en fredag kväll

Då har man vart hos farmor,blev bjuden på mjukglass och spelade spel.Det har börjat regna nu också,typiskt!

Ikväll blir det lungt,bara lite tv-tittande,i alla fall på ett tag då allt folk här har farit,det är smockat här i huset pga att det är förfest här,men dom borde nog fara snart.


tripp

Då han man alltså vart i Lövånger/Bjuröklubb! Det var faktiskt trevligt och tur med vädret hade vi också för där lyste solen.

Ikväll ska jag till farmor med anton eftersom mamma&pappa ska på fest,sen så blir det nog en sväng förbi kiosken.


för ovanlighetens skull

Idag är det ju inget strandväder precis vilket är synd.Men då far jag istället till Lövånger med familjen,farmor och mormor det blir väl till att gå och fika någonstans osv.

Vad gör ni en dag som denna?

bild från när vi var och spelade volleyboll

Rix fm!!

Vi kom till Luleå vid fyra tiden så vi gick ett tvärt på stan,men blev less ganska snabbt faktiskt,men fick med mig en trjöja från Monki i alla fall!

kl 7 började det hela och det var jättebra,jag är så glad att det blev så att vi for,älskar livet!


happy,i´m so glááááá´d

Idag är det ännu bättre väder än igår,vad är det som håller på att hända? men självklart ska jag ju inte klaga eller någonting i den stilen för det är ju underbart!

Men idag blir det nog tyvär inte så jätte mycket sol för min del för jag sticker nämligen till Luleå för att se Rix fm festivalen,men det blir nog bra det med,ni vet ju att jag älskar live musik!

3p

Sjuttsingen så härligt!!!! Vi vann!!!!

Det var en jätte härlig match och alla kämpade som oxar och det gav utdelning,3p.
Som jag sa vilken fotbollskväll!

Efter matchen for jag och grillade med familjen och lite annat folk och sedan for jag till Lova där dom som vanligt var ett helt gäng,så det blev lite sång osv.


toppen!

Riktig kanon dag har det varit idag,äntligen,så himla härligt! Och som vanligt efter en solig dag är jag bränd,men vad gör väl de? nä inte ett skit,imorgon är det röda borta och jag är brun,sånt får man ta.

Har just ätit rester från igår,grillat! och det satt fint i magen.Nu taggar jag för matchen ikväll,första matchen efter uppehållet och det är mot Betsele,är riktigt nervös faktiskt,det måste gå bra! Det kommer bli en härlig fotbollskväll i det här vädret på hemmaplan!


tillbaka från semestern

Igår kväll blev det mycket spel för våran del och mycket skratt,vi var även hos jennifer och såg film med massa andra people,en trevlig kväll var det med andra ord!

Nu visar sig solen äntligen,så då kan man inte göra annat än att fara till Långnäset,så ni kan ju gissa vart jag ska?


dålig fantasi

Nu är det bestämt att jag ska jobba nästa måndag och torsdag! Det hoppas jag blir bra!

Idag har jag inte gjort mycket,bara målat naglarna och sjuttsat anton ner på byn,och nu ska jag göra mig klar eftersom vi ska ha främmande av bl a lova,jag tänkte även fara och se match ikväll,så jag hoppas på uppehåll!

annars tar vi på oss regnkappan

trevlig kväll

Efter träningen blev det som sagt en glass på kiosken med tjejerna,det var också tänkt att Lindahl och hans tjej skulle titta förbi,men dom fick förhinder,synd!

På Kiosken satt vi ett tag och sedan for vi hem till Lisa och såg film och då kom även william och gjorde oss sällskap,trevligt!

Men nu ska jag upp till åbyn,det blev ju inte igår som jag sa.


eh

Jag vann en match och förlorade en match i volleybollen,hade såklart vart roligare om jag vann båda men jag hade kul i alla fall.Nu väntar jag på maten,det är pyttipanna,något jag verkligen inte tycker om så det blir nog en filtallrick.

