lite av allt

Sitter på skolan nu,och jag har väl radt i ca 40 min till eftersom jag för en gångs skull är klar med uppgiften. Men eftersom att jag just lämnat in datorn så finns det inget att göra på den här skolan,för det är verkligen så att varenda själ här sitter och stirrar in i skärmarna var eviga rast,eller så är det i alla fall i våran klass. Ikväll är det dags för träning igen,löpning och sen styrka,är faktiskt taggaf,tisdagar är roligast! Annars så sitter jag och längtar till helgen,det ryktas om att mycket fint folk ska ut, vilket inte gör saken sämre! Man märker att slutet börjar närma sig också,det är mycket snack om delprovet,balen och studenten och idag kom äntligen mössorna som vi så fint ska bära under sista dagen som gymnasieelev och sista dagen i skolan för all framtid,helt sjukt vad tiden och alla skolår gått fort!

måndag

ikväll är jag lite glad. träningen var rolig,jag har kört bil och fått messat med fina personer! Under dagen har jag för det mesta slappat,målat naglarna,hårinpackning,fotvård osv,skönt! och nu är det godnatt,skoldag imorgon!

Tystnaden den sårar -

Sometimes I feel Like I don't have a partner Sometimes I feel Like my only friend Is the city I live in The city of Angels Lonely as I am Together we cry

Helgen som vart

Som sagt, helgen har passerat och en ny vecka är i full gång,och det börjar bra med en ledig dag! Det var ju egentligen tänkt att jag skulle ha en helg full av jobb,men bestämde mig för att sluta vilket känns så mycket bättre,kan slappna av så jag ångrar mig inte. Så jag har haft en riktig slapparhelg! Sanna kom förbi på lördagkväll och vi planerade för utgång på fredag. Har även vart duktig och gjort bort en liten hög av skolarbete,skönt.

länge sen

Har inte kunnat komma in på sidan sen evighetet( känns det som. ) Men jag har i alla fall haft en bra helg,bättre än vad jag först trodde den skulle bli,men kommer skriva mer om det senare idag eftersom jag är ledig och just nu skriver frn telefonen,så vi syns snart!

varning,långt inlägg

Det går trögt med skrivandet här..
Men min bästa,bärbara datan har lagt av,eller i alla fall skärmen.
Men har i vanlig ordning tränat hårt med laget och palle i spettsen,var på hälsokurs igår och är peppad till tusen på en nyttigare tillvaro,i alla fall för stunden.
Ikväll drog vi till med 3000m igen,och glad är jag som har Backis och de andra som peppar gärnet och fick där av en förbättring,skönt!
Har hållt till på Lycka idag och haft fullt upp,kul! Och imorgon väntar 3 ytterligare kunder,så är ni sugen på lite uppfräschning av håret,tveka inte på att höra av er!

Annars så gruvar jag mig ytterligare inför en ny arbetshelg,konstigt det där att man mer ser fram emot  självaste "veckan" mer än helgen,men fina Fritte ringde nyss så jag hoppas det kommer bli bra.
Är ledig på Måndag så det är något jag kämpar inför.

Annars så kommer jag vara hemma själv hela helgen,restarande åker till Övik där hockey ska spelas.
Jag älskar att vara ensam,men på sista tiden har jag börjat känna mig som den enda i världen då jag sitter där i soffan framför tv:en och nästan tycker synd om mig själv.

Men nu ska jag inta sängläge,tänkte egentligen bara säga att jag lever,hoppas det är bra med er,jag kikar in imorgon igen!

På Arlanda


Tisdag

Idag är det en slö dag,vi har inte alls gjort så mycket, och nu ska vi egentligen hålla på med att skriva ett arbete,men jag kommer inte igång, ska ge det ett försök till,men annars vet jag att det som vanligt blir till att göra det hemma,det går bäst så.
Efter skolan ska jag möta upp de fina också,Hanna,Amanda och Mickan och sen blir det hem för åter en fysträning..


vardagsrutiner

En helt okej dag.
Det har inte hänt så mycket,hade kund på skolan och har vart på träning i stan, och ska nu hoppa i sängen för att få mig lite sömn, det är så här mina dagar ser ut.



Fick ett mess av denna tuffing idag också,som sa att Mickan fått ett nytt smeknam,och det var inget mindre än Erica nr 2.

söndag

Äntligen åter en jobbhelg överstökad,skönt!
Igår chockade jag mig själv med att lägga mig strax efter 8,hade en sjukt tråkig kväll,inget att göra så gick helt enkelt och la mig,så var ändå hyffsat utvilad då väckaren ringde 04.00 imorse.

Dagens plus får Elias och Lindahl som ringde på dörren idag för att hälsa på då jag lix bara var hemma och strosade på,uppskattat.
Jag har nu just kommit hem från stan och träningen,så ska sova nu,skola imorgon..

fix och trix



Klippte Johanna igår och tog fram lite lockar som hon egentligen hatar,men jag tycker det blev riktigt fint!

