träningen eller har käkat lite mackor före jag satte mej här.Träningen var ganska så tuff men rolig,en timma går så snabbt!

jag behöver igentligen plugga nu,men har ingen motivation alls,jag har lixom börjat att skita i skolan,de känns tungt nu,men ska försöka att lära mej några glosor innan jag ska sova,50 glosor tills imorgon och jag börjar nu,good luck!

kämpa sista,snart sommar,sista terminen med klassen,känns lite tungt faktiskt.

lost in life





första dagen av veckan

igår vart det en lugn dag förutom 2 träningar och en träning då jag hjälpte de mindre,så det kanske inte var så lungt ändå nu när jag har tänkt efter.Mycket tv blev det,det går ju kanon program på söndagar!! men det är i och för sej den ända dagen.

ikväll har jag träning i tältet så som alla måndagar,vad ska ni göra ikväll?

sorry för risig kvalla

mycket hit och dit

i fredags hade vi en trevligt kväll,men god mat,mycket snack och film och kom hem vid 1,men somnade någon timme efter.

jag och emil steg upp tidigt lördagsmorgon eftersom vi skulle in till stan och se hockey burträsk spelar tillsammans med arvidsjaur,men vårt dtöd räckte inte hela vägen och dom förlorade i semifinalen,fan också!

under dagen hann vi även med att gå på stan och shoppa lite,jaa!vi såg även aiks förlust hos morfar och käkade pizza och massa gó fika,uppblåst balong,tur jag sak och träna om ett tag!

äntligen mina

orkar inte mer,vill inte vara kvar jag längtar efter er.......

skellefteå förlorade ju igår,fan 14 sekunder var kvar!

o idag har det vart en tung dag,jag orkar inte skolan längre,eller ska man säga SO! nu får det räcka har två st IG i rad på läxförhör,jag ger upp,eller det har jag gjort för länge sen viket ni borde ha förstått med två IG......

nu för jag njuta av helgen,och det börjar bra! ska till frida ikväll och käka med massa folk,hon har fyllt år och det ska ju självklart firas!


love

o vipps nu bara en dag kvar till helg!
ikväll måste jag plugga,ska försöka fast det inte riktigt är min grej,men har mkt att ta igen!


har kollat lite på kläder,check it OUT!
jeans plagg för hela slanten

trevligt med trevligt besök

träningen gick väl bra och Lars-martin var och hjälpte oss målvakter,det är alltid lika roligt när någon "kunnig" kommer och hälsar på.

imorgon är det torsdag om ni inte redan visste det,det är redan snart helg,veckan har verkligen gått snabbt och inte vart så jobbig som alla andra veckor,och kan jo fortsätta hoppas att det får hålla i sig ett tag till!

nu väntar sängen,ska bli så skönt,längtar!


underbar-a

vilken bra dag det är idag,båda skolan och även vädret det är underbart!Våren väldigt nära!
igentligen borde jag vara ute nu,men vad ska jag göra? känner inte för att ligga i en stol och inte häller för att ta en promenad.Jag sitter nog inne istället.

idag eller ikväll blir det träning på guldvallen vilket som vanligt blir kul!


inte illa pinkat

skoldagen gick bättre än förväntat,hatar nämligen tisdagar pga av alla olika och många lektioner!
fick en överaskning idag,lisa traskade in när vi hade lektion,helt svart! efter att ha varit i thailand 2 sköna veckor!

ikväll är det tänkt att det ska bli en prommenad med brudarna,de var länge sen jag tog en liten sväng så ska bli skönt! och efter det blir det att se hockey,förmodligen sista för i vinter,sässongen börjar ju gå mot sitt slut.Iallafall så möter btk-aik så kom dit eller inte,do what you wan´t.


tisdag

träningen igår gick bra,men mina benhinnor går mej på närverna,de blir aldrig bättre! it make my crazy.

en ny skoldag väntar,en tuff sådan! ska bara dra på mej jackan och fara,ha en bra dag vänner/icke vänner,bekanta och andra!