Sen blir det som sagt träning och efter det en glass på kiosken!


Måndag

Det regnar inte idag,helt otroligt!

Hela morgonen har jag bakat och stökat på,så det luktar gott här i huset!
Jag ska snart fara upp till Åbyn för att få lite mer information om när jag ska jobba de 2 dagar som jag missat och sedan ska jag iväg med massa och spela volleyboll,så himla kul!


något bra

Då har jag gjort första bollpasset på länge och det var då jag kom dit jag märkte hur mycket jag har saknat det, och ändå har ju inte uppehållet vart så värst långt,det är så härligt folk!

Träningen gick bra och efter den for jag faktiskt ut och sprang en bit så det är väl så min kväll har sett ut.
Vad har ni gjort?

den bjuder jag på

Let me in your life

Det blev 2 st filmer och Ida kom också förbi.Vi såg American pie och en annan som jag inte kan namnet på men som var sjukt bra! Tänk om livet var som på film eller i en saga.

Annars då? jo,huvudet värker.
Träning blir det ikväll,fotboll! Första passet på riktigt länge!


varning för känsliga läsare! ;)

Det blev en lugn heldag eftersom att vo bara såg film och snackade hela kvällen,ganska så skönt!

Hela morgonen har jag spelt spel med Anton och han är nu skyldig mej 10 kr,10 kr närmare 1 Miljon.Trött är jag idag också,har inte alls sovit mycket inatt,kan kanppt andas med allt de här snoret i näsan ( ni hade inte behövt läsa om ni är känsliga )!

Sanna kommer hit på ett tag vi hade tänkt se film om det nu funkar,så håll tummarna!



regn regn regn

Då har man verkligen haft en riktigt lugn dag! Och det här vädret gör allting så tråkigt,när ska det ta slut?

Har i alla fall gjort något vettigt,for ut och sprang med pappa ca 6 km.Jag har t om löpt 2 gr under dagarna som vi var i Piteå,måste ju försöka med att hålla igång.

Ikväll ska Mamma och Pappa till stan för att käka och se bio och tobias ska bort och sova,så då passar jag på att ta hit Sanna och Ida för att äta lite gott osv.Vad ska ni göra ikväll?

snyggtbyggt

Lördag - godis

Då är det Lördag! Och det blir nog en lugn dag,det är ju som första dagen hemma på ett tag och sen så har jag gått och blivit förtjyld och dragit på mej halsont,onödigt kallas det!

Tänkte faktiskt städa och fixa i rummet för att få lite fint och bättre ordning.Har ni någon idé på vad man kan göra hemma?


Tänkte bjuda på lite bilder från alla möjliga tillfällen som fiskning,moppekörning,café,kalas osv




Nu kommer jag börja uppdatera igen!

Vi har haft det jättebra och det har verkligen vart roligt hela tiden,så jag är jätte nöjd!

Vi har shoppat,solat,badad inne & ute,åkt karruseller,hört på bra musik,ätit gott,spelat volleyboll osv.

När vi shoppade hittade jag ett par chinos,skor,bh,trosa och örhängen och allt det här kommer ni inte att få se på bild,men det kommer massor av vad vi gjort istället så jag hoppas inte ni blir besvikna.



Vi for från Piteå igår och därifrån for vi till Buskön där Emils familj har en stuga så vi var där och åt god mat.Alla i familjen for hem därifrån igår kväll men jag stannade kvar och kom hem idag istället för att fira morfar som fyllt år och har även där käkat massa god mat.Idag hos Emil har vi iallafalla hunnit med att paddla kanot,badat bastat osv.Under dagen har vi även hunnit med att hämta min nya säng som står i mitt rum nu.


musik!!!

Det var skiiitbra på Diggiloo det finns absolut inget som är bättre än live musik! Dom var så duktiga,så det blir även tillbaka nästa år! Inget frågetecken på den saken inte.

