att det alltid ska hända grejer då jag är i närheten?



Strålande väder, fantastisk fotbollsplan, lyrisk kväll och ett gäng underbara cykeltjjer gjorde lägret i Kalvträsk till ett minne för livet.

En cykeltur på 2 mil från Villvattnet till Kalvträsk startade träningslägret. Depåstopp vid järnvägen i Åsträsk med melon och dricka. Väl framme i Kalvträsk gick färden ner till sjön där man svalkade av sig. Efter det tog man stugorna i besittning. Vi ledare körde ut all packning till de destinationer som BFF skulle ta sig till senare. Några efterslängare hämtades i Burträsk och kördes upp till första träningen. Underbar plan och ett glatt gäng genomförde en klockren träning. Sedan dusch och cykling de 6 km till Ava beach där kvällens grillning och beachvolley höll hus. En lyrisk eftermiddag och en magisk kväll följde. Cykling hem igen vid 12 snåret och sedan var det god natt. Väckning 08.00 för frukost. 10.00 träning därefter varmkorv inför den stundande 5 milen. Depåstopp i Villvattnet med hamburgare och dricka. Hemma vid 15 snåret med onda bakar men ändå vid gott mod.
Händelser värt att nämna.
Ericas väska med rutten frukt som Backis fick ta del av på kudden. Den härliga planen med de små knotten. Ericas björnvrål som höll på att knäcka Bisse. Gunnars "nap" när vi andra hämtade eftersläntarna. Den otroligt goda maten på Ava beach. Beach volleyn, Snytning av gelehallon, Den härliga stämningen och den magiska kvällen. De minst sagt trötta spelarna som skulle upp dagen efter. Hamburgergrillningen i ett för dagen stekhett Villvattnet. De onda rövarna väl framme i Burträsk.
BEST FRIENDS FOREVER !!!
Det finns inte ord att beskriva er makalösa entusiasm.


Har knappt ord för torsdagskvällen. Lyrisk, magisk är stora ord men alla byggstenar föll på plats denna kväll.Fotbollsplanen, Vädret, solnedgången, maten beachvolleyplanen och alla ni glada och bästa brudar samt mysgubbarna g&l. Ni lämnade ett stort minne i mitt hjärta / P
Ni e brillianta allihop. O stort tack till hela kalvträsk som ställde upp med Björn mogge Ante staffan i spetsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0