vanlig dag

igår var jag i stan och såg hockey,sen bar det av till match på norrvalla mot klutmark,det gick hyffsat för att vara första matchen men vi förlorade iallafall med 1-0.

skola har det vart som vanligt idag,och kl 7 blir det träning,ska och käka nu,puss!

give it to me

så jävla......

skämmigt! ja det är var det är! sverige,vad händer? Hur kan en operatant vinna, när vi har Heat & Sarah dawn finer ,där har vi klass mina damer & herrar,det är musik! Jag känner verkligen hur agritionen aldrig tar slut.


lördag

hejsan alla góa och glada!
idag vaknade jag tidigt,vid 7!!!! varför ska man inte kunna sova ut när det är helg? när det är skola skulle jag kunna sova hur länge som helst och nu när det är helg och jag har chansen att bara sova hur mycket jag vill vaknar jag direkt!

jag for på ladan vid 9 för att se min bror anton spela match mot föräldrarna,de är ganska underhållande att se.

sen så har jag städat min garderob och anton hjälpte till mot en hundring som han ska ha till sin bandylkubba som han ska investera,så nu ser det faktiskt bra ut i mina skåp,det var ett tag sen kan jag lova!


timbuktu

alla vill till himlen men få vill ju dö..... ja den lyssnar jag på nu,kan inte tro det själv men jag diggar den!

har just tryckt i mig massa gósaker som vissa skulle kalla för skit,pågrund av allt fett,chips!
Jag är ingen modell så behöver inte känna någon press utifrån,jag behöver inte räkna alla kalorier jag får i mej och ska inte behöva tänka på vad jag äter.



ge aldrig upp

jag hade springining igår kväll och även boxersize! Springningen var jag inte det minsta sugen på eftersom min kondis är sämst och att jag bara inte är född till att springa.Men det gck förvånansvärt bra,så känner mej så glad för det och nöjd,det man gruvat sej för i en vecka har man klarar helt gallant!

nu sitter jag med en chokladbit i munnen,alltid ska jag äta något! och det börjar visa sej...

ikväll blir det en lugn kväll med pappa och anton i huset,ska bli skönt! har ni några planer för helgen?

en aningen taskig bild på oss båda,men det bjuder jag på så hära till helgen! för övrig så ska han vistas i clemäns hela helgen,kanske att han dyker upp här söndag kväll!

jag kanske bara måste inse att sånt är livet

då är det snart helg ska bli skönt,har inga planer eller något uppbokat,så ska bara njuta.

Just nu är jag irriterad på mej själv och även andra.
Jag har inte alltid mod till att våga stå upp för mej själv och vad jag tycker och det vet jag många som inte har,men borde inte vi räknas ändå,betyder vi inget kanske? det ska vara lika för alla vad det än gäller, man ska inte bara få sin vilja igenom för att man vågar ta för sej och visa sig,men så är det ju nu mera,det spelar ingen roll vad det handlar om,de bara är så.

Tänk om man någon gång skulle våga ställa sig upp och säga att man inte håller med utan att man tycker si och så,det skulle förändra så mycket.VÅGA!

jag älskar gotttttttt

hade kortdag idag så himla skönt,så nu har jag just mumsat i mei glass och hemgjord chokladsås!! :)

ikväll har jag träning på guldvallen kl kvart över 7 och tills dess ska jag nog läsa några sidor ur so boken sen bara nörda mej framför datorn.

hur gott ser inte de ut att vara?

någon som vill vara snäll och skänka mej en slant?

hittat  fina grejs på H&M och Nelly,check it out!



boring

volleybollen som jag trodde skulle vara rolig,var tråkigare än allt annat,jag som älskar volleyboll.

jag kommer just från soffan har läst,eftersom vi ska göra ett författarporträtt på svenskan och då måste vi ha läst en bok om den författare vi valt.Jag har Annika Thor,jag kan inget om henne,bara att hon har skrivit boken Sanning eller konsekvens som jag håller på att läsa.Men jag får väl lära mej antar jag. :)

kvällen blir lugn,ska nog fortsätta läsa så att jag blir klar någon gång.