Jag tänkte lägga in lite bilder sen igår och Tästaocks och sen åker jag iväg med Familjen och Sannas familj till piteå och där ska vi vara några dagar,så jag hoppas på en trevligt liten semester och ha det så bra medans jag är borta!

Liquid Echoes
Diggiloo

kärlek


sjung med

Det har varit rikitgt varm idag så har fått lite färg! På loppisen var det massor av folk med massor av grejer men ändå så gick det ganska bra för oss,fick ihop en slant!

Nu ska jag snygga till mig lite,sen bär det av till Diggiloo! Ha en bra kväll!

förra årets diggloo

fulldag

Imorgon far jag iväg på loppis på morgonen i skellefteå och det räcker till 14.00 så efter det blir det gärnet hem för att sedan fara till Lycksele på Diggiloo! Det ska bli jätte roligt! Så pga detta blir det dåligt med uppdatering under morgondagen!

goa tjejer

lördag

har som sagt städat,det blev både rummet och bastun som vi använder som föråd! Har även hämtat och stapplat ved i massor! Sen så har jag också vart på kisken med bröderna och hälsat på farmor.Det har som vart en lugn och skön dag!


Vart en den riktiga sommaren?

Idag har jag hunnit vara på Långnäster en sväng,men den svängen blev inte lång eftersom det blev så kallt av blåsten och alla moln som skymde solen!

Idag blir det nog en lugn kväll,kommer måsta städa också!


Liquid Echoes!

Vi hade alltså triatlon i fredags och det var jätte roligt! Vi började med att springa runt västomsundet,sedan cykla runt mora och till sist avslutade vi med en liten simtur! Verkligen rolig träning!

Sen blev det alltså trästocks,vilket inte vart så jättelyckat de band jag ville se var kl halv tre, Liquid Echoes! Och efter det gick vi bara runt tills bussen gick 10 över 9.Liquid Echoes är verkligen ett underbart skönt band som ni måste lyssna på!

Fick med mej en skjorta,örhängen och trosa igår också.Och jag lovar att bilder från kvällen kommer,men har glömt kameran hos lisa!

söta är dom också!

tagga upp

Jag är så himla trött verkligen! Sällen jag är så här trött,och varför just idag!

Ska nart iväg på triatlon,så håll tummarna och ha en bra dag!

från när jag var med frida här om dan

fullt upp

Då var alltså sisa dagen gjord och det vart en riktigt bra avslutning! Jag och tjejerna sjöng ju några låtar och det gick verkligen bra! Men jag var nervös som alltid vilket är sjukt jobbigt!

Imorgon kommer jag inte hinna skriva förns på kvällen eftersom att jag har träning från 9 till 11 och efter det åker jag in till stan för att gå på Trästocks! Hoppas på bättre väder också!


sista dagen.......

Nu är det sista dagen på sommarjobbet,vad ska jag nu göra på dagarna?
Det är en lång dag idag,jag börjat halv 1 och jobbar till halv 10 och ikväll ska jag med flera bjuda på lite sång.Hoppas det kommer att gå bra!

Jag ska göra mej klar nu,ha en bra dag!

jag älskar dej

rätt kanon dag

idag har jag jobbat hela dagen,så var det i alla fall tänkt men det blev inte så mycket till arbate eftersom att det inte kom någon.Så istället låg vi och njöt av solen och for och käkade pizza på världshuset! Sedan hade vi bara kvar att sjunga för de gamla,vilket gick bra,alla gamla är ju så snälla och tacksamma!

Nu ikväll har jag vart med frida och vi tog en promenad runt sundet,det var tänkt vi skulle ta ett dopp också men det blev inte.Emil är här också,vi har inte träffats på evigheter,så gissa om jag är glad! Jag har också hunnit med an mjukglass på kiosken och ett besök hos farmor.


hoppas ni har haft en bra kväll!