21/2 fick jag körkort


den slutade bättre än den började

Dagen har vart tung,alla dagar känns tunga.
Men kvällen desto trevligare långprommis med världens bästa Sanna,det var länge sen jag tog mig en prommenad faktiskt.
Och sen så for jag till Åbyn för att umgås med Elias!


negativ

Jag är så fruktansvärt less skolan!
Och imorgon är det som vanligt dags igen,är inte ett dugg peppad,vill bara gå ut nu.
Har ingen motivation för fem öre..


2011

Under 2011 gjorde jag mycket jag aldrig tidigare gjort.
Det är ett speciellt år att minnas.

Jag åkte på träningsläger till Spanien.
Vi kämpade hårt för att få in pengarna.
Jag förlorade vänner.
Jag fick nya vänner.
Jag sommarjobbade på kyrkogården.
Jag fick städjobb på gummiverkstaden.
Jag blev Skellefteåbygdens Lucia 2011.
Jag gjorde min första utgång.
Jag åkte till Rhodos i 2 veckor.
Jag tog körkortet, och så mycket mer.

det här skrev jag för ca 1,5 år sedan

Jag vill ha värme.Jag vill ha sol.Jag vill ha turkost vatten.Jag vill ha sand mellan tårna.Jag vill ha en bränd svidande kropp.Jag vill ha ett pirr i magen.Jag vill andas in kvav luft.Jag vill gå i endast bikini.Jag vill doppa fötterna i det salta vattnet.Jag vill klaga på att jag inte fått någon färg.Jag vill bli chockad över hur mycket färg jag faktiskt fått då jag står i duschen.Jag vill ha skavsår mellan låren.Jag vill skrika fan då vi förlorat en poäng i volleyboll.Jag vill gå ut och äta på en mysig resturang.Jag vill strosa runt i mysiga affärer.Jag vill känna hjärtat lyfta.Jag vill känna tårarna i ögonen innan avgång.Jag vill skämmas över min engelska.Jag vill se ut som ett frågetecken när folket pratar med mig och jag inte fattar något.Jag vill äta massor av chips fast dom egentligen inte är särskillt goda.Jag vill sova med de vita lakanen som täcke.Jag vill göra det med er.Jag vill packa.Jag vill skratta.Jag vill äta hårdmackor med skinkost då jag inte tycker om maten.Jag vill vara irriterad.Jag vill ta på dom skitiga gatorna.Jag vill byta miljö.Jag vill vara borta länge.Jag vill ta massor av kort.Jag vill skapa nya minnen för livet.


Mina nya vita fina converse,som jag lever i


hair



Klippte Evelyn här om dagen, och kolla in hennes härliga självfall!


I en värld utan bekymmer


Egentligen väldigt små bekymmer.

Denna ständiga fråga,vilken färg på håret som man ska ha?
Just nu trivs jag jättebra i mitt mörkbruna,lika bra som jag trivs i det blonda.
Så inför balen,sommaren och allt vad det innebär så har jag bestämt mig för att bli blond.
Jag ser mig lixom fortfarande som blond och vill på det sättet också "känna igen mig" på balkorten.
Jag kommer alltså så som årstiderna,ändra mig lite.Ljus på sommaren och mörk på vintern,då får jag ju därefter hela paketet och behöver alltså inte välja.
Och jag vet att jag kommer måste påbörja processen mot det ljusare väldigt snart för att få det så ljust som jag vill ha det och så att håret hinner vila mellan varje blekningsprocess,men jag gruvar mig inför färgen jag kommer ha mellan varven,men det får vara värt de.


titta och njut



Jag skulle kunna kolla tusen gånger om på bilderna på Backis blogg.Jag älskar dom!
Elin även kallad "Backis" och Kim gifte sig i somras, och snart firar dom 10 år som ett par och dom är alltså bara 23 år, och dom har en kärlekshirtoria som inte liknar någon annans.
Så som de flesta vet så blir jag ofta kär i kärleken, och deras historia och förhållande är ju inget undantag,man kan inte göra annat än att smälta.
Och den här godhjärtade tjejen får jag alltså träffa flera gånger i veckan och som jag sagt tidigare så är hon verkligen en person som jag ser upp till, och dessutom så är hon våran lagkapten.

.


Till Elias och Jonte som "älskar" mina fina bilder jag bjuder på lite nu och då


Godnatt på er!


helgen

Nu börjar det vara ett tag sen.
Har jobbat hela helgen.
Lördag 05.00-13.30 mejeriet,klippa&färga,städa på gummi.
Söndag 05.00-13.30, så det har blivit 2 riktigt tidiga kvällar,minns inte sist jag la mig så tidigt,21.45.
Men ändå så har jag vart sliten,de tidiga mornarna,nervositeten och stressen gjorde att jag somnade i soffan idag då jag kom hem vilken aldrig brukar hända.