jag har häller inga nya bilder att lägga in så det får bli en gammal goding :)


nervöst

sitter här i min stol men några rostade mackor som inte sitter fel,efter ett träningspass.Av det lilla jag hade att göra så gick det bra,men såklart är man fortfarande ovan vilket jag nog kommer vara ett bra tag till, och på söndag har vi våran första träningsmatch,och jag vet inte vad jag tycker om de,för självklart är det ju superkul med matcher av alla slag,men efter att bara ha tränat 3 pass ute så känns det som att man kunde ha väntat ett tag till med matchandet.Jag vet inte vad ni andra fotbollsspelare känner,men jag blir så osäker på det jag gör annars?

imorgon har vi friluftsdag och det hurrar vi för,eller iallafall ler lite.Det bli sparkning på förmiddagen och volleyboll på eftermiddagen,man sparar det bästa till sist!

vacker som alltid

skriv allt vad ni kan

första dagen på ett tag,gick förväntat bra faktiskt och det gjorde det muntliga spanska förhöret med,så nu är dagen räddad!

ikväll bär det av till stan för träning i tältet ska bli kul så tagga för det!
Nå väl,hur har eran dag varit? och vad tycker ni jag sak ha mer på bloggen? vill såklart få det så bra som möjligt,så lämna gärna en kommentar om vad ni har på hjärtat?


då var det roliga slut


då var lovet slut och skola är det imorgon,det känns så deprimerande i hela jag.Men någon gång ska väl det roliga ta slut det också,men vi har iallafall friluftsdag på tisdag så det ger jag ett plus.

idag har det vart fullt upp i Isladan,det har varit cup för de mindre alltså min brorsa mm,och en match han jag med att se.Och jag har som en vanlig söndag haft två träningar,eller 1,5 för jag orkade typ inte,jag var med men stod typ som en fågelholk i målet,men nu har jag ätit och fått mera krafter.

nu ska jag stänga av dator och gå och plugga,har muntligt prov i spanska imorgon!!


meraaaaaaaa

tacolassangen jag skrev om var verkligen mummmmmma och och till efterätt kladdkaka,de kan ju inte bli bättre.

kvällen har varit ur härlig,vi satt där ute och grillade våra marsmellows när crille,simom osv körde förbi med skotrarna och vi var ju bara tvungna att följa med! och hur kul var det inte,konstigt att jag inte är lämmen i ansikten efter att ha haft ett leénde på läpparna varje sekund jag satt på maskinen! ( jag vet att jag är flintis,sådan far sådan dotter )





mumma

idag.............
har jag inte gjort något bara suttit framför tv:en i mjukiskläder,rätt så skönt men i längden ganska så tråkigt.

Ikväll händere grejor jag och Ida ska till sanna och där ska vi grilla marsmellows och säkert nog se melodifestivalen,så det taggar jag för.Nu ska jag däremot kila ner och äta tacolassange som mamma gjort,hoppas det blir gott!

sådant är livet

var ju i kvarnberget i går,det var inte det bästa vädret eller så,men det var trevligt.



på löpningen gick det verkligen inge vidare,gick tyngre vad det någonsin gjort,det var iallafall så det känndes,men hade ju något att kämpa för eftersom emil väntade hemma när jag var klar.Vi tog det bara lungt och såg en film Taken,en jättebraaaaaaaa film,den tycker jag ni ska se!

emil fick sms imorse och en förfrågan om han ville spela match imorgon,så han for hem.Tanken var att han skulle stranna tills imrogon,men sånt är livet.

Idag har jag haft en jättebra dag,har vart på stan och investerat ett par fotbollskor,vart och bowlat och käkat gott.


åter en dag i berget

vad händer idag? jo det ska jag tala om för er.