Springningen var inte lek om jag säger så.Vi körde intervaller i kvarnberget och jäklar vad det brände i benen.Men nu är det gjort i alla fall.Resten av kvällen har varit lugn och funderar på att lägga mig snart eftersom jag var jätte trött idag på jobbet pga gårkvällen!


kom igen nu

Monopolet går inte särskilt bra,jag har nästan inga gator eftersom brorsorna hunnit före.

Nu försöker jag tagga upp inför löpningen med laget,känns inte alls roligt eftersom jag har sämre kondis än alla,men det ska bli skönt när det är över!

söndag diggiloo med farmor,frida och inga-lill!

sommar

Har vart jätte bra väder idag,så himla skönt! Synd bara att man jobbade så man missade stranden.Men det får jag ta igen någon annan gång.

Just nu gör jag inget,väntar på middagen! och efter det ville brorsorna spela monopol så det blir nog något sådant.

våran egna spelplan sen igår

tycker om er

Vi hade en jättemysig kväll igår! Vi åt massa gott och satt och snackade om "livet" tills klockan närmade sig 1,riktigt trevligt!

Solen lyser till och med idag jag måste söka upp en penna för att göra ett kors i taket!

Nu ska jag snart fara och jobba men tänkte lägga in lite bilder fårn kvällen först!


pyssel och pyssel

Då är man hemma från jobbet! Så nu väntar jag bara på att kl ska närma sig 7.Det blev så att vi ska till Ida så vi kan sitta ute i deras inglasning,så det blir mysigt!

Och nu tänkte jag bara visa vad jag har gjort under veckorna som jag jobbat!

8 st armband! Det är så himla kul!

gósaker hela tiden

Då har jag vart och sprungit,det blev 4 km idag men i ett lite högre tempo och efter det lite smidighetsövningar! Har även hunnit med att äta och duschat.

Ikväll blir det att fara till sanna igen hon ska bjuda på tårta osv,så det blir nog lika trevligt som vanligt!
Vad har ni för planer för dagen?

Nu far jag och jobbar!


Måndag

Godmorgon allihopa!

I natt har jag inte sovit särskilt bra,sms:ade med Emil tills klockan blev ganska sent och efter det ville John Blund komma och släcka mina ögon,typiskt att han skulle hoppa över mej den här gången!

Tänkte fara ut och springa på ett tag,men det blir nog bara en kortare runda om det inte skulle vara som igår att det går så lätt.Sedan börjar jag att jobba halv 1 till halv 6,det är alltså sista veckan jag jobbar nu och det känns faktiskt helt ärligt ganska trist.


Svar på frågor!

1. Har du något skönhetstipps?


- Solen tycker jag är ett bra knep eftersom den tårkar ut finnar.
- Ta en balja och fyll den med vatten,häll sedan i lite bakpuler och stoppa i fötterna.Fötterna blir mjuka som en barnrumpa.
- Att dricka vatten skadar aldrig.
- Känner du att du får sämre hy av att äta vissa saker? Skippa då inte att äta det,men är det mindre sällan.

2 .Vad gör du om 10 år?


Om 10 år hoppas jag på att jag lever livet fullt ut! Reser,har kul,umgås med nära och kära ( Fam,vänner,pojkvänn ),är frisör osv

3.  Är det viktigt med sex i ditt förhållande?


Den hoppar jag över!

4. Vem är din bästa moster?


Finns bara en jag kan tänka mig ha som moster och dej har jag ju redan Johanna!

5. Var kommer du att köpa hus i framtiden?


Ingen tvekan om att det blir Burträsk!

6. När och var ska du resa nästa gång,alltså utanför sverige?


Nästa gång Mamma och Pappa tänker ge sig iväg! Och vart spelar ingen större roll bara det är till ett varmt land.Men skulle jag riktigt få önska om vart jag ville resa så kanske Grekland eller Bahamas!

7. Hur är det mej dej?


Jo,det är bara bra! Men bättre skulle det vara om solen ville ta och börja visa sig snart!