Hunnit träna i stan har jag också hunnit med,kom hem får bara en halvtimma sedan och ska aldelles srax hoppa i säng.


somebody to love


fantasi



Jag lever i drömmarnas värld stora delar av dagarna.
Och idag har vi vart på resebyrån, och jag grabbade tag i ett stort antal resekattaloger som kvällen ska spenderas tillsammans med.
I maj har vi bestämt oss för att fara och just nu lutar det mot Turkiet.
Jag är glad.


första dagen och det känns som att vi aldrig vart ifrån skolan



Hej jag gillar inte att skolan börjat om..

Men vi försöker göra det bästa av det ändå!



Framtiden?

Ligger och funderar på det mesta.
Och på 1 h ska jag fara iväg för samling och sen träning i stan.

Imorgon börjar skolan om igen och det är dags för verklighet,jag har haft mitt sista jullov och den sista terminen står på spel.
Just nu längtar jag som aldrig förr till att få komma ut ur skolans värld,men jag vet att de fort kan ändras och att den panik som många redan har kan dyka upp eftersom de inte har några planer eller idéer på vad som ska göras efter allt för många år i skolbänken.

Men jag längtar verkligen ut i världen! Jag längtar efter att få besöka land efter land,upptäcka nya saker och uppleva nya saker,se nya kulturer.Bara njuta på stranden,i polen och på de livliga gatorna.

Och för att göra allt de måste jag såklart jobba för att få in de alla pengar som behövs.Just nu känns den biten tung.Jag kommer att missa mycket nu helgerna framöver, men jag vet att de i slutändan kommer att vara värt det, så jag ska kämpa.



så här snygg är jag på jobbet


sammanfattning

Det har vart dåligt om uppdatering,men här kommer en liten snabbis om de tidigare dagarna.

Tors: Sunnanåcupen(Roligaste cupen som finns)
Fre: Sunnanåcupen,semifinal,förlust på straffar,bio och käk med Elias,Sanna och Adrian.
Lör:Jobb 09.30-18.00,häng med Elias och Jonte.
Sön:Jobb 09.30-18.00,städa på gummi,häng med Sanna och Ida

Jag saknar allt vad detta innebar,jag saknar er


Minnen,härliga upplevelser och underbara dagar med de lila!



Har vart på edda hela dagen,älskar de här 2 dagarna som man under varje år får spendera där,så mycket folk så mycket känslor och så många minnen.
Vi vann första matchen,men förlorade andra så imorgon återstår en gruppmatch och vinner vi den går vi vidare,annars är vi helt enkelt ute ur leken.Vi har såklart bestämt oss för att gå vidare,men hur det nu än slutar så kommer hela dagen spenderas där igen!


Imorgon Sunnanåcupen

Så hela morgondagen kommer spenderas där!

Dagens stjärnor



Dom kom till Isladan under förmiddagen.
Skjuttsade mig till Mejeriet.
Var mitt mentala stöd under en början.
Kom in mitt i arbetandet i de "tuffa" mössorna med ett léende på läpparna.

Min tisdag

Idag har det vart fullt upp till max!
Skridskoskola 10.00-11.00
Mejeriet 11.30-18.00
Fotbollsträning 19.00-21.00

Är sliten,så ska sova alldeles strax.
För imorgon väntas samma förutom att jag inte har någon träning,ska nog umgås med vännerna hade jag hoppats på.
Gjorde som sagt mitt första pass på mejeriet idag och det är ju alltid lika nervöst och jobbigt första dagen då man bara känner sig ivägen och inte har en aning om vad som ska göras och vad man själv ska göra och då man inte känner en kotte,men jag tror det ska gå bra,bara man kommer in i det och det verkar vara ett gäng härliga människor så det ska nog ordna sig.


så här såg det ut i våran soffa för bara någon dag sen


En udda själ,




jag fastnade för det här stycket

So if you see Kay will you tell her that I love her?
And if you see Kay let her know I want her back
If she listens say I miss her, everything about her
Make sure you say I'm sweet FA without her if you see Kay


Måndag

Igår efter träningen var jag taggad,träningen var den roligaste på länge och det var nog tack vare Frida som kom och höll mig sällskap,det är verkligen inge kul att stå där själv utan någon att "fajtas" mot.

Idag steg jag som vanligt upp för skridskoskolan och sen klippte jag Sofie.
Det har snöat för mycket så jag har vart ute och skottat, och annars så har jag mest bara slappat så mycket som möjligt och njutit av att det är lov,förmodligen sista dagen för mig.
Imorgon ska jag nämligen göra ett försök till att jobba på mejeriet efter att skridskoskolan ägt rum.

Nu ska jag äta lite,packa väskan och sen bege mig av till stan för träning.


nu är det alltså 2012 som man säger

Gjorde Sanna klar för fest,och sen också mig själv.
Jag for till Frida där alla familjer höll till,vi åt god mat(oxfilé,fläskfilé,potatisaktigt och rödvinssås).
Jag körde bil med de andra där bak och väl i Bygdsiljum så satte festen igång.
Tänk er en lokal med bara fint folk,det kan ju inte bli annat än bra.
Jag hade det toppen och jag fick umgås med de jag tycker om mest.


RSS 2.0