slow ride

ja nu har man ätit mat så man är mätt & belåten, nästan för mätt,men de var ju så gott då måste man ju alltid ta lite extra o lite till, :) nu har vi spelat GH i flera timmar jag som tyckte de var ur kasst har fastnat i de, tog bara en paus nu så dom andra skulle få en chans, ;)

aa nu ska jag gå o spela igen, kanske ska man sattsa på att bli gittarist,?  de åter står att se :)


Ego you

ny duschad u fräsch sitter jag nu här, eller fräsch o fräsch, aja fräschare!
har vart på gympan o svettat upp mej rejält om ni var nyfikna? vi spelade lite fotboll&bandy så som varje år o som jag kallar för en tradition, o en tradition bryter man inte om man heter erica holmberg o bor på parkvägen 5 i burträsk, nu tänker ni tråkmåns men det får jag ta. :)

iaf mitt i allt spelande kom ja att tänka på hur dåligt tränad jag är,orkar som högst jaga bollen i ett ryck sen äre bara för mej att pusta ut på bänken,skärpning erica! så då kom ja på vad jag sak ha som mitt nyårslöfte springa 2 gr i veckan,jag skriver de nu bara för att ha något att skriva för jag kommer inte göra de, jag vet att de inte är något jag klarar av.

                                     

Innan natten vaknar

är så trött så trött,men orkar inte sova hur kan det gå för sej?
de tyckte emma va det knäppaste man kunde säga,men vadå om man tänker efter så är det sant,för nu orkar jag inte sova,sanningen är kanske att jag inte vill ,orka borde ja ju jag är ju inte klen? eller kanske lite.


sitter o lyssnar på Sebastian Krantz skönt!

Det är natt & jag fryser
Fönstret står öppet & månen lyser
Jag kan inte förklara, min vackra underbara
Att jag måste gå, att jag måste gå,
Att jag måste gå, att jag måste gå.

Dina ögons forna glans,
Går ej finna någonstans,
På ditt hjärtas jämna slagSom så tryckt fanns där en dag                                                      
Har du lämnat och glömt bort
Ja din kärlek blev för kort,
Den blev för kort

Det är dags,
Natten vaknar o jag unnar,                                                                              
Vem det är du saknar,
Ja, vad var det som gick fel,
O allt du gjorde bara var ett spel

Dina ögons forna glans,
Går ej finna någonstans,
På ditt hjärtas jämna slag
Som så tryckt fanns där en dag
Har du lämnat och glömt bort
Ja din kärlek blev för kort,
Den blev för kort
                                                      

Wonderwall

kan ni bli till mitt?


I´m so excited

idag har jag inte hunnit med att skriva har haft ganska fullt upp, vilket är kul för en gångs skull, :)
steg upp där vid halv 12 efter att tytp ha försökt sova där vid halv 3.
när jag steg upp stekte jag hamburgare,för att få något i magen före vi skulle till gympan,eller det var vad vi trodde ,för när vi hade hoppat på sparken o kommit en bit på vägen får emil samtal av lisa som säger att nej det blir inget på gympan vi ska åka skridskor ist, så det var bara att byta riktning mot en kall men inte så hal sjö men där förblev vi inte så länge, utan vi gick in till lisa o värmen för att spela tv-spel, som inte är min starkaste egenskap,

när vi väl var hemma igen vare tv som gällde o sen lite käk före vi skulle dra vidare till ladan o se internmatch mellan a-laget O b-jun, sen vare bara att ta farväl av min älskade emil, eller farväl o farväl,men hejdå iaf, vilket alltid är lika svårt!

när jag kramat o pussat ,pussat o kramat emil sparkade jag iväg till sannna, hörde ni jag sparkade? ovanligt eller?vi sparkade iaf förbi ida o satte oss ute o hade vår lilla syjunta,som man brukar kalla det i älder åldrar, men efter ett tag blev kylan för hård o vi valde att dra hem,



men höörni vänner imorgon äre nyårs, om det nu är någon som missat de,
vad ska ni hitta på för trevligheter? :)



On and on

träningen gick jättebra o jag vart uttagen till sunnanåupen så allt är super just nu, ville ni inte veta så skyll er själva ;)
jag o emil ska iaf sova snart,har inte hunnit med så mkt efter att jag kom hem,bara sett Prison break o nu sitter emil nere i soffan o kollar på Rambo med pappa,men som ni vet så är ju jag för tuff för den filmen,

sov så gott allihopa!

                                                        


                                                      

alone

nu sitter jag här ensam igen, emil for på träning o lämna mej i sticket,själv ska ja också på tränng snart eller snart o snart om 1,15 h, idag ska vi iaf få veta laget som ska få spela på sunnanåcupen, så tagga de!
ikv? ja ikväll vet jag inte vad som händer det blir nog bara att slappa o mysa me älsklingen & träning som jag nyss nämde eller gjorde jag de, ja de gjorde ja nog.

      Den,ja den bjuder jag på ;)

Big love

har hittat en riktigt snygg t-shirt o nattskjorta!
vad tycks? :)



Burning love

vaknade vi halv 10 o bestämde mej för att dra en sväng til islandan där skridskoskolan är i full gång,så otroligt glada barn endel bra o andra lite mindre bra på skridskorna,men det är ju de som är själva charmen! :)
ja funderar på att dra dit även imorgon?

emil kommer idag!,kan ni fattta!? de kan nästan inte jag, 2 h kvar jippie!
nu ska jag gå o käka lite mat,pizza! mums, sen blire duschen, o fixa till sej en aning.

vi hörs! 