8. Vad ska du göra imorgon?


Imorgon ska jag ta en löprunda och sedan jobba hela dagen! Och när jobbet är klart är det dags för tårta hos Sanna!

Hoppas ni är nöjda med svaren!










spärrbalong

Då har man alltså ätit sig proppmätt!


vad vill ni veta om mig? sista chansen

Kan också meddela att svaren på frågorna kommer ikväll som jag sagt tidigare,men det blir rätt sent!


choklad är kärlek

Har vart ute och sprungit och det gick faktiskt ganska bra och det var så himla skönt,det blev ca 6 km.

Snart ska jag till sanna och det ska även ida, vi ska ha "chokladkväll",Vi har alltså bakat olika chokladkakor som vi ska stoppa i oss,kommer bli smaskens! Hoppas ni har en trevlig kväll!


Grattis Sanna!

Vi hade en jättebra kväll igår med moppekörning,en båt tur,film,stress kubb osv ni ska få se lite bilder sen som sanna tagit.
Dom for hem just efter halv 2 och från det sovde jag som en stock till just efter 11 då det var mat.

Nu har jag bara sett lite tv och slappat,får se ifall det blir en liten löprunda senare idag!

Kom Ihåg,idag får ni svaren på era frågor!

Och som Rubriken säger så fyller Sanna 16 år idag!

lisas "födelsadagskalas"

Har du en fråga till mig?

Då är man hemma från en hel dag I Villvatten! Vi sålde riktigt bra,vilket var kul!

Nu ska Jag bara duscha och göra mig klar,sen kommer Sanna.Då blir det god mat,trevligt folk och film,vi hade tänkt se  Taken som jag sett förr,men det gör mig inget eftersom den är riktigt bra! Har ni inte sett den så gör det!


kockenpositionen är nära

Har suttit och tittat in i den här förbaskade skärmen ( den kan vara rätt bra ganska ofta,men inte nu )finns inget att göra jag bara väntar på att jag ska fara snart,men tiden värkar just och pass ticka sig framått.

Ska göra mig klar nu i alla fall,ha en bra dag! Ni kan ju alltid kika förbi Villvattnet för en burgare!

jag saknar dej

Godmorgon!

Jag är vaken så tidigt,jag vet,men kunde inte sova längre.

Vädret har blivit bättre i alla fall,himelen är blå för första gången på länge,men det blåser ganska mycket.

Idag ska jag jobba i villvattnet,jag ska sälja hamburgare för klubben och jag far just före 11 och kanske jobbar fram tills efter 4 någon gång,sedan får vi främmande av Lundströms och Rudin,alltså (sanna och Frida) men Frida skulle göra annat.Men kommer hina med ett inlägg där i mellan kan jag lova.


kung!

Bra johanna! Det är nästan bara du/hon och några få andra som vet hur en frågestund går till!

fortsätt

Har haft en väldigt lugn kväll/dag efter löpningen har inte gjort något alls förutom att jag har vart och hälsat på farmor en sväng.

Pappa lagade jättegod mat idag också grillat kött med hasselbakt potatis osv om jag minns rätt, ja asså på namnet på potatisen.

Jag har vart hemma själv hela kvällen eftersom resten av familjen är hos några vänner.Men det kan vara ganska skönt och vara det ibland.

har fått lite frågor nu också,kul!

kom igen nu

Kommer säga det hela tiden!


klaaaar

Nu är det gjort fy fasen så skönt! Men vilket jäkla plåga,det är för mej helt ärligt för långt! Men jag kämpade mej igenom det.Sedan så har jag också kört lite styrka och smidighet med grabbarna.

Nu väntar duschen och sen lite vofflor!


Kom ihåg frågestunden!!

jag fattar serriöst inte vad jag gett mig in på! Hur i hela världen ska jag orkar springa nästan 8 km,jag är för otränad just nu och har tappat all motivation under natten,men jag ger mej inte utan ett försök!


FRÅGESTUND!