Mamma står just nu nere i köket och packar ficka och värmer varm choklad för vi ska till kvarnberget,mamma ville så gärna att jag skulle med så jag kunde väl offra mej för en gångs skull,ganska trevligt kan det ju bli,för hur kul är det inte att åka madrass!?

ikväll har jag träning,springning är det som gäller idag och temat är mjölksyra! Jag gruvar mej alltid före en löpträning,det är verkligen värst före,för den bästa känslan  man kan ha kommer ju när man sprungit klart,man blir så nöjd över sig själv,vilket kan vara bra ibland.

sen så kommer my boy,har inte träffat honom sen i söndags,så happy på det!


konstgräs

sitter här med ett glas mjölk och två skinkmackor och kom just hem från träning,vi har vart på guldvallen,första gången för i år och självklart så kändes det ovant,det skulle vara konstigt om det inte hade gjort de.

vi måste ha världens trevligate människor i laget,vilket gör det hela så superkuuul! :)



hjääääääälp vi väälter

som sagt det börjar bli som en vana,har vart i mullebo nu och haft det skönt,fikat,grillat korv och åkt madrass,några åk vart det,de är ju så jobbigt att gå uppför backen hela tiden,kanske börjar man bli gammal?


(för er som alltså inte vet så kan man klicka på bilderna och vipps så blir de större!)

inte helt fel

ännu en trevlig kväll,det börjar bli som en vana vilket inte är helt fel!

man har alltså bastat,haft ansiktsmask,hårinpackning och peeling,så nu är man len som en barnrumpa :)

njut mina vänner!

great

skönt det var ute,och ännu skönare att komma ut!
har hunnit äta också,tonfiskmackor,mummmmmaaaa! :)

ikväll kanske det bli att fara och basta och bara mysa,får se hur det bli.

klar för start

andra dagen på lovet

nu är det tisdag och när man minst anar det är det måndag igen!
en veckan bara springer iväg,och vad ska man hitta på? hjälp mej gärna med lite roliga förslag!

ska ut och gå med sanna om 40 min så ska klä på mej lite nu,ha en bra dag!


neeeeeej

hoo,nu är man slut efter ett boxersize pass och ett fotbollspass men så skönt att få träna som vanligt,det kommer bli mycket i veckan och det är både och eftersom att man vill hinna med lite andra saker när det är lov ett tex är pojkvänn,kommer typ inte hinna träffa honom för än söndag,jag blir tokiiiig!

känner mej så nere för det här,usch
någon som vill ge mej ett litet leénde på läpparna?

halva jag,bättre än inget

en dag av lovet

kom hem för ett tag sen och tänkte lägga ut lite jätte fina bilder på vad vi sysslat med!

-sannas färg
-färgning av håret
-hår
-gång till kiosken
-rumpa
-gång från kiosken gånger tre




jag viste att ni skulle tycka dom var snygga,vi är det


göra bort,slippa sen

har just stekt lite hamburgare till mej själv och bröder och ska göra mej lite finare än vad jag känner mej,försöka iallafall,jag och sanna ska till ida,kanska fixa sannas hår,hon ska bli lite mörkare! sen så tänkte vi göra bort lite spanska,det känns inte lockande såhär på ett lov,men skönt att slippa tänka på det sen. :)

skriver när jag är hemma! varma kramar!


inte fel

emil for hem i morse så jag for på träning nästan direkt vi spelade lite matcher och san hade vi "månadsfinal" det är något som vi har 1 gång i månaden eftersom vi vart så duktiga med all fys och alla fotbollsträningar under veckorna,vi får lickson en belöning för allt slit om man kan säga så.. den här månaden hade vi massage! jätte skönt verkligen!

kom just hem från att ha vart och ätit hos farmor,och resten av kvällen blir lugn....


bada basta

igår steg jag upp kvart i 7 för att fara och se min lillebrorsas cup i stan,men såg bara en match eftersom jag skulle hinna gå på stan och försöka köpa en jacka,vilket jag tillslut gjorde och är mycket stolt över den :) jag åkte hem kl kvart över 1 och efter något timma kom emil och vi gjorde oss lite mat och sedan for vi på snidex med lite folk för att basta,se melodifestivalen och bara för att ha allmänt mys!det vart lite klädpoker också, en jätte trevlig kväll,och funderar på att fara dit igen under lovet :)


RSS 2.0