                                                 

Follow me

efter att jag tog mej sparkturen har jag inte gjort ett skit,tragiskt med sant! är verkligen sugen på att hitta på något roligt! är jag ensam om de eller? o kom gärna med förslag på vad man kan hitta på.

imorgon kommer emil hit, har inte träffat han på 6 dagar, det är inte klokt! de var länge sedan vi var utan varandra så länge,har iaf ingen aning om vad vi ska göra då häller men, jag får iallafall bra sällskap :)



                                         


 är grymt sugen på att fara o se twilight,har hört att den är bra,ska bara se till att jag får med mej någon?



Ready to go

sparkturen gick bara bra, körde inte över någon.
lillebror anton o mamma följde med,men anton tjura efter halva vägen for att jag tog kort på honom, tala om någon som inte gillar kameran, ingen modell där inte.

men ja smyg tog lite kort iaf,som jag kanske lägger in sen, jag är inte den tekniska typen som vet hur man gör när det buggar o far!

just nu håller jag på att snacka lite med vännen lindahl & favvoEmil, o ska fortsätta med de.

skriver ikv, puss&kram                  


                                              
                                          

Fast car

nu ska ja ut o sparka igen,om ni läst tidigare så tro inte jag har blivit en sparktönt, för de har jag inte,eller kanske lite, ;) men då är jag inte ensam om de, sanna är lika töntig!
se upp i backen tusen hål i nacken!



                                             

Better in time

fick just veta innan jag skulle lägga mej för att sova igår att emil inte kommer, jaha tänker man då,vad ska jag då göra?

idag har jag slått  mitt eget rekord i att sova länge,iaf under lovet. Jag sov till 8! ,jag som alltid bruka stiga upp där vid halv 7.......  LURADE! haha nu fick ja till det, men rekord slog ja 11.10 så skönt må jag säga.Nu känner jag för att ta en dusch,men de käns inte värt om jag nte ska göra ngt idag, men det vill ja o ska så det måste ju bli en dusch iaf!
 
på återseénde!


                               

This is the life

det blev inget mys med gott, o ingen ida, men sparktur med lisa o sanna & det var trevligt det med, hann med mycket prat om allt möjligt som vanligt, sen så träffade vi den rara pojken william som alltid har ett trevligt leénde på läpparna, :)

när jag kom hem efter 2,2 h var moster Johanna här o hälsade på, alltid lika kul! :)
nu sitter ja här o gör verkligen inget, eller de gör jag ju vist, ja skriver.., har iallafall sett körslaget nyss, bara för att det inte finns något bättre att se på tv en lördagskväll.

annars då,är det bra med er alla?
med mej är det helt okeu,saknar bara min emil lite för mycket,men håller tummarna på att han tar sig i baken o kommer hit imorgon,

ha det bra / erica        

               johanna&pojkvännen David         

holiday

då var det en ny dag på lovet o jag vet inte vad jag ska hitta på, var väldigt sugen på att fara in till stan o shoppa, vill ha ny mössa o jacka! man måste ju passa på nu när det är rea,men det får väl bli en annan dag. :)

jag har iaf inga som helst planer inför dagen, men tänkte höra me sanna,lisa o ida om vi ska hitta på ngt mys med gott när de blir kvällen, får se hur det blir.


                                                                                 

wild world

ja som jag trodde, det vart en promenad eller sparktur med sanna o ida, lika skönt idag som igår, man bara svävar fram.

sen blev det till bröntjärn o mormor god mat O gott folk!
blev en sparktur där med,me hunden som skulle dra mej o otur som jag har så krascha ja o hunden sprang iväg o var borta snabbare än ögat, så mormor fick ta bilen ut o leta, så det kan gå :)


                                                                             



                                                                       

give me a hand

ja, som sagt igår kväll for ja till farmor för att käka,gud vad man äter under julen men bara vräker i sig, så för att utjämna de hela verkligen vilja ta mej ut o springa!, men de är ju så tråkigt o så jobbigt så....... ni vet hur de brukar bli,man skiter i de.Hittar ingen mottivation till det alls,förutom att man mår som en kung efter! Men de blir nog an promenad istället,springningen kan ja imorgon, eller varför inte över mogon eller näst vecka eller..........

hjälp mej att hitta motivation!? jag vill ju        



                                                                                                               

dagen efter

ja nu sitter jag här, sanna har just farit hem, vi har väl inte gjort alltför mkt men spelat wiii & tagit en promenad, de råder jag alla till o göra nu, så härligt!

men en sån här dag som "dagen eftyer" gillar ja inte, de är som att allt är över, de man längtat till så länge är över!
men men får väl ta o se fram emot nyårs, alltid ngt!
ska iaf till farmor o käka snart utterligare ett julbord,vi hörs


börja om från början

jag ger bloggandet ett nytt försök, inte för att jag vet om ngn vill läsa, men för att  eeeee.....? aja jag börjar nu iaf, :)

det var iaf julafton igår, vilket innebär julklappar! ( se lista nedan )o julklappar innebär gjädje! jag är supernöjd, tack allesammans!

- 2 st koftor
- 1 tröja
- 2 st sjalar
-  skor (stövlar)
- vantar
-benvärmare
-jeans
-smycken(halsband)
-1500kr
-presentkort
-parfym
-beddsett
-refillkort
-smink
-godis osvosv, allt jag kommer på för tillfället.
                                                    måste tillägga att anton o tobias fick nintendi wii, så farmor hade trevligt o spelade! 

RSS 2.0