Sammtidigt som jag skrev det senaste inlägget fick jag en idé,jag tänkte nämligen göra som alla andra! Ja,jag tänkte faktiskt ha en frågestund.Blev så peppad på det när jag läste Lovas alla frågor och svar.

Och eftersom att jag inte har högsta antalen läsare så förväntar jag mig inte så många frågor,men någon enstaka skulle vara roligt! Och ifall att någon nu skulle ställa en fråga så kommer svaren på Söndag kväll så ni har tid på er!

sovgott!

tuta och kör

Nu tänkte jag ta och lägga mej känns så himla skönt,men på något konstigt sett så har jag fått svårt med att somna nu för tiden,sjukt jobbigt!

Imorgon blir det till att springa igen,och den här gången ska jag ge mej på sundet med några stycken,jag blir verkligen överaskad om jag klarar det,de kommer inte bli en lätt match! Men det är värt ett försök!


härliga dagar fast regn

Äntligen hemma! Det var verkligen inte skönt att köra moppe hem i detta väder,var verkligen dyngsur!


Men annars så har kvällen gått bra,har serverat fika som vanligt och denna gång efter att vi sett på lite uppträdande!
Nu ska jag dricka lite varmchoklad ocgh bara mysa! Har förseten sett att mamma gjort fint i mitt rum också,fått nysa sängkläder osv,de är så härligt!




äckligt

Jag for och sprang som jag hade tänk och sen körde jag även lite styrka/smidighet med pappa,brorsan och några andra.

Har paus nu ett tag sen drar jag tillbaka till jobbet! Det är trivselkväll!
Åt barnen idag hade vi gjort en "äckelstig" dom fick gå runt och doppa handen i olika bunkar som vi hade hett en massa otrevligheter i vilket dom tyckte var kul!


nice people

Jag har haft en jätte trevlig kväll med Lisa,sanna,ida,philip och william och det började med att vi såg filmen Vi hade tur med vädret igen,och det var faktiskt rätt bra! Sen drog vi ut med båten ett tag.

Imorgon börjar jag jobba kl halv 1 så får ta sovmorgon,men har iallafall tänkt att hinna med en löprunda innan.


dagen som varit

Då är man hemma och har käkat och allt.Det har varit rätt stressigt på jobbigt idag,men det kan jag ta eftersom de flesta andra dagar varit rätt lugna! Vi har sjungt för de gamla idag och serverat fika osv.träffat  Charlott har jag också gjort.

Ikväll blir det till Lisa igen,ska se en film som de hade bränt ut,så hoppas bara på att den är bra!


vad kan man göra?

Jag har så tråkigt så tråkigt,och har haft det ett bra tag.Saknar Emil gör jag också,har inte träffat han sedan Lördags eftersom han är i hans stuga och kommer troligtvis att vara där till efter helgen,så jag måste hålla ut.

Imorgon ska jag som vanligt jobba men det gör mig inget,jag tycker det är roligt och de som jag jobbar med är kanon,de lilla som kunde vart bättre är lönen,hade den vart bättre hade det vart världens bästa sommmarjobb! Imorgon börjar jag halv 10 och jobbar tills 4 så det blir inget inlägg under dom timmarna.


det börjar vara dags för lite nytt

Har hälsat på farmor nu ikväll,såg lite tv och det bjöds på fika som vanligt!

Har även tvär kollat in på HM sida och hittade lite snygga prylar där.

det var på tiden

Här har det hänt saker! Tack frida!

Vist tycker ni att det blev finare? (tryck på F5 om ni inte ser någon förändring)

hot girls (not)

nu är det gjort

Jag hatar att springa! men när det är gjort är det rent ut sagt underbart!

Jag har nyss städat rummet,det behövdes verkligen om man säger så,hela garderoben låg på golvet.Ikväll hade jag tänkt att hälsa på farmor,så vi får se ifall det blir av.


blir galen

När ska det här tråkiga vädret ge sig,jag orkar inte mera! Vad finns det att göra?

Har varit och jobbat nu och ska snart fara ut och springa,jag vill igentligen inte ,det är så sjukt tråkigt!


vet inte vad

Har alltså varit och jobbat som vanligt idag kom hem alldeles nyss,så nu väntar lite käk och ikväll blir det att fara till Lisa och se film med några,så det blir mysigt!


figurer

Jag jobbade från kl 5 till halv 10 och sen att jag kommit hem har jag inte gjort mycket och i den riktningen kommer kvällen att fortsätta.

tänkte lägga in lite mera bilder!


håll i er

Jag vaknade just efter 11 idag och har bara sett tv hela dagen och det har varit så skönt.Det har ju ändå blivit 2 sena kvällar på rad så jag behövde ta igen det.

Kl 5 ska jag iväg och jobba så nu ska jag bara äta lite och fortsätta se på tv!


stadsfesten

Igår han jag inte med att skriva eftersom jag var i stan hela dagen.Föst med familjen och sanna.Då såg vi Johan palm och Kevin borg och gick lite på stan, jag köpte ett par jeans och ett linne.Vi han också med att åka karrusell och mamma vann en stor Toublerone,mumsigt värre!

Vi halv 5 var vi klara och for sedan till Johannas(moster) lägenhet för att göra oss klara och äta lite och vid 6 for vi ut igen och såg alla artister,åkte karuseller igen,träffade massa folk och hade allmänt trevligt!

kl 1 kom pappa och hämtade oss.

mer bilder kommer sen!


härligt

Vi vann matchen med 4-0 och om ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt att vi skulle förlora eftersom dom vann mot oss förra gången vi möttes med 9-2 och då spelade dom verkligen ut oss.

Under dagen igår for jag,sanna och emil ut och rodde,det är så mysigt,jag vill också ha en båt!


hola

Idag vet jag inte riktigt hur man ska säga att vädret är,men blir det lite bättre så kanska jag och sanna följer mamma till Långnäset,annars  så stannar vi hemma!

Emil kommer idag också.Ikväll ska jag spela match med 94:orna,hoppas verkligen vi vinner den här gången och efter det blir det nog ut på byn och kolla lite,Burträsksvängen är ju i full gång!


hem ljuva hem

Har just kommit hem från "andra passet" hade en paus där vid 4 till 5.
Det har vart en trevligt kväll och allt blir ju så roligt om man har bra arbetskompisar!

Imorgon är jag faktiskt ledig vilket känns så konstigt man är som van att ha de där människorna omkring sig nu,jag tror att det på något konstigt sett kommer kännas tomt imorgon!

Måste också säga att det blev marknaden för mej idag och köpte 2 st filmer och ett armband!

imorgon blir det sanna

se yaaaa

Himlen är blå och solen lyser för fullt,det lutar åt en kanondag idag vilket man inte ska klaga på.Idag på jobbet är det vattenland som gäller för alla barn så vädret är väldigt passande.

Vi får se ifall jag orkar dra ner till marknaden,de känns jobbigt eftersom de är så varmt och jag vet redan vad som finns där,ja samma grejer som alla andra åren jag levt.Men på andra sidan så är det bara marknad 2 per år.


hoppas ni haft en bra dag

Då är man åter igen mätt efter mycket och väldigt gott fika! Vi han med en fotbollsmatch med!

När vi kom hem for jag och Anton och badade här bredvid och träffade Lisa och William,mycket trevligt!
Imorgon blir det att gå på marknaden på förmiddagen och sedan ska jag jobba till sena kvällen,kl halv 10.

morfar

grattis

igår vann vi matchen med 4-3! sen for jag och badade med emil,eller jag badade och såg på!

Idag for jag på marknaden och jobbade kl 7 och har jobbat farm till 2.Sedan gick jag på marknaden ett tag.

Ikväll ska jag iväg på kalas,johanna har fyllt åt så det blir till att fira henne!


RSS 